Cadaver, részemről is üdv a klubban és gratulálok!

Péter, a BOOH legelején tényleg csak a PK van Danielnél, jóllehet, a korábbi pokoli kalandok során már jól megszedte magát..biztos kiürültek a fegyverek a Pokol Tornácán, meg a démonok elszedték őket...

Klassz, hogy azért mindig feldobódik a topic és sose halunk meg...

1. Crazy Frags by WTO - DC-topic és videó-direktlink
Ezt PeTjA dobta fel odakint: WTO készített egy 255(!) MB-os PK-fragvideót, ami egy válogatás a legjobbaktól. Olyanoktól, mint pl. S3venflow (PL), osh (legjobb PL-játékos), medic (GER), Maspingon (PL) és WTO (PL)...
2. Hell Wars PK-MP Trailer - DC-topic
Ezt még Artas osztotta meg velem régebben, aztán továbbítottam PeTjának is. Az XBOX-verzió MP-jét mutatja be, megnézhetitek, hogy konzolon milyen is a játék. Szerintem szórakoztató kis videó lett, érdemes megnézni. A topicban ott van a FileFront-link is PeTjától...
3. Painkiller XBOX 1v1 $10 Buy-in Tournament - DC-topic
Amennyire én tudom, az XBOX-verzió még mindig nem jelent meg Európában, de a tengerentúlon már szerveztek is egy alacsony díjazású 1on1 versenyt az XBOX-szcéna jeles tagjainak. A benevezés 10 dollár volt, és csak néhányan indultak egyébként. A fenti linket követve eljuthattok a szervező bleezy.net oldalára, és lejjebb scrollozva már pár meccsvideót is le lehet tölteni (200+ MB méretűek)... Ezekről annyit, hogy rám nem tettek valami nagy benyomást a srácok..szerintem totál "no0b-playinget" adtak elő, mindenféle szempontból..tehát ha valaki letölti, ne számítson a CPL-prókra jellemző szinttel. Inkább csak fungame az egész, bár lehet, hogy a sok szerencsétlenkedés javarészt csak a konzolos irányításnak tudható be...

4. Boorack kamikaze attack by MasP - FileFront-link (lengyel topic)
Na jó, még ezt, mert szerintem nagy poén.

Ez van Srácok!

SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 10. 08. 17:10 -kor