...a voice from the darkness.....
Üdv a topicban Kumite, és elismerésem az összes Secretért - szép munka!

Ha látni akarod az új kioldott modellt, akkor menj a Multiplayerre, majd a Player Settings alatt váltogasd a modelleket: a Painkiller modell az új...
Rémlátó, Peti, nem fogtok csalódni, megígérem...

Már 30 GB anyag van, de MP-ből még mindig semmi (éppen csak elkezdtem játszani, de minden server borzalmas, nem értem, mi van..és nem csak én szenvedek ettől, hanem mindenki, szóval valami "globális dolog"), viszont már így is szerintem olyan 8 perc körül lenne a videó, ha megcsinálnám (már ha lenne valami komolyabb koncepció, de még csak inkább homály van

)...

Trailer mindenképpen lesz! De majd csak akkor, amikor már minden felvett anyag meglesz...
Rémlátó, mivel több olyan pont is van, valamelyikbe biztos, hogy beletrafáltál. Én egészen a legutóbbi végigjátszásig nem is tudtam így erről: mindig két pont kellett a maradék 5 objektum lerombolásához. Aztán legutóbb rájöttem, hogy a második pontból elérhető mind, és találtam még hármat(!), amelyekre ez igaz. És a legegyszerűbb annyira kézenfekvő és olyan helyen van, ami tényleg meglepett (és az lett meg utoljára)... Na, majd meglátjuk, amikor kész lesz...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 08. 18. 01:09 -kor