...a voice from the darkness.....
*BUMP*
No, végre én is letöltöttem és megnéztem a videót: nagyon klassz, de rámutat a játék stopperének pontatlanságára is. Mert azért az ott sosem volt 1:53 valójában, ahhoz túl hosszú..a videó is valami 3 és fél perc. A játék szerint azonban mégis 2 percen belül volt... Már nagyon régen észrevettem, hogy a játék órája bugos: ha nagyon szaggat a játék, alacsony FPS-eket kapunk, akkor ugye minden belassul..még az óra is! Egyszerűen lassan telnek a másodpercek! Ugyanezt észrevehettétek már az én videóimban is: pl. a "Ruins Video" 9 és fél perc hosszú, miközben a játék statisztikája szerint én 6:37 alatt intéztem el Thort. Amikor a videót felvettem nagyon belassult a játék és az óra is... Ha nincs ez a "lag", akkor a valós és a játék által mért idő is hozzávetőlegesen azonos lesz...
Van pár újdonság is, amit már régóta le kellett volna írnom..na nem, nem a PK2-vel kapcsolatosak még, sajna...
1. RJ19 - Speedrun/TimeAttack!
Már hónapokkal ezelőtt elindult a "drímkeccsölő fórumon" (Copyright: rémlátó

) egy RJ19 nevezetű finn srác a maga PK-Speedrun próbálkozásával, amit aztán eléggé jól kimunkált/kiforrasztott, és ma már 2 órán belül tart az eredményével (mind az 5 fejezet!). Ez azonban inkább TimeAttack szerintem, mert nem folyamatosan játszotta, hanem minden szinthez "megkereste" a lehető legjobb időt. Például mit szóltok a "The Palace"-hez mindössze 6 perc alatt?! Vagy a "Docks"-hoz 10 percen belül?! OMG!!

Ja, és persze Traumán és kártyák nélkül! Hihetetlen idők, nem igaz?

És a legjobb az, hogy a srác mindent felvett, a videókat meg lehet nézni minden pályához... Már csak a linkeket kéne megadnom:
DC-topic és
RJ19 oldala... Természetesen itt is áll azonban az észrevételem a játék timerére vonatkozóan: részben pont ezért csináltam meg azt a "RealTime SpeedRun"-vállalkozást két hónapja... Még ehhez a témához: RJ19 készített videókat a pályarövidítésekről és a Secretekről is. Az egyetlen probléma, hogy szinte mindet a FileFront-ra töltötte fel, ahonnan annyi idő őket leszedni, hogy megőszülünk, mire végzünk (na jó, ez nem igaz, mert nekem mind megvan, s a szakállam mégsem ősz

)...
2. BloodBuster PK-poszterei (
DC-topic)
Pár hete kezdte el fabrikálni BloodBuster a saját készítésű és válogatású screenshotjaiból összeállított PK-posztereit. Csinált egy nagy "Monster Postert" és a pályákhoz is készített posztereket az eredeti játékból. A BOOH-posztereit még hegeszti, és valószínűleg utána bedob néhány MP-posztert is. Gyűjteménybe és esetleg háttérképnek is klassz anyagok ezek, de a játék bemutatására sem utolsók...
3. Varus összeszedte nekünk az összes "monsztát"! (
LINK!)
Részletes lista a PK+BOOH szörnyeiről (HP, sebesség, stb.) és pályáiról, képekkel és videókkal is megspékelve, Varustól..elsőrangú anyag a Varustól már megszokott minőségben, és kb. 500 MB terjedelemben...
4. A hazai talán legjobb PK-MP 1on1 játékos: Barabás Miklós a.k.a. $ector!
Hallottatok már Róla? Nos, szégyenszemre én is csak pár hete... Pedig ez a 17 éves srác elismert Pro Gamer. Az IndiWeben pl. 4. lett úgy, hogy csak SteLam és egy másik német srác ellen veszített. Ez nagyon-nagyon-nagyon(!!) jó eredmény! (Zárójelben jegyzem meg, hogy még Medic is ismeri; Medic is játszott anno az IndiWeb Challenge-eken, de jóval hátrébb végzett mint $ector..pedig Medic hardcore, mindenkit lemészárol FFA-ban is...) A CPL-en is kellett volna játszania, végül is, nem tudom, miért nem indult... Tekintsétek meg a
Fnatic-profilját is (lejjebb láthatjátok az eredményeit). Még itthon is volt egy PK-esemény Vele kapcsolatban (ki lehetett hívni),
ezt a posztert nézzétek meg! Nem semmi, nem igaz...? És még csak nem is tudtunk Róla semmit...
Remélem, tudtam némi érdekességgel/csemegével szolgálni (ezekben az ínséges időkben)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 04. 30. 22:54 -kor