Painkiller (c) People Can Fly (II)
Elküldve: 2006. 06. 11. 22:09
Ha 6600GT-vel van, akkor az én 6600 nonGT-mmel is.
Mer'hogy ez is sm3-as.

Elküldve: 2006. 06. 11. 22:17
...a voice from the darkness.....
Max, egy ismerőssel egyszer csináltunk egy SM2 vs. SM3 összehasonlítást PK-ban. Nem volt a képek között semmi különbség sem, ha kell adok linket a letöltéshez és megnézheted (Radeon 9550 vs. GeForce 6800). Kérdezd Petit, Ő is kipróbálta..zéró különbség... Szóval ez PK-nál valahogy' nem jön ki..talán csak a sebességben(?)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Max, egy ismerőssel egyszer csináltunk egy SM2 vs. SM3 összehasonlítást PK-ban. Nem volt a képek között semmi különbség sem, ha kell adok linket a letöltéshez és megnézheted (Radeon 9550 vs. GeForce 6800). Kérdezd Petit, Ő is kipróbálta..zéró különbség... Szóval ez PK-nál valahogy' nem jön ki..talán csak a sebességben(?)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 06. 11. 22:18 -kor
Elküldve: 2006. 06. 12. 07:52
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. jún. 11., vasárnap - 22:57
De ha két hónapja az előző gépemmel 30 és 80 FPS között ingadozó értékekkel ilyen eredményt (zéró halál) tudtam csinálni
Örrmm ez azért csúnya alázás

Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 06. 16. 05:48
Melyik lennék, Peti?
Annak idején majdnem minden FFA-t én uraltam, minden nap..és a régi géppel, lowFPS mellett is..manapság csak még jobb játszani ezzel az újjal (bár a netlag miatt tudok szívni így is)...
No de, Hope nincs többé, már nem használom azt a nevet egy ideje (persze története az van
)..híre volt elég úgy is...
Mostanában szinte minden nap más a nickem, pedig már nyugodtan visszatérhetnék az eredetivel is (csak így tényleg alig van stressz). A közösség úgy is túl kicsi, lehetetlen elbújni, már a scorejaidból is felismernek..most már annál is kevesebben játszanak mint tavaly, amikor először kipróbáltuk. Sajnos ez van..akik még ma is seggbe rúgnának, már rég átálltak másra, pl. a Warsowra. Újak sem igazán jönnek, ha jönnek is, nekik esélyük sincs, és néhány hónap tapasztalat nem igazán tudja felvenni a versenyt az én 10 hónapommal (ami még mindig rövid)..szóval azért megfelelő ellenfelet találni is egyre nehezebb... Általában a morál is romlott, ebbe inkább nem is megyek bele... Nagy a csend MP-téren mostanában, de hát, ez várható volt...
Jut eszembe, a múlt héten játszottunk (Tomi meg én) $ectorral (igen, azzal a bizonyos $ectorral, aki IndiWeben 4. volt): persze Ő nyert, de nem fölényesen. Viszont Ő is és mi is lagokkal küzdöttünk, tehát senki nem játszott még csak a maximum közelében sem. Ez a másik probléma: nincs ma már egy normális Duel-server sem..FFA-ra is csak ROD-on van, a többi nagyjából fabatkát sem ér...
Pont amikor gépem is lett hozzá és folyamatosan tudok hozni egy szintet amit elértem, a PK-nak leáldozott...
Apropó... Nemrég volt egy kisebb házi verseny a lengyeleknél, a pénzdíjakat PeTjA fedezte.
Ez volt a Bloody Cup 2006. A lényeg a vége: a finalt n!Scoobzor (Hollandia) és Osh (Lengyelország mai legjobbja) vívta volna..ám Scooby csaláshoz folyamodott. Mivel lengyel serveren kellett volna játszania, Scoobz előre tudta, hogy az packet lossos 55 ping vs. 20 ping témában ki az esélyesebb. Véletlenül Scoobz ismeri fnatic\VoO-t is. VoO kérdezte Scoobytól, hogy muszáj-e neki játszania..és innen jött az ötlet egy tréfára, amit be akartak vallani, de PeTjA előbb megtudta, és "botrány" lett belőle. Scoobzort és partnerét (Agamemnonz) is kizárták a csalás miatt a versenyből... A lényeg, hogy VoO játszott Osh-sal, és persze minden meccset megnyert. Van két meccsvideó Meatlessről, ha érdekes a téma, előkaparom a linkeket. Aztán meg lehet tekinteni, hogy VoO hogyan játszott...
Persze Oshék is rájöttek, hogy ez az ellenfél egy top 10-15 játékos és nem lehet Scoobzor. A meccsek nagyon szépek, spectatorből lettek felvéve, így minden remekül megfigyelhető...
Melyik lennék, Peti?

Jut eszembe, a múlt héten játszottunk (Tomi meg én) $ectorral (igen, azzal a bizonyos $ectorral, aki IndiWeben 4. volt): persze Ő nyert, de nem fölényesen. Viszont Ő is és mi is lagokkal küzdöttünk, tehát senki nem játszott még csak a maximum közelében sem. Ez a másik probléma: nincs ma már egy normális Duel-server sem..FFA-ra is csak ROD-on van, a többi nagyjából fabatkát sem ér...
Pont amikor gépem is lett hozzá és folyamatosan tudok hozni egy szintet amit elértem, a PK-nak leáldozott...

Apropó... Nemrég volt egy kisebb házi verseny a lengyeleknél, a pénzdíjakat PeTjA fedezte.

Elküldve: 2006. 06. 18. 11:32
Hello.
Majd mindennap benézek ide a topikba, hogy megnézzem van e valami új infó, hír. Bő 1 hete viszont nem néztem be, mert elkezdődött az év egyik legfontosabb sporteseménye a labdarugó vb, és én rácuppantam a képernyőre, mint kisiskolás a medvecukorra. Örömmel látom, hogy ismét érkezett pár hozzászólás
.
Gratulálok! Alázd csak meg őket
Én is megnéztem a NecroVisionos cikket, és azt kell hogy mondjam, hogy nem rossz. Nem rossz, de közel sem olyan mint a PK, szerintem. A PK tényleg több mint egy szimpla FPS, és ezt a játékot szerintem nem fogják tudni úgy összerakni mint a PK-t. Még kevés az infó áll a rendelkezésünkre, pár hónap múlva okosabbak leszünk
. Azért érdemes meglesni a fejlesztők honlapját. Poénos. Le se tagadhatják, hogy volt nem volt közük a PCFhez
The Farm 51
@SYS
Engem érdekelnek azok a videók. Mit ne mondjak elég nagy disznóság volt ez Scoobzortól. VoOnak is több esze lehetett volna. Szégyen.
Szerencsémre még a VB előtt sikerült ismételten befelyeznem az alapjátékot. Próbáltam alkalmazni az RJ19 féle variációkat. A Palacenál az a hordó nem akart összejönni. Leszedtem a videókat. Szépen felpontoztam őket.
Érdekes módon csak most vettem észre (vagy most szereztem tudomást rólla, miután már rég észrevettem :Đ ) , hogy a COWon a halott Hell Bikersöket molesztálják a hollók. Eddig valahogy nem tűnt fel, vagy nem tudott érdekelni. Mindenesetre tetszik
Egy kérdés: a PKban hogy lehet videót felvenni? Olvastam a BooH topikban hogy lehet pl Fraps nélkül.
Majd mindennap benézek ide a topikba, hogy megnézzem van e valami új infó, hír. Bő 1 hete viszont nem néztem be, mert elkezdődött az év egyik legfontosabb sporteseménye a labdarugó vb, és én rácuppantam a képernyőre, mint kisiskolás a medvecukorra. Örömmel látom, hogy ismét érkezett pár hozzászólás

Idézet: SYS_TRhu@2006. jún. 9. - Dátum: péntek - 23:58
Ami engem illet, mostanában az a szerencse ért, hogy gépet fejleszthettem

Én is megnéztem a NecroVisionos cikket, és azt kell hogy mondjam, hogy nem rossz. Nem rossz, de közel sem olyan mint a PK, szerintem. A PK tényleg több mint egy szimpla FPS, és ezt a játékot szerintem nem fogják tudni úgy összerakni mint a PK-t. Még kevés az infó áll a rendelkezésünkre, pár hónap múlva okosabbak leszünk

@SYS
Engem érdekelnek azok a videók. Mit ne mondjak elég nagy disznóság volt ez Scoobzortól. VoOnak is több esze lehetett volna. Szégyen.
Szerencsémre még a VB előtt sikerült ismételten befelyeznem az alapjátékot. Próbáltam alkalmazni az RJ19 féle variációkat. A Palacenál az a hordó nem akart összejönni. Leszedtem a videókat. Szépen felpontoztam őket.
Érdekes módon csak most vettem észre (vagy most szereztem tudomást rólla, miután már rég észrevettem :Đ ) , hogy a COWon a halott Hell Bikersöket molesztálják a hollók. Eddig valahogy nem tűnt fel, vagy nem tudott érdekelni. Mindenesetre tetszik

Egy kérdés: a PKban hogy lehet videót felvenni? Olvastam a BooH topikban hogy lehet pl Fraps nélkül.
Elküldve: 2006. 06. 20. 02:21
Köszi Blazkowicz, és hidd el, meg is teszek minden tőlem telhetőt (10 hónapig szenvedtem és most édes a bosszú
)...
Bár a net nagy úr és időnként hatalmasakat szívok: van, hogy hiába kapok konstans magas FPS-t, az egész mégis totál játszhatatlan. Felsorolok néhány dolgot, hátha valaki hozzá tud szólni: 1. a "hálózati kábel nincs bedugva" ikon gyakran megjelenik a képernyőn (ilyenkor minden megáll egy kis időre és mire visszajön a játék, többnyire már lelőttek); 2. gyakori packetlossok; 3. a program gyakran megáll egy fél másodpercre és aztán megy tovább; 4. az előző jelenség a hangra is hatással van, ilyenkor gyakran duplán vagy triplán hallom a hangeffekteket... Nagyjából ez a 4 probléma jelentkezik minden nap, és csak online játéknál, máskor nem (SP ok, saját MP server is ok szokott lenni), de nagy' néha van olyan, hogy egyik hiba sem jön elő, ám az nagyon-nagyon ritka! Az 1-es és 2-es problémák szerintem a vacak kábelszolgáltató miatt vannak, azok már a régi gépemmel is megvoltak, így azokkal nincs mit tenni. A 3-as és 4-es azonban csak az új gép óta van meg! Szóval ezzel talán még lehet kezdeni valamit. A napokban kísérletezni fogok majd a hálókártyákkal, hátha az segít valamit: most az alaplapi 3Com aktív, de az nVidiásat is kipróbálom majd..plusz a régi gépből a RealTeket visszateszem egy próbára, hátha... Mindenféle beállításokat próbálgattam már, de a jelenségek nem tűntek el. Ha bárkinek bármilyen ötlete/javaslata van, ne kíméljen. Mer' ez így egyelőre nagyon "suxx" (2 hete van meg az új gép és a teljesítményre amúgy egy árva panaszom sincs)... 
Most pedig a lényeg... Előkerestem a meccseket: az egyik egy nagyobb méretű AVI-ban van, míg a másik WMV. Töltsétek le őket innen: Osh vs. Scoobzor-VoO #1 (Meatless, 208 MB) és Osh vs. Scoobzor-VoO #2 (Meatless, 84.6 MB) - nagyon "gg" mindkettő...
A file-ok elérhetők PeTjA FileFront-oldaláról is, itt megvan az első meccs is WMV-ben (mostanában egy kicsit jobban is működik már a FF mint régebben)...
Videózás... Gondolom a demófelvételekre gondoltál. Nos, felvételre a /demorecord <név>, lejátszásra pedig a /demoplay <név> parancs szolgál. De nem javaslom ezeket, mert pl. nem lesz HUD és a visszajátszás sem valami élvezetes - de ha kipróbálod, meglátod... Videófelvételre még használható a GameCam is, de ezt meg nem ismerem igazán, még sosem próbáltam...
Köszi Blazkowicz, és hidd el, meg is teszek minden tőlem telhetőt (10 hónapig szenvedtem és most édes a bosszú

Most pedig a lényeg... Előkerestem a meccseket: az egyik egy nagyobb méretű AVI-ban van, míg a másik WMV. Töltsétek le őket innen: Osh vs. Scoobzor-VoO #1 (Meatless, 208 MB) és Osh vs. Scoobzor-VoO #2 (Meatless, 84.6 MB) - nagyon "gg" mindkettő...

Videózás... Gondolom a demófelvételekre gondoltál. Nos, felvételre a /demorecord <név>, lejátszásra pedig a /demoplay <név> parancs szolgál. De nem javaslom ezeket, mert pl. nem lesz HUD és a visszajátszás sem valami élvezetes - de ha kipróbálod, meglátod... Videófelvételre még használható a GameCam is, de ezt meg nem ismerem igazán, még sosem próbáltam...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 06. 20. 02:28 -kor
Elküldve: 2006. 06. 20. 10:02
Az van, hogy 8rda3g+2500Baron+Ti4200-al gond nélkül elvoltam, de nem nyugszik a hülye és összerakott egy A64 3000+9npa+ultra+inno7600Gs gépet és nem indul el a Painkiller
Hiba nélkül felmegy, indításnál 3sec. homokóra és utánna semmi, nem indul, hibaüzenet nuku, gép nem fagy le, mi a jó franc a baja?

Hiba nélkül felmegy, indításnál 3sec. homokóra és utánna semmi, nem indul, hibaüzenet nuku, gép nem fagy le, mi a jó franc a baja?

Elküldve: 2006. 06. 21. 13:45
@SYS
Sajnos ezekhez a problémákhoz nem tudok érdemben hozzászólni, de hátha majd valaki.
Köszönöm a videókat. Az elsőn videón elég szépen lehet érezni a különbséget. Kár, hogy Osh szemszögéből nem láthattuk a dolgokat.
Ezzel a kis anyaggal már van egy teljes DVDnyi PK videóm
. Jöhet az írás.
Azt hiszem igen
. Csak futólog láttam a Booh topikban. Még akkor írtátok, amikor nem jött ki a BOoH, de valószínüleg ez lessz. Ki fogom próbálni.
@Killer
Ilyen hardwarel simán kéne mennie. Lehet hogy bezavar valamelyik program. Ha tiszta windowson van, akkor nincs semmi ötletem. Ha nem tettél fel új VGA drivert, akkor elképzelhető, hogy az az oka.
Sajnos ezekhez a problémákhoz nem tudok érdemben hozzászólni, de hátha majd valaki.
Köszönöm a videókat. Az elsőn videón elég szépen lehet érezni a különbséget. Kár, hogy Osh szemszögéből nem láthattuk a dolgokat.
Ezzel a kis anyaggal már van egy teljes DVDnyi PK videóm

Idézet: SYS_TRhu@2006. jún. 20. - Dátum: kedd - 3:21
Videózás... Gondolom a demófelvételekre gondoltál

@Killer
Ilyen hardwarel simán kéne mennie. Lehet hogy bezavar valamelyik program. Ha tiszta windowson van, akkor nincs semmi ötletem. Ha nem tettél fel új VGA drivert, akkor elképzelhető, hogy az az oka.
Elküldve: 2006. 06. 22. 07:39
Idézet: Blazkowicz - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 13:45
@Killer
Legujabb 91.28 driver van fenn.
Legalább kiabálna, hogy baja van valamivel, de nem.

Elküldve: 2006. 06. 24. 07:30
Idézet: Killer - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 10:02
Az van, hogy 8rda3g+2500Baron+Ti4200-al gond nélkül elvoltam, de nem nyugszik a hülye és összerakott egy A64 3000+9npa+ultra+inno7600Gs gépet és nem indul el a Painkiller

Ötlet?
Elküldve: 2006. 06. 24. 09:42
Idézet: Killer - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 8:39
Legujabb 91.28 driver van fenn.
én megpróbálkoznék valami régebbivel.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 06. 24. 12:33
Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 9:42
én megpróbálkoznék valami régebbivel.
Próbáltam, nem jött be.

Elküldve: 2006. 06. 24. 15:51
Mennyire régebbivel? Ki kéne próbálni egy 80 előttivel, mondjuk 77.77-tel (feltéve, ha ismeri a 7600GS-t
). A Painkillert meg fel kéne pecselni 1.64-ig, ha még nem tetted. Egyéb közhelyet sajnos nem tudok mondani, régi fórumozó vagy itt, tisztában lehetsz az ilyenkor szokásos teendőkkel. (Gondolom tettél fel friss drivert mindenhez, alaplaphoz, cpu-hoz stb.)

Elküldve: 2006. 06. 25. 09:07
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 15:51
Mennyire régebbivel? Ki kéne próbálni egy 80 előttivel, mondjuk 77.77-tel (feltéve, ha ismeri a 7600GS-t
). A Painkillert meg fel kéne pecselni 1.64-ig, ha még nem tetted. Egyéb közhelyet sajnos nem tudok mondani, régi fórumozó vagy itt, tisztában lehetsz az ilyenkor szokásos teendőkkel. (Gondolom tettél fel friss drivert mindenhez, alaplaphoz, cpu-hoz stb.)

Igy van, mindent kipróbáltam de semmi eredmény.
Valami átok ülhet a gépemen, meg vagyok átkozva. /Bagaméri után szabadon

Elküldve: 2006. 06. 27. 00:15
Esetleg vmi képfrissítési gixer?
Semmi más game nem csinál ilyet?

i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]
Elküldve: 2006. 06. 29. 12:15
Idézet: andrew-- - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 0:15
Esetleg vmi képfrissítési gixer?
Semmi más game nem csinál ilyet?

Már mindennel próbálkoztam.

Érdekes, hogy más game nem balhézik.
Szerkesztette: Killer 2006. 06. 29. 12:16 -kor
Elküldve: 2006. 08. 13. 16:08
üdv mindenkinek.
az ok amiért felhoztam legkedvesebb topikomat a süllyesztőből, az az, hogy néhány napja a drímkeccsölő fórum felé jártam, és ott láttam, hogy csináltak a loony parkhoz is modot. SYS már tud róla, de gondoltam hátha mást is érdekel.
letöltöttem felraktam és mosolyogva ragadtam újra karóvetőt, főleg, hogy a loony az egyik kedvenc pályám és már többször bebarangoltam a hatalmas külső tereket, egyrészt vadászva az objektekre, hogy a hullámvasúton már ne kelljen velük foglalkozni, másrészt azon gondolkodva, hogy kár ekkora területet parlagon hagyni, kicsit ki kéne bővíteni a pályát.
Nos ezt most DashW megvalósította. Igaz az én szám íze szerint még nagyobb részt be lehetett volna vonni a(legálisan) bejárható terek közé, de így is elnyerte a tetszésemet.
A monszták számát felduzzasztotta 293 (!)-ra, így van egy két helyzet, ahol igen csak meg kell markolni az egeret, főleg az új helyszíneken vannak igen szenyó helyek.
Sajna öt csillagra nem lehet megcsinálni (szerintem), mert 4 ammo bekerült a szerpentines fába. igaz kettőt fel lehet szedni ha ráugrasz a fatörzsre, de a másikakat sehogy sem sikerült.
Összeségében igen hangulatos kis modot sikerült összerakni, jó volt ismét daniel bőrébe bújni.
a modot letölthetitek varus oldaláról, innen.
és még valami, sokaknak biztos nem újdonság de én még csak most fedeztem fel. van az a kártya amivel ha megsebzel egy szörnyet nó a health-ed.
a loony pályán az egyik körhinta tetején van egy villamosszékes csöki, akit nem lehet kinyírni. viszont arra tökélétesen alkalmas, hogy a hullámvasút előtt felvidd maxra az életed.
igazából nem nagy trükk, pláne hogy ha emlékeim nem csalnak, ezt a kártyát csak a loony után lehet megszerezni. így nem sok értelme van, csak érdekesség.
az ok amiért felhoztam legkedvesebb topikomat a süllyesztőből, az az, hogy néhány napja a drímkeccsölő fórum felé jártam, és ott láttam, hogy csináltak a loony parkhoz is modot. SYS már tud róla, de gondoltam hátha mást is érdekel.
letöltöttem felraktam és mosolyogva ragadtam újra karóvetőt, főleg, hogy a loony az egyik kedvenc pályám és már többször bebarangoltam a hatalmas külső tereket, egyrészt vadászva az objektekre, hogy a hullámvasúton már ne kelljen velük foglalkozni, másrészt azon gondolkodva, hogy kár ekkora területet parlagon hagyni, kicsit ki kéne bővíteni a pályát.
Nos ezt most DashW megvalósította. Igaz az én szám íze szerint még nagyobb részt be lehetett volna vonni a(legálisan) bejárható terek közé, de így is elnyerte a tetszésemet.
A monszták számát felduzzasztotta 293 (!)-ra, így van egy két helyzet, ahol igen csak meg kell markolni az egeret, főleg az új helyszíneken vannak igen szenyó helyek.
Sajna öt csillagra nem lehet megcsinálni (szerintem), mert 4 ammo bekerült a szerpentines fába. igaz kettőt fel lehet szedni ha ráugrasz a fatörzsre, de a másikakat sehogy sem sikerült.
Összeségében igen hangulatos kis modot sikerült összerakni, jó volt ismét daniel bőrébe bújni.

a modot letölthetitek varus oldaláról, innen.
és még valami, sokaknak biztos nem újdonság de én még csak most fedeztem fel. van az a kártya amivel ha megsebzel egy szörnyet nó a health-ed.
a loony pályán az egyik körhinta tetején van egy villamosszékes csöki, akit nem lehet kinyírni. viszont arra tökélétesen alkalmas, hogy a hullámvasút előtt felvidd maxra az életed.
igazából nem nagy trükk, pláne hogy ha emlékeim nem csalnak, ezt a kártyát csak a loony után lehet megszerezni. így nem sok értelme van, csak érdekesség.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 08. 13. 18:43
Rémlátó, köszi a BUMP-ot, mindannyiunk nevében...
Nem említettem volna itt is a "Loony Park" modot korábban? Hmm... Mindenesetre amit írtál róla, az szentigaz: nem lehet 5-csillagra megcsinálni, és bizony tényleg igen kemény, nem is egy helyen. Pár helyen találtam benne bugot is, de szerencsére ezektől még végigvihető...
Aztán pár kiegészítés a "Loony Park"-hoz...
1. Lehetséges az összes objektum lerombolása még a hullámvasutazás előtt, mégpedig a végén 36/41-ről az utolsó 5 EGY pontból lerombolható! Több ilyen pont is van, egyet, a legegyszerűbbet majd be fogom mutatni az Experience #3-ban...
2. A "villamosszékes csöki" (hehe, nice name!
) megölhető! Több módon is, például...
- Démon-módban...
- Kártyákkal: pl. a The Sceptre (egy lövés és vége) vagy pedig Rage (4X sebzés) és lőni kell egy ideig...
- Csak úgy, "simán" is... Ha elég ideig lőjük, egy idő után bizony lemászik a "trónról". A legutóbb pl. pontosan ezt csináltam: felmentem a sátor tetejére (bodysurf-technika: amikor pl. egy nyúzott hullát használunk PK-Jumphoz), kifeszítettem a PK sugarát, hogy vágja a nyomorékot..és elmentem enni, a gépet meg hagytam. Mire visszaértem, végzett is a Killer..a csöki már nem volt a helyén...
És a poén az, hogy ugyanezek a dolgok működnek a "Catacombs" utolsó vámpírjával is... Lehet, hogy felveszem ezeket is az E3-ba, csupán érdekességként, de még nem biztos... A lényeg, hogy ezeknek az ellenfeleknek is csupán igen magas HP-jük van, és ha elég türelmesek vagyunk, akkor ugyanúgy a Pokolra küldhetők, mint a többiek...
Viszont a trükköt a Health Stealerrel nem ismertem..vagy legalábbis nem gondoltam rá és soha nem is próbáltam. Pedig klassz dolog! De már nem is tudom mióta nem játszottam kártyákkal egyáltalán...
Csak no Black Tarot és 5-csillag mindig...
Amúgy még mindig nem untam rá a játékra. Nemrég szereztem az upgrade-elt gépbe egy 6600 GT kártyát, és most az SP-ben élvezkedem vele..tiszta jó így, minden effekt on...
A múlt héten elkezdtem felvenni az Experience #3 jeleneteit is, legalábbis az SP-részhez..már van egy csomó részlet, több mint 20 GB videó. Hihetetlen, hogy még mindig van mit mutatni, pedig amikor elkezdtem, komolyan aggódtam miatta, hogy túl kevés anyag lesz..és most tessék, úgy néz ki, hogy az E3 hosszabb (lehet, hogy jóval hosszabb) lesz az E2 10 percénél is..meglátjuk... De MP-hez (fragmovie) még semmi sincs, és ősznél előbb biztos nem lesz az E3-ból (nem a májusiból, mielőtt még bárki lepoénkodná
) semmi... Nemrég volt szerencsém játszani Petivel is MP-ben! Klassz volt..ott volt "<MK>Peti", mint a régi szép időkben... 
Az utóbbi időben amúgy némileg hátráltatott, hogy az egerem jobb gombja tönkrement: kattant, de nem történt semmi..PeTjA szerint ilyenkor egy szenzor megy ki belül..összesen 3 hetet kellett várnom a garanciális ügyintézésre. És sajnos ez egy tipikus hiba ezekkel az egerekkel...
Rémlátó, köszi a BUMP-ot, mindannyiunk nevében...

Nem említettem volna itt is a "Loony Park" modot korábban? Hmm... Mindenesetre amit írtál róla, az szentigaz: nem lehet 5-csillagra megcsinálni, és bizony tényleg igen kemény, nem is egy helyen. Pár helyen találtam benne bugot is, de szerencsére ezektől még végigvihető...
Aztán pár kiegészítés a "Loony Park"-hoz...
1. Lehetséges az összes objektum lerombolása még a hullámvasutazás előtt, mégpedig a végén 36/41-ről az utolsó 5 EGY pontból lerombolható! Több ilyen pont is van, egyet, a legegyszerűbbet majd be fogom mutatni az Experience #3-ban...

2. A "villamosszékes csöki" (hehe, nice name!

- Démon-módban...
- Kártyákkal: pl. a The Sceptre (egy lövés és vége) vagy pedig Rage (4X sebzés) és lőni kell egy ideig...
- Csak úgy, "simán" is... Ha elég ideig lőjük, egy idő után bizony lemászik a "trónról". A legutóbb pl. pontosan ezt csináltam: felmentem a sátor tetejére (bodysurf-technika: amikor pl. egy nyúzott hullát használunk PK-Jumphoz), kifeszítettem a PK sugarát, hogy vágja a nyomorékot..és elmentem enni, a gépet meg hagytam. Mire visszaértem, végzett is a Killer..a csöki már nem volt a helyén...

És a poén az, hogy ugyanezek a dolgok működnek a "Catacombs" utolsó vámpírjával is... Lehet, hogy felveszem ezeket is az E3-ba, csupán érdekességként, de még nem biztos... A lényeg, hogy ezeknek az ellenfeleknek is csupán igen magas HP-jük van, és ha elég türelmesek vagyunk, akkor ugyanúgy a Pokolra küldhetők, mint a többiek...
Viszont a trükköt a Health Stealerrel nem ismertem..vagy legalábbis nem gondoltam rá és soha nem is próbáltam. Pedig klassz dolog! De már nem is tudom mióta nem játszottam kártyákkal egyáltalán...

Amúgy még mindig nem untam rá a játékra. Nemrég szereztem az upgrade-elt gépbe egy 6600 GT kártyát, és most az SP-ben élvezkedem vele..tiszta jó így, minden effekt on...

Az utóbbi időben amúgy némileg hátráltatott, hogy az egerem jobb gombja tönkrement: kattant, de nem történt semmi..PeTjA szerint ilyenkor egy szenzor megy ki belül..összesen 3 hetet kellett várnom a garanciális ügyintézésre. És sajnos ez egy tipikus hiba ezekkel az egerekkel...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 08. 13. 18:55 -kor