HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#301 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 03. 23:28

...a voice from the darkness.....

Péter, ez bizony jó meglátás, bár akkor a kill-számlálónak is csak akkor illene növekednie, amikor földet érnek és széthullanak - na de ez persze a PCF-nek szól inkább... ;)

Köszi az infót Kalme oldaláról, én eddig nem is tudtam róla, pedig már pár napja üzemel újra rendesen...  :up:

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#302 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 06. 18:33

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. júl. 1., vasárnap - 1:52

Vipisrác, Neked nem dualcore-os AMD-d van/lett véletlenül? Ha ez a helyzet, akkor tiltani kell a játék erejéig az egyik magot. Remélem csak ez a probléma. Kicsit bővebben olvashatsz erről odakint is,

Köszi. Ez volt a baj. Ugyan nem AMD, de dual core.
Win98/ME kompatibilis módban (nyilván 1 magot látva) hibátlanul fut.

Hirtelen le is nyomtam az első két pályát traumán csak painkillerrel. :D

#303 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 07. 17:48

Peti! Ha időd engedi, majd less be ebbe a topicba: "The Mainkillers' new home!" - Darkkal újrahegesztjük az MK-szekciót. Nekem kell kitöltenem a membörök adatait, és ehhez újrakértem ezeket. Tehát a szokásosakat és a PC-konfigot. A második postomban láthatod az enyémet mintaként, azt kéne majd elküldened nekem, felfrissítve, vagy pedig oda is postázhatod. Ha már nem emlékszel a régebbi dolgokra (mint pl. a mottód :D), akkor ebben a régi topicban mindent megtalálsz, ha átfutod. Ha elküldöd ezeket, nagyon megköszönném, de persze a régi adatokat is bekopizhatom, ha semmi nem változott és nem fontos, hogy update-elve legyen... :D Tudom, hogy nem vagy túl aktív, és a Többiek se, csak Tomi meg én nyomjuk már, de..de ki a frászt érdekel? :D Egy funclan-tagságban szerintem nincs lejárati idő sosem, hacsak nem úgy rúgják ki az embert, mint pl. Artast annak idején... :D

Vipisrác, örülök, hogy megoldódott a probléma. Azért tippeltem AMD-re, mert Intel CPU-val nem emlékszem erre a hibára, legalábbis pl. Tominál ment gond nélkül minden, amennyire emlékszem. Szóval fura ez így egy kicsit, de a lényeg, hogy már megy... Blowfish odakint részletezte, hogy mi a probléma, de sajnos nem tudja kijavítani, mert nincs hozzáférése a forráskódhoz... Pedig jó lenne, mert pl. az MP-ben is igen megszaporodtak a "Speedy Gonzalesek" mostanában, ráadásul vannak olyanok, akik poénra veszik és heccből bejönnek úgy. Na aztán azokat leszedni (igaz, ők se nagyon találnak el semmit)..mondjuk aim-gyakorlásnak jó (vagy inkább mégsem)... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 07. 07. 17:49 -kor

#304 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 07. 19:03

Hehe, jó volt ezeket az emlékeket felidézni, de nem valószínű, hogy mostanában visszatérnék (azért nem kizárt :D). Hogy mást ne mondjak, fél év óta tegnap játszottam először Painkillert, fel se volt telepítve a gépemre. :p Szabad gépidőmben UT2004-ezek, abból is kizárólag Onslaught-RPG játékmódot (az RPG modul egy nem hivatalos kiegészítés). Az adataim egyébként nem változtak – ha nem gond, megkérnélek hogy töltsd ki helyettem. (Ja a mail-címem legyen inkább 'petcsa kukatz gmail com'.) A konfigom részletei az itteni adatlapom olvashatók, azokat is beírhatod, viszont a "Settings" részt fenti okból kifolyólag jelenleg nem tudom megadni. ;) Megnéztem a Te adatlapodat, nem mondod, hogy még mindig a 9550-nel nyomulsz? :eek: Az az egérpad milyen, érdemes beszerezni valami hasonlót, jobban megy majd a heccsát? :D

Apropó, ha van időd és kedved, még mindig szeretettel várlak kedvenc UT2004 szerveremen (aláírásomban lévő linken is). Amennyire nem lenne nekem esélyem PK-ban, valószínűleg olyan nehéz dolgod lenne (eleinte) ott. Viszont a kitartóak gyorsan fejlődnek, és hamar el lehet jutni egy elfogadható szintre. :)

Visszatérve a PK-hoz: ahogy írtam, tegnap feltelepítettem a Blekk Edisönt és bizony belefutottam az X2-mel ezzel, a begyorsulós bugba. Szóval Win9x-kompatibilis módban jó lesz? Meglátjuk. Az AMD-nek van egy ilyen "dual core optimizer" rezidens programja, nem elég azt feltenni? (Erre nem kell válaszolni, kipróbálom. :D)

#305 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 07. 19:20

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2007. júl. 7., szombat - 20:03

Visszatérve a PK-hoz: ahogy írtam, tegnap feltelepítettem a Blekk Edisönt és bizony belefutottam az X2-mel ezzel, a begyorsulós bugba. Szóval Win9x-kompatibilis módban jó lesz? Meglátjuk. Az AMD-nek van egy ilyen "dual core optimizer" rezidens programja, nem elég azt feltenni? (Erre nem kell válaszolni, kipróbálom. :D)

Valószínűleg működik, mert ezt ajánlották 1-2 oldalon... vagy a mag letiltást. Csak nálam gondolom az első variáció hatástalan lenne (vagy túl hatásos :D) a második meg nem volt szimpi, ezért kerestem utána és találtam a w9x indítási módot.

Amúgy nálam nem konstans felgyorsulásról volt szó. Sőt, nem is igazán felgyorsulásról, mert kb. 80%-ban lassított felvétel volt. Csak 20%-ban gyorsult fel, mintha az előző lassú fél percet be akarná hozni. :)

#306 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 07. 20:22

Peti, megoldom a dolgot az instrukcióid alapján. ;) Még egyszer, nem gond az inaktivitás egyáltalán, ez itt nem mittudomén a Team Dignitas vagy fnatic, hanem csak egy kis falusi funclan a fonóba'... :)

Nem nyomnám már a R9550-essel, hiszen talán tudod, hogy már egy ideje 6600 GT-m volt, mégpedig Inno. Na igen, tudom: Inno - anno... Meg is adta magát májusban, még egy évet sem bírt itt lehúzni: a GPU-ra a borda ahogyan fel volt szerelve, pff...  :omg: Az egyik kis műanyag pöcök amelyik ráfogta átcsusszant a lyukon egy kicsit, emiatt a borda már csak ferdén illeszkedett és nem hűtött rendesen..nem tudom mennyi időt volt ebben az állapotban, de ez úgy tűnik, elég volt neki... Persze ezt már csak utólag vettem észre. Egyébként a WinXP csökkentett módban még működik vele, de már ott is szemetes a kép és még induláskor is pl. összekeveri a kis- és nagybetűket... Hát így járt a 6600 GT-m. Hála Istennek azonban a 9550-esemet nem adtam el, így az "vészkártyának" jól jött, és most passzív hűtéssel működik kifogástalanul, mert azon meg a cooler nem megy már... Majd talán egy 7600 GT-be próbálok beruházni hamarosan, de óvatosabb leszek. Viszont valami kell, mert az SP ezzel a 9550-essel, hát hogy is mondjam csak..suxx, na... :D

Az MP-t talán csak nagyon kicsiben érinti a kényszerű kártya-downgrade. Az eredmények nem lettek rosszabbak, az FPS is nagyjából rendben van, ha szívok, az csak és kizárólag a net miatt van már, vagy mert besokalltam a nettől és ez átmeneti "unskillesedést" és "brainstormot" okozott, szóval ha "idegileg kivagyok" már, mert pl. semmit nem lehet eltalálni és egyáltalán nem lehet normálisan mozogni (nem lehet felgyorsulni, randomszerűen elveszted a sebességed)...  :rolleyes: De a R9550 kiváló még mindig, ha mindent az abszolút minimumra veszel (szóval CPU kell inkább)... Mondjuk az viszont lehet, hogy pl. egy 7600 GT-vel ismét stabilabb lenne az FPS és folyamatosabb lenne az egész játék nagyon intenzív helyzetekben is, amikor sokan harcolnak egy teremben és mindenki lő ész nélkül..na, ezt majd meglátom... A lényeg, hogy nem nyavalygok a kártya miatt, a net miatt nyavalygok változatlanul, LOL...

A Razer Mantis Speed paddal nagyon elégedett vagyok. Ez az Everglide Titan (ami VoO Mester alatt volt pl. a CPL-en is és pl. Medix0r barátomnak is az van) továbbfejlesztett változata, ún. fibertek-szövetpad. Van belőle Control verzió is, ami kicsit lassabb és emiatt precízebb lehet, de azt sosem volt alkalmam kipróbálni... Az Icemat 2.0-nál sokkal nagyobb, terebélyes egy pad ez: valami 44 cm széles, a magasságát most fejből nem vágom. Textilpad (ja, ezt má' mondtam), az egér az Anonymus-féle olcsó teflontalpakkal is kiválóan csúszik rajta. Néha fújok rá egy kis silicon-sprayt is, ha még simábbra/gyorsabbra akarom, bár az már sokszor túl sok is. A lényeg, hogy az Icemat 2.0 padnál ez nekem mindenképpen jobb, a nagyobb és komfortosabb felület miatt. Halkabb is, nem kopog, amikor leteszed az egeret, akkor valami puha anyagra teszed le..más érzés... De, hogy jobban megy vele a "heccsát"? Azt nem tudom biztosra. Lehet, bár szerintem nem ezen múlik már. Amikor az eddigi legutóbbi videóimat - "RollerCoaster Riding!", "MineCart Riding ReVisited", "Experience #3" - rögzítettem, még az Icemat-pad volt meg..aztá' ment a célzás azon is... :D Ez a Razer-pad 6000 Ft alatt van mindenhol (az Icemat 10 rongy volt :D), szóval ha ennyit megér Neked, mert gondolod, hogy jobb lehet, mint ami most van, akkor próbáld meg..de ha a mostani padoddal tökéletesen elégedett vagy, akkor szerintem nem érdemes váltanod. Legfeljebb akkor, ha előtte ki tudod próbálni. Nekem a hely miatt jól jött, nagyon jó, hogy egyszerűen képtelenség lehúzni róla az egeret... :D Ja, meg azért vettem meg, mert Tomi ilyet vett Magának, és amikor kipróbáltam Nála, akkor azt mondtam azonnal, hogy WOW, nekem is ilyen pad kell... :D Emlékeztetőül itt van a régi Icemat 2.0 padom és itt van Tomi asztalán egy Razer Mantis Speed (szóval ez a "ződség" van most)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 07. 07. 20:29 -kor

#307 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 07. 21:40

Itt az én egérpadom, anyaga plasztik™ vagy ilyesmi. :Đ

Idézet: vipisrac - Dátum: 2007. júl. 7., szombat - 20:20

Valószínűleg működik, mert ezt ajánlották 1-2 oldalon...

Ja, tényleg működik. :) Viszont egy valamit nem értek. Létezhet, hogy a PK mindkét magot használja? :think: Ugyanis így nézett ki a procihasználat pár perc játék után (Cemetery), közvetlenül kilépéskor:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1183840848.png

#308 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 08. 17:09

Peti, az egérpadodra is rá van írva, szóval ez kész...  :omg:  :Đ Ehelyett szerintem megéri venni egy rendes padot, főleg ha már beleinvesztáltál anno egy MX518-ba és azért viszonylag rendszeresen játszol is. De azt, hogy pontosan milyen lenne jó Neked, azt én nem tudom megmondani...  :o Annak idején amikor az Icemat 2-est megvettem, jobb volt mint az asztalfelület, de sosem volt elég nagy. A viszonylagos kis méretéből adódó hátrányokat mindig éreztem valamennyire... Azért 3-4-es sensivel (hármassal 40 cm kellett egy 360-as fordulathoz, és pl. a MineCart-videót még 4-essel vettem fel) is lehetett játszani rajta, csak sokat kellett "flickelni" az egérrel (felemelni és visszatenni) és később rájöttem, hogy magasabb érzékenység-értékkel is lehet pl. chainelni rendesen (ha elég precíz a kezed)... Amikor meglett a Razer Mantis Speed, az jó volt meg minden, de szerintem az Icemat 2-eshez képest nem lett jobb az aimem, viszont komfortosabb volt, mert sosem futottam ki a helyből. Más padom meg nem volt és nem is volt alkalmam őket kipróbálni, így azokról nyilatkozni nem tudok. Csak annyit mondok, hogy bár jó ez a pad és jobb mint az Icemat 2-es volt, mégis, azért megesküdni még mindig nem mernék rá, hogy ez a legjobb pad nekem. Lehet, hogy pl. a Control-verziót kellett volna venni? Vagy pl. Q-Padet? Csak próba alapján tudnám megmondani biztosra...

Szóval ha vennél új padot valamikor, akkor tudom ajánlani a Razer Mantist, de nem tudom, hogy Speed vagy Control lenne jó Neked. Más padokról nem is szólva... Nekem ez a Speed egész jó, mert szerintem inkább precíz a kezem mint gyors: tehát pl. chainelni tudok ezzel is és magas érzékenységgel is, és emiatt a távoli harc nekem inkább jobban megy..de a pad elég gyors tud lenni a hirtelen mozdulatokhoz, amikre meg szükségem van pl. a mozgás miatt is és közelharcban meg "flick-shotoknál" (ott ellensúlyozza kicsit a pad a viszonylag lassú kezemet)... Ez azt jelenti, hogy játékfüggő is, hogy milyen padot érdemes venni...

De amid most van, ahelyett ha veszel egy rendeset, akkor szerintem biztosan jobban megy a "heccsát", arra ez biztos igaz... ;) :D És ami a lényeg igazából, sokkal de sokkal jobban fogod vele élvezni a játékot, bármiről is legyen szó...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 07. 08. 17:13 -kor

#309 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 12. 15:31

Üdv!

Látom jól megy itt a duma és nem a megszokott társaság van ebben a topikban!  :)

Ma próbálom ki ezt a játékot, nagy reményeket nem fűzök hozzá a képekből ítélve, a Serious Sam-hez való hasonlósága miatt, ott is támadtak ezrével a különböző lények észtelenül.  :omg: Félre értés ne essék, FPS rajongó vagyok, de az ott mégis sok volt és csak a kaszabolásról szólt.
Qwerty4

#310 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 15:51

hoppá, egy kis fennakadás, a 7z fájlt mivel tudom kicsomagolni?
Qwerty4

#311 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 16:04

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 18:51

hoppá, egy kis fennakadás, a 7z fájlt mivel tudom kicsomagolni?

megoldva! kaptam egy progit.  :)
Qwerty4

#312 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 18:58

Üdv Qwerty4! Sok szerencsét és ne add fel túl hamar, valamint ne legyenek prekoncepcióid. ;)

Ha időd engedi, olvasd el az előző Painkiller topikot, valószínűleg sok majdan felmerülő kérdésedre választ kapsz majd. Nagyjából 2k4 októbertől válik érdekessé, SYS csatlakozásának napjától (ami azt hiszem az én postom hatására történt... vagy legalábbis az volt az utolsó csepp :D), de persze Doomer kolléga már előtte is tartotta a frontot. :)

#313 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 19:27

Szia.

Idézet

Üdv Qwerty4! Sok szerencsét és ne add fel túl hamar, valamint ne legyenek prekoncepcióid. ;)

Sajnos ez nálam elkerülhetetlen, már mielőtt valamit megtapasztalnék azelőtt általában véleményt formálok, amit sok esetben persze vissza is kell vonnom.  :D
Közben nekifogtam a Painkillernek, a temetős részen játszodtam , ugyan még nem vittem végig ezt a szintet.Nem tartom igazán parás horrornak a gyorsasága miatt, nem hasnlítható egyáltalán a lassú játékmenetű Condemned-hez, ahol minden sarkon meg kellett állni, levegőt venni és felküszülni a kevés de annál félelmetesebb hidegvérű gyilkosokra.Gondolom ismered ezt a játékot, ha nem szerezd be, sztem 2006 legjobb játéka és minden idők legjobb horror gémje.
Viszont itt a zenei háttér, hangok igen élvezhetőek, ez hozza meg a kedvemet hogy Painkillerezzek, ez pl. nem volt meg a Serious Sam-nél, meg a grafikája is jobb nála.
Kedvencem sose lesz, sőt még a Top 50-be se fog bekerülni viszont végigviszem egy másik játék mellett, mint másodfontosságú játék megfelelő.  :)

Idézet

Ha időd engedi, olvasd el az előző Painkiller topikot, valószínűleg sok majdan felmerülő kérdésedre választ kapsz majd. Nagyjából 2k4 októbertől válik érdekessé, SYS csatlakozásának napjától (ami azt hiszem az én postom hatására történt... vagy legalábbis az volt az utolsó csepp :D), de persze Doomer kolléga már előtte is tartotta a frontot. :)

:omg:  Hú, hát ez sok időt venne igénybe, majd inkább kérdezek vagy használom a keresőt.  :)

Szerkesztette: Qwerty4 2007. 07. 12. 19:29 -kor

Qwerty4

#314 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:05

Ide is beirom, a Painkiller: Overdose MOD-bol full game-e alakult at, es nagy fejlesztocsapatok kaptak meg a jogot, hogy rendesen helyrepofozzak. Plusz nem mellekesen a fan-ok altal elkezdett utat viszik vegig, igy a siker garantalt. Ez ev vegen jon ki az Overdose.  :up:

#315 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 12:50

elkezdtem ismét a bút, most kártyák nélkül traumán, 5 csillag és ahol lehet kártyakritérium.
edzek kicsit az overdose-ra :)
hogy ne üljön a topik, lenne pár kérdés.
aki csinálta már így, az hogy teljesíti a loony-t? egy körben megvan az 5 csillag és a 88 kill alatt maradás, vagy külön-külön?
nekem csak külön megy mivel a kártyát a megkerülős módszerrel csinálom.
hasonló a második kérdés is, leningrádban kártyák nélkül traumán ment-e már vkinek a végére a 200+ health. tegnap végeztem ki azt a pályát és 33 maradt. :D igaz ez volt az első futam.
és végül, dead city-ben az utsó 2 dagadt kocsihajigáló ellen van-e valami más taktika, minthogy a csekknél állva előre kilövöm azokat a kocsikat amit tudok, majd rohanás és a sniper másodlagosával sebtiben felrobbantani a maradékot?

remélem nem ér olyan trauma ( :) ) mint az alapjátékban, hogy valamit nem tudok megcsinálni, mert ha kivégeztem megint neki szeretnék állni a hillsnek, faragni kicsit az időn.
"i saw god on TV"

#316 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 20:19

Qwerty4, üdv a topicban! ;) Egyetértek, szerintem sem "parás horror" a PK, inkább csak foltokban és több helyen inkább nyomasztó..máshol meg egészen álomszerű. Ezek keveréke... Több helyen is egyébként Fantasy-Horrornak írják, ami szerintem tökéletesen helytálló elnevezés: Black Tarot kártyák és varázslatok, PK+StakeGun, az egész 4. fejezet, és így tovább... Meg ott van még a szürrealitás is... Jóllehet, a temető azért eléggé hátborzongató egy helyszín, vagy mondjuk az elmegyógyintézet, meg az árvaház is. De pl. olyan helyek, mint a "Train Station" vagy a "City On Water"...? Ha leirtottál mindenkit, akár oda is mehetsz lakni... :D Békések, hangulatosak, gyönyörűek, még a nap is süt rajtuk... :) A "Prisonon" meg pl. keveredik a szürrealitás és a nyomasztó, "darkos" hangulat: a legvégén az irodáknál/vallatószobáknál mindig elidőzök. Fura festmények vannak a falakon. Meg ott van az a folyosó, piros szönyeggel..az ablakon erősen bevilágít a fény, de az ablakon mégsem lehet kilátni. Az egyik zárt ajtó mögül pedig mindenféle hangok hallatszanak ki, és egy kis fény szűrődik ki az ajtó alatt..vajon mi lehet/történhet éppen odabent? Azon a helyen mindig megállok egy kis időre... Ugyanígy mostanában mindig megnézem az Operaház szürreális galériáját is: a legvégén kinyílik minden ajtó és rátalálhatunk egy olyan lépcsősorra, ahol több fura mázolmány is található (még egyszer, ezt csak a legvégén fedezhetjük fel)..a tetején a kijárat pedig be van falazva... A lényeg, hogy egy csomó ilyen, talán giccsesnek is mondható hatásvadász elem keveredik a játékban (fő elemek: horror, szürrealitás, nyomasztó hangulat, fantasy), de mindez jó értelemben és az is tény, hogy ezek tökéletesen vannak vegyítve/összeválogatva. És hangokkal és vizuálisan úgy prezentálva, hogy az ember beleborzong, leragad egy-egy helyen, beindul a fantáziája, nem tudja könnyen ott hagyni, és időnként vissza kell térnie, hogy újra lássa, hallja, és érezze...

Bepe, természetesen mi is tudtuk a hírt, a DC-Fórumon is bejelentették hivatalosan, ebben a topicban. Aztán Te is létrehoztad az OverDose-topicot itt, talán csak pár órára rá. Bár az - mint várható volt - le is süllyedt... Azért nem tartom feleslegesnek mégsem, végül is a BOOH-nek is volt egy topicja, más kérdés, hogy mi itt páran majd' minden PK-témát ebben a topicban tárgyalunk ki már egy jó ideje. Úgyis összemosódik minden. Mert pl. egy videót hova tegyek, amiben van PK meg BOOH is? Vagy egy MP-videót? Ugyanez lesz később az OverDose-zal is... Azért remélem, nem nyit annak még valaki más is topicot, mivel nem talál már létezőt... :D

Rémlátó, ez jó ötlet és az időpont is megfelelő, én is pont ezt teszem a napokban... :D Ki tudja, lehet az is, hogy pár nap múlva nyakunkon az OverDose-demó, a srácok nem zárták ki a demó lehetőségét és pár napja írta Sep, hogy mostanában azért nincs új hír, mert lázasan dolgoznak a cuccon és elfoglaltak. Szóval szerintem még Augusztusban valami lesz..meglátjuk...

"Loony Park"
Visszanéztem az egyik régebbi végigjátszást, és igen, én megcsináltam úgy: kártyák nélkül, öt csillag, 83 kills - bár ez még Nightmare-en volt. Azt hiszem (sajnos nem emlékszem pontosan), az elején hagytam ott a bohócokat: felszedtem és leromboltam ott mindent, megszereztem a Secretet a fagyistölcsérről, aztán elhagytam a helyet. Utána a többieket leirtottam, de a hullámvasúton nem lőttem egyet sem... Talán Traumán is megvalósítható...

"Leningrad"
Persze, simán. De jól be kell kempelned hozzá... :D Ha jól emlékszem, még Mr. Q modjával csináltam meg így: az ugyanaz mint az eredeti, csak pár ellenféllel meg néhány Secrettel több van. Ha megpróbálod, akkor azért emlékezz arra is, hogy a Megákkal csak 250-ig lehet felvinni a HP-t. Ergo, ha eljutsz a második Megáig és még van 180 HP-d, akkor nem érdemes a másodikat felvenned. Mivel így még 80 HP-t veszíthetsz a későbbiek folyamán, viszont ha felveszed a Megát, akkor 250 HP-d lesz, és akkor már csak 50-et engedhetsz meg Magadnak. Szóval abban az esetben azt csak a legvégén érdemes felvenni... Egyébként ezt is javaslom: az elején lesz 200 HP-d, szóval úgy kell eljutnod a végéig, hogy 100+ maradjon, és akkor a legvégén felveszed a második Megát, és kész is a 200+ HP. Én is ezt csináltam, és persze közben ügyelni kell, hogy minél kevesebbet veszíts. A "könnyű" helyeken lehetőleg semmit, hogy a nehezebbeknél még ne legyen gáz, ha több is becsúszik... Egyébként az 5 csillag is teljesíthető így is, ezt csak a pajzsok miatt említem meg: mivel van egy GA, aztán egy SA (sérülni kell érte), aztán megint egy GA a legvégére...

"Dead City"
Én is mindig úgy csinálom: kilövök előre minden kocsit. Ha marad egy-kettő, azokat még röptükben megpróbálhatod felrobbantani a Shottyval vagy a Chainnel, meg meg lehet próbálni elugrani előlük. Különben is, azért van ott valami 2 Mega meg GA+SA is... :D Nightmare-en persze még ott van a démon-mód is, de Traumán és kártyák nélkül az nem játszik... Talán el lehet bújni oda, ahol a GA van? Esetleg még ezt meg lehet próbálni...

A héten egyébként beújítottam egy Gainward Bliss 7600 GT-re (nem Max'-től loptam :D), így most végre megint lehet SP-zni. Le is nyomok egy teljes sorozatot így: PK-Nightmare, BOOH-Nightmare, BOOH-Trauma, PK-Trauma - nálam ez egy teljes kör, ez ugyanis lefed mindent... A kártya elég ütős, nagyon király így játszani... Ma reggel voltam a "City On Water"-ön, megpróbáltam ez erkélyes Secretet az eredeti módszerrel, poénból..egyszer beleestem a vízbe, de utána pár nekifutásra sikerült... :D Hmm, ezentúl mindig fogok próbálkozni...  :think:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 07. 26. 20:22 -kor

#317 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 21:00

Qwerty4, én például kifejezetten a groteszk horror hangulatért kedvelem a játékot. ahogy SYS is mondja nem minden helyszín klasszikus horror környezet (nem is lehetne ennyifélét kitalálni) de szerintem mindenhol megvan az elborult, beteges érzés, hála a monsztáknak.

Idézet

pár nap múlva nyakunkon az OverDose-demó
  :up:
adná az ég. nagyon nincs mivel játszanom mostanság. dibalót újra kezdtem pár hete de gyorsan beleuntam. most el pk-zgatok, meg gondoltam előveszem újra a w40k dawn of wart, éppen kiolvastam az új gaunt szellemi regényt :), hellgate meg csak valamikor év végén :(

úgyhogy "marad" a pk :)

ezt az otthagyom a bohócokat dolgot már többször hallottam, de mikor ott vagyok sosem jut eszembe.
na majd legközebb :)

5 csillag igazából nem kihivás már (ha-ha), leginkább a kártyanélküliség okoz gondot, pölö leningradban 100 fölé ritkán ment a hp, és a lenin térnek neki kellett futni néhányszor (25 hp :]), viszont felfedeztem, hogy a sniper puska robbanós golyóiból elég két adag a tank alá és pápá.
most vagyok a bányában kiváncsi vagyok hányadikra fog sikerülni a mine cart. majd nézek előtte exp viedót :D

szerintem pufiknál nem nagyon lehet bújkálni hamar lezúznak a kocsikkal, de egy próbát megér.

grat az új karihoz, én még mindig 6600 gt-vel nyomom, asszem amíg tönkre nem megy (vagy nem jön ki a pk 2) nem is lesz másik.
"i saw god on TV"

#318 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 10:19

na majdnem kész vagyok a búval is, már csak leningrádba kell visszamennem a kártyáért.
minecarttal 3 napig izzadtam, mire sikerült. igazából a célzáson kívül az volt a nehéz, hogy memorizáljam melyik termben hol vannak a monsták. ha másra nem is arra mindenképpen jó volt, hogy átérezzem mennyire kemény lehetett ezt csak karóval megcsinálni  :up:

a pit meglepően könnyen ment (elsőre megvolt minden) a shadowland meg egy vicc volt :)

jöhet a hills.
"i saw god on TV"

#319 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 31. 19:16

Mindenekelőtt GreyBeard megosztott egy OverDose-ismertetőt egy angol magazinból, itt az OD-Fórumon. Sep azt írta a DC-Fórumon, hogy a magazinban látható scannelt képek senkit ne riasszanak el, mert ma már jobban néz ki a játék... Ez szép és jó, de a sztorival nem tudom mit csinálnak: mert abban még Lucifer is szerepel és állítólag Sammaellel együtt elfogják Danielt (WTF?), ha elolvassátok a cikk elejét. Remélem nem zagyválnak össze semmit, hiszen Lucinak kampec lett, csak a Trauma-szálon maradt életben. Ha a Trauma-szálat folytatják, akkor még talán rendben is lehetne, bár akkor meg az "bibis", hogy miután Daniel meg Cathrine újra találkozhattak a Mennyben, akkor Lucifer/Sammael még hogyan zavarhat be?  :think: Igaz, a nem Trauma-szálakon maga Daniel mondta Sammaelnek, hogy még nincs vége és tart tőle, hogy ha újra kezdődik a hirig, akkor megint csak őt fogják visszaküldeni. Meg az is lehet, hogy Sammael odalép Daniel+Cathrinehez és azt mondja Danielnek, hogy "na most ints pát a kedvesednek örökre", vagy valami hasonlót. Szívás: from Heaven to Hell... :D Szóval kíváncsian várom, hogy a sztorival mi lesz majd...

Közben én is már a vége felé járok a mostani körnek: már a PK-Trauma megy, most jön a "Military Base"... :)

Rémlátó, csak karókkal csináltad a minecartot vagy más fegyvereket is használtál? Mindenképpen gratula! ;) Eddig csak Artas csinálta utánam azt a részt, persze több fegyveres verzióval. De emlékszem, amikor először megpróbáltam, órákig kínlódtam vele folyamatosan, és akkor még 3 fegyvert használtam fel. A csak karós móka olyan 3 napig ment, persze nem éjjel-nappal, de naponta próbálkoztam... :D Azt a videó óta sem próbáltam meg újra, szivatja magát a fene (bár ha nem kell rögzíteni, akkor biztos könnyebb kicsit, a magasabb FPS-ek miatt)... Egyszer elég volt.  :smoker:  :Đ Viszont a hullámvasutas és a bányacsillés részt is már egy jó ideje mindig a maximumra csinálom, a bányacsillést már az első MineCart-videó óta, tehát 2005 nyarától, a hullámvasutast meg ugye tavaly október vége óta...

A mostani körben az tetszett, hogy szinte minden elsőre sikerült, a nehéz részeket sorra véve... Tehát a "Ruins" Nightmare-en elsőre, remélem most Traumán sem lesz gond. A BOOH hullámvasútja Nightmare-en elsőre, Traumán másodikra összejött. A MineCart-rész meg Nightmare-en és Traumán is elsőre, igaz, természetesen több fegyvert is felhasználtam, és Nightmare-en a végére beidőzítettem a démon-módot (ehhez a bányacsillézés előtt 13-14 lelket kell felszedni), de akkor is... Viszont a "Tower"-t megszenvedtem (Nightmare), megint kikaptam ott mindent: belelőttem az orrom előtt elrepülő varjúba, a fejemre pottyant egy meteor, Alastor lefújt, elszúrtam az eséseket, nem éltem túl az utolsó nagy esést, elhagytam ammókat mert pl. betemették őket a kövek, és így tovább... Pedig azt gondoltam, a "Tower" Nightmare-en más "kismiska" lesz..hát nem... Úgy vettem észre, hogy minél jobban elbízom magam, annál nagyobbat szívok... :D Lehet, hogy ezért is sikerülnek mindig jobban a traumás dolgok (ennek ellenére már előre tartok megint a "Tower"-től)...

Ja és igen... Peti, igazad volt, vagyis Neked is igazad volt, az apácás dologgal kapcsolatban. Kipróbáltam, valójában elég csak a talajt megpörkölni alatta, alulról nem védi a ruha, és beég a nunija...  :Đ  Tehát nem is kell a legközelebbi csatornafedelet meggyújtani, a legutobb direkt eléje mentem (azt a 2 tűzlabdát kibírtam) és felperzseltem előtte a talajt, s mikor fölé ért, meggyulladt...

Rémlátó, sok szerencsét a "Hills"-hez! ;) A "Shadowland" meg engem kicsit mindig megszivat mostanában: Alastor mindig lerombolja a kőgólemeket meg egy pillanat alatt leamortizál, hogy mehessek újra pajzsért...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 07. 31. 19:19 -kor

#320 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 09:26

köszi a cikket  :up:  "weird pigs" :D

minecartot természetesen nem csak karókkal csináltam. egyszer megpróbáltam de utána innom kellett gyorsan egy fröccsöt Kép

igazából csak a 2 utolsó terem nehéz.
a következőképp oldottam meg:
első két terem rocket launcher.
nagy terem+ piratbossos terem: freezer+shoti.
az utsó előttibe már electróval érkezem bele a bossba egy electró majd vissza rocketlauncherre és a maradékot azzal.
próbáltam én is freezerrel, de arról az átváltás a visszatöltés miatt legalább 2 másodperc ami nekem nagyon sokat számított.

hát igen ruins+tower, nekem ott kimaradt a kártya az előző körben. ez azóta is piszkál. ha sikerül megcsinálnom a leningrádot, lehet megpróbálkozom velük megint.

hills.
ezt lehet már kérdeztem (többször is), tán válaszoltatok is de akkor nem emlékszem :)
még mikor kijött a hills, a készítő (kalme?, varus?) azt mondta 8 féle elérés van a toronyhoz.
van egyszer a hídon felfele (most kipróbáltam daydream-en simán föl lehet sétálni :) ) egyszer a kútban a hordóval, egyszer a tornyon kívül a hordóval, talán a lépcsőn is fel lehet menni, és nekem sikerült asszem falmászással is egyszer, ez 4. mi a többi?
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.