Na befejeztem én is, de megszívattak(-tam magam) a legvégén. Az egyik ellenfél pont a pofámba spawnolt az utolsó kínzókamrában, én persze nem álltam le vele társalogni, belelőttem az épp nálam lévő fegyverrel, így egyből vége is lett a pályának: az exit portálon álltunk, aztán már nem volt kedvem visszatölteni.

Amúgy itt már azért találtam elegendő lőszert, de a sok (felesleges) fegyver miatt így is rengeteget kellet "görgőznöm".
SYS, tudsz valami megoldást arra, hogy a görgetésre a fegyverek olyan sorrendben legyenek, mint az eredeti PK-s megfelelőik, és az elsődleges tüzelésük is ugyanaz legyen?
Egyébként hasonlóan jártam tegnap a másik pályán. Épp megöltem mindenkit, és fordultam vissza, hogy majd utoljára körülnézek még egyszer, de eszembe jutott a kártyakritérium. Amint megnyomtam a TAB-ot, az óra épp akkor váltott 19:59-ről 20:00-ra. :Đ Ha nem állok le tökölni, az utolsó lendülettel 19:57 körül bértem volna. Ezt se töltöttem vissza.
Nekem most egyszer-egyszer elég volt, így is sokszor meghaltam, és a töltési idők fájdalmasan sokáig tartottak. Sem öt csillagra, sem kártyára nem hajtottam, (talán majd pár nap múlva

) a pályák amúgy sem ilyen sorrendben lesznek a véglegesben, ahogy hallom. Belebotlottam egy-két "secret"-be, hát valóbaban nem vitték túlzásba az elrejtésüket.
Kipróbáltam a multit is tegnap... hát ez ugyanaz a káosz mint régen.

A játékosok pingjei 20-200 közöttiek random, egyikkel sem lehet igazán mit kezdeni. A tudásuk meg szélsőséges, az egyik felük überláma, a másik felük meg (hozzám képest) atom profi, egyik "fajtával" sem élvezet a játék.
Viszont az egyik pálya nagyon tetszett, egy hatalmas tórusz alakú aréna, melyben háztömbnyi golyók gördülnek körbe-körbe megállíthatatlanul, és kilapítanak minden szerencsétlent, aki az útjukba akad. Ilyen mélyedésekben meg lehet húzódni, de ott általában az ellenfelek nem hellyel, hanem "hejj!"-el és söréttel kínálnak. :Đ A hangulata kicsit a Running Man-re emlékeztet, már csak a közönség ovációja hiányzik.
Szerkesztette: peti2mtag 2007. 10. 19. 07:24 -kor