HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#442 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 23. 12:44

Nem olyan rossz ez, de jobb, ha tényleg csak modként tekint rá az ember... ami engem zavart, hogy aránytalanul nehéz, és kevés a lőszer, amúgy el lehet vele szórakozgatni.
A memóriahasználat viszont tényleg megnőtt, az első pályán 550-600 megát, a másodikon viszont 800 felett is zabál :eek: Ezzel szemben Cemetery 280, Loony Park 350 megával beéri. Nem igazán értem mire fel a nagy memóriaéhség...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#443 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 14:52

Idézet: HavocS - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 13:44

Nem olyan rossz ez, de jobb, ha tényleg csak modként tekint rá az ember... ami engem zavart, hogy aránytalanul nehéz, és kevés a lőszer, amúgy el lehet vele szórakozgatni.
A memóriahasználat viszont tényleg megnőtt, az első pályán 550-600 megát, a másodikon viszont 800 felett is zabál :eek: Ezzel szemben Cemetery 280, Loony Park 350 megával beéri. Nem igazán értem mire fel a nagy memóriaéhség...

az alapjátékban nem sok ekkora pálya volt, talán a docks vagy az abaddonned factory, másrészt ha jól emlékszem mindkét pályán közel 400 szörny van. ezt mind mind be kell tölteni. nézd meg mennyi monsta van mondjuk a cemeteryn.
"i saw god on TV"

#444 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 23. 15:49

...a voice from the darkness.....

A hosszú betöltési idő szerintem megint csak a sokféle szörny miatt van: a "Haunted Valley"-n ha összeszámoljuk, van vagy 5-6 különböző szörny és ezeknek az adatait is mind be kell tölteni (modellek, hangjaik, stb.). Korábban soha egy PK/BOOH mapen nem volt együtt ennyi fajta. Általában max. 3-4 volt. Amikor kijött Varus "Hills"-e, emlékszem, a betöltési idők milyen hosszúak voltak az elején, és amikor már majdnem mindenkit leirtottunk, akkor már pillanatok alatt betöltődött a pálya. Az akkori gépemen ez azt jelentette, hogy az elején majdnem 10(!) percet kellett várni, a végén meg kb. 30 másodpercet... :D

Kalme mondta kint, hogy a betöltési idők szerinte megoldhatók a scriptekből, és legszívesebben már most nekiállna lekódolni, de ugye muszáj megvárnia a végleges verziót...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#445 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 21:42

nekimentem mégegyszer a valley-nak (előszőr úgy jártam mint Peti), a vége után még kolbászoltam egy órácskát, de nincs ki mind az 5 csillag.
hiányzik még 1-1 holy, ammo és secret és 16(!) ojjekt.
hogy hova dugtak el ennyit azt nem tudom, ha csak nem az utsó secretben van.
"i saw god on TV"

#446 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 23. 21:52

Hmm, 16 object tényleg sok még. De simán lehetnek bárhol abban a káoszban. Szerintem sok pöfeteggombát kihagytál, tudod, azokat amikből mérgező gázok szabadulnak fel, amikor szétlövöd őket. Ilyenek vannak a fák alatt, a fák törzsén, de még a falakon is néhol, és szerintem nagyon nehéz kiszúrni őket. Szóval jól nézz körül, mert pl. már az elején a hídnál is van egy-kettő a hídhoz tartozó falon valamelyik oldalon. Szóval ez elég nagy galádság volt ezektől a cseh remek(k)mesterektől... :D

Az ammót is nehéz lesz megtalálni, az is lehet bármelyik bokor alatt. Nekem tegnap Nightmare-en szerencsém volt, a feléig visszamenve megtaláltam az utolsó ammót: egy Crossbow-ammo volt, még csak nem is eldugva...

A Secret és a 2 Holy Item egy helyen van, bár ez érdekes, mert akkor egy pajzsodnak is hiányoznia kéne...

No mindegy, úgyis megtalálsz mindent előbb-utóbb, még ha eléggé időigényes vállalkozás is lesz... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 23. 21:54 -kor

#447 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 22:01

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 22:52

Hmm, 16 object tényleg sok még. De simán lehetnek bárhol abban a káoszban. Szerintem sok pöfeteggombát kihagytál, tudod, azokat amikből mérgező gázok szabadulnak fel, amikor szétlövöd őket. Ilyenek vannak a fák alatt, a fák törzsén, de még a falakon is néhol, és szerintem nagyon nehéz kiszúrni őket. Szóval jól nézz körül, mert pl. már az elején a hídnál is van egy-kettő a hídhoz tartozó falon valamelyik oldalon. Szóval ez elég nagy galádság volt ezektől a cseh remek(k)mesterektől... :D

Az ammót is nehéz lesz megtalálni, az is lehet bármelyik bokor alatt. Nekem tegnap Nightmare-en szerencsém volt, a feléig visszamenve megtaláltam az utolsó ammót: egy Crossbow-ammo volt, még csak nem is eldugva...

A Secret és a 2 Holy Item egy helyen van, bár ez érdekes, mert akkor egy pajzsodnak is hiányoznia kéne...

No mindegy, úgyis megtalálsz mindent előbb-utóbb, még ha eléggé időigényes vállalkozás is lesz... :)

mindkét pajzsos secret megvan és csak 1 holy hiányzik :)

a pöfetegekről nem tudtam, köszi, szerintem egyet sem lőttem még szét :D
"i saw god on TV"

#448 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 19:32

lenyomtam traumán a field-et (3x-is) ojjekt nem lett meg, viszont láttam, hogy hiányzi egy holy is (megnéztem nighton is hiányzott, még jó hogy figyelek játék közben :D). szóval 3x végig mentem, de az istennek sem találtam meg. hányzik 9 monsta is gondoltam hátha van egy elágazás, valami barlang de nem találtam semmit.
:think:

na majd holnap rámegyek még párszor :)

a kártya viszont traumán is könnyű volt.
"i saw god on TV"

#449 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 06:20

Kijött.

#450 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 08:32

egen? na akkor sok idő lesz finomítgatni még a cuccon  :Đ

#451 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 09:13

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 7:20

Kijött.

nem úgy volt, hogy nov 14?
"i saw god on TV"

#452 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 23:17

nem látom sem a cdgal-ban sem az 576shop-ban, hogy előrendelhető lenne a játék. :(
van egy olyan érzésem hogy ezzel is úgy járunk mint a búval. vagy még úgyabbul  :down:
"i saw god on TV"

#453 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 08:47

Idézet: rémlátó - Dátum: 2007. okt. 31., szerda - 0:17

nem látom sem a cdgal-ban sem az 576shop-ban, hogy előrendelhető lenne a játék. :(
van egy olyan érzésem hogy ezzel is úgy járunk mint a búval. vagy még úgyabbul  :down:

Egyenlőre a  ">holland<" oldalon keresd, meg a megoszó közösségeknél.

Én amúgy tartom magam és nem "szerzem be".

Szerk: egyenőlre ott sem láttam, de kalózos torrentoldalon fent van.. érdekes.

Ezek a szemét szoftverkalózok  :reklamacio:  :D

Szerkesztette: ReeChee 2007. 10. 31. 08:49 -kor

<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#454 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 09:41

néztem hivatalos fórumot és ott is akad pár emer aki azt mondja kint van és olyat is ír valaki hogy "ma megvette", ehhez képest jópáran meg csak bámulnak ki a fejükből, mert semmi bejelentés nem volt erről, sehol nem lehet rendelni, stb. mintha valójában ki se jött volna még.

ennyire sunyiban kiadni elég gáz lenne azért...

Szerkesztette: DOOMER 2007. 10. 31. 09:42 -kor

#455 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 09:43

drímkeccsölőt néztem, az od-nál ott a buy now-gomb, úgyhogy elvben megvehető.
fene se érti ezeket.
"i saw god on TV"

#456 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 09:52

amúgy hihetetlenül unalmas lett..
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#457 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 09:53

lehet de azért én megnézném :)

#458 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 09:57

Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. okt. 31., szerda - 10:53

lehet de azért én megnézném :)

Elküldtem hogy honnan lehet megvenni.. :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#459 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 10:02

Mindenhol máskor jelenik meg, Magyarországon meg sose, de legalábbis idén biztosan nem...  :Đ De hát, ezt már tudtuk előre...  :rolleyes:  Amennyire én tudom, Európában még nem jelent meg, de odakint pl. Blood Judgment már a múlt héten játszott vele (USA), és el is hintett egy-két szép spoilert, amibe sajnos én is beleolvastam (annyi baj legyen, azért nem volt komoly)... :D Mondjuk az kicsit durva, hogy nem lesz benne FMV, hanem szépen renderelt állóképekkel mutatják a történetet (már ugye ami van abból is :D)...

Egyébként én is nézegettem a CD Galaxist, mert hát, a remény hal meg utoljára. Meg is halt már. Meg nézegettem a DC-t is, és egy ideig csak az EBGames volt a "Buy Now"-hoz társítva, de már kb. tegnap óta van DC is, csakhogy az meg csak USA/Canada területekre enged rendelni. Legalábbis egyelőre és hivatalosan. Ráadásul most "free shipping" akció van egészen november 9-ig, tehát ingyenes a szállítás..de persze csak oda... :D

Hogy kicsit jobb kedvünk legyen, nézzetek be ebbe a topicba, itt Cyody megosztott néhány érdekességet a demóból. Figyelmeztet, hogy "spoilerveszély", de szerintem ez igazából nincs így, végül is, aki játszotta a demót, annak ezek a videók nem spoilerek már...

Ja, djculture, a "megvétel" egyelőre engem is érdekelne...  :Đ

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 31. 10:09 -kor

#460 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 16:14

Sziasztok!

Nagy örömmel jelenthetem be, hogy még mindig tudott felmutatni újat a PK nekem, amit a világon jelenleg először egyedül én csináltam meg (ill utánam már SYS is :D ) ! Maximalisták mint SYS, vagy Én külön fognak ennek örülni!

Az Old Monastery pályán sikerült elérni a 159/159 kills-et! Így kiderült, hogy amit eddig bugnak hittünk csupán egy kis figyelmetlenség volt a készítők részéről :)

Mindenekelőtt 79 ellenség megölése után kell belépni a nagytemplomba! Utána a belépés után egyből rádront pár megint tehát a kills számláló 84-en áll!

Tehát a maradék 2 ellent a következőképp kell elintézni:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Mint a képen is látható a 84 kills után se nem balra befordulni, se nem egyenesen továbbmenni nem szabad, hanem jobbra kell menni a kicsi hídon át és ott kell 'kitriggerelni' egy újabb osztag enemy-t! Így ott összesen 5 ellenséggel végezhetsz és ebben benne van ez a maradék kettő villámos is veled egy szinten:

Kép

Azért fontos ezt a sorrendet követni mert ha a magasabb hídon mész át a magas platformon lévő csillag felé akkor csak 3 ellenség jön elő és itt van a kutya elásva mert így nem jelenik meg a 2 villámos a földszinti részen és utána sem, bármikor próbálnál visszamenni! Tehát erre a sorrendre kell ügyleni!

Így megszerezheted a régóta ámított 159/159 kills-et! :)

Kép

Sok sikert!  :D

#461 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 31. 18:11

A screenshotok az enyémek, szóval a dolog kipróbáltan működik, szép munka, Péter...  :respect:  :)

Csak annyi kis kiegészítés szükséges, hogy de, tovább lehet menni egyenesen a 84 kills után és hátra, fel is el lehet menni és kinyírni még néhány szörnyet. A lényeg, hogy NE a "hagyományos módon" triggereljük ki a jobb felső Pentagramhoz tartozó 3 szörnyet, tehát ne a sírboltnál induljunk el a deszkákon/falakon jobbra..hanem még a korábbi helyen forduljunk be jobbra, és akkor még alul is jön két szörny, meg megjelenik a fenti 3 is...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 31. 18:12 -kor

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »