A memóriahasználat viszont tényleg megnőtt, az első pályán 550-600 megát, a másodikon viszont 800 felett is zabál
Painkiller (c) People Can Fly (II)
Elküldve: 2007. 10. 23. 12:44
Nem olyan rossz ez, de jobb, ha tényleg csak modként tekint rá az ember... ami engem zavart, hogy aránytalanul nehéz, és kevés a lőszer, amúgy el lehet vele szórakozgatni.
A memóriahasználat viszont tényleg megnőtt, az első pályán 550-600 megát, a másodikon viszont 800 felett is zabál
Ezzel szemben Cemetery 280, Loony Park 350 megával beéri. Nem igazán értem mire fel a nagy memóriaéhség...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2007. 10. 23. 14:52
Idézet: HavocS - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 13:44
Nem olyan rossz ez, de jobb, ha tényleg csak modként tekint rá az ember... ami engem zavart, hogy aránytalanul nehéz, és kevés a lőszer, amúgy el lehet vele szórakozgatni.
Ezzel szemben Cemetery 280, Loony Park 350 megával beéri. Nem igazán értem mire fel a nagy memóriaéhség...
az alapjátékban nem sok ekkora pálya volt, talán a docks vagy az abaddonned factory, másrészt ha jól emlékszem mindkét pályán közel 400 szörny van. ezt mind mind be kell tölteni. nézd meg mennyi monsta van mondjuk a cemeteryn.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2007. 10. 23. 15:49
...a voice from the darkness.....
A hosszú betöltési idő szerintem megint csak a sokféle szörny miatt van: a "Haunted Valley"-n ha összeszámoljuk, van vagy 5-6 különböző szörny és ezeknek az adatait is mind be kell tölteni (modellek, hangjaik, stb.). Korábban soha egy PK/BOOH mapen nem volt együtt ennyi fajta. Általában max. 3-4 volt. Amikor kijött Varus "Hills"-e, emlékszem, a betöltési idők milyen hosszúak voltak az elején, és amikor már majdnem mindenkit leirtottunk, akkor már pillanatok alatt betöltődött a pálya. Az akkori gépemen ez azt jelentette, hogy az elején majdnem 10(!) percet kellett várni, a végén meg kb. 30 másodpercet...
Kalme mondta kint, hogy a betöltési idők szerinte megoldhatók a scriptekből, és legszívesebben már most nekiállna lekódolni, de ugye muszáj megvárnia a végleges verziót...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
A hosszú betöltési idő szerintem megint csak a sokféle szörny miatt van: a "Haunted Valley"-n ha összeszámoljuk, van vagy 5-6 különböző szörny és ezeknek az adatait is mind be kell tölteni (modellek, hangjaik, stb.). Korábban soha egy PK/BOOH mapen nem volt együtt ennyi fajta. Általában max. 3-4 volt. Amikor kijött Varus "Hills"-e, emlékszem, a betöltési idők milyen hosszúak voltak az elején, és amikor már majdnem mindenkit leirtottunk, akkor már pillanatok alatt betöltődött a pálya. Az akkori gépemen ez azt jelentette, hogy az elején majdnem 10(!) percet kellett várni, a végén meg kb. 30 másodpercet...
Kalme mondta kint, hogy a betöltési idők szerinte megoldhatók a scriptekből, és legszívesebben már most nekiállna lekódolni, de ugye muszáj megvárnia a végleges verziót...
Elküldve: 2007. 10. 23. 21:42
nekimentem mégegyszer a valley-nak (előszőr úgy jártam mint Peti), a vége után még kolbászoltam egy órácskát, de nincs ki mind az 5 csillag.
hiányzik még 1-1 holy, ammo és secret és 16(!) ojjekt.
hogy hova dugtak el ennyit azt nem tudom, ha csak nem az utsó secretben van.
hiányzik még 1-1 holy, ammo és secret és 16(!) ojjekt.
hogy hova dugtak el ennyit azt nem tudom, ha csak nem az utsó secretben van.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2007. 10. 23. 21:52
Hmm, 16 object tényleg sok még. De simán lehetnek bárhol abban a káoszban. Szerintem sok pöfeteggombát kihagytál, tudod, azokat amikből mérgező gázok szabadulnak fel, amikor szétlövöd őket. Ilyenek vannak a fák alatt, a fák törzsén, de még a falakon is néhol, és szerintem nagyon nehéz kiszúrni őket. Szóval jól nézz körül, mert pl. már az elején a hídnál is van egy-kettő a hídhoz tartozó falon valamelyik oldalon. Szóval ez elég nagy galádság volt ezektől a cseh remek(k)mesterektől...
Az ammót is nehéz lesz megtalálni, az is lehet bármelyik bokor alatt. Nekem tegnap Nightmare-en szerencsém volt, a feléig visszamenve megtaláltam az utolsó ammót: egy Crossbow-ammo volt, még csak nem is eldugva...
A Secret és a 2 Holy Item egy helyen van, bár ez érdekes, mert akkor egy pajzsodnak is hiányoznia kéne...
No mindegy, úgyis megtalálsz mindent előbb-utóbb, még ha eléggé időigényes vállalkozás is lesz...
Hmm, 16 object tényleg sok még. De simán lehetnek bárhol abban a káoszban. Szerintem sok pöfeteggombát kihagytál, tudod, azokat amikből mérgező gázok szabadulnak fel, amikor szétlövöd őket. Ilyenek vannak a fák alatt, a fák törzsén, de még a falakon is néhol, és szerintem nagyon nehéz kiszúrni őket. Szóval jól nézz körül, mert pl. már az elején a hídnál is van egy-kettő a hídhoz tartozó falon valamelyik oldalon. Szóval ez elég nagy galádság volt ezektől a cseh remek(k)mesterektől...
Az ammót is nehéz lesz megtalálni, az is lehet bármelyik bokor alatt. Nekem tegnap Nightmare-en szerencsém volt, a feléig visszamenve megtaláltam az utolsó ammót: egy Crossbow-ammo volt, még csak nem is eldugva...
A Secret és a 2 Holy Item egy helyen van, bár ez érdekes, mert akkor egy pajzsodnak is hiányoznia kéne...
No mindegy, úgyis megtalálsz mindent előbb-utóbb, még ha eléggé időigényes vállalkozás is lesz...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 23. 21:54 -kor
Elküldve: 2007. 10. 23. 22:01
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 22:52
mindkét pajzsos secret megvan és csak 1 holy hiányzik
a pöfetegekről nem tudtam, köszi, szerintem egyet sem lőttem még szét
"i saw god on TV"
Elküldve: 2007. 10. 24. 19:32
lenyomtam traumán a field-et (3x-is) ojjekt nem lett meg, viszont láttam, hogy hiányzi egy holy is (megnéztem nighton is hiányzott, még jó hogy figyelek játék közben
). szóval 3x végig mentem, de az istennek sem találtam meg. hányzik 9 monsta is gondoltam hátha van egy elágazás, valami barlang de nem találtam semmit.
na majd holnap rámegyek még párszor
a kártya viszont traumán is könnyű volt.
na majd holnap rámegyek még párszor
a kártya viszont traumán is könnyű volt.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2007. 10. 30. 09:13
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 7:20
Kijött.
nem úgy volt, hogy nov 14?
"i saw god on TV"
Elküldve: 2007. 10. 30. 23:17
nem látom sem a cdgal-ban sem az 576shop-ban, hogy előrendelhető lenne a játék. 
van egy olyan érzésem hogy ezzel is úgy járunk mint a búval. vagy még úgyabbul
"i saw god on TV"
Elküldve: 2007. 10. 31. 08:47
Idézet: rémlátó - Dátum: 2007. okt. 31., szerda - 0:17
nem látom sem a cdgal-ban sem az 576shop-ban, hogy előrendelhető lenne a játék. 
Egyenlőre a ">holland<" oldalon keresd, meg a megoszó közösségeknél.
Én amúgy tartom magam és nem "szerzem be".
Szerk: egyenőlre ott sem láttam, de kalózos torrentoldalon fent van.. érdekes.
Ezek a szemét szoftverkalózok
Szerkesztette: ReeChee 2007. 10. 31. 08:49 -kor
<b>OO = [||] [||] = OO </b> Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>
Elküldve: 2007. 10. 31. 09:41
néztem hivatalos fórumot és ott is akad pár emer aki azt mondja kint van és olyat is ír valaki hogy "ma megvette", ehhez képest jópáran meg csak bámulnak ki a fejükből, mert semmi bejelentés nem volt erről, sehol nem lehet rendelni, stb. mintha valójában ki se jött volna még.
ennyire sunyiban kiadni elég gáz lenne azért...
ennyire sunyiban kiadni elég gáz lenne azért...
Szerkesztette: DOOMER 2007. 10. 31. 09:42 -kor
Elküldve: 2007. 10. 31. 09:43
drímkeccsölőt néztem, az od-nál ott a buy now-gomb, úgyhogy elvben megvehető.
fene se érti ezeket.
fene se érti ezeket.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2007. 10. 31. 09:52
amúgy hihetetlenül unalmas lett..
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2007. 10. 31. 09:57
Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. okt. 31., szerda - 10:53
lehet de azért én megnézném 
Elküldtem hogy honnan lehet megvenni..
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2007. 10. 31. 10:02
Mindenhol máskor jelenik meg, Magyarországon meg sose, de legalábbis idén biztosan nem... :Đ De hát, ezt már tudtuk előre...
Amennyire én tudom, Európában még nem jelent meg, de odakint pl. Blood Judgment már a múlt héten játszott vele (USA), és el is hintett egy-két szép spoilert, amibe sajnos én is beleolvastam (annyi baj legyen, azért nem volt komoly)...
Mondjuk az kicsit durva, hogy nem lesz benne FMV, hanem szépen renderelt állóképekkel mutatják a történetet (már ugye ami van abból is
)...
Egyébként én is nézegettem a CD Galaxist, mert hát, a remény hal meg utoljára. Meg is halt már. Meg nézegettem a DC-t is, és egy ideig csak az EBGames volt a "Buy Now"-hoz társítva, de már kb. tegnap óta van DC is, csakhogy az meg csak USA/Canada területekre enged rendelni. Legalábbis egyelőre és hivatalosan. Ráadásul most "free shipping" akció van egészen november 9-ig, tehát ingyenes a szállítás..de persze csak oda...
Hogy kicsit jobb kedvünk legyen, nézzetek be ebbe a topicba, itt Cyody megosztott néhány érdekességet a demóból. Figyelmeztet, hogy "spoilerveszély", de szerintem ez igazából nincs így, végül is, aki játszotta a demót, annak ezek a videók nem spoilerek már...
Ja, djculture, a "megvétel" egyelőre engem is érdekelne... :Đ
Mindenhol máskor jelenik meg, Magyarországon meg sose, de legalábbis idén biztosan nem... :Đ De hát, ezt már tudtuk előre...
Egyébként én is nézegettem a CD Galaxist, mert hát, a remény hal meg utoljára. Meg is halt már. Meg nézegettem a DC-t is, és egy ideig csak az EBGames volt a "Buy Now"-hoz társítva, de már kb. tegnap óta van DC is, csakhogy az meg csak USA/Canada területekre enged rendelni. Legalábbis egyelőre és hivatalosan. Ráadásul most "free shipping" akció van egészen november 9-ig, tehát ingyenes a szállítás..de persze csak oda...
Hogy kicsit jobb kedvünk legyen, nézzetek be ebbe a topicba, itt Cyody megosztott néhány érdekességet a demóból. Figyelmeztet, hogy "spoilerveszély", de szerintem ez igazából nincs így, végül is, aki játszotta a demót, annak ezek a videók nem spoilerek már...
Ja, djculture, a "megvétel" egyelőre engem is érdekelne... :Đ
Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 31. 10:09 -kor
Elküldve: 2007. 10. 31. 16:14
Sziasztok!
Nagy örömmel jelenthetem be, hogy még mindig tudott felmutatni újat a PK nekem, amit a világon jelenleg először egyedül én csináltam meg (ill utánam már SYS is
) ! Maximalisták mint SYS, vagy Én külön fognak ennek örülni!
Az Old Monastery pályán sikerült elérni a 159/159 kills-et! Így kiderült, hogy amit eddig bugnak hittünk csupán egy kis figyelmetlenség volt a készítők részéről
Mindenekelőtt 79 ellenség megölése után kell belépni a nagytemplomba! Utána a belépés után egyből rádront pár megint tehát a kills számláló 84-en áll!
Tehát a maradék 2 ellent a következőképp kell elintézni:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Mint a képen is látható a 84 kills után se nem balra befordulni, se nem egyenesen továbbmenni nem szabad, hanem jobbra kell menni a kicsi hídon át és ott kell 'kitriggerelni' egy újabb osztag enemy-t! Így ott összesen 5 ellenséggel végezhetsz és ebben benne van ez a maradék kettő villámos is veled egy szinten:

Azért fontos ezt a sorrendet követni mert ha a magasabb hídon mész át a magas platformon lévő csillag felé akkor csak 3 ellenség jön elő és itt van a kutya elásva mert így nem jelenik meg a 2 villámos a földszinti részen és utána sem, bármikor próbálnál visszamenni! Tehát erre a sorrendre kell ügyleni!
Így megszerezheted a régóta ámított 159/159 kills-et!

Sok sikert!
Nagy örömmel jelenthetem be, hogy még mindig tudott felmutatni újat a PK nekem, amit a világon jelenleg először egyedül én csináltam meg (ill utánam már SYS is
Az Old Monastery pályán sikerült elérni a 159/159 kills-et! Így kiderült, hogy amit eddig bugnak hittünk csupán egy kis figyelmetlenség volt a készítők részéről
Mindenekelőtt 79 ellenség megölése után kell belépni a nagytemplomba! Utána a belépés után egyből rádront pár megint tehát a kills számláló 84-en áll!
Tehát a maradék 2 ellent a következőképp kell elintézni:

Mint a képen is látható a 84 kills után se nem balra befordulni, se nem egyenesen továbbmenni nem szabad, hanem jobbra kell menni a kicsi hídon át és ott kell 'kitriggerelni' egy újabb osztag enemy-t! Így ott összesen 5 ellenséggel végezhetsz és ebben benne van ez a maradék kettő villámos is veled egy szinten:

Azért fontos ezt a sorrendet követni mert ha a magasabb hídon mész át a magas platformon lévő csillag felé akkor csak 3 ellenség jön elő és itt van a kutya elásva mert így nem jelenik meg a 2 villámos a földszinti részen és utána sem, bármikor próbálnál visszamenni! Tehát erre a sorrendre kell ügyleni!
Így megszerezheted a régóta ámított 159/159 kills-et!

Sok sikert!
Elküldve: 2007. 10. 31. 18:11
A screenshotok az enyémek, szóval a dolog kipróbáltan működik, szép munka, Péter...
Csak annyi kis kiegészítés szükséges, hogy de, tovább lehet menni egyenesen a 84 kills után és hátra, fel is el lehet menni és kinyírni még néhány szörnyet. A lényeg, hogy NE a "hagyományos módon" triggereljük ki a jobb felső Pentagramhoz tartozó 3 szörnyet, tehát ne a sírboltnál induljunk el a deszkákon/falakon jobbra..hanem még a korábbi helyen forduljunk be jobbra, és akkor még alul is jön két szörny, meg megjelenik a fenti 3 is...
A screenshotok az enyémek, szóval a dolog kipróbáltan működik, szép munka, Péter...
Csak annyi kis kiegészítés szükséges, hogy de, tovább lehet menni egyenesen a 84 kills után és hátra, fel is el lehet menni és kinyírni még néhány szörnyet. A lényeg, hogy NE a "hagyományos módon" triggereljük ki a jobb felső Pentagramhoz tartozó 3 szörnyet, tehát ne a sírboltnál induljunk el a deszkákon/falakon jobbra..hanem még a korábbi helyen forduljunk be jobbra, és akkor még alul is jön két szörny, meg megjelenik a fenti 3 is...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 31. 18:12 -kor

Súgó
A téma zárva.