Én időről-időre benézek a Gameware-szekcióba, hátha feldobta valaki a topicot, és ha hozzá tudok szólni és érdemes hozzászólni, akkor postázok...
Rémlátó, teljesen igazad van a Secretekkel kapcsolatban. Most megint összeszámoltam, itt vannak a száraz tények számokban...
-- PainKiller
- Nightmare: 23 helyszín, 95 Secret
- Trauma: 20 helyszín, 72 Secret
-- PainKiller-BOOH
- Nightmare/Trauma: 10 helyszín (plusz bónuszpálya Traumán), 44 Secret
Csak az "Underworld" plusz "Stone Pit" pályákon csaknem annyi Secret van, mint az OD-ben összesen...
-- PainKiller-OD (84.4-es patch után)
- Nightmare/Trauma: 16 helyszín, 27 Secret
Ráadásul a Secretek valami hihetetlenül könnyűek és nincs is hozzájuk túl sok variáns. Jó helyek pedig lennének szép számmal, de a Készítők e téren nem nagyon erőltették meg magukat (mondjuk egyáltalán nem)...
Szóval ez tényleg elég lehangoló, hamar rá lehet így unni. Egyébként én még a Weapon Modifiert is hiányoltam az OD-ből..sehol, egyik pályán sincs egy sem, pedig el lehetett volna vele játszadozni... Az OD egyszerűen annyira reménytelen, hogy Kalmén kívül (PowerMad-OD) senki nem foglalkozott moddolással és hasonlókkal érdemben. Dark Fórumán az OD-s szekcióban találhatsz "no scratch" videókat Cyodytól meg egyéb érdekességeket, kevés számmal...
Hírek? Semmi igazán érdemleges... Kalme hónapokkal ezelőtt nekiállt a PowerMad végleges verziójának (igen, a PK+BOOH-hez), még további javításokkal kiegészítve, de úgy néz ki, nem lesz a dologból semmi. Állítólag kapott valami hülye levelet a DC-s srácoktól és elment a kedve. Szóval ez hónapok óta áll...
Aminek esetleg hírértéke lehet, az az, hogy Mr. Henky meg egy haverja elkezdtek dolgozni a PK2-őn..úgy, ahogyan Ők elképzelnék. Tehát kitaláltak pályákat, szörnyeket, és kiadtak pár képet és videót, ezek ilyen concept art jellegű munkák. Persze mindez NEM HIVATALOS, inkább csak olyan "fan stuff" egyelőre, de nekem sok dolog tetszett belőle, és szerintem a majdani Készítők (ha egyszer lesz ilyen) nyugodtan meríthetnének ötleteket ezektől a srácoktól. Sajnos túl sok visszajelzést nem kapnak - hiszen nyilvánvalóan senki nem hisz abban, hogy kettő darab megszállott rajongó fogja majd elkészíteni a PK2-őt
Én mostanában már csak MP-t játszom. Játszanék SP-t is megint, de eddig vártam az új PM-re az új fixek miatt, most itt patthelyzet van...
A PD-videóban nekem inkább az editálás tetszik, az nagyon profi munka, nagyon meg van csinálva, szerintem ilyet én nem tudnék, egyszerűen nincs bennem ennyi kreativitás, szóval ezért nagy respekt... De a tartalom már nem annyira impresszív, SZVSZ: túlnyomórészt tucat-karófragek, néha elvétve egy-két szebb frag, pl. airrocket vagy levegőben ventilálás (a shredek is szépek, de az leginkább mák-kérdés)..de olyan az egész, mintha azt mutatná, hogy az MP csak a karók miatt szép..van egy electrófrag is, de az ellennek már alig volt HP-je... Meg nincs benne túl sok horizontális célzás, tehát pl. amikor oldalirányban odakapok (akár karóval is) és talál, pedig ezek nehezebb dolgok már... A FOD5 annak idején tartalmilag sokkal jobb volt, PD videója talán az editálásban győzedelmeskedhet, de csak hajszál híján... A másik az, hogy amíg a demók felvétele/visszajátszása nem működik rendesen, addig szerintem nem nagyon érdemes fragmovie-kba kezdeni. Mondjuk ennek ellenére PD nagyon szépen megcsinálta ezt mégis, nem látszik annyira, hogy a demók kb. 15 FPS-en, szaggatósan játszódnak vissza (és persze HUD meg szálkereszt nincs)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2008. 07. 29. 17:47 -kor

Súgó
A téma zárva.