Rémlátó, ugyan má'!

Lényeg, hogy használják az emberek, akiknek kell...

Nem szoktam egyébként moddolni és persze igyekszem minél kevesebbet változtatni a játékon, de most muszáj volt belenyúlni, mert olyan nincs, hogy ne lehessen 5 csillagra megcsinálni minden pályát. A Redemptionnél is kellett, itt is. De most tényleg minden játék minden pályája teljesíthető maximumra. Azt nem értem, hogy a készítők (akik jórészt maguk is rajongók) miért nem figyeltek erre oda. Mert pl. elég egy
OpenAllSlabs utasítás legalább ahhoz, hogy minden ajtó kinyíljon, amikor a pálya befejeződik és néhány pályán oda is írták, míg másoknál nem. Alap dolog lenne pedig (persze attól még a misplaced cuccokat is javítani kellett volna)...
Hamarosan kipróbálom majd a HD bétáját is, de elébb még muszáj végeznem a Recurring Evillel. Közben muszáj visszaszívnom a szubjektív véleményem, hogy a BOOH óta a legjobb, mert azért nekem az OD is bejött és az egy kicsit hosszabb legalább, de ezt nem lehúzásként írom, akkor is jó a RE is, csak inkább mégsem hasonlítgatnám pl. az OD-hez, ami egy kicsit különc volt a sorozatban (ezért sem jött be sokaknak)... Egyébként a PKHD nekem tetszik, már az alapján, amit eddig láttam belőle. Lehet, hogy azért is van kedvem hozzá nagyon, mert 2009 óta egyáltalán nem játszottam a PK+BOOH SP-jével (csak MP volt meg néhány custom level). Ami nem tetszik benne az az, hogy sajnos csak 14 pálya lesz benne és úgy tűnik, az időrendet is összekutyulták, szóval a sztori is kicsit más lesz vagy össze lesz zavarva (mert ugye az Orphanage után nem jöhet a Swamp semmiképpen, ha a történetet is figyelembe vesszük). Olyan pálya is kimarad, mint pl. a "Snowy Bridge", na és a kedvencem, a "Docks" sincs benne a listában. Igazából én inkább csak az MP miatt várom a HD-t: az eredeti játék MP-je mára már totálisan játszhatatlan lett, a HD-ben viszont állítólag pont erre gyúrnak rá inkább, szóval inkább ebben reménykedek (no more "aim ahead model", korrekt demorecord/playback, jól működő netkód - ha ez meglesz, én már elégedett leszek)...
Reggel megérkezett a Limited 2012 edition is. A poszter ütős benne, de amúgy a boxdesign elmarad bőven a Black Limited Editionétől. Egyébként a sima európai Black Edition, 1.5 lenne install után és a manual is a lemezen van...
A HD bétáról még. Nem érdemes fizetni érte semmiképp (én is csak a poszter miatt tettem rá a kezem a 2012-limited cuccra

): ha írsz a Nordic Games-nek, adnak kódot, csak most hirtelen nem tudom a címet, de kikereshető. De megosztanám a keyt is, mert nekem már lett előbb is, csak tartogatom egy közeli ismerősnek, akivel még nem beszéltem róla... Ó, közben van
itt egy rakás kulcs ömlesztve, ha valakinek van FB-je (de lehet, hogy már egy sem működik)...