HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#661 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 21. 18:49

Egy kis reklám.
Az októberi Gamestar magazinhoz az ajándék játék nem más, mint a ................. :drummer: Painkiller Overdose :taps: :taps: :Đ

Még mielőtt az a vád érne, hogy buzdítom a népet, és vásárolják meg ezt a xart játékot, jöjjön egy kép az augusztusi Gamestarból.

Kép
(PK Overdose eredetileg a szeptemberi számban szerepelt volna)

Tehát akinek még nincs meg ez a "sokak szerint az utolsó igazán jó Painkiller-játék" :laugh:, most megvásárolhatják egy magazinnal együtt.

Másik topikba is lehetett volna írni, csak ezt (gondoltam) többen olvassák és több emberhez jut el, hogy milyen xart játékot adnak a laphoz :blush: :-D

#662 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 22. 07:49

Ma amikor átszálltam a buszról a villamosra én is észrevettem. Gondolkodtam is rajta, hogy megvegyem (eddig csak az alap PK van meg). Talán majd a jövő héten be is ruházok egyre, úgy is régen vettem már gamer magazint. Legalább látom, hogy mostanában mikről írnak.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#663 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 01. 01. 13:14

sziasztok Boldog Új Évet Mindenkinek!Sys köszönöm hogy segitettél szeptemberben de még nem volt idöm megnézni.Találtam 1 videot a Resurrectionról.megpróbálom linkelni.Ez a hetedik pálya.Tudja valaki hogyan lehet elérni?http://www.youtube.com/watch?v=ivikYT9OH0w

#664 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 01. 20:26

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Gezaaa, ez a pálya az "Angeldust", és amennyire tudom, Traumán jön elő bónuszként. De kell hozzá a legfrissebb update, amit pl. innen is letölthetsz. Még nekem sem volt hozzá szerencsém, mert mikor legutoljára végigvittem a játékot (2009. november eleje), még nem volt elérhető...

#665 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 01. 01. 22:34

Szia Sys!Köszönöm.Megnézem.remélem nem kell hozzá más file.ne irjam már ki hogy mire gondolok;))))

#666 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 04. 18:07

új pk:
http://pkzone.org/20...emption-for-pc/
"i saw god on TV"

#667 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 08. 11:45

Kijátszuk :D

#668 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 12. 15:31

Ez már a veszett fejsze nyele. A Spellforce 2. részéhez is ki akarnak adni egy 2. kieget, de folyamatosan tolódik. Nevesincs fejlesztők csinálják ha még csinálják.
Kb. itt is ugyan az lehet. Nem hinném, hogy sokkal jobb lesz majd ettől a JW anyagi helyzete. Ha a BOoH után jött volna azt mondanám igen, de így szerintem nem sok esélye van a játéknak.
De azért én is várom a további infókat :)

#669 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Blazkowicz - Dátum: 2011. 02. 12. 16:31

Ez már a veszett fejsze nyele. A Spellforce 2. részéhez is ki akarnak adni egy 2. kieget, de folyamatosan tolódik. Nevesincs fejlesztők csinálják ha még csinálják.
Kb. itt is ugyan az lehet. Nem hinném, hogy sokkal jobb lesz majd ettől a JW anyagi helyzete. Ha a BOoH után jött volna azt mondanám igen, de így szerintem nem sok esélye van a játéknak.
De azért én is várom a további infókat :)

közben azért én is végigtoltam a resurrection-t is, valószínüleg ezt is végig fogom.
nem rosszak ezek a kiegek időtöltésnek, még ha nem is érnek fel az eredeti játékhoz.
"i saw god on TV"

#670 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 15:13

kigyütt.
steam-en 5 dollár.
azt írják 6 mapon több mint 6k monszta :O remélem nem egy órát fog tölteni a mapok előtt.
este meglesem.

http://pkzone.org/20...ption-released/
"i saw god on TV"

#671 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 22:46

Belenéztem.Az elsö pályán(Spikes)2 mentési ponton vagyok túl,Beliállal nyomulok.Néhány fegyver--- letépett démonfej,kocka,csontgun,gépágyú,nyilpuska... alapból adott.Ugy látom jobb lesz mint az elöző volt.Fogjatok hozzá :bologat: Én mára befejezem

#672 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 11:25

végig nyomtam az első pályát, tanulva a ressurectionből insomnián kezdtem. gyorsan betölt a pályán található 1011 monszta ellenére. a map nem túl nagy szám elég kicsi és unalmas, igazából olyan mintha egy dm map lenne. traumán nagyon nehéz lesz szerintem rengeteg szűk hely van ahol nagyon sok szörny jön.
játszható mert painkiller de egyelőre semmi extra.
"i saw god on TV"

#673 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 15:55

Eddig nem sok véleményt olvastam a játékról, de amiket írtak az alapján inkább ki se adták volna. Én még várakozó üzemmódban vagyok.

Szerk: Az előző 2 hozzászólást nem láttam. Elolvasásuk után, még mindig várakozó üzemmódban vagyok :)

Szerkesztette: Blazkowicz 2011. 02. 26. 16:00 -kor

#674 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 21:23

Azt hiszem ujra fogom kezdeni insomnián,mert nightmareon nagyon húzós.Nyilván Fatal1ty állapitotta meg a nehézségi szintet.Az overdose is elég durva volt,de ezek a szük arénák traumán nekem már játszhatatlanok lesznek

#675 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 23:37

Úgy látom senki sincs elragadtatva az új pk-tól.Kijátszotta már valaki?Vélemények?PL:Statisztikai bugok,pályák a végéröl nem járhatóak be stb....

#676 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 28. 23:54

Helló Mindenki!

Remélem azért páran még mindig itt vannak a régi jó arcokból... :)

Bár már jól visszasüllyedt a topic, de azért a játék maga még mindig nem halt le teljesen. Mármint az MP sem, bár igazán nincs messze tőle. Viszont ma reggelre virradóan volt egy online verseny az USÁban, amit sikerült megnyernem, szóval magyar győzelem született, emiatt gondoltam, behírezem ide, na meg azért is, mert megvannak a közvetítések is, hiánytalanul... ;)

A hír a PKZone-on és az ESR-en, valamint versenyoldal, na és persze az élő közvetítések videói. A final is megvan. Komolyan, 166 pinggel játszani egy 23-as ellen, ez egy vicc... :D

Have fun, ha valaki belekukkantana a meccsekbe... :)

Ami az SP-t illeti, abból eléggé kiestem az utóbbi időben. A Redemptiont még ki sem próbáltam, de amiket a többiektől hallottam róla, nem is hinném, hogy igazán bármit is vesztettem volna ezzel...

Andy

#677 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 29. 08:59

grat! :)

le kéne porolnom kicsit nekem is...

"awesome having what is left of the PK community playing"

...mondjuk nem mai játék :)

#678 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 29. 09:06

Gratula :)

SP fronton épp a múltkoriban volt a steamen egy complete pack leárazva aztán utána kerestem, hogy a már nem PCFos cuccok milyenek, hááááát a vége az lett, hogy megvettem nosztalgiából (és hogy ne kelljen a patchekkel szarakodni) az eredeti játékot és a kiegészítőt a többit meg hagytam az enyészetnek :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#679 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 01. 00:23

Köszi srácok! :) Közben a nyakunkon már a következő cup is, ami ráadásul Európában lesz, épp most olvastam róla a PKZone-on, katt ide. A srácok még keresnek közvetítőket, hogy azért hangulat is legyen (na meg igazi motiváció)... :D

Az SP-t nekem is le kéne porolnom és igazából újra kéne játszanom a Resurrectiont, meg megnézni a Redemptiont, de most ezek a cupok lehet, hogy jobban lefoglalnak egy ideig. :D Már 2009 vége óta nem vittem végig egyik hivatalos SP-részt sem, de az MP-vel majdnem minden nap foglalkoztam egy kicsit. Lehet, hogy szar a netkód és halott már a játék, de mégis, van egy jó társaság és rengeteget lehet röhögni helyzeteken, ezt nem is kell magyarázni... Szóval most is muszáj lesz készülni erre a cupra, mert az európai online PK-sok klasszisokkal jobbak az amerikaiaknál (ott tényleg már csak 1-2 ember játszott az utóbbi időben, de a legutóbbi cup hozott egy komoly frissítést), legalábbis egyelőre (ezért volt lehetséges ott nyerni, még magas pinggel is)...

Egyébként ezt a kis videót szerintem még nem láttátok, de tetszeni fog, vagy utálni fogjátok; na ez majd kiderül... :D

#680 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 06. 14:37

gz SYS a szép eredményért!

nem nyitok új topikot ezért úgyis csak páran játszanak vele, megint van új sp kieg:
Painkiller Recurring Evil

meg készül egy remake az eredeti pk-ból.

a végére még egy mod.

jövőre írok megint :D
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36