Gezaaa, üdv a topicban!
Sajnos a "Leningrad" bugos eléggé: az összeomló épületrészekkel van a probléma, a vége felé kettőt is "rosszul számol" a program. Ha tényleg mindent jól csinálsz, akkor itt van
ez a pont, ahol 107 az érték, ennyinek kell lennie. Na most, ezután ahogy' haladsz tovább, rövidesen a bal oldalon összeomlik egy hosszabb épületdarab: nagyon sokszor a program ezt csak 2-nek veszi holott 3-nak kéne, tehát 110-re kell ugrania az értéknek ott (nincs addig semmi más lerombolható tárgy). Utána a legutolsó CheckPointnál 113-nak kell lennie,
itt egy kép. Aztán jön a legutolsó terület, ahol megint összeomlik egy épület, azt is rosszul szokta számolni, ott is gyakran eggyel kevesebbet számol. Amikor az az épület összeomlik, 117-nek kell lennie, majd a legvégén a szoborral együtt meglesz a 119. Elég problémás, tudom. A legutolsó területet lehet, hogy párszor újra kell játszanod, míg meg nem lesz a helyes érték. Esetleg lőj bele az épületekbe. Egy ideig eltartott mire ezt kiderítettem, mert nekem is hol megvolt a 119, hol nem... Idétlen egy bug...