HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#641 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 08. 03. 13:49

...a voice from the darkness.....

Köszi Peti, akkor ezért is megérte...  :Đ Nekem mindig fent a PK, az MP miatt, az SP-t évente párszor végig szoktam vinni. De már olyan, hogy akár ha kimarad fél év két végigjátszás között, akkor is mikor újrajátszom, olyan érzésem van, mintha tegnap vagy pár napja játszottam volna végig legutóbb... :D

Videóanyag: PRELUDE Trailer by HV - egy készülő új fragmovie trailerje, amiben én is szerepet kapok...  :o

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#642 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 08. 14. 14:55

PRELUDE 2009 - PainkilleR-fragmovie by [PL]HV <-- enjoy!  :smoker:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2009. 08. 14. 14:55 -kor

#643 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 17:34

Szép, igényes fragmovie, mely még azért küzd gyermekbetegségekkel, de így is nagyon hangulatos és szépek a fragek is, bár számomra kicsit ismétlődőek, gondolom a játék jellege miatt. A neveket középen nagybetűkkel való kiírása egyrészről jó volt, mert így mindig láttam, de design döntés szempontjából azért megkérdőjelezhető. :'] De nem baj. Praktikusság előtérben. Az effektek illettek a zenéhez és a hangulathoz és nem voltak ízléstelenek, valamint nem is volt mindenhol tele az egész jelenet velük feleslegesen.

Tetszett, köszönöm. Gratulálok a szép lövésekhez, csak így tovább. :']
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#644 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 18:01

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2009. aug. 14., péntek - 15:55

PRELUDE 2009 - PainkilleR-fragmovie by [PL]HV <-- enjoy!  :smoker:

Megkérdezhetem, hogy mi a zene címe illetve előadója, ami a legelején szól a klipben? Amúgy király kis videó, grat.

#645 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 08. 14. 19:25

Köszi srácok, tolmácsoltam az üzeneteket a Készítőnek, XFire-ben...  :Đ

STALKY, HV azt mondja, minden szám címét szerepeltette a Creditsben és a legelején az AC/DC-től a "Hells Bells" hallható...

#646 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 19:50

Jók a nickjeid SYS. :D

#647 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 19:34

just for fun:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:)
"i saw god on TV"

#648 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2010. 02. 03. 22:26

BÚÉK vagy valami...  :Đ

Új Painkiller-fragmovie jelent meg ma este: Pain Paradise II - [PL]Paindemonium prezentálásával. A YouTube-minőség helyett bátran meg lehet próbálkozni a jobb verziók letöltésével is, szerintem megéri... ;)

Tehát akkor: website a hírrel (lengyel, de csak bátran :D), és alább a 3 letölthető verzió...

PP2 Best Quality (607 MB)
PP2 High Quality (407 MB)
PP2 Low Quality (214 MB)

@rémlátó
Klassz!  :respect:

#649 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 00:11

Ha nem is csúcsminőségű, de meglehetősen jó grafikai elemek, ügyesen tálalt intro és outro, témához és játékhoz illő zeneválasztás és szép fragek, ahol viszont már nem vitték túlzásba - hál'Istennek - az effektezést.

Szép munka, a játékot aktívan nem játszóknak is élvezhető. : )
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#650 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 07. 18:52

sziasztok!sajnos a leningrádot nem tudom 5 csillagosra hozni.1 tárgyat nem tudok összetörni,mindig csak 108.1.64 patch van fenn és a piowermad sem segit.van ötletetek?mit nem találtzam meg vajon?

#651 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 07. 18:56

javitás:118 ugy látom irni már soha nem tanulok meg

#652 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2010. 02. 08. 01:32

Gezaaa, üdv a topicban!

Sajnos a "Leningrad" bugos eléggé: az összeomló épületrészekkel van a probléma, a vége felé kettőt is "rosszul számol" a program. Ha tényleg mindent jól csinálsz, akkor itt van ez a pont, ahol 107 az érték, ennyinek kell lennie. Na most, ezután ahogy' haladsz tovább, rövidesen a bal oldalon összeomlik egy hosszabb épületdarab: nagyon sokszor a program ezt csak 2-nek veszi holott 3-nak kéne, tehát 110-re kell ugrania az értéknek ott (nincs addig semmi más lerombolható tárgy). Utána a legutolsó CheckPointnál 113-nak kell lennie, itt egy kép. Aztán jön a legutolsó terület, ahol megint összeomlik egy épület, azt is rosszul szokta számolni, ott is gyakran eggyel kevesebbet számol. Amikor az az épület összeomlik, 117-nek kell lennie, majd a legvégén a szoborral együtt meglesz a 119. Elég problémás, tudom. A legutolsó területet lehet, hogy párszor újra kell játszanod, míg meg nem lesz a helyes érték. Esetleg lőj bele az épületekbe. Egy ideig eltartott mire ezt kiderítettem, mert nekem is hol megvolt a 119, hol nem... Idétlen egy bug... :)

#653 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 11:08

köszönöm sys.itt az utolsó mentési pontnál nekem csak 112 van.majd próbálkozok tovább.remélem egyszer sikerül

#654 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 10:49

sikerült összehozni,köszönöm a tippet sys.ez egy hatalmas bug volt,az épület amit csak kettönek számolt el robbanáskor nem esett le a földre.hirtelen irányt változtatott,felemelkedett és kirepült a pályáról.a problémát az oldotta meg hogy belelöttem géppisztollyal.na ekkor leesett elszámolta háromnak,és 110-zel mentem tovább.még egyszer köszönöm a segitséget :)

#655 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2010. 02. 10. 01:50

Na ez szuper, örülök neki, hogy sikerült!  :respect: Bizony, legjobb belelőni a falakba, akkor általában jól számolja, de mindkét említett hely "veszélyes", pl. nálam rendszeresen a legvégén is el szokta számolni a program a falakat (és valóban, látványosan elrepül a fal a bánatba). Az külön érdekes, hogy állítom, hogy hosszú időn keresztül ez a bug még csak nem is jelentkezett, de aztán egy idő óta megvan is figyelni kell rá. Nem tudom megmondani, de nagyon sokszor végigvittem már a BOOH-t és mindig 5-csillagra játszom. De ez a bug csak a legutóbbi néhány végigjátszás során okozott problémát, ezért utána kellett járnom, ki akartam deríteni, hogy mi okozza. Most örülök, hogy meg tudtam osztani és tudtam vele segíteni, így külön emiatt is volt értelme... További jó játékot! ;)

#656 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 20:15

nemtom mennyire jó ár de beújítottam black edition+overdose lemezkéket 2.5k HUFért :)

#657 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 05. 22:43

Sziasztok!most már irjátok neg hol van a loony parkban a titkos objekt,mert nem fogom megtalálni

#658 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 06:45

Üzenet megtekintéseIdézet: gezaaa - Dátum: 2010. 09. 05. 22:43

Sziasztok!most már irjátok neg hol van a loony parkban a titkos objekt,mert nem fogom megtalálni

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#659 Felhasználó inaktív   gezaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 09:22

Köszönöm Drat de nem erre gondoltam hanem egy összetörhetö tárgyra arra amelyiket a többi fórum-tag sem talált meg elsöre

#660 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 22. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: gezaaa - Dátum: 2010. 09. 06. 10:22

Köszönöm Drat de nem erre gondoltam hanem egy összetörhetö tárgyra arra amelyiket a többi fórum-tag sem talált meg elsöre

Szia Gezaaa!

Ha minden igaz, a legvégén a két hajó egyikén van legfelül az egyik "kosárban", egy pirotechnikai eszköz az. :) Csak lőj oda egy rakétát vagy egy egget, az már kiszedi... De ha az már megvan, akkor ha jól emlékszem összesen 3 object van, amik a kerítésen kívül esnek, épp a kerítés mellett, erre-arra. Azokat is le lehet rombolni, de nem túl könnyű kiszúrni őket, pár padról van szó... Ha végképp sehogyan sem találod, tedd fel valahova a mentést, én megkeresem az utolsót és elnavigállak, hogy merrefelé keresd (legalábbis ha a verziószám egyezik és be tudom tölteni)... Sok szerencsét!

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.