HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#241 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 09. 14:43

Idézet: [Iron

,2007. ápr. 28., szombat - 11:21]Amúgy ki hogy nyomta anno első alkalommal, saját maga kereste meg az összes secretet, vagy ha már nagyon unta, akkor megnézte leírásban/videón?

Én magam kerestem, leírás nem volt, ha nem találtam, akkor nem is volt meg. :D
De igazából - félve írom le - én még csak egyszer nyomtam végig. :D Igaz akkor nightmare+trauma-n, ráadásul a kártyákat most se tudom hogy kell használni, mert még egyszer sem alkalmaztam. :)

Megvan az új egerem, indul a cartriding projekt.

Szerkesztette: vipisrac 2007. 05. 09. 14:43 -kor

#242 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 15:01

Idézet: vipisrac - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 15:43

De igazából - félve írom le - én még csak egyszer nyomtam végig. :D

Szégyelld magad! :mad: :reklamacio:

#243 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 15:10

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 16:01

Szégyelld magad! :mad: :reklamacio:

De nightmare+trauma után már úgysincs kihívás. :D
Nomeg már közben is kerestem őket: pl így is voltak csak karóval hentelések, stb. :)

#244 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 09. 23:08

Idézet: d3roe - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 14:33

A kiegészitő utolsó pályáján hogyan tudom elintézni Alastor-t?
Addig eljutok, hogy beleállok a körbe, előjön a golem, de utána nem tudom, hogyan tovább.
Pls help :)

...a voice from the darkness.....

Idézz meg több kőgólemet is: állj az oltárokra és gyakorolj egy kis önsebzést pl. a lángszóróval. A kőgólemek közül az egyik bemos egyet Alastornak, ő lebénul és akkor lehet lőni és sebezni rajta egy ideig...

Mindenkinek: PKEuro.com - BlowFish továbbra is lázasan dolgozik (na jó, ez így lehet, hogy nem igaz :)) a következőkön: MP-netcode, demorecording, és coop-módok. Lesz coop SP-hez és MP-hez is, szóval irthatjuk a Necrót vállvetve, közösen... ;) A múlt héten közzétett logok Februáriak és nem tudni, hogy mikor fogja a frissítést kiadni. De legalább történik valami...

Vipisrác, gl/hf... ;)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#245 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 08:22

hmm, ez a coop sp érdekesen hangzik, bár akkor kéne csinálni hozzá új sp pályákat is, mert a mostaniak egy ember által is vidáman leírthatók.

bár ha jobban belegondolok azért egy 4-es hills-ben benne lennék :doom:
"i saw god on TV"

#246 Felhasználó inaktív   d3roe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 16:12

Köszönöm a segitséget! :)
Végig élveztem a kiegészitőt, az engine pedig még ma is lenyügöző.

#247 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 10. 17:33

Egy újdonság: "Loony Park" 39 másodperc alatt - Cyodytól. A videót elnézve, hááát..azért poén, hogy pl. PeTjA csak annyit mondott, hogy "mókás videó"..szerintem átkozottul nehéz lehet így megcsinálni, ilyen precízen és folyamatosan. Cyody mondta, hogy lehetséget 35 mp körül teljesíteni, de már 40 alá menni is átkozottul nehéz, így a még jobb időt már nem erőltette... És Cyody nem volt hajlandó kipróbálni az MP-t a gépemen, amikor itt volt nálam, mondván, hogy "á, túl gyors nekem, stb."..pedig milyen szép movementje lehetne (úgymond "by default as a noob"), nem igaz? :eek: És milyen aimje, a Forest-videója alapján... Ez nem az első ilyen szintű videója már... :)

Van még egy másik dolog is, egy útrövidítés a "Prison"-on, amit még Peppins feldezett fel; Cyody erről is csinált videót, az kb. ugyanilyen "vad". De még nem hozta nyilvánosságra, talán majd a napokban...

Szerkesztés: a linket meg majd a Sándor prezentálja mi...? Igen, nem...  :Đ

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 05. 10. 17:34 -kor

#248 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 22:37

A Loony videóhoz sokat nem tudok hozzáfűzni, szimplán csak "beszarás" :Đ, viszont ha jól értem, Cyody ott járt nálad (in the dead city of Zalaegerszeg :D)??

Szerkesztette: peti2mtag 2007. 05. 10. 22:38 -kor

#249 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 11. 15:25

Peti, így van..a fenébe nem is említettem itt??  :eek:   :o  Az egy igazi nemzetközi PK-meeting volt pedig... :D Odakint vannak topicok, én csak Darknál nyitottam, de PeTjA még behírezte erre-arra..mintha olyan nagy esemény lenne... Na jó, számunkra az is volt: Cyody és Andi (nem lány! :D) jöttek meglátogatni Tomit meg engem még tavaly november 25-én, az egy szombati nap volt...

Meeting-topic Darknál, képekkel

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 05. 11. 15:25 -kor

#250 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 11. 16:08

Köszi, hogy megosztottad ezeket a szép pillanatokat. :respect:

Az az esernyő odabasz, nekem is kéne olyan... meg a bögrék is. :D

Szerkesztette: peti2mtag 2007. 05. 11. 16:08 -kor

#251 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 12. 16:00

Volt ám még póló meg párna is, Tomi vitte a pólót, arról is van két kép a második oldalon. A párna is klassz, bár alvásra szerintem nem ajánlott: ugyan ki hajtaná álomra a fejét egy olyan párnán, amire a NecroGiant van "hímezve"?!  :eek: Álmodtam tornádót már eleget anélkül is, meg még megcsókolnám álmomban... :D Különben is, ez inkább ilyen díszpárnának való, szóval betettem a vitrinbe az esernyő mellé... :)

Ezeket a "custom relikviákat" Cyody egy barátja készítette (pl. Cyodynak is vannak otthon ilyen bögréi), szóval nem kereskedelmi cuccok, nem kaphatók boltokban. De tényleg nagyon klasszul meg vannak csinálva... ;)

#252 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 17. 22:14

Code Name: Over Dose - Community-MOD for PainKiller

Erről ma hallottam először: a fenti linkre kattintva olvashattok a további részletekről. Ez valami félhivatalos SP-modnak tűnik így elsőre, új pályákkal, új fegyverekkel és új ellenfelekkel. Csak azért van benne pár furcsa dolog is... Például miért "Community-MOD"? Senki emberfia nem hallott róla, ezek a legelső hírek, maiak. Aztán meg ez az Altar Boy: pont egy éve lehetett először olvasni a készülő PSP-verzióról (nézzétek meg ezt) és akkor már megvolt az Altar Boy concept artja. Mintha valami mást/nagyobbat akartak volna eredetileg a DC meg a megbízott fejlesztők..csak aztán ez lett belőle. Azért remélhetőleg teljesen ingyenes lesz, főleg ha már "Community-MOD"-nak titulálták...

A hír persze szépen fel is keltette az érdeklődést: odakint a topic már a 3. oldalnál tart... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 05. 17. 22:34 -kor

#253 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 22:38

annak a bal oldali altar boynak olyan hitler feje van ^^

#254 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 18. 09:58

Köszi SYS ezt a remek hírt, kíváncsian várom a fejleményeket. Beteszem ide az egyik képet, mert megérdemeljük. :cool:

Kép

#255 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 18. 10:14

ez nagyszerű hír!  :up:
ideje volt már valami pk-s történésnek, ennél jobb már csak az lett volna ha a 2. részt jelentik be :)
ha jól láttam 2007 augusztusra igérik, remélem tartani tudják, addig már nem kell olyan sokat aludni  :D
"i saw god on TV"

#256 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 19. 01:26

Rémlátó, így van, már nem is kell sokat aludni augusztusig, és ne feledjük, ha nappal is alszunk, akkor meg csak feleannyit kell...  :Đ Aztán lehet majd megint kártyákat kioldani, Secreteket keresgélni..egy kis videózás..lakásfelújítás...? :D :D Ja, az más... :D

Azóta bejelentkezett Tomas Pluharik alias Sep is a Mindware-től és postázott még két screenshotot, itt. Na most már egy kicsit jobban Community-dolognak érzem ezt az egészet... :)

Srácok, a második kép mekkora! :D Micsoda elborult egy világ, tiszta "Town"-feeling..örülök, hogy megint kicsit helyet kap a középkor is. Bár annak még jobban örülnék, ha az 5. fejezetbeli szürreális/"érzelmes" helyszínek is helyet kapnának..az nagyon klassz lenne... ;)

A DC hirtelen válasza a dologra meg itt olvasható..érdekes ez is (azért remélem, nem fogják majd megakadályozni, hogy kijöjjön, mert akkor...)...  :rolleyes:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 05. 19. 01:30 -kor

#257 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 02:56

Gondolom ez nektek nem újdonság, de én meglepődve tapasztaltam, hogy egy map újrakezdés után valami bug folytán kaptam két extra fegyvert, amik a BooH-ban vannak (nincs fent nekem a kieg). És az univerzális ammo box-ok feltöltik ezeket is. :)

#258 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 03:20

Idézet: [Iron

,2007. máj. 19., szombat - 3:56] Gondolom ez nektek nem újdonság, de én meglepődve tapasztaltam, hogy egy map újrakezdés után valami bug folytán kaptam két extra fegyvert, amik a BooH-ban vannak (nincs fent nekem a kieg). És az univerzális ammo box-ok feltöltik ezeket is. :)

Igen ez tényleg így van bár azt én se tom, hogy ez bug vagy szándékos?  :confused:  Kérdezzük meg valamelyik pro játékostól :)

----------------------

Amúgy ennek a készülő modnak most mi is a hivatalos oldala? sajnos moddb-re nem tették fel a modot, de a Hills-et sem? sőt pontosítok moddb-n hiába van PK szekció ezidáig semmilyen mod nem került fel rá se single se multi a PK++ -on kívül  :(

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 05. 19. 03:21 -kor

#259 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 19. 05:59

Iron, ez egyértelműen bug, amúgy ismert is. Úgy emlékszem, Kalme ki is akarta javítani a PowerMad egy későbbi verziójával (ez egy opcionális cheatscript hasznos javításokkal), még régebben volt róla szó odakint...

Péter, a Mindware Studios oldalán a Projects alatt van egy kis leírás meg a képek és a concept artok. Ezt is érdemes nézegetni meg a topicot is...

#260 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 17:26

lakásfelújítást, karóvetővel vagy shotival csinálod :D

én is elnézegettem tegnap a képeket és amelett, hogy sok párhuzamot láttam meglévő pk-pályákkal (szinte mindegyik képhez lehetne rendelni egyet) nagyon remélem, hogy nem dől be ez a projekt és még idén tudunk vele játszani.  :up:

nem hiszem, hogy a dc-nek lenne ebbe beleszólása, adtak egy pályaszerkesztőt a játékhoz, hát magukra vessenek :)
de, komolyan miért akadályoznák meg? ha nem pénzért árulják akkor szerintem semmi közük hozzá (lásd cs, huncraft és társai), szóval szerintem ezért nem kell aggódni.
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.