Igen, én is a két géppityura gondoltam a két hiányzó objecttel kapcsolatban, de igazából azokat is "szörnyeknek" szokta venni az eredeti PK, pl. ha emlékszel a "Prison"-ra, ott is volt vagy 3-4, és a "Monsters Killed"-be számította őket a program... Szóval én szépen bebugoltam a hiányzó két objectet és befejeztem 154/147-tel a pályát, és azt mondtam, hogy k****k be...
Traumán tényleg kellemetlen volt a "Haunted Valley", és egy így nem valami nagy "fun". Mert szinte nem is hibázhatsz, vagy ha hibázol egyszer, annak iszod a levét végig és töltögethetsz vissza állandóan, ami meg ugye csigalassú... Így jártam én is. A váras résznél 26 HP-m volt meg 100 bronzom, és nem hibázhattam, úgy kellett megcsinálnom, hogy egyszer sem üthettek meg. A beállításokat levenni lusta voltam és amikor az FPS leesik 22-re, akkor meg elég nehéz "el-dodge-olgatni" (de ronda így leírva) az ellenfelek lövései elől, szóval..szóval kempelnem kellett több ponton is. És ezt én nem szeretem, ez a játék nem arról szól... Ráadásul az első kínzókamrában még kempelni sem lehetett és igazából a másodikban sem nagyon..ott el kellett előlük ugrálgatni és a Screamert használtam. Szerencsére volt néhány "soulshard" (25 HP) is azért ezeken a nehéz részeken (hát ööö..kettő darab
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 22. 20:57 -kor

Súgó
A téma zárva.