HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#461 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 31. 18:11

...a voice from the darkness.....

A screenshotok az enyémek, szóval a dolog kipróbáltan működik, szép munka, Péter...  :respect:  :)

Csak annyi kis kiegészítés szükséges, hogy de, tovább lehet menni egyenesen a 84 kills után és hátra, fel is el lehet menni és kinyírni még néhány szörnyet. A lényeg, hogy NE a "hagyományos módon" triggereljük ki a jobb felső Pentagramhoz tartozó 3 szörnyet, tehát ne a sírboltnál induljunk el a deszkákon/falakon jobbra..hanem még a korábbi helyen forduljunk be jobbra, és akkor még alul is jön két szörny, meg megjelenik a fenti 3 is...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 31. 18:12 -kor

#462 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 18:40

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. okt. 31., szerda - 19:11

A screenshotok az enyémek, szóval a dolog kipróbáltan működik, szép munka, Péter...  :respect:  :)

Csak annyi kis kiegészítés szükséges, hogy de, tovább lehet menni egyenesen a 84 kills után és hátra, fel is el lehet menni és kinyírni még néhány szörnyet. A lényeg, hogy NE a "hagyományos módon" triggereljük ki a jobb felső Pentagramhoz tartozó 3 szörnyet, tehát ne a sírboltnál induljunk el a deszkákon/falakon jobbra..hanem még a korábbi helyen forduljunk be jobbra, és akkor még alul is jön két szörny, meg megjelenik a fenti 3 is...

Ja igen! A Screenshotokért köszönet SYS-nek!  :cool:

#463 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 22:21

hátőő.................... :Đ

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Kép

De legalább gyors  :up:  :Đ
1ébként eddig jobban tetszik mint a demo. Az a 2 map véleményem szerint elég rosz reklám volt a játéknak  :)

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 10. 31. 22:23 -kor

#464 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 04. 20:09

az első 3 pályát próbáltam és elég nagy csalódás.
az rendben van, hogy nighton vért hugyoztam mire megcsináltam a japán mészárlást, de az első 3 pályán összesen van 3 secret és ebből egy pályán nincs egy sem. az új monszták sem rosszak de hol vannak azok a szörnyek akik a pk-ban egymást használták pajzsnak vagy mángorlónak?
az ilyen apró ötletek nagyon hiányoznak.
gyakorlatilag ez a kieg eddig az, aminek a pk-t is nagyon sokan tartották, egy agyatlan hent játék, nem több.
"i saw god on TV"

#465 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 04. 22:42

Idézet: rémlátó - Dátum: 2007. nov. 4., vasárnap - 20:09

gyakorlatilag ez a kieg eddig az, aminek a pk-t is nagyon sokan tartották, egy agyatlan hent játék, nem több.

Kép

bocs :Đ amúgy ez a lényege ezért szeretjük, nem rosz ez sem :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#466 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 05. 01:02

Aki egy kicsit jobban elmélyed benne, annak pont nem az a lényeg, ill. nem amiatt lesz "függő". Bár itthon nem sok ilyen játékos van... ;) Engem pont a harcrészek mozgatnak a legkevésbé az SP-ben. Azokat pillanatok alatt letudom, az a játék kb. 40%-a, maximum. Az az, amit mindenki tud alapból is (nosza, beröffentjük Insomniában oszt henteljünk - ez így túl sekélyes). Ha igazán harcolni akarok, nekem ott az MP..ha hentelni, akkor FFA, ha egy kicsi kihívást is akarok, akkor meg szólok valaki jó havernak, hogy nyomjunk pár Duelt, aztán meglátjuk, mi lesz... Az SP-ben rémlátó is pont azt kifogásolja, hogy pl. túl könnyűek a Secretek, nincs bennük kihívás, pedig régebben többükkel is, akár órákat is szenvedhettünk, mire meglettek. Egyébként állítólag Traumán elég nehéz már (legalább ott nem lehet agyatlanul hentelni, bár aki nem próbálja, az ezt sem tudja), de hát sajnos inkább azon dolgok miatt csak, amiket már a demónál is észrevettünk (ammóhiány, ellenfelek sebzései, stb.)...

Én még nem próbáltam ki, de amúgy megváltás lenne, ha mégis megjelenne itthon. Mert ez a játék szerintem nem ér meg 40$+40/3$ összeget, az tuti...  :rolleyes: Szóval ha mégis megjelenne, szerintem akkor törölnénk is az USA-rendelést, vagy legalábbis elhalasztanánk valamikorra. Majdnem biztos vagyok benne, hogy Ti is így vagytok vele, Peti meg rémlátó. Abban bízom, hogy mivel a JoWood itt van a szomszédban, az talán számíthat valamit, és több az esély, hogy itthon is kijön (valami 7990 Ft-os áron, mondjuk akkor lehidalok megint :D)..végül is amennyire én tudom, még Európában nincs kint, Darkék már régen nyomnák kint a szöveget róla, ha játszanának vele...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 11. 05. 01:09 -kor

#467 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 07:29

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 2:02

Én még nem próbáltam ki, de amúgy megváltás lenne, ha mégis megjelenne itthon. Mert ez a játék szerintem nem ér meg 40$+40/3$ összeget, az tuti...  :rolleyes: Szóval ha mégis megjelenne, szerintem akkor törölnénk is az USA-rendelést, vagy legalábbis elhalasztanánk valamikorra. Majdnem biztos vagyok benne, hogy Ti is így vagytok vele, Peti meg rémlátó. Abban bízom, hogy mivel a JoWood itt van a szomszédban, az talán számíthat valamit, és több az esély, hogy itthon is kijön (valami 7990 Ft-os áron, mondjuk akkor lehidalok megint :D)..végül is amennyire én tudom, még Európában nincs kint, Darkék már régen nyomnák kint a szöveget róla, ha játszanának vele...

Ebay-en már meglehet rendelni és van is szép számmal a tagnál:

http://cgi.ebay.com/Painkiller-Overdose-PC...tem190169050437

Apropó SYS, a Docks-os 2 hiányzó monsztát is felkutattam és darkscorner-en publikáltam is! Láttad már?  :D ja és kipróbáltad a Babel-es mentést?

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 11. 05. 07:31 -kor

#468 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 15:26

NAGY HÍREM VAN!!!!!

CD Galaxisnak írtam, hogy lesz-e náluk PK: Overdose és írták hogy NOVEMBERBEN VÁRHATÓ sajna még nem tudni milyen áron!!!!  :D :D :D

#469 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 15:38

Idézet: peterxxxx - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 15:26

NAGY HÍREM VAN!!!!!

CD Galaxisnak írtam, hogy lesz-e náluk PK: Overdose és írták hogy NOVEMBERBEN VÁRHATÓ sajna még nem tudni milyen áron!!!!  :D :D :D

Gábor áron! :omg: :D Bocs! :respect:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#470 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 05. 15:38

Péter, lusta voltam megnézni a Bábelt, de majd most... :D A "Docks" is szép munka, akkor már csak a "Forest" marad, és minden meg is van! Fantasztikus, köszönjük Neked ezeket!  :respect: Ha minden meglesz és Kalme frissíti a PowerMadet ezekkel is, akkor még egy kicsit teljesebb lesz a játék...

A CDGalaxis válaszát azért én nem veszem biztosra. Egyszerűen csak szkeptikus vagyok. Ezekben a hazaiakban nem tudok már megbízni egy jó ideje. Egyáltalán csoda, hogy válaszoltak Neked...  :rolleyes: De azért persze bőszen reménykedem, hogy megjelenik itthon is...

@ Csokis - Vagy pedig minden áron...  :Đ

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 11. 05. 15:42 -kor

#471 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 15:47

Én CD Galaxis-nak abszolút nem hiszek. :rolleyes: Tavaly novemberében kérdztem meg egy akkori játékról őket, hogy kapható lesz-e náluk. Válaszuk volt, hogy igen és még idén kapható lesz, de még árat nem tudnak. No, azóta várom, hogy kapható legyen egyáltalán magyarországon. :(
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#472 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 05. 16:16

Hát igen... :( Emlékszem, amikor én annak idején írtam nekik a Battle Out Of Hellel kapcsolatban, még csak válaszra sem méltattak (az Automex legalább blablázott valamit némi "átfutási idő" után, igaz, az meg hazugság volt, mint később a DC válaszából kiderült). Ezért is mondtam, hogy csoda, hogy Péternek egyáltalán válaszoltak... Aztán csoda, hogy megy a warezolás, senki sem érti, hogy miért...  :rolleyes:

#473 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 18:16

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 16:38

Péter, lusta voltam megnézni a Bábelt, de majd most... :D A "Docks" is szép munka, akkor már csak a "Forest" marad, és minden meg is van! Fantasztikus, köszönjük Neked ezeket!  :respect: Ha minden meglesz és Kalme frissíti a PowerMadet ezekkel is, akkor még egy kicsit teljesebb lesz a játék...

A CDGalaxis válaszát azért én nem veszem biztosra. Egyszerűen csak szkeptikus vagyok. Ezekben a hazaiakban nem tudok már megbízni egy jó ideje. Egyáltalán csoda, hogy válaszoltak Neked...  :rolleyes: De azért persze bőszen reménykedem, hogy megjelenik itthon is...

@ Csokis - Vagy pedig minden áron...  :Đ

Már megvan a Forest is ha lecsekkolod a fórumot  :cool:

Ja és lécci világosítsd fel Varus-t, hogy ne használja azt az All-in-One bugfixet mert így minden általam megtalált és általunk ismert bugot megcáfol persze én nem hagyom magam :D

Érdekes nekem a CD Galaxis-al eddig semmi gondom nem volt bármikor írtam nekik levelet...

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 11. 05. 18:17 -kor

#474 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 22:32

No végignyomtam én is az első 3 pályát.
Nekem a pályák hozzák a hangulatot sé a fegyvereket is kezdem megszokni. Már ami volt eddig. :)

Az SP-MP hentelős dolgot nem értem.  :think:
Szvsz teljesen más a két mód hentelési feelingje. MP-ben azért nem rontanak 52-en egy emberre.

#475 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 06. 03:07

Próbáltad az MP-t (egyáltalán?  :think: sajnos sose láttalak, majd egyszer gyere, hátha megszereted, kevés pwnz0r van itthonról, csak ketten játszunk :)) FFA-ban 10 playerrel azokon a kis mapeken? Nekem olyan érzés, mintha százezer bottal harcolnék (egy kis teremben 3 spawnpoint) és időről-időre valamelyik tutira benyom egy karót...  :reklamacio:  :D De nem ez a lényeg, a kettőt nem lehet összehasonlítani, nem is ezt tettem. Az egésszel csak azt akartam mondani, hogy sajnos sokaknak az a PK-SP (meg az egész PK), hogy legyakják egyszer Insomnia fokozaton. Aztán fú, végigvittem a játékot, ami csak ennyi volt. De ezt bárki tudja... Persze nincs ezzel semmi baj, csak azok nem ismerik ezt a játékot, ennyi az egész... Aki többet akar, az lenyomja pl. Traumán is, de ahhoz már ki kell oldani 23 kártyát, amihez meg már muszáj Nightmare-en is végigvinni. Szerintem a Trauma-teljesítés az, ahol már azt lehet mondani, hogy "na, ezt is végigvittem". Aki meg még ennél is többet akar, megkeres minden Secretet és maximálisra teljesíti a Statisztikákat, mert azokért is jár valami. Hát nem valami fantasztikus, hogy Te bejössz MP-be és én a PK-modellel pwnollak, ha akarlak?! :D Az összes Secret megtalálása után jár egy extra MP-modell, a PK-ban és a BOOH-ban is. Az 5-csillagra meg örök és ingyenes kártyahasználat, amivel tök jól el lehet azért élvezkedni, még egy pár végigjátszás erejéig: akik pl. ez utóbbit még nem próbálták, azoknak halvány fogalmuk sincs róla, hogy mi az az "agyatlan hent", jó értelemben (mondjuk egy Iron Will meg egy Rage is elég már hozzá)... De az igazi jutalom az, amikor elégedetten hátradőlsz, hogy na, ezt is megcsináltam, "jó mulatság, férfimunka volt", mert bizony ez a játék igazán nehéz része...

Nekem az OD SP-jével semmi bajom, ha a fegyvereket és a feelinget nézzük. A játék Secretjei lehetnének nehezebbek, mert korábban is azok jelentették az igazi kihívást, még a sokadik végigjátszás után is..számomra SP-ben azok adták a játék lényegét, nem a harcok (és ezért nem értek egyet az SP = agyatlan hent teóriával, mint mondtam, az a játék kb. 40%-a..a többi az titok, fel kell fedezni, bár ahhoz jóval de jóval több kitartás kell :))... És odakint is mindenki a Secreteket kifogásolja/kevesli..ez nem véletlen...

Péter, természetesen nem vagyok vak, látom, ha postázol valamit odakint. De nem válaszoltam egy ideig, mert én sem voltam biztos benne, hogy tényleg az az egy monster a hiányzó. De ahogy' írod, hogy hogyan tesztelted, biztosan az lesz mégis. Remélhetőleg hamarosan meglesznek a fixek ezekhez és Kalme beteszi őket a PowerMad-be...

Az All-In-One-BugFix meg idejétmúlt. Annak idején az 1.5-öshöz készült, mert a BOOH megjelenésével az alap PK nagyon bugos lett, miután a BOOH-t is feltettük. Nem jelentek meg CheckPointok és nem lehetett haladni mert nem nyíltak ki ajtók. Szóval végig sem lehetett vinni rendesen, csak visszatöltések segítettek az ilyen helyeken. Én ezért annak idején csak a BOOH-t játszottam, az alap PK-t illetően inkább megvártam a következő patchet (jól tettem)... Akkoriban DashW jött ki ezeknek a hibáknak a javításával és Varusszal összeszedték mindet ebbe a BugFixbe. De aztán a hibákat hivatalosan is javították az 1.61+ patchekben, a többi meg bent volt a PowerMadben is. Ezért én a DashW által is említett/javított bugokkal soha az életben nem találkoztam (mivel - még egyszer - nem játszottam 1.5-ös PK-t)... Például egy vicc, hogy ez a fix mind a mai napig tartalmazza a "Colloseum" (BOOH) tarot kártya javítását..pedig azt már réges-rég kijavították az 1.61-esben. Szóval ez is mutatja, hogy az a BugFix még az 1.5-öshöz kellett, de aztán már feleslegessé vált. Én kicsomagolgattam belőle dolgokat, amik nem voltak bent a PM-ben, de nem volt semmi különbség... Egy fix van csupán, ami kivétel: Varus "Train Station" spawnpoint-fixe, ez az egy kellhet még, ill. ez bekerülhet még a PM-be is...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 11. 06. 03:15 -kor

#476 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 15:35

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 2:02

Az SP-ben rémlátó is pont azt kifogásolja, hogy pl. túl könnyűek a Secretek, nincs bennük kihívás, pedig régebben többükkel is, akár órákat is szenvedhettünk, mire meglettek.

100 játékosból szerintem 7 baszakodik azzal hogy az összes aranypénz meg secret meglegyen.
A maradék pont a hent részt szereti, a multit meg kipróbálja, jól lelövik 1 perc alatt azt uninstall..
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#477 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 16:00

Idézet: ReeChee - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 16:35

100 játékosból szerintem 7 baszakodik azzal hogy az összes aranypénz meg secret meglegyen.
A maradék pont a hent részt szereti, a multit meg kipróbálja, jól lelövik 1 perc alatt azt uninstall..

ez igaz, de 100 játékosból 7 nem fogja uninstallálni azért, mert insomnián felül, 3 percenként meghal, olyan nehéz a játék.
ha már fan mod (minden értelemben) akkor miért nem az a játék erős oldala amiért a legtöbb fan még ma is játszik vele?
"i saw god on TV"

#478 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 16:06

Idézet: rémlátó - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 17:00

ez igaz, de 100 játékosból 7 nem fogja uninstallálni azért, mert insomnián felül, 3 percenként meghal, olyan nehéz a játék.
ha már fan mod (minden értelemben) akkor miért nem az a játék erős oldala amiért a legtöbb fan még ma is játszik vele?

a fanatikus rajongókból nem lehet megélni.  :mad:

lásd HL-2. a legutóbbi epizódban volt egy olyan rész amit ki kellett venni,
mert az userek 80%-a nem tudta megcsinálni. (hegyről leugrálás athiszem)
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#479 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 17:06

Idézet: ReeChee - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 17:06

a fanatikus rajongókból nem lehet megélni.  :mad:

ez így van.
én csupán arra próbálok rávilágítani, hogy a normál júzernek túl nehéz a játék a fanatikusoknak meg pont az hiányzik belőle amiért fanatikusok.
egyik célcsoportot sem sikerült eltalálniuk, ezért nem jósolok túl nagy eladást.
persze ez csak az én véleményem.
"i saw god on TV"

#480 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 07. 17:43

Ez így van ReeChee, minden amit mondasz, de ugyanúgy igaza van rémlátónak is. Sőt, talán egy kicsit még jobban is, mert a játék már szinte most tiszta bukta, elég egyértelműen látszik ez. Szerintem sem lesz valami nagy business ebből a játékból a kiadóknak... Itt nem a Secretekkel és aranypénzekkel való baszakodásról van szó - a játékosok 90%-a felületes itthon, ez nem újdonság, de odakint az általad említett arány épphogy fordított, 100-ból 90 biztos rámegy a maximumra, megkérdezheted őket, régen még topicot is nyitottak az 5-csillagosok tiszteletére, és rengetegen jelezték, hogy megvolt nekik, totál átlagjátékosok is -, hanem egyszerűen arról, hogy ez a játék valahogy' nem hozza már azokat a dolgokat sem, amiket még a régiben/eredetiben jónak találtunk, rajongók és nem rajongók is. Ez már csak egy újabb bőr, azok az amatőr srácok csak futottak a pénz után. Nem kell ezeket a dolgokat hosszasan magyarázni, azért fogalmazok ennyire tágan... :) Már vagy egy hete megvan a játék tesztelhető verziója, bármikor felrakhatnám, de valahogy' nem mozgat a dolog, nem érzek nagy kedvet hozzá..előbb-utóbb azért csak eljutok majd oda, hogy installálom és elindítom. De azt hiszem, ez is elég sokat elárul..emlékszem, annak idején a BOOH-t azonnal elkezdtem, amint lehetőségem volt rá, és annyira kíváncsi voltam, most meg...  :rolleyes:

Különben a multit illetően igazad van. Múltkor is a'szondja bejön egy player, "anyad" néven..aztán ment is hamar... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 11. 07. 17:50 -kor

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »