...a voice from the darkness.....
Próbáltad az MP-t (egyáltalán?

sajnos sose láttalak, majd egyszer gyere, hátha megszereted, kevés pwnz0r van itthonról, csak ketten játszunk

) FFA-ban 10 playerrel azokon a kis mapeken? Nekem olyan érzés, mintha százezer bottal harcolnék (egy kis teremben 3 spawnpoint) és időről-időre valamelyik tutira benyom egy karót...

De nem ez a lényeg, a kettőt nem lehet összehasonlítani, nem is ezt tettem. Az egésszel csak azt akartam mondani, hogy sajnos sokaknak az a PK-SP (meg az egész PK), hogy legyakják egyszer Insomnia fokozaton. Aztán fú, végigvittem a játékot, ami csak ennyi volt. De ezt bárki tudja... Persze nincs ezzel semmi baj, csak azok nem ismerik ezt a játékot, ennyi az egész... Aki többet akar, az lenyomja pl. Traumán is, de ahhoz már ki kell oldani 23 kártyát, amihez meg már muszáj Nightmare-en is végigvinni. Szerintem a Trauma-teljesítés az, ahol már azt lehet mondani, hogy "na, ezt is végigvittem". Aki meg még ennél is többet akar, megkeres minden Secretet és maximálisra teljesíti a Statisztikákat, mert azokért is jár valami. Hát nem valami fantasztikus, hogy Te bejössz MP-be és én a PK-modellel pwnollak, ha akarlak?!

Az összes Secret megtalálása után jár egy extra MP-modell, a PK-ban és a BOOH-ban is. Az 5-csillagra meg örök és ingyenes kártyahasználat, amivel tök jól el lehet azért élvezkedni, még egy pár végigjátszás erejéig: akik pl. ez utóbbit még nem próbálták, azoknak halvány fogalmuk sincs róla, hogy mi az az "agyatlan hent", jó értelemben (mondjuk egy Iron Will meg egy Rage is elég már hozzá)... De az igazi jutalom az, amikor elégedetten hátradőlsz, hogy na, ezt is megcsináltam, "jó mulatság, férfimunka volt", mert bizony ez a játék igazán nehéz része...
Nekem az OD SP-jével semmi bajom, ha a fegyvereket és a feelinget nézzük. A játék Secretjei lehetnének nehezebbek, mert korábban is azok jelentették az igazi kihívást, még a sokadik végigjátszás után is..számomra SP-ben azok adták a játék lényegét, nem a harcok (és ezért nem értek egyet az SP = agyatlan hent teóriával, mint mondtam, az a játék kb. 40%-a..a többi az titok, fel kell fedezni, bár ahhoz jóval de jóval több kitartás kell

)... És odakint is mindenki a Secreteket kifogásolja/kevesli..ez nem véletlen...
Péter, természetesen nem vagyok vak, látom, ha postázol valamit odakint. De nem válaszoltam egy ideig, mert én sem voltam biztos benne, hogy tényleg az az egy monster a hiányzó. De ahogy' írod, hogy hogyan tesztelted, biztosan az lesz mégis. Remélhetőleg hamarosan meglesznek a fixek ezekhez és Kalme beteszi őket a PowerMad-be...
Az All-In-One-BugFix meg idejétmúlt. Annak idején az 1.5-öshöz készült, mert a BOOH megjelenésével az alap PK nagyon bugos lett, miután a BOOH-t is feltettük. Nem jelentek meg CheckPointok és nem lehetett haladni mert nem nyíltak ki ajtók. Szóval végig sem lehetett vinni rendesen, csak visszatöltések segítettek az ilyen helyeken. Én ezért annak idején csak a BOOH-t játszottam, az alap PK-t illetően inkább megvártam a következő patchet (jól tettem)... Akkoriban DashW jött ki ezeknek a hibáknak a javításával és Varusszal összeszedték mindet ebbe a BugFixbe. De aztán a hibákat hivatalosan is javították az 1.61+ patchekben, a többi meg bent volt a PowerMadben is. Ezért én a DashW által is említett/javított bugokkal soha az életben nem találkoztam (mivel - még egyszer - nem játszottam 1.5-ös PK-t)... Például egy vicc, hogy ez a fix mind a mai napig tartalmazza a "Colloseum" (BOOH) tarot kártya javítását..pedig azt már réges-rég kijavították az 1.61-esben. Szóval ez is mutatja, hogy az a BugFix még az 1.5-öshöz kellett, de aztán már feleslegessé vált. Én kicsomagolgattam belőle dolgokat, amik nem voltak bent a PM-ben, de nem volt semmi különbség... Egy fix van csupán, ami kivétel: Varus "Train Station" spawnpoint-fixe, ez az egy kellhet még, ill. ez bekerülhet még a PM-be is...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 11. 06. 03:15 -kor