Ki hazudik, és miért? T-com és Datanet esete
Elküldve: 2005. 11. 17. 21:38
Elküldve: 2005. 11. 17. 22:31
Idézet: kibic - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 22:38
Hali!
Add be a t-onlánynál - bár véleményem szerint inkább ne legyen, minthogy t-onlányos-, lehet, hogy fogsz csodát látni.
Egy barátom tűz közelbe van x isp-nél, Ő mesélte, hogy így genyoznak t-ék.
Ügyfélnek is visszadobta t-com-még akkor matav--, hogy nem lehet kiépíteni, megpróbálta a t-onlányt-akkor axelero- és csoda történt, a vonal rögtön alkalmas lett.
Üdv
Szerkesztette: hurkagyurka 2005. 11. 17. 22:33 -kor
Elküldve: 2005. 11. 17. 22:41
Elküldve: 2005. 11. 18. 02:15
Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 22:41
E hozzászólással nagyon mélyen egyet értek.
Bárhol, csak ne a T-Onlánynál.
Egyéb iránt én 2.5 éve Datanetes vagyok, és ezeddig nagyon korrektek voltak velem. Én csak ajánlani tudom őket.
Elküldve: 2005. 11. 18. 08:46
Infóval hívom Axelerót. Sűrű elnézéskérés között azt ajánlja, hogy adjam be mégegyszer az igényemet, amit telefonon is most már megteheztek :confused:
Megrendeltem. Jé alkalmas lett a vonalam. Alvállalkozó elmeséli, hogy ha sok a megrendelés, és nem tudják határidőre megnézni, néha előfordul az ilyen.
(Amúgy megbízhatóság szempontjábó elégedett vagyok a T-Online-nal a le és feltöltési sebesség általában kb 10%-kal több. Azért most hogy lejár az egy év megyek a TVnet-hez, egyrészt mert olcsóbb, más részt zökkenőmentesen tudok váltani, úgy hogy a modem marad a D-Link)
Elküldve: 2005. 11. 18. 10:15
En messze elkerulnem oket is. Troger banda.
Tudnek neked meselni az elofizetokhoz valo hozzaallasukkal kapcsolatban kabeltv-s net temaban.
Elküldve: 2005. 11. 18. 10:39
Idézet: smyle - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 9:15
Tudnek neked meselni az elofizetokhoz valo hozzaallasukkal kapcsolatban kabeltv-s net temaban.
Nana..
Azért ne általánosítsunk!
Nekem március óta van adsl tvnetnél 2mb és semmi gond eddig nem volt...
Ha lejár az anyós tré-online 1mb csomagja én is átviszem a tvnethez vagy a externethez!
Az externet olcsóbb 300/hó és van tárhely is !
Gyuri
Elküldve: 2005. 11. 18. 10:44
Idézet: smyle - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 10:15
Mi volt pontosan a sztori? Mert gondolom a kábel nem volt a tulajdonukban, csak az aktív eszközök, meg a net, oszt bezsopták a labdapasszolgatást ott is, hogy kinek a hibájából nem megy.
UPCnél saját cucc van kábelestől netestől, amint van egy alternatív cég, abból már szopás lehet.
Elküldve: 2005. 11. 18. 10:49
1. 1212 nem tud semmit
2. Datanet nem továbbitja az igényt, mert a müszaki teszt visszadobja
3. Onlány ügyfélszolgálat szerint a vonalam ok, a központban nincs DSL kapacitás
4. 80-as helyi ügyfélszolgálat szerint nincs PCM a vonalon.
5. területi vezető szerint kapacitásuk mint tenger, de_PCM-en_vagyok
6. ma reggel már onlány ügyfeles szerint is PCM
7. Datanet közli, hogy mig a teszt visszadobja, nem adhatnak le igényt.
8. területi vezető közli, mig nem jön be igény, nem veszik le a PCM-et.
9. veszek lángszórót, és megyek rendet csinálni.
Na, kb. úgy néz ki hogy le kell vetetni a PCM-et, amit még a Matáv főhazug kb. 5 éve (a modem sebesség visszaesésekor érdeklödtem hogy van-e rajta) letagadott folyamatosan, és utána inditható a játék. Lehet hogy ez némi kenőpénz fejében fog csak menni... jó kis ország ez, csak szokni kell.
Elküldve: 2005. 11. 18. 11:45
Idézet: Jahno - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 10:44
UPCnél saját cucc van kábelestől netestől, amint van egy alternatív cég, abból már szopás lehet.
Nem volt a tulajdonukban a kabel, de nyilvan teljesen kepben voltak azzal, hogy volt 1 hosszu idoszak amikor gyakorlatilag bongeszesen kivul masra nemvolt hasznalhato a netjuk, megis beszedtek az ugyanakkora havidijat hiba bejelentes ide vagy oda.
Szerzodesben persze nem vallaltak szinte semmit, szerintuk semmi baja nem volt a szolgaltatasnak mert bongeszni lehetett rajta
Raadasul egy kisebb vagyon volt a belepesi dij + a kabeltv-s eszkozt is velem fizettetek ki, amit nem kaptam vissza soha!
Igy eleg nehezen lehet otthagyni 1 szolgaltatast ugye.
Emiatt szuneteltetesi statuszba helyeztettem a "szolgaltatast" aminek teljeskoru lemondas lett a vege.
Azota is kovetelnek rajtam valami szuneteltetesi "sápot" ami nincs is benne a szerzodesemben, nem is beszelve arrol, hogy pont az o hasznalhatatlan szolgaltatasuk miatt lett fuggobe rakatva.
Es mondanom sem kell, hogy leginkabb jatekra kellett a net...
Enyhenszolva egyoldalu a hozzaallasuk. Komolytalan.
Kegyetlenul megégettem magam velük
Szoval akarmilyen mas infrastrukturarol legyen is szo, maximalisan minnel messzebb elkerulendok, mert kutyabol nem lesz szalonna!
Szerkesztette: smyle 2005. 11. 18. 11:54 -kor
Elküldve: 2005. 11. 18. 12:02
Elküldve: 2005. 11. 18. 12:02
Idézet: smyle - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 12:45
Szerzodesben persze nem vallaltak szinte semmit, szerintuk semmi baja nem volt a szolgaltatasnak mert bongeszni lehetett rajta
Raadasul egy kisebb vagyon volt a belepesi dij + a kabeltv-s eszkozt is velem fizettetek ki, amit nem kaptam vissza soha!
Igy eleg nehezen lehet otthagyni 1 szolgaltatast ugye.
Emiatt szuneteltetesi statuszba helyeztettem a "szolgaltatast" aminek teljeskoru lemondas lett a vege.
Azota is kovetelnek rajtam valami szuneteltetesi "sápot" ami nincs is benne a szerzodesemben, nem is beszelve arrol, hogy pont az o hasznalhatatlan szolgaltatasuk miatt lett fuggobe rakatva.
Es mondanom sem kell, hogy leginkabb jatekra kellett a net...
Enyhenszolva egyoldalu a hozzaallasuk. Komolytalan.
Kegyetlenul megégettem magam velük
Szoval akarmilyen mas infrastrukturarol legyen is szo, maximalisan minnel messzebb elkerulendok, mert kutyabol nem lesz szalonna!
TVNetnek egy időben voltak kábelnetes balhéik, a pontos sztorira nem emlékszem már, de tudom voltak ott érdekes esetek, meg nagy zúgolódások.
Nekem több, mint 1,5 éve van náluk (TVNet) az adsl-em, és főleg kezdetben minden voltam, csak jó ügyfél nem. Már a hozzájuk váltás (Axelero-ról) is egy külön csoda volt, és utána is voltak sebességgondok, modem problémák, szóval volt szerencsém az ügyfélszolgálatukhoz párszor. De eddig elégedett vagyok velük, amit ígértek azt tartották, a gondjaimat elintézték rövid úton. Ami az Axelerónak nem sikerült több mint fél év alatt, az a tvnetnek 2 hét sem volt elintézni. És én még nem sok olyan szolgáltatóval találkoztam, ahol felajánlották hogy visszasorolnak egy olcsóbb csomagba, ha nem tudják elintézni hogy a gyorsabb sebességen menjen a neten. Szóval szerintem korrekt társaság, maradok is náluk még egy darabig szerintem...
Szerkesztette: Marczeeee 2005. 11. 18. 12:02 -kor
Elküldve: 2005. 11. 18. 12:19
De amik tortentek azok megtortentek....
Kulfoldjuk is hurka.
Akkor mar sokkal inkabb Datanetet valasztanek.
Szerkesztette: smyle 2005. 11. 18. 12:21 -kor
Elküldve: 2005. 11. 19. 22:36
Elküldve: 2005. 11. 19. 22:46
Elküldve: 2005. 11. 20. 01:47
Idézet: kibic - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 22:46
Ne legyel mar ilyen morci
Elküldve: 2005. 11. 20. 09:54
Elküldve: 2005. 11. 20. 10:03
Aki igy jart az ugy is befog ide irni, ha akar, attol fuggetlenul, hogy mas rokon tema is felvetodott.
Elküldve: 2005. 11. 20. 11:05
Idézet: kibic - Dátum: 2005. nov. 20., vasárnap - 10:54
Én azt javaslom neked, hogy ezt az egész sztorit részletesen, higgadtan leirva postai levélben vagy e-mailben juttasd el a T vezérigazgatójának, az Eleknek. Nekem mikor pár éve problémám volt végső elkeseredésemben ezt tettem és pár nap alatt megoldották azt, amit egyébként fél évig nem sikerült.
Csak ajánlani tudom!
Elküldve: 2005. 11. 20. 11:07
Idézet: kibic - Dátum: 2005. nov. 20., vasárnap - 10:54
Én azt javaslom neked, hogy ezt az egész sztorit részletesen, higgadtan leirva postai levélben vagy e-mailben juttasd el a T vezérigazgatójának, az Eleknek. Nekem mikor pár éve problémám volt végső elkeseredésemben ezt tettem és pár nap alatt megoldották azt, amit egyébként fél évig nem sikerült.
Csak ajánlani tudom!

Súgó
A téma zárva.