Orkut és iWiW Ismerősök hálózata
Elküldve: 2006. 05. 04. 13:25
(már csak az index technikai színvonalát tapasztalva mondom)
Elküldve: 2006. 05. 04. 14:43
Viszont csak egy képet enged feltölteni...
Idézet
Elküldve: 2006. 05. 04. 15:26
Elküldve: 2006. 05. 04. 16:31
Idézet: lordrolee - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 16:26
Mindenki küldözgeti ezt az idióta lánclevelet
Elküldve: 2006. 05. 04. 16:39
Idézet: debaj - Dátum: 2006. May. 4., Thursday - 17:31
jah. enis erre gondoltam. en pl 2x is megkaptam mar.
Elküldve: 2006. 05. 04. 16:44
Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 17:39
Onnantól kezdve, hogy elküldte az első embernek, aki elhitte és elkezdte továbbküldözgetni, már nem az ő dolga, meg az ő ideje, hanem a szerverek dolga, meg a szerverek ideje. Minél frankóbban leterheli a rendszert, annál több (anyagi) kárt okoz, de tudom, van, aki ezt élvezi.
Elküldve: 2006. 05. 04. 16:48
Idézet: lordrolee - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 16:26
Igen...elotte tokeletesen ment.Szerintem csak azert vehette meg,hogy ezen keresztul is kiszurhasson az emberekkel
Elküldve: 2006. 05. 04. 16:56
Idézet: debaj - Dátum: 2006. May. 4., Thursday - 17:44
igen ezt ertem. de en altalanossagban gondoltam amit irtam. szoval pl x utalja a t-com-ot akkor ne foglalkozzon vel es kesz. de sajna egyesek tenyleg igy elik ki magukat, hogy lanclevelet meg miatokomet kuldozgetnek, hogy ezzel is artsanak a T-nek.
Elküldve: 2006. 05. 04. 20:49
de teny es valo, hogy a hamis lanclevel kuldese nem tartozik az elfogadhato modszerek koze. (egyebkent nem ertem. olyan bena ez a rendszer, hogy a rendszeren belul nem tudja kiszedni ezeket a leveleket?? es nem tudjak maris, hogy ki kuldte eloszor? mert ilyen nincs..)
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2006. 05. 05. 03:58
Erre a címre kérném . turica@citromail.hu
myVIP meghívót tudok cserébe küldeni vagy Gmailt.
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád."
Elküldve: 2006. 05. 05. 04:05
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád."
Elküldve: 2006. 05. 05. 05:52
Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 21:49
Akkor pillanatok alatt tele lenne a web, meg a Fókusz kaliberű tévéműsorok, hogy amióta a Té megvette az iwiwet, azóta cenzúrázzák a privát üzeneteket. Akár igaza van az üzemeltetőnek, akár nem, privát üzenetekhez hozzányúlni elég rizikós, pláne egy ilyen ügy kapcsán. Van egy lánclevél, aminek sokan bedőlnek (hiszen küldözgetik elég rendesen), ezzel szemben van egy gyűlölt cég gyűlölt embere (csókos, pribék, fizetett ügynök, ismerősek a szavak? Régebben elég sűrűn előfordult olyan topicokban, ahol ha divatos akartál lenni, pocskondiáztál össze-vissza, és valaki beírt egy olyat, ami ellentmondott a vélt vagy valós okoknak, ami miatt a köpködés ment. Én is megkaptam párszor, ha beírtam a Chello topicba, hogy nálam nagyon ritkán szarakodik a net, és többek között abban a pillanatban is jó volt
Idézet
Azért elég erős kép a fasisztákat meg egy távközlési céget egy kalap alá hozni. Vannak olyan dolgok, ami mellett nyugodtan tovább lehet lépkedni, ha valami nem tetszik. Meg ha a fasizmus ellen akarsz fellépni, akkor sem elegendő az alaptalan vádaskodás, hiszen azt rövidebben meg lehet cáfolni, mint amennyi idő alatt kieszelted.
Idézet
Lehet, hogy tudják, lehet, hogy nem. De mit érnek a kapott információval? Ha ezentúl korlátozzák az üzenetküldési jogát, vagy csak csendben eltávolítják a rendszerből, lehet, hogy még nagyobb lesz a szája. A T szerintem akkor oldja meg jól ezt a problémát, ha - mint ahogy ennek a fickónak kellett volna - "oda se szarik", miután lecsengett az ügy. Akkor nincs mibe belekötni, nem kell megkockáztatniuk még egy hecckampányt. Nagyon sokan vannak olyanok - sajnos ezen a fórumon is fel-felüti néha a fejét - akik még mindig abban a hitben élnek, hogy az Interneten azt csinálsz, amit akarsz, nincsenek szabályok (és mivel végülis a netikett is egy szabály, elengedik a lapát füleik mellett), egy nick mögé bújva bármikor rágalmazhatsz, pocskondiázhatsz büntetlenül, és ha valaki megüti a bokáját, megint előkerül az annyira szeretett pribékezés, rendőrállam, cenzúra, abszurdisztán, ahol meg sem mukkanhatsz a neten, már jön érted a cseka.
Nem akarom védeni a T csoportot, de az utóbbi időben annyi "botlásuk" volt már, hogy eléggé óvatosan kell lavírozniuk, ha a cég hírnevét legalább azon a szinten meg akarják tartani, ahol most van.
Szerkesztette: debaj 2006. 05. 05. 05:53 -kor
Elküldve: 2006. 05. 05. 07:52
a fasizmust meg nem allitottam a matav melle. azt annak allitottam peldanak, hogy VANNAK olyan esetek, amikor nem szabad hallgatni. es miutan ez -- szerintem -- bizonyitast nyert ez altal, az, hogy a matav esete ilyen-e, mar egy masik kerdes.
Elküldve: 2006. 05. 05. 08:02
Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 8:52
Persze, tudom én is nagyon jól, de most az a helyzet, hogy pár napos a "T-uralom". Ha elkezdenék szűrni a spamet, valaki biztos felhördülne, lehet, hogy még olyanok is jelentkeznének, akik "bizonyítani tudják", hogy magánleveleik tűntek el, van akinek mindegy, csak a tének szar legyen.
Mi mindketten/mindahányan felfogjuk, hogy értelmes megoldás lenne a spamszűrés. Ha nem lennének a csahosok, és a T nem tartana ettől a lépéstől. Üzletpolitika, vagy hozzánemértés, ki tudja.
(Persze ez csak magánvélemény, de nem biztos, hogy mindig a hozzánemértés vezeti azt, aki nem úgy cselekszik, mint amit elvárnánk tőle. Lehet, hogy csak más az események fontossági sorrendje nálunk, és nála.)
Elküldve: 2006. 05. 06. 07:42
Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 21:49
de teny es valo, hogy a hamis lanclevel kuldese nem tartozik az elfogadhato modszerek koze. (egyebkent nem ertem. olyan bena ez a rendszer, hogy a rendszeren belul nem tudja kiszedni ezeket a leveleket?? es nem tudjak maris, hogy ki kuldte eloszor? mert ilyen nincs..)
abszolút egyetértek!
itt tévedésről, elméleti jószándékról (mint mondjuk egy "adj vért, me' hiány van") sem lehet szó: keményen rosszindulatból, terhelésnövelő célzattal indította a lánclevelet az, aki
most még biztosan ki lehetne nyomozni, honnan indult
aztán ha büntetni nem is lehetne, annyit megérni a dolog, h a címlapon hoznák le, h "Kovács Géza, Bivalybasznádról akart kitolni mindannyiótokkal"
mert ha soha nem történik semmi, ugyanúgy indítani fognak ilyet később is
Elküldve: 2006. 05. 06. 07:46
Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 17:48
azért ez elég fura feltételezés...
nyilvánvaló, h egy ilyen hírre növekszik a terheltség, hiszen sokan benézhettek egy ideje passzívak is, hátha változott vmi
egyébként úgy néz ki, már tényleg történt is fejlesztés: a képek végre használhatóak, teljesen normális tempóban jönnek le!
Elküldve: 2006. 05. 06. 08:29
(amugy ha tarolva vannak a logok, akkor 3 ev mulva is ugyanugy megnezi, csak akkor kicsit korulmenyesebb megtalani.)
20Joe20 megjegyzeset meg szerintem felreertetted. az olyan fanyaru humor volt.. (es mindketten azon az allasponton vagytok, hogy a T-tol nem fog romlani a rendszer.)

Súgó
A téma zárva.