HWSW Informatikai Kerekasztal: Orkut és iWiW - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Orkut és iWiW Ismerősök hálózata Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 20. 08:14

Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 8:52

nem abszurditás, hanem Ady idézet volt...

Nem idezet volt (idezni "csak pontosan, szepen, ahogy a csillag megy az egen")... de ertettem az utalast. ;) Szerintem meg varjon egy kicsit, mert ha van is ismerose bent, meghivoja mar biztos nincs neki sem.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1042 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 12:20

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 20:58

Na ilyen nincs, mármint, hogy valakinek egyáltalán ne legyen semmilyen ismerőse, akkor kora gyerekkora óta egy lezárt szobában sinylődik... Már maga a feltételezés is abszurd, így Samott kijelentése elég bántónak hangzik számomra (még ha más felé is irányult). De nem akarom én itt feleslegesen szaporítani a szót, BS majd elárulja ha akarja, hogy mire gondolt, még az is lehet, hogy tényleg én tévedtem...

Valóban abszurditás. Nem sértődtem meg Samott kijelentésén. ;) Csupán arra céloztam, hogy 22-es csapdája is lehet, ha az ember be akar jutni az iwiwre. Mondjuk meg akarom találni régi ismerősömet, de hogy bejussak kell meghivó. De ha az irl ismerőseim nincsnek bent nem tudnak meghívót adni. Kunyerálni meg nem illik, sőt nem is akarok. (Megmondom őszintén legtöbb ismerősöm akivel napi kapcsolatban állok azt se tudja mi fán terem az iwiw, sőt én is csak pár hónapja hallottam róla először).
Szal erre céloztam viccesen a kissé kiforditott Ady idézettel, remélem értitek mit akarok mondani...  :up:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1043 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 05. 20. 12:50

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 13:20

(Megmondom őszintén legtöbb ismerősöm akivel napi kapcsolatban állok azt se tudja mi fán terem az iwiw, sőt én is csak pár hónapja hallottam róla először).

bizony, bizony. van ilyen. én is találkoztam olyan ismerőssel, aki nem tudta mi ez.

#1044 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 13:02

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 13:20

remélem értitek mit akarok mondani...  :up:

Ha idáig eljutottál, azt is megértheted, hogy idegenek nem fognak meghívni, mert azzal borulna a rendszer. Tudom, már így is megborult, nem kell még egy flame a témában, legalább mi, értelmes emberek tartsuk már tiszteletben azokat az írott és íratlan szabályokat, amelyek működtetik az oldalt.

#1045 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 05. 20. 13:14

Idézet: debaj - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 13:50

Namármost, az iwiw lehetőségeit kihasználva, PBE2 feltöltött egy Én és a családom az Adrián című képet magáról. PBE1 letölti a képet a számítógépére, majd Photoshop-guru

Mert blogból, meg online sajtóból, TVből, meg úgy általában akárhonnan nem szerzi be azt a képet? minek ehhez wiw-et kavarni?
Make love not Wor.

#1046 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 13:18

Mert pl. wiwen egyszerűbb megtalálni, mint blogokat, onlájn sajtót satöbbi túrni napokhosszat. :) Még meghívó se kell, xy csettint a netbuzi haverjának, hogy hé figyumá, szedd már le nekem yz képeit, adok érte egy jó dzsojsztikot.
Amúgy a legtöbb politikusnak nincs blogja, általában nem teszik sajtótermékekben közszemlére a személyes képeiket, az iwiw viszont szinte csábítja a jónépet. Mert mi rossz lehet abban, ha haverkodok kicsit a néppel? ;)

#1047 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 15:39

engem a multkor bejelolt a "magyar forint".  :omg: (akkor meg 500 ismerose volt. most neztem, most meg mar 830! kb 3 nap alatt szepen megnott) ehh.. valo eletben nem utasitanam vissza (  :D  ) de itt igen. ezeket emberek hozzak letre vagy mi a franc? bar nyilvan igen. meg pl ezeket hogy akarmilyen egyuttes, akarmilyen iskola...stb... ehh.. :D

Szerkesztette: des 2006. 05. 20. 15:40 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1048 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 16:36

Hjah, aki dúskál a meghívókban... :rolleyes:

Szerkesztette: debaj 2006. 05. 20. 16:36 -kor

#1049 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 19:21

Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 16:39

engem a multkor bejelolt a "magyar forint".  :omg:

http://www.iwiw.hu/p...?userID=8832395
http://www.iwiw.hu/p...?userID=8864612
http://www.iwiw.hu/p...?userID=8791005
http://www.iwiw.hu/p...?userID=8737460
http://www.iwiw.hu/p...?userID=8928744
http://www.iwiw.hu/p...?userID=8717793

csak úgy
:omg:

#1050 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 19:46

Jézus azt írja, megfenyegették törléssel, így mostmár Berényi Miklós néven nyomul

#1051 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 20:06

hat ez mar tenyleg :omg:

ehh: http://iwiw.hu/pages...?userID=8735714 
( Address: Pécsi temető, 6. sor és 4. parcella )  :omg:

Szerkesztette: des 2006. 05. 20. 20:32 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1052 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 20:37

Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 21:06

hat ez mar tenyleg :omg:

ehh: http://iwiw.hu/pages...?userID=8735714 
( Address: Pécsi temető, 6. sor és 4. parcella )  :omg:

mi a francot csinál ez itt pécsett? :Đ  :Đ

#1053 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 20:40

Idézet: debaj - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 14:02

Ha idáig eljutottál, azt is megértheted, hogy idegenek nem fognak meghívni, mert azzal borulna a rendszer. Tudom, már így is megborult, nem kell még egy flame a témában, legalább mi, értelmes emberek tartsuk már tiszteletben azokat az írott és íratlan szabályokat, amelyek működtetik az oldalt.

Természetes amit írsz. :up: Azért is mondtam, hogy nem akarok idegenektől kunyerálni, mert az nem fair. Akkor inkább megvagyok iwiw nélkül is.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1054 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 20:43

Idézet: markuz - Dátum: 2006. May. 20., Saturday - 21:37

mi a francot csinál ez itt pécsett?   :Đ  :Đ

ezt: "Koporsótöltelék és előadóművész"  :Đ

#1055 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 23:50

Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 7:52

nem abszurditás, hanem Ady idézet volt...

hol az ellentmondas? ;)

Idézet: Samott

idezni "csak pontosan, szepen, ahogy a csillag megy az egen"

plane, ha tenyleg pontosan, es a "dolgozni csak pontosan.." ELE odarakjuk, ami odavalo:
"BAR MUNKADON MAS KERES,
dolgozni csak pontosan...."

(borzalmas, hogy a szociban hogy kiforgattak ezt a valoban mely ironiaval es keseruseggel atitatott nehany sort, es hogy csinaltak belole munkapropagandat! ne folytassuk! :()
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1056 Felhasználó inaktív   T.Packo2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 17:48

Hi All!

Naon szeretnék egy iwiw meghívót mivel még nincs és szeretnék egy összehasonlítási alapot a myvip-el. Ha kell tudok adni gmail vagy myvip-es meghívót is vagy bármire rá lehet kérdezni ha van adok..:)

#1057 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 18:43

Idézet: T.Packo2 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 18:48

Hi All!

Naon szeretnék egy iwiw meghívót mivel még nincs és szeretnék egy összehasonlítási alapot a myvip-el. Ha kell tudok adni gmail vagy myvip-es meghívót is vagy bármire rá lehet kérdezni ha van adok..:)

KÖNYÖRGÖM, csak 1 oldalt olvass vissza. Lécci, lécci, lécci!
Papesz

#1058 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 18:58

:irigy:

#1059 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 23. 19:24

Szia mindenki!
Nagyon sok érdekesség van ebben a topikban.
Ha mindenkinek el magyarázzák azok akik bent vannak az iwiw-ben, hogy miért nem hívhatnak meg senkit, akkor nekem még nem esett le, hogy miért is jó nekem az, hogy látogassam ezt a topikot???
Tudom nem muszáy!?
Illetve: nekem tegyük fel vannak bent ismerőseim, akiket szülővárosomból ismerek, de én onnan már húszon pár éve eljöttem, tehát mivel én oda nem kerülök be ezért velük sem tudom felvenni a kapcsolatot!!
Ez király!
Ja és még valami honnan tudod, hogy én nem éppen a szomszédodban lakok?
És még valami ezentúl már nem akarsz új ismerőseket szerezni? azaz akiket eddig megismertél az neked elég és pont??
Hát köszönöm hogy végigolvasta mindenki aki életében most először cselekedne olyat amit " nem illik".

üdv Woom

#1060 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 19:35

Idézet: woom - Dátum: 2006. May. 23., Tuesday - 20:24

Szia mindenki!
Nagyon sok érdekesség van ebben a topikban.
Ha mindenkinek el magyarázzák azok akik bent vannak az iwiw-ben, hogy miért nem hívhatnak meg senkit, akkor nekem még nem esett le, hogy miért is jó nekem az, hogy látogassam ezt a topikot???
Tudom nem muszáy!?
Illetve: nekem tegyük fel vannak bent ismerőseim, akiket szülővárosomból ismerek, de én onnan már húszon pár éve eljöttem, tehát mivel én oda nem kerülök be ezért velük sem tudom felvenni a kapcsolatot!!
Ez király!
Ja és még valami honnan tudod, hogy én nem éppen a szomszédodban lakok?
És még valami ezentúl már nem akarsz új ismerőseket szerezni? azaz akiket eddig megismertél az neked elég és pont??
Hát köszönöm hogy végigolvasta mindenki aki életében most először cselekedne olyat amit " nem illik".

üdv Woom

ha vannak bent ismeroseid akikkek napi szinten is tartod a kapcsolatot akkor ido kerdese es fogsz kapni toluk meghivot. ha el is felejtik, akkor te majd rakerdezel hogy ugyamar nem hivsz meg?. ugyanis hamarosan szerintem meghivo osztas varhato. (?) legalabbis dolgoznak rajta.... szoval turelem.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.