HWSW Informatikai Kerekasztal: Orkut és iWiW - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Orkut és iWiW Ismerősök hálózata Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 23. 19:39

1. Azért jó, hogy kitárgyalhassuk az iwiwet és konkurrens/társoldalait, mint a magyar IT szektor egyik szereplőjét. Mert szerintem az a portál nem csak azért van, hogy aki benn van, onnantól kezdve meghívóforrást játsszon más fórumokon, rejteget "kockaszemmel", vagy akár a technológiát kedvelő emberek szemével sok érdekességet, megvitatandó problémát, izgalmas eszmecserére okot adó témát. A UPC topic sem arról szól, hogy "hé emberek, valaki kösse már be nálam a Chellot" :D

2. Mivel az az alapelv, hogy csak ismerős hívhat meg, igazán nem helyénvaló felháborodni, ha ebben a topicban nem kapsz ismeretlentől meghívót. Mindenkinek kevés van, ismerőse viszont sok.

3. Előfordulhat ilyen is. Viszont ha a jelenlegi ismerőseid közül (csak van egy pár, nem?) valaki bekerül, előbb-utóbb biztos eszébe fogsz jutni te is. Én sem kunyeráltam meghívót, mégis kaptam, pár nappal e topic megnyílása után, amikor még azt sem tudtam, mi ez az iwiw. Vannak olyan ismerőseim is a wiwen, akikről a való életben el sem képzeltem volna, hogy tudják, mi az az internet.

4. Próbáljuk ki! Gyere át, megiszunk egy pohár gyümölcslevet, aztán ha lesz újra meghívóm, meghívlak. :)

5. De, akarok. Csak jobban szeretem a hús-vér emberekkel való kapcsolatot, mint a bitbarátságot. Régen, amikor chateltem, nem volt olyan ember, akivel "jól kijöttünk" a chatszobában, mégsem jöttünk össze legalább egy pofa sörre.

#1062 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 23. 19:52

1. Nem kunyeráltam meghívót!!
2 Nem kunyeráltam meghívót!!
3 Egyik ismerősömtől sem fogom megkérdezni, hogy figyu má néked van iwiw vagy nem van
4 Ha ismerőseim közül bárki tag az iwiw-ben és én nem jutok eszébe magától akkor nem is akarom eszébe juttatni
5 Internet=kapcsolat emberek között
6 vegy nem?

:respect:

7 Tsak aztatat nem értem, és tsakis azért szóltam hózzá (remélem nem nagy bűn) mert kíváncsi voltam volnék arra, hogy akik ilyen hűen követik az iwiw lényegét, az életben mindent ilyen lelkiismeretesen és szabályokat betartva élnek?

:think:
üdv

#1063 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:11

Idézet: woom - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 20:52

3 Egyik ismerősömtől sem fogom megkérdezni, hogy figyu má néked van iwiw vagy nem van
4 Ha ismerőseim közül bárki tag az iwiw-ben és én nem jutok eszébe magától akkor nem is akarom eszébe juttatni
5 Internet=kapcsolat emberek között
6 vegy nem?

7 Tsak aztatat nem értem, és tsakis azért szóltam hózzá (remélem nem nagy bűn) mert kíváncsi voltam volnék arra, hogy akik ilyen hűen követik az iwiw lényegét, az életben mindent ilyen lelkiismeretesen és szabályokat betartva élnek?

:think:
üdv

3. akkor nehezen is fogod megtudni, ha magától nem említi meg.
4. inkább itt névtelenül?
5. internet = hálózat számítógépek között. ezer dologra használható.

7. ha átmész a piroson gyalog, miközben nem jön autó, azzal nem teszel tönkre semmit. ha viszont egymást hívogatják meg ismeretlenek, azzal az egésznek a lényege vész el.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1064 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:17

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 21:11

7. ha átmész a piroson gyalog, miközben nem jön autó, azzal nem teszel tönkre semmit. ha viszont egymást hívogatják meg ismeretlenek, azzal az egésznek a lényege vész el.

Elvileg teljesen igazad van.

Gyakorlatban viszont mindenki csak azért lejmolja a meghívókat, mert kevés van.
Aki viszont - akár ismeretlenen keresztül is - bekerült, már megkeresheti az ismerőseit, és a végére lesz 50-100-500 ismerőse, amiből egy nem valódi. Biztos, hogy ez olyan sokat számít? :rolleyes:

#1065 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:22

1, 2: de felháborodtál azon, vagy legalábbis felháborodást éreztem az írásodból, hogy mi meg nem adunk. Erre feleltem.
3. Ez a te dolgod. Én sem kértem senkitől.
4. Helyes. Ez így működik. :)
5. De nem kizárólagos, nem helyettesítő kapcsolat. Az egyik legalacsonyabbrendű kapcsolat az emberek között, éppen kényelmes volta miatt. Sokkal személyesebb felhívni egy régi barátodat, mint bejelölni iwiwen.
6. Lásd 5.

7. Én igyekszem megfelelni a társadalmi/erkölcsi kötelességeimnek, több-kevesebb sikerrel, azért, hogy jogosnak érezhessem a saját elvárásaimat a társadalom felé. Nem vagyunk robotok, akik ha törik, ha szakad betartják a Három Törvényt, de ez nem jelenti azt, hogy minduntalan át kell hágni a szabályokat, akár szükséges, akár nem.
Átszaladok a piroson, ha késésben vagyok, ez tény. Viszont nem fogok átszaladni csak azért, mert megtehetem, vagy mert a többiek elindultak.

#1066 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:29

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 21:17

Aki viszont - akár ismeretlenen keresztül is - bekerült, már megkeresheti az ismerőseit, és a végére lesz 50-100-500 ismerőse, amiből egy nem valódi. Biztos, hogy ez olyan sokat számít? :rolleyes:

engem speciel zavar :) ettől függetlenül előfordult már, nem is egyszer, hogy adtam meghívót ismeretlennek torrentoldalra meg más helyekre, sőt ha volna felesleges meghívóm, akár még abban is benne volnék, hogy woom (vagy akárki) meghívóhiányos ismerősének átadjak egyet, és ő meghívja.

#1067 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:00

Tehát

Nem kérek és nem kértem meghívót, majd ha valaki az ISMERŐSEIM közzül úg gondolja akkor meghív.

A furcs számomra az elhivatotság, hogy nem adok meghívót mert nem ismerlek (gondolok itt olyanokra akik kértek), pedig én úgy gondolom, hogy az iwiw értelme talán az lenne azok után hogy meghívott az ismerősöd és beléptél hogy megnézedte kit ismersz a bentlevők között lehet találsz olyan ismerőst akit áltisk vagy gimmi óta nem láttál és nem is hallottál róla. Most megtaláltad és fel tudod venni vele a kapcsolatot!

Jó lesz a Woom az akárkit nem szeretem megszólításnak: Köszönöm qnadam

A piros lámpás példa számomra sarkalatos.

És utoljára Csak eredeti DVD-d, Csak eredeti CD-d van otthon, illetve jogtiszta a windows a gépen, illetve az office (és nem piroslámpa, hogy jön az autó vagy sem), eredeti játékaid vannak...

Tsak nem értettem ezt a nagyfokú ismerem nem ismerem, és ha nem ismerem akkor nem...

internet= hálozat számítógépek között és az mire jó ha nem adatcserére illetve információcserére.

Így hogy nem ismertek mégis létrejött egy valamilyen kapcsolat közöttünk, és ez jó mert szerencsére küllönbözik a véleményünk és itt akkár meg is vitathatjuk.

Most mennem kell mert ku.. korán kell kelnem reggel, holnap ígérem vissza jövök mert kíváncsi vagyok!!

Köszönöm
Woom

:cool:

#1068 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:07

Tehát

Nem kérek és nem kértem meghívót, majd ha valaki az ISMERŐSEIM közzül úg gondolja akkor meghív.

A furcs számomra az elhivatotság, hogy nem adok meghívót mert nem ismerlek (gondolok itt olyanokra akik kértek), pedig én úgy gondolom, hogy az iwiw értelme talán az lenne azok után hogy meghívott az ismerősöd és beléptél hogy megnézedte kit ismersz a bentlevők között lehet találsz olyan ismerőst akit áltisk vagy gimmi óta nem láttál és nem is hallottál róla. Most megtaláltad és fel tudod venni vele a kapcsolatot!

És utoljára Csak eredeti DVD-d, Csak eredeti CD-d van otthon, illetve jogtiszta a windows a gépen, illetve az office (és nem piroslámpa, hogy jön az autó vagy sem), eredeti játékaid vannak...

Tsak nem értettem ezt a nagyfokú ismerem nem ismerem, és ha nem ismerem akkor nem...

internet= hálozat számítógépek között és az mire jó ha nem adatcserére illetve információcserére.

Így hogy nem ismertek mégis létrejött egy valamilyen kapcsolat közöttünk, és ez jó mert szerencsére küllönbözik a véleményünk és itt akkár meg is vitathatjuk.

Most mennem kell mert ku.. korán kell kelnem reggel, holnap ígérem vissza jövök mert kíváncsi vagyok!!

Köszönöm
Woom

:cool:

#1069 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:10

Bocs azt írta ki, hogy túlterheltség miatt próbáljam később hozzáadni a hozzászólásomat hát sikerült, kétszeresn is.
:confused:  :confused:  :confused:  :confused:

#1070 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 22:14

Idézet: woom - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 22:07

viszont ha én meghívlak, akkor az ismerőseim között leszel a listában, ami fájdalom, de nem igaz jelenleg, ne vedd sértésnek :)

Idézet

rád értelemszerűen a Woom vonatkozott, az akárki csak annak jelzésére van ott, hogy ez másra is vonatkozik.

Idézet

de miért függ össze azzal, hogy ismeretleneket meghívok-e vagy sem? tfh megkérdezek valakit, hogy hajlandó-e lopni. azt válaszolja, hogy nem, mire én visszakérdezek, hogy miért, hiszen a piros lámpán is átmegy (vagy képzelj ide valami más, hasonló súlyú dolgot). e között a kettő között sincs túl sok összefüggés.

#1071 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 09:01

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 21:17

Végülis lehet kapcsolatot törölni, nem? Akkor máris helyreállna a rend, és nem lenne hamis kapcsolat.

Szerk.: IWIW-en biztos lehet, Myvipen is.

Szerkesztette: Ndrew 2006. 05. 24. 09:35 -kor

#1072 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 13:12

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. May. 24., Wednesday - 10:01

Végülis lehet kapcsolatot törölni, nem? Akkor máris helyreállna a rend, és nem lenne hamis kapcsolat.

Szerk.: IWIW-en biztos lehet, Myvipen is.

nos igen, lehet torolni, de meg mindg ott van hogy nincs meghivo.  :rolleyes: meg ha kitorlod, akkor annak akit behivtal, nem lesz semmi ott, ahol azt irna ki hogy ki hivta meg.  :think:

Szerkesztette: des 2006. 05. 24. 13:13 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1073 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 13:43

Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 14:12, Part 1

nos igen, lehet torolni, de meg mindg ott van hogy nincs meghivo.  :rolleyes:

Jogos. Hamarosan biztos adnak meghívókat és megoldódik...

Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 14:12, Part 2

meg ha kitorlod, akkor annak akit behivtal, nem lesz semmi ott, ahol azt irna ki hogy ki hivta meg.  :think:

Ez miért baj? Legyen ez az ő problémája!

'Ndrew

#1074 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 16:40

viszont ha én meghívlak, akkor az ismerőseim között leszel a listában, ami fájdalom, de nem igaz jelenleg, ne vedd sértésnek :)

-Természetesen nem veszem sértésnek, de nem is kértem meghívót. Egyébként meg kicsi a világ.

rád értelemszerűen a Woom vonatkozott, az akárki csak annak jelzésére van ott, hogy ez másra is vonatkozik.

-Köszönöm

de miért függ össze azzal, hogy ismeretleneket meghívok-e vagy sem? tfh megkérdezek valakit, hogy hajlandó-e lopni. azt válaszolja, hogy nem, mire én visszakérdezek, hogy miért, hiszen a piros lámpán is átmegy (vagy képzelj ide valami más, hasonló súlyú dolgot). e között a kettő között sincs túl sok összefüggés.

-oké-oké
Én csak azt szeretem volna megérteni, hogy miért ilyen szigorúan kezelitek ezt az ismerem nem ismeremet.
Nem érzem a súlyát a dolognak.

#1075 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 17:40

Idézet: woom - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 17:40

Én csak azt szeretem volna megérteni, hogy miért ilyen szigorúan kezelitek ezt az ismerem nem ismeremet.
Nem érzem a súlyát a dolognak.

Szerintem a többség egy olyan kapcsolatrendszert szeretne kiépíteni, ami teljes egészében fedi a valóságot. Ezért nem hajlandóak meghívni idegeneket.

#1076 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 21:46

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 18:40

Szerintem a többség egy olyan kapcsolatrendszert szeretne kiépíteni, ami teljes egészében fedi a valóságot. Ezért nem hajlandóak meghívni idegeneket.

Szerintem meg senki nem akarja elb***ni a meghívóját ismeretlen emberekre.
Wherever you go, go with all your heart.

#1077 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 21:56

Sziasztok!

Megoldható IWIW alatt az, hogy mások ne láthasság ismerősi körömet?
Mert nagyon nem szeretném.
Vagy az lenne a legjobb, ha kifele bizonyos embereket nem látnának.
Hogy lehet ezt beállítani?

Szerkesztette: GI 2006. 05. 24. 21:58 -kor

-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#1078 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 21:58

Idézet: GI - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 22:56

Sziasztok!

Megoldható IWIW alatt az, hogy mások ne láthasság ismerősi körömet?
Mert nagyon nem szeretném.

nem.

#1079 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 22:01

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 22:46

Szerintem meg senki nem akarja elb***ni a meghívóját ismeretlen emberekre.

ha lenne felesleges, és nem kerülne az ismerőseim közé, adnék.

#1080 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 22:15

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 21:58

nem.

hát akkor ez így egy rakás f*s, már elnézést.
Nemár mások azt lássák, hogy én kikkel beszélek.
Persze akik abban versenyeznek, hogy hányezer ismerőst tudnak minél hamarabb összegyűjteni, ez úgysem számít, de akkor is.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »