Sziasztok!
Egyből bele vágok:D
Problémám a következő:
Egy ideje kékhalállal újra indul a gépem naponta 4-5 alkalommal... Gondoltam 1. nek, hogy a winfos megadta magát, hisz már több mint 1 éves

Szépen újra is raktam az egészet, gondoltam, ha már újra rakok mindent akkor legyenek friss driverek is... Sajnos a problémán nem segített ugyanúgy újraindul a gép, mindig máskor valamikor az outlook vagy online játék közbe, vagy egyszerűen nem csinálok semmit és újraindul!
Elsőnek memóriára gyanakodtam, viszont most már második alkalommal nem látja az egeret... Egér az tuti, hogy jó, mert a vevő egység ledje villog, ahogy mozgatom... Ma már meguntam fogtam, leszedtem a Hiren’s boot cd 8.3-at és minden tesztet végig futtattam a memória tesztből a gold memoryt 2 óráig ment, de semmi hiba, aztán winyó alaplap, és ami van minden teszt!
Az összes teszt azt írta, hogy hibátlan minden!
Gondolom, most már, hogy az alaplap adta meg magát, de meg szeretnék róla bizonyosodni, ezért kérnék tőletek valamilyen teszt progit, hátha az észre vesz vmit...
Kinéztem egy ASUS A8N prenium deszkát, de ha tudtok valami jobbatt 30k körül....

Segítségeteket előre is köszönöm!
Konfig lentebb megtekinthető, jelenleg a 40-es winyó nincs bekötve, most minden gyári értéken van!
Üdv
Szerkesztette: Silver82 2006. 11. 24. 18:40 -kor