Elküldve: 2006. 04. 09. 10:29
átmásolom ide, mert nem láttam a fától a vektort.
" egy ideje elkezdett fura dolgokat művelni a gépem.
néha, mondjuk naponta egyszer, fogja magát és resetel.
ha belépek játékba, néha már az elején resetel, néha közben, néha amikor kilépek belőle. másik játéknál, teljesen random hogy lefagy. van hogy pár óra múlva, van hogy percenként (ezt leginkább hosszas játszás után szereti csinálni).
a leginkább problémás játékot újrainstalltam, semmi változás. videokártyámat már lecseréltem (pedig új volt), mondván hogy hátha nembírja a gyári hűtő a terhelést és melegszik (innovision agp gef6600 volt, az egyetlen amire semmi más hűtőt nem lehet rárakni). az új karin egy vf700-as hűtő van, szóval ha az is rossz akkor valakit megölök.
gyanakodtam/gyanakszom a procira, bár annyira nem melegszik hogy ilyet csináljon (amikor nagyon melege volt akkor a benchmark progi olyan 55 körüli értéket mutatott).
memtestet lefuttattam, eddig nem jelzett errort.
ámde.
iguana barátomnak is volt egyszer egy ilyen problémája, látszólag nem jelzett neki se hibát, mégis miután lecserélte a ramjait, a probléma megszűnt.
ezért prószálok kérdezősködni itt, hátha volt valamelyikőtökkel is ilyesmi, és tud okosat mondani, ne kelljen már találomra új alaplapot/procit/ramot venni fölöslegesen.
a konfigom asus a7n8x-x, athlon 3000+ (nem a64 most épp visszaraktam az igen hangos thermaltake volcano 7-es hűtőm rá a glacialtech igloo2520-as helyett, hogy hátha a hűtéssel van baja), 1 gb PQI ram (blúfisből, 2x 512-es modulok), club3d gef6600GT 128mb AGP. tápom egy 500W-os QTEK black 12centis fanos
válaszotokat előre is köszönöm."
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.