Idézet: KomiZ - Dátum: 2006. márc. 1., szerda - 21:01
Hali!
Kiváncsi lettem, mi a gondod a sráccal (www.wireless-bolt.hu)
Eddig korrekt volt velem.
Amugy erre az awap603 ra van valami nagyobb tudású fw?
Komi
Üdv!
Egészen addig szimpatikusak voltak -a személyes találkozáson feltétlenül-, amíg a többször egyeztett,
telefonban személyesen megígért néhány darabot nem küldték el a futárral. Annyira odafigyeltek az igéretükre, hogy sem azt nem váltották be, se nem jeleztek vissza e-mailben (sem), hogy "Te ... ne várd a futárt, bár mondtad, hogy csak ezért fogsz otthon ülni egész nap!". Aztán amikor rákérdeztem estefele hogy mi van, akkor az öccs ingerülten közölte a telefonba, hogy Ő nem ígért semmit. a főnök meg később még annyit tett hozzá, hogy "elfogyott, így alakult". Arra, hogy mikor lesz, ötlete sincs...
Hát ezek után én levenném az akciós termékek közül!
Amúgy a technika ÁR/SZOLGÁLTATÁS ARÁNYA (is) nagyon jó. Üzemmódjaiban sokrétű.
Egyéb CISCO (kategóriájú) kütyükhöz képest ovis-játék a konfigurálása.
A gyártó honlapján még nincs a 603-hoz új FW, a 602 + szerintem kicsit "túlújitott" ahhoz képest. Bár nem lát(hat)ok bele a firmware különbségekbe.
A vevője kellően érzékeny, az adója kicsit több mint a "hivatalos" 80mW.
Egy igazi antennával meg egészen szuper!
Talán nem is véletlen, hogy a "dipole.pl" meg egy Sk és CZ netbolt is ANTENNÁVAL EGYÜTT akciózza.
Azért egy kérdésem lenne nekem is a csapathoz:
Az "csak" eszközspecifikus, hogy REPEATER üzemmódban az eth-felületen a net nem érhető el?
Szivesebben tenném le valahol úgy átjátszónak, hogy az alatta lakó is használhassa a hálózatot...
Üdv!
Lui