HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#891 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 13. 10:51

most hirtelen azt érzem, hogy kurv@ra unom,olyan monoton az egész,a szintezés dögunalom :(
a kereskedés dögunalom
ha hunterkedek,akkor vagy 1 lövéssel leölöm a tolvajt,vagy a magasabb szintű engem végez ki egyből
HP Pavilion DV-5 1160eh

#892 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:31

Néha nem igazán férek el a cuccoktól. Nem lehet valahogy + slotot szerezni? Hátizsák vagy valami?
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#893 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:53

Idézet: Picur - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 11:31

Néha nem igazán férek el a cuccoktól. Nem lehet valahogy + slotot szerezni? Hátizsák vagy valami?

Idaig sajnos meg semmi ilyesmit nem csinaltak tudtommal
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#894 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:10

Idézet: Picur - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 13:31

A központi térnél ül egy muksó egy nagy piros doboz előtt. Neki oda tudod adni a feleslegessé váló tárgyakat megőrzésre (pénzt kér érte az átkozott, viszont a többi karaktereddel is hozzáférsz a tartalmához -> megszűnik a karakterek közti cuccolás tortúrája... lásd Diablo2; pedig egy ilyen ötlet elférne ott is, ugye Summer? :D)
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#895 Felhasználó inaktív   Svindler26 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:12

Idézet: Picur - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 12:31

A városok közepén van egy nagy láda, ahol bepakolhatod a karaktered éppen elfekvőben levő cuccait (pízért, persze) - ez talán segít.
Egyébként énis egy darabig mindent alraktam, ami esett, hogy majd kirakom a stallra, de azóta kezd sejleni, hogy az alapabb cuccokat nagyon nehezen viszik el, úgyhogy már csak a pluszosokat meg a kékeket rakom el tutira, meg az olyanokat, miket nem lehet beszerezni az árustól...

A Lvl29 és 32 között Quest-telenséghez:
Nemtom, ti hogy vagytok vele. de én kb. a "fehértigris sokszáz-bőrt háromszor" questnél elcsúsztam egy olyan másfél-két szintet, innentől kezdve folyamatosan szint alatti szörnyiket ölök a küldetések miatt, és ez a különbség attól félek, már két-kétésfél szintnyire nőtt - tehát most léptem meg a 27-et, és 24-es küldiket tolok épp... szóval nekem jól fog jönni az a három szintnyi szünet ..hehe

Megintmás...
Ha valaki Aege szerveren játszik, és nincs guildje vagy éppen nem elégedett vele, a Feketesereg épp toborzást tart - van 5 helyünk még lvl2-n most, és 2X% százalék választ el minket a lvl3-tól - elkelne tehát a sok aktív tag, mert nem lesz tréfa (nem beszélve a 9milláról, ami a guild szintlépéshez kell majd) - viszont jönnek a guild questek, amiktől sokat várok :D
Ha érdekel tehát valakit, whispeljen rám (vagy Siegfried-re, vagy LaraCroftHun-ra - a guild vezető Horakme), én minden este legkésőbb tíztől fenntvagyok.

#896 Felhasználó inaktív   Svindler26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:16

Jahh, és mai az előző toborzásból kimaradt: a nevem Svindler_HU - a stallom most is áll downban, a teleportkapu mellett nyugatra :)

:respect:  :respect:  :respect: Lépj be a Seregbe!  :respect:  :respect:  :respect:

#897 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:51

Már láttam a dobozos embert a főteren, bár nem tudtam vele mit kezdeni :)
Mostmár értem.
Xian-on nincs valami magyar klán akik bevesznek 13 szintűt is?  :rolleyes:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#898 Felhasználó inaktív   Svindler26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 14:11

Idézet: Picur - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 13:51

Xian-on nincs valami magyar klán akik bevesznek 13 szintűt is?  :rolleyes:

Hát a 13ból nagyon gyorsan 20 lesz - az alatt nem nagyon foglalkoznak veled :)
Véletlenül pont van kis infom Xianról is, kisöcsém ugyanis ott tolja... ő a Hun_Maffia tagja, de van egy Hun_Yakuza nevű is - meg még egy-két magyar guildről tudok, de nevek most nem ugranak be...
GYúrjál rá egy kicsit, oszt nem lesz gond :D

#899 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 14:32

Szerintem a SouLKillEr klán (magyar) bevesz téged Xianon kicsiként is. Ha nem, akkor keress meg, beveszlek én :) (Aranylany)

#900 Felhasználó inaktív   Xenu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 14:43

A legnagyobb magyar guilbden [HUN_Empire] is van több üres hely. Majd megnézzük mit lehet tenni.  ;) Lassan lvl 4-es a guild.  :eek:
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

#901 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 15:13

Idézet: lexatan - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 10:16

Ez már valami: Evolution Update :D  :)  :D

Tehát a fontosabbak:

Március 20
- closed béta (vagyis az érdeklődők addig regisztrálhatnak)
Március 21
- új szerver: Athens
- a karácsonyihoz hasonló event, jewel boxokat hullajtanak a szörnyek, amikért ismét fincsi dolgokat adnak majd
- új rendszerű party csatlakozás, a szerver automatikusan keres neked szabad slotot
Április közepe
- felülvizsgálják a játékban megjelenő szövegeket (kezdhetik a resustication questel... ;) )

Azért öt szerver már szép szám, kár, hogy egy újabb szerver belépése nem sokat javított eddig se a meglévők terhelésén.

Ami viszont érdekelne, nekem úgy rémlik, hogy a játékban eredetileg három nemzet szerepelt, a kínai, a görög és az arab. Ebből most csak a kínai van meg, várható, hogy a másik kettő is lesz később? Netalán ezek külön térképen lesznek?

#902 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 21:53

Valahol egy fórumon - vagy azt atw-s vagy az sg-n lévő - láttam egyszer koreai linkeket, amiken a terveztt helyszínek, szörnyek, fegyverek vannak... Azóta sem találtam meg ismét, de valami nagyon szép... Tehát valószínű, lesznek később...
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#903 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 22:11

No összeszedtem magam, és megkerestem. Szóval a
fegyverek,
helyszínek,
szörnyek
és a tervezett segítők!

Csemegézzetek!

(Megj.: Valamiért nem szerkesztehettem az előző üzentet... Vajon miért nem?)
régebben jobb volt...

#904 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 22:45

Idézet: spence - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 22:11

[...]
Csemegézzetek!

(Megj.: Valamiért nem szerkesztehettem az előző üzentet... Vajon miért nem?)

Hmm, azok a városképek elég "kaotikusak" művészeti szempontból... ;)
Mediterrán lakóházak, reneszánsz templomok és gótikus vár együtt, mindezt Konstantinápolynak írva... :)

Az tetszik, hogy lesznek még fegyvertípusok, de a hárfával hogy csapom agyon a monsztákat :think:  :D
Viszont olyan farkaskölyköm lesz (már ha lehet), nagyon kawaii (később meg kakkoii :) )
Kép
Kép
Kép

#905 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 03:56

Szerintem a hárfának kizárólag mágikus sebzése lesz. Megpendíti a karakter, abból lesz a várzslat. Íj mágikus megfelelője. De persze ez csak tipp.
Találtam egy érdekességet. Lehet nektek nem új, de nekem igen. Elkószáltam a Ch'in tomb végébe, mert azt hallottam, hogy van ott valami nagy kőgólem... Mivel már jártam arra, de még nem láttam, hát gondoltam megnézem, mit hagytam ki. Találtam is kettőt ebből:
Kép
Vajon mit csinálnak azok ott? Azon kívül persze, hoyg meg lehet ölni őket. Talán ott is lesz még új terület? Merthogy ezek 30-ik szintűek... Na  jó, lehet a kisöccse volt ott - a Hyeongcheon guard nevet viselő - de az akkor is minimum 29. szint... 700 xp jár értük 23-ik szinten.
régebben jobb volt...

#906 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 06:07

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 21:45

Viszont olyan farkaskölyköm lesz (már ha lehet), nagyon kawaii (később meg kakkoii :)

De kerlek, egy koreai jatekban ilyet mondani?  :smoker:
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#907 Felhasználó inaktív   Svindler26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 08:48

Tegnap, miután leadtam a downwhang-i kapuőrnek a 200 hyungno ghost zászlót, és megkaptam a 'szaladj janganba'-questet, úgy döntöttünk, hogy összekötjük a kellemest a hasznossal, és viszünk egy karavánt is. Én 28 lettem épp, guildünk legmagasabb tajga, Demila (lvl38, fire/blade) hunterkedett. Három csillagot pakoltam tele a tevén, 41.000-ért (felesbe dobtuk össze a pénzt).
Kicsit paráztunk, mert tegnapelőtt egy négytagú 35+os játékos tolvajbrigád verte le a hasonló, bár kisebb volumenű vállalkozásunkat, de úgy voltam vele, hogy épp előtte esett egy weapon elixier, amit el is passzoltam azonnal 230ért - szóval nagy bukás nem lehet.
Rövidre fogva: bár a ferrynél megint volt egy izzasztóbb helyzet, sikeresen átértünk és 162.000ért adtuk el a cumeszt, ami a teveburgert meg a potikat is leszámolva azért fejenként is szép summa...
Így kell élni.. csak mák is kell hozzá - meg persze legalább egy high-lvl kari :D

#908 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 14:37

tudom ingyenes,de sz@r lagos szemét az egész ,az elmúlt 2 napban legalább 10x meghaltam emiatt
mivel kevés a hp-m nem tudom a lagokat túlélni
amig meg nem csinálják ,felfüggesztem a játékot
HP Pavilion DV-5 1160eh

#909 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 15:07

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 14:37

tudom ingyenes,de sz@r lagos szemét az egész ,az elmúlt 2 napban legalább 10x meghaltam emiatt
mivel kevés a hp-m nem tudom a lagokat túlélni
amig meg nem csinálják ,felfüggesztem a játékot

Érdekes, nekem régebben volt nagyon lagos, mostanában annyira nem vészes. Olyan szokott lenni, hogy vagy 30 méterről ölöm a szörnyet, amikor meghal, és a kidobott cuccért lehajlok, akkor meg hirtelen ott termek a hulla mellett, meg elszalad mellettem egy játékos, majd néhány másodperc után ismét... :)  Ezek is a lag jelei, de teljes mozdulatlanság (amibe régen én is többször belehaltam) mostanság nem volt.

#910 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 09:45

Nem tudom vki írta-e már, de a koreai siteon találtam 1 kis videót a petekről:
Pet System Video

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44