Idézet: Picur - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 12:31
Néha nem igazán férek el a cuccoktól. Nem lehet valahogy + slotot szerezni? Hátizsák vagy valami?
A városok közepén van egy nagy láda, ahol bepakolhatod a karaktered éppen elfekvőben levő cuccait (pízért, persze) - ez talán segít.
Egyébként énis egy darabig mindent alraktam, ami esett, hogy majd kirakom a stallra, de azóta kezd sejleni, hogy az alapabb cuccokat nagyon nehezen viszik el, úgyhogy már csak a pluszosokat meg a kékeket rakom el tutira, meg az olyanokat, miket nem lehet beszerezni az árustól...
A Lvl29 és 32 között Quest-telenséghez:
Nemtom, ti hogy vagytok vele. de én kb. a "fehértigris sokszáz-bőrt háromszor" questnél elcsúsztam egy olyan másfél-két szintet, innentől kezdve folyamatosan szint alatti szörnyiket ölök a küldetések miatt, és ez a különbség attól félek, már két-kétésfél szintnyire nőtt - tehát most léptem meg a 27-et, és 24-es küldiket tolok épp... szóval nekem jól fog jönni az a három szintnyi szünet ..hehe
Megintmás...
Ha valaki Aege szerveren játszik, és nincs guildje vagy éppen nem elégedett vele, a Feketesereg épp toborzást tart - van 5 helyünk még lvl2-n most, és 2X% százalék választ el minket a lvl3-tól - elkelne tehát a sok aktív tag, mert nem lesz tréfa (nem beszélve a 9milláról, ami a guild szintlépéshez kell majd) - viszont jönnek a guild questek, amiktől sokat várok

Ha érdekel tehát valakit, whispeljen rám (vagy Siegfried-re, vagy LaraCroftHun-ra - a guild vezető Horakme), én minden este legkésőbb tíztől fenntvagyok.