Most lettem éppen lvl 18
Silkroad Online ingyenes MMORPG
Elküldve: 2005. 12. 26. 08:38
Ti már ennyire előre tartotok ??
Most lettem éppen lvl 18
Most lettem éppen lvl 18
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200 475x8, Gigabyte 9600 GT , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>
Elküldve: 2005. 12. 26. 09:05
Találtam egy ilyen cuccot !
INTENSIFIING ELIXIR (accessory) Ezt mire lehet használni ??
INTENSIFIING ELIXIR (accessory) Ezt mire lehet használni ??
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200 475x8, Gigabyte 9600 GT , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>
Elküldve: 2005. 12. 26. 09:20
Na, tegnap megmutattam havernak a játékot, és azon vettem észre magam hogy egészen belefeledkeztem
Baromira tetszik... érdekes, másodikra beengedett (játékból pedig ki se lépett), és utána csak a kisebb lagok zavartak, de azok se voltak vészesek (pedig full sebességgel ment a háttérben a torrent - cfosspeed rulz). Vannak már skilleim, mondjuk még csak lv6 vagyok, lassan de biztosan fejlődök én is... 
az Aege szerveren vagyok Shironeko néven (van ugyanilyen karim a Xianon is, de az valószínűleg a rollback áldozata lett, rá se néztem azóta).
az Aege szerveren vagyok Shironeko néven (van ugyanilyen karim a Xianon is, de az valószínűleg a rollback áldozata lett, rá se néztem azóta).
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2005. 12. 26. 09:41
Idézet: HavocS - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 9:20
Na, tegnap megmutattam havernak a játékot, és azon vettem észre magam hogy egészen belefeledkeztem
Baromira tetszik... érdekes, másodikra beengedett (játékból pedig ki se lépett), és utána csak a kisebb lagok zavartak, de azok se voltak vészesek (pedig full sebességgel ment a háttérben a torrent - cfosspeed rulz). Vannak már skilleim, mondjuk még csak lv6 vagyok, lassan de biztosan fejlődök én is... 
No, en is Aegen vok, lvl8 as aszem, szal kenhetnenk partyban, en alcohoool neven tevekenykedem
ui:hogy tok uzenni?
Szerkesztette: Evil. 2005. 12. 26. 09:41 -kor
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 12. 26. 10:11
Elkell keseritenem mindenkit, a topic cim nem helyes.
Ugyanis ez a jatek nem ingyenes, mihelyt lejar a beta teszt atmegy fizetosbe.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.
Elküldve: 2005. 12. 26. 10:13
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 10:11
Info?Vegulis jovore ugyis terveztem valamelyik fizetos onlany jatekba benevezni, WoW mellett egyik eselyes lehet.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 12. 26. 10:30
Idézet: inter15 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 8:38
Ti már ennyire előre tartotok ??
Most lettem éppen lvl 18
Most lettem éppen lvl 18
Te már ennyire előre tartassz?
Elküldve: 2005. 12. 26. 10:34
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 10:11
Ez biztos? Ilyen információt én sehol se láttam...
Elküldve: 2005. 12. 26. 11:09
Az mmorpg.com oldalon olvastam.
Remeljuk csak remhir terjesztes, nem egyeb a dolog.
My name is penis.
Elküldve: 2005. 12. 26. 11:44
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 12:09
Annó amikor alpha tesztről átálltak beta tesztre (full wipe-al együtt, jó volt 18-as karim veszett oda) több hírben is leírták, hogy mindig is ingyenes lesz. És inkább hiszek a hivatalos oldalnak.
Amúgy valszeg úgy lesz ingyenes, mint a hasonló kategóriájú mmorpg-k: lesz olyan bolt, ahol irl pénzért lehet csak cuccokat venni, és olyasmik lesznek, mint pl. xp kétszerező (korai verzióban állítólag ez a shop már bennt van)
Szerkesztette: Cathfaern 2005. 12. 26. 11:50 -kor
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"
Elküldve: 2005. 12. 26. 11:54
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 23:43
Ilyenkor mi van? Sonheyon ad ugyebár többször Tiger vadász questet, az elsőt rendben letudtam, a másodiknál nem írt ki semmit a questhez amikor felvettem (lásd kép), volt abandon meg újrafelvétel, de nem változott. Aztán próbaképpen elkezdtem ölni a Young Tigereket, egy idő után a számláló done-t jelzett. Mondom hurrá, megy ez, nekiestem a Tigereknek, abból is done lett. Aztán Championokat öltem, de 3 után semmi. Megöltem már vagy 20 championt (meg közben vagy három Giantot is), de semmi változás. Mit kéne csinálni, hogy meglegyen a quest?
Hello! Sikerült már a quest? Mert ha nem, akkor még young tigereket gyilkolássz. Az az utolsó része a questnek. Nekem is ilyen volt egyébként. De sikerült és meg is kaptam az Xp-t a kületésért. Hajrá!
Üdv!
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
Elküldve: 2005. 12. 26. 18:59
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 11:09
Tudják ők is nagyon jól, hogy ezért ebben a formában még nem nagyon lehet pénzt kérni
Elküldve: 2005. 12. 26. 19:46
Idézet: lexatan - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 11:54
Hello! Sikerült már a quest? Mert ha nem, akkor még young tigereket gyilkolássz. Az az utolsó része a questnek. Nekem is ilyen volt egyébként. De sikerült és meg is kaptam az Xp-t a kületésért. Hajrá!
Üdv!
Üdv!
Ja, mostanra sikerült, de már nem tudom, hogy mit öltem meg pontosan, a nagy sietségben egyszer csak nézem, már complete minden sor. Mindenesetre harmadjára már azért se vettem fel a questet, nincs kedvem kilogikázni, hogy mit kellene még vadászni.
Elküldve: 2005. 12. 26. 20:29
Idézet: HavocS - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 19:59
Tudják ők is nagyon jól, hogy ezért ebben a formában még nem nagyon lehet pénzt kérni
Ez még nagyon béta, rengeteg dolgot kell benne javítani. És mire azokat megcsinálják, bőven végigjátsszuk 
Mire azokat megcsinaljak, talan be is tudok majd lepni valamelyik szerverre.
2 ev alatt csak sikerulni fog belepni.
My name is penis.
Elküldve: 2005. 12. 26. 20:36
én az aege-re reggel és most is be tudtam lépni másodjára 
a lithography-k mire jók?
Szerkesztette: HavocS 2005. 12. 26. 20:36 -kor
Elküldve: 2005. 12. 26. 20:40
Idézet: HavocS - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 21:36
én az aege-re reggel és most is be tudtam lépni másodjára 
Jo neked, en nem tudok belepni fel het ota.
Talan mert nincs meg krealva a szerveren karakterem ?
Nem tudom.
My name is penis.
Elküldve: 2005. 12. 26. 20:50
nem hiszem, az előbb próbáltam troy-t ahol nincs karim, és oda is simán felmászott...
Elküldve: 2005. 12. 26. 20:57
Idézet: HavocS - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 21:50
nem hiszem, az előbb próbáltam troy-t ahol nincs karim, és oda is simán felmászott...
Hat attol, hogy te fel tudsz lepni en attol meg nem.
Allandoan ezt irja ki: "Cannot connect due to server traffic"
My name is penis.
Elküldve: 2005. 12. 26. 22:24
Jó, én csak mondtam, hogy nem valószínű hogy amiatt, hogy nincs karid...
Azt nekem is csinálta amúgy, de az autologin segített...
Baromira belejöttem amúgy, viszont Stone Ghostokkal huhúúú, mennyit szívtam
Legalább ötször meghaltam, aztán lehetett mindig szépen visszasétálni... de a végén rájöttem a taktikára, és úgy már könnyű volt. Most jönnek majd a bandit archerek, előre félek, hogy mi lesz itt
Azt nekem is csinálta amúgy, de az autologin segített...
Baromira belejöttem amúgy, viszont Stone Ghostokkal huhúúú, mennyit szívtam
Elküldve: 2005. 12. 27. 00:18
Belépni nekem is csak késő délután sikerült, de azóta benn is voltam (olyan éjfélig), az legalább javulás, hogy a játékban már nem kapok disconnectedet (bár ez másokkal nem fordult elő azt hiszem).
A három lépcsős Tiger Hunt questet teljesen végigvittem, akinek hasonóan jelezné mint nálam a fennti képen (vagyis nem látszik, hogy miből-mennyit írtottam már ki), az abból informálódhat, hogy a legfelső sor a Champion Tigerek számát jelzi, a középső a Tigerekét és az alsó a Young Tigerekét. Érdemes megcsinálni, mert elég sok xp-t hoz a konyhára és a tigrisek nincsenek is annyira messze a nyugati kaputól.
Lassan lvl20 leszek, érdekelne, hogy a PvP milyen módon működik? Elég egy duplaklikk az ellenfélre, aztán már támadom is?
Más, láttam ma egy árúsnál egy rakás sárga nevű tárgyat, elég drágán árulta, pedig semmi különleges nem volt rajtuk, a jelenleg hordott kékeim is jobbak voltak. Viszont mindegyiknek azonos volt a neve (hogy mi, arra már nem emlékszem), lehet, hogy ezek szetként adnak plusszokat?
A három lépcsős Tiger Hunt questet teljesen végigvittem, akinek hasonóan jelezné mint nálam a fennti képen (vagyis nem látszik, hogy miből-mennyit írtottam már ki), az abból informálódhat, hogy a legfelső sor a Champion Tigerek számát jelzi, a középső a Tigerekét és az alsó a Young Tigerekét. Érdemes megcsinálni, mert elég sok xp-t hoz a konyhára és a tigrisek nincsenek is annyira messze a nyugati kaputól.
Lassan lvl20 leszek, érdekelne, hogy a PvP milyen módon működik? Elég egy duplaklikk az ellenfélre, aztán már támadom is?
Más, láttam ma egy árúsnál egy rakás sárga nevű tárgyat, elég drágán árulta, pedig semmi különleges nem volt rajtuk, a jelenleg hordott kékeim is jobbak voltak. Viszont mindegyiknek azonos volt a neve (hogy mi, arra már nem emlékszem), lehet, hogy ezek szetként adnak plusszokat?

Súgó
A téma zárva.