HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#821 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 07. 17:43

Idézet: eisei - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 16:20

Jakerem, ks-re atomjo az int archer, de en szoloban jatszanek vele :D. De meg mindig nem tuti, hogy feladom, lattam en mar kritikus sebzes nelkul 1000 felett sebzo ijajszt is. Asszem Strong bow spirit volt :D

Egyebkent utanajarva, mindenki, aki idaig erdemben valaszolt, azt mondta, hogy az STR miatt meg a farm miatt szivok nagyon, de - allitolag - a nagyok klubbjaban gyilkos lesz. Csak en meg turelmetlen vagyok :D

strong bow spiritem lvl2 1600 feletti sebzéssel,criticallal 2K felett  :D
HP Pavilion DV-5 1160eh

#822 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 01:25

eisei  meséld már el milyen néven futsz a BABEL-en ?? (persze csak akkor ha nem titok) :D
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#823 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 08. 02:27

Hogy mik vannak! Megbeszéltük egy játékossal, hogy megveszi a weapon elixirem. Volt Hun a nevében, ezért rákérdeztem, hogy mit is jelent, mert magyaroknak olcsóbban szoktam árulni. Tudtátok, hogy a Hun szellemet jelent kínaiul? De nem ez a lényeg, a csere megtörtént, de után nyitni akar megint echange ablakot. Beledob egy speart (látta a kezemben), egy lvl 26-ost. Mondom neki, hogy köszi, de nekem ez majd 4 szint múlva lesz esedékes. Azt mondja ajándék... Komoly? Komoly. Van neki belőle egy zsákkal. Használjam egészséggel. Meglepődök néha...
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#824 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 10:40

Idézet: inter15 - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 0:25

eisei  meséld már el milyen néven futsz a BABEL-en ?? (persze csak akkor ha nem titok) :D

Da hat mar 2x itt leirtam, es egyszer rad is whispereltem! :D

ZorallKiller vagyok, eppen piacolok.
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#825 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 08. 15:13

Szintén tegnapi termés: Vettem 3 returning scrollt 500 aranyért... Nem egyenként, összesen :)
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#826 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 17:12

Hosszú idő után ismét sikerült meghalnom, egy rakás skorpió szúrkált agyon, kell nekem 29-esként arrafelé rohangálnom, de hát már evett a fene mi van Dél felé.  ;)

#827 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 22:01

na megvan a lvl37,új cumó befigyelt  :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
HP Pavilion DV-5 1160eh

#828 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 22:30

de randa :p

#829 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 09:42

Idézet: Cellular - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 21:30

de randa :p

Nem is!

Bar en a garmenteket szeretem. Azok olyan kung-fu filmesek :)
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII

#830 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 10:26

nemtom sztem a sapi eleg bugyutan nez ki, belelog a szemebe. amugy a csaj a kepen alszik? merhogy csukva van a szeme  :look:

#831 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 10:36

Idézet: Cellular - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 9:26

nemtom sztem a sapi eleg bugyutan nez ki, belelog a szemebe. amugy a csaj a kepen alszik? merhogy csukva van a szeme  :look:

A neni egy Wu (asszem, de tuti, hogy egy hulla), a sapka a haja, ami a szemebe log, az meg egy tekercs. Ja, es kikapcsolt arnyekok miatt nem latszik, de repul, ha erdekel :)
--
eisei/nba

#832 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 11:35

aha, repül, ez okés.

de..hulla+haj=hmmm :p

na mind1 :) a bow az jol nez ki

mondjuk ahogy a weboldalt nézegettem elég gáz hogy csak bizonyos szintekenk van 1 fegyver azt csumi, és meg azon a szinten is csak 1. fajta.

#833 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 15:29

Idézet: Cellular - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 10:35

aha, repül, ez okés.

de..hulla+haj=hmmm :p

na mind1 :) a bow az jol nez ki

mondjuk ahogy a weboldalt nézegettem elég gáz hogy csak bizonyos szintekenk van 1 fegyver azt csumi, és meg azon a szinten is csak 1. fajta.

Ez sem ilyen egyszeru. Ezek azok a fegyverek - szerintem - amit az NPC kovacsoktol vehetsz. Ezen kivul talalni lehet egy fegyverbol alacsonyabb, magasabb szintut, sebzes plusszokat, inteligancia/ero plusszokat, enchanthoz mindenfele plusszokat (lucky, steady, megmegkitudja), kisebb/nagyobb kritikus sebzesueket, es kulonben is mas sebzeshataron mozgokat, "heroikus" plusszokat (Seal of Stars, meg Moon, meg meg ki tudja mi - ezeket tok jo, nem is tudom mire valok) birtoklot.  Ugyanez igaz a pancelokra, es a kiegeszito kutyukre (ekszerek) is.

Azert van mit hianyolni, nyilvesszobol ugyanazt hasznalja a gagyi gyakorlo ij, mint a kedves kollegina killer ijja is (tudtommal). Azert ez vicces, pont ugy, mint hogy az ero beleszamit az ij sebzesebe is - legyen az barmilyen szintu (minosegu) :)

Es az is erdekes, hogy egy osztalynak csak 1 fajta fegyvere van. (oke, shieldeknek, meg piszkavasosoknak 2) Mondjuk ez akkor jon jol, amikor rohan feled a PC thief, es a fegyver alapjan tobbe-kevessbe el tudod donteni, hogy vegrendelkezz, vagy nem :)

Egyebkent hogy a neni repul, es hulla, es hulye a frizuraja, es nem lat egy papirdarabtol (illetve nem latna, de ugy is csukva van a szeme) - sajnos - semmit sem valtoztat a karakteren. (ugyanugy beleakad a keritesbe :D)
--
eisei/nba

#834 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 15:41

Idézet: eisei - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 15:29

2) Mondjuk ez akkor jon jol, amikor rohan feled a PC thief, es a fegyver alapjan tobbe-kevessbe el tudod donteni, hogy vegrendelkezz, vagy nem :)

Egyebkent hogy a neni repul, es hulla, es hulye a frizuraja, es nem lat egy papirdarabtol (illetve nem latna, de ugy is csukva van a szeme) - sajnos - semmit sem valtoztat a karakteren. (ugyanugy beleakad a keritesbe :D)

hehehe LOOOL :D

kösz a kifejtést a cuccokról :)

#835 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 15:52

Naigen, többé-kevésbé meg lehet becsülni egy karakter szintjét az általa viselt fegyver alapján, bár ez se mérvadó, mert én 29-esként is egy 24-es SoS glavie-t forgatok, annál majd lvl32-es szinten tudok csak jobbat venni. Viszont a fegyver minimális követelménye miatt azt lehet tudni, hogy legalább mekkora szintű a játékos.

Amúgy azok a halott, repkedő csajok elég bután néznek ki, meg a garmentes rucik is inkább hálóruhának néznek ki néha... ;)

#836 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 15:57

Üdv!
Végigolvastam a topicot és asszem mostmár én is rákukkantok a játékra. Legalábbis ha lesz időm :(
1-2 kérdés ami valszeg már ezerszer feltettek:
- Kb mekkora forgalmat generál a játék 8mondjuk egy óra alatt), mert sajna korlátos a netem (chello light)
- Ijász szeretnék lenni. Melyikkel jövök ki jobban hosszú távon str vagy int?
- Úgy láttam majd' minden íjász jeget választ. A többihez képest ennyivel erősebb/praktikusabb? Pl. a tűz nem olyan jó?

A többi kérdést ha egyszer majd bejutok :)
Köszi!  :respect:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#837 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 16:42

Idézet: Picur - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 15:57

Üdv!
Végigolvastam a topicot és asszem mostmár én is rákukkantok a játékra. Legalábbis ha lesz időm :(
[...]

Nem hiszem, hogy túl nagy adatforgalma lenne, bár nem szoktam nézni. Úgy tippelem olyan heti 100MB jöhet össze max, ha elég sokat vagy fenn (napi több óra minimum), de ez tényleg csak becslés.

Íjj kérdésben nem tudok segíteni, még sose volt a kezemben. :)

A jég nagy előnye, hogy mindig lassít, illetve bizonyos eséllyel meg is fagyasztja az ellenfelet teljesen egy rövidebb ideig, márpedig az nagy előny, ha nem ütnek vissza, vagy legalábbis kevesebbet.
A tűz és a villám jobben sebez, ha inkább maximális sebzésre akarsz menni, akkor ezeket válaszd. A tűz előnye, hogy néha burning státuszt lehet előidézni a támadott lénynél, így bizonyos időközönként plussz sebzést is kap. A lightning - ha jól emlékszem - bizonyos eséllyel gyengít (ez az electric shock hour), de ilyen skilleket megintcsak nem próbáltam még.

Én kétkezes fegyverrel mászkálok, az első jeges spellsorból használom a másodikat (azt hiszem már lvl 2-es), illetve egy Soul Spear Move skillel kombinálom. Így összejön minimum 750-800 sebzés, criticallal nálam gyengébb lényeken volt már kicsivel 2000 felett is.
Viszont én nem pure str vagy int karakterrel vagyok, olyan 5:1 arányban rakok str/int pontokra.

#838 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 16:50

Idézet: Picur - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 14:57

Üdv!
- Kb mekkora forgalmat generál a játék 8mondjuk egy óra alatt), mert sajna korlátos a netem (chello light)
- Ijász szeretnék lenni. Melyikkel jövök ki jobban hosszú távon str vagy int?
- Úgy láttam majd' minden íjász jeget választ. A többihez képest ennyivel erősebb/praktikusabb? Pl. a tűz nem olyan jó?

A többi kérdést ha egyszer majd bejutok :)
Köszi!  :respect:

En meregettem, egy keveset, de alig-alig ment adat. Majd megprobalok merni is konkretan, de addig is, szerintem keveset termel.

Ijaszok altalaban erore gyurnak, de intre is lehet. Az okosok azt mondjak, azt csinalsz veluk, amit akarsz, csak vegletesits, vagy minden pontot az intre, vagy mindent az str-rr. De int ijasz szerint nala nincs jobb, str ijasz szerint meg nala nincs jobb. :) En az enyemmel (STR) most meg vagyok elegedve, de par napja sirtam meg miatta. Igaz, akkor meg farmoltam ezerrel. Es van, aki 1:1,1:2.2:1 aranyban osztja a pontjait, elsore en is ilyet tettem, bena is lett a karakterem :(

STR gyurasra ado ok lehet meg az, hogyha a szerver lagol, iyg kisebb az eselye, hogy levernek a szornyek :)

A magikus tamadasok nem sebeznek tobbet alapbol, mint az intelligancia alapu sebzesed, de a jeg lassithat/megaklithat, a tuz random sebezhet/felgyujthat (ugyamugy random sebzes csak x masodpercen at), a villam meg tobb ellenfelet tamad/sokkol, ami a kiterest csokkenti.

Tenyleg, mergezni csak a mosterek tudnak??? :confused:
--
eisei/nba

#839 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 17:06

Ok, asszem az adatforgalom miatt nem kell annyira aggódnom (na majd a pingek miatt :()
A varázslatok és a lövés -maradva az íjásznál- teljesen különálló dolog ezek szerint? Azt hittem a fegyver/nyílvessző lesz mágikus és úgy fagyaszt  :omg:

Azt olvastam, hogy mindenki másra esküszik :)
Akkor egy kis gyógyítás, kis jég/tűz és sok erő lesz az elérendő cél. Remélem. :D
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#840 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 17:26

Idézet: Picur - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 17:06

Ok, asszem az adatforgalom miatt nem kell annyira aggódnom (na majd a pingek miatt :()
A varázslatok és a lövés -maradva az íjásznál- teljesen különálló dolog ezek szerint? Azt hittem a fegyver/nyílvessző lesz mágikus és úgy fagyaszt  :omg:

Azt olvastam, hogy mindenki másra esküszik :)
Akkor egy kis gyógyítás, kis jég/tűz és sok erő lesz az elérendő cél. Remélem. :D

Nem vagyok a dologban teljesen biztos, de valahogy így működika a dolog:

Minden fegyvernek van egy fizikai és egy mágikus alapsebzése. A bevitt fizikai sebzés nagysága a physical balance mértékétől függ, míg a mágikus a magic balance értéktől. A STR pontok az előbbit, míg az INT pontok az utóbbit növelik.

Ha elkezdessz minden nélkül csapkodni egy monsztát, akkor kap egy a balance értékétől függő fizikai és magic sebzést. Nekem a fizikai olyan 87% a magic 32% körül lehet most. A magic sebzés alapban ugyanolyan hatású mint a fizikai, egyszerűen összeadódik a kettő.

Ezekre épülnek rá a különböző skillek, a fegyveres skillek a fizikai sebzést növelik meg egy (bizonyos értékek közötti) konstans értékkel, a mágikus spellek a magic sebzéshez adódnak hozzá.

Vannak ezen kívűl hosszab ideig (általban min 5 perc) tartó skillek, amik százalékosan növelik meg a sebzést, ez gondolom az alapsebzésre vonatkozik.

Ezen kívül szerintem a bevitt sebzés értéke függ még a te és a támadott lény szintjének különbségéből is, és a sikeressége az attack rating-től.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.