Silkroad Online ingyenes MMORPG
Elküldve: 2006. 02. 20. 23:28
Hellotok!
kb. két-kétésfél hete játszom - sokat... néhány téma amiről kéne szót ejteni (tapasztaltam, vagy tapasztalni véltem) mert engem érdekel:
1) Ha jelentősen magasabb szintű vagy mint a quest lvl (4-5), akkor mintha gyorsabban esnének a quest itemek, mint normálisan; én így vettem észre, de lehet nem áll meg...
2) Az alkímiáról nem olvastam még sehol kielégítő szöveget.
- először is nekem a magasabb szintű powdert simán vette a panel, és sikeres alkímiám volt (enchant), kisebbet tényleg nem lehet beletenni.
- másodszor, a sikeres bájolás után megnyílik még egy slot (elixir, puder, ?), amibe az azonos szintű pudert nem tudtam beletenni - magasabb nem volt nálam, de ha nem raktam semmit, akkor buktam a dolgot (és romlott a tárgy), viszont ha kivettem a tárgyat, majd visszatettem, akkor megint csak 2 slot volt és lehetett fejleszteni ... lehet, hogy így lehetne elixirt spórolni, vagy extra tulajdonságot kifejleszteni a tárgynak? Valaki igazán tudhatná... /pl. a szerepjátékosok ilyennel szórakozhatnak.../
3) unique monsterekről tudtok valamit? állítólag egyszerre csak egy lehet a játékban, de milyen időközönként? meg hol s merre - személy szerint elég sokat lestem TigerGirlt, aki valójában Tiger Woman , és szerencsésen beleakadtam tegnap, de nem sokkal a vége előtt a Giantek lenyomtak...
mondjuk összességében pozitívan jöttem ki a buliból, de sajnos még lefényképeznem sem sikerült, mert mire odajutottam volna, addigra az óriások kitakartak mindent (engem is) a képből...
Amugy éljen Xian, meg a korai kelés, hogy lehessen folytatni!
kb. két-kétésfél hete játszom - sokat... néhány téma amiről kéne szót ejteni (tapasztaltam, vagy tapasztalni véltem) mert engem érdekel:
1) Ha jelentősen magasabb szintű vagy mint a quest lvl (4-5), akkor mintha gyorsabban esnének a quest itemek, mint normálisan; én így vettem észre, de lehet nem áll meg...
2) Az alkímiáról nem olvastam még sehol kielégítő szöveget.
- először is nekem a magasabb szintű powdert simán vette a panel, és sikeres alkímiám volt (enchant), kisebbet tényleg nem lehet beletenni.
- másodszor, a sikeres bájolás után megnyílik még egy slot (elixir, puder, ?), amibe az azonos szintű pudert nem tudtam beletenni - magasabb nem volt nálam, de ha nem raktam semmit, akkor buktam a dolgot (és romlott a tárgy), viszont ha kivettem a tárgyat, majd visszatettem, akkor megint csak 2 slot volt és lehetett fejleszteni ... lehet, hogy így lehetne elixirt spórolni, vagy extra tulajdonságot kifejleszteni a tárgynak? Valaki igazán tudhatná... /pl. a szerepjátékosok ilyennel szórakozhatnak.../
3) unique monsterekről tudtok valamit? állítólag egyszerre csak egy lehet a játékban, de milyen időközönként? meg hol s merre - személy szerint elég sokat lestem TigerGirlt, aki valójában Tiger Woman , és szerencsésen beleakadtam tegnap, de nem sokkal a vége előtt a Giantek lenyomtak...
mondjuk összességében pozitívan jöttem ki a buliból, de sajnos még lefényképeznem sem sikerült, mert mire odajutottam volna, addigra az óriások kitakartak mindent (engem is) a képből...
Amugy éljen Xian, meg a korai kelés, hogy lehessen folytatni!
Elküldve: 2006. 02. 21. 02:24
Idézet: tomks - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 11:34
Sziasztok!
Beléptem én is
De, az előbb frissített v1.022 -re.
Azóta ilyen
Beléptem én is
De, az előbb frissített v1.022 -re.
Azóta ilyen
Remélem a szerelés után az uj update ezt megszünteti... nekem is volt ilyen, merthogy probáltam fellépni - a honlapi óra szerint még volt idő rá... jobban megnézve azonban a koreai idő helyett inkább izlandi, vagy grönlandi zónaidőt mutat jelenleg az az óra, remélem nem az alapján nyitják meg ujra a rendszert.
Elküldve: 2006. 02. 21. 09:33
Idézet: Dzsusz - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 3:24
Remélem a szerelés után az uj update ezt megszünteti... nekem is volt ilyen, merthogy probáltam fellépni - a honlapi óra szerint még volt idő rá... jobban megnézve azonban a koreai idő helyett inkább izlandi, vagy grönlandi zónaidőt mutat jelenleg az az óra, remélem nem az alapján nyitják meg ujra a rendszert.
Még mindig ugyanaz
Ha nem a koreai időt mutatja, akkor
Elküldve: 2006. 02. 21. 12:06
Idézet: Dzsusz - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 3:24
Még mindig rossz! Ha jól értelmezem azt írják, hogy észrevették a hibát, és javítják! Csak azt nem látom meddig!
Szerintem koreai időt mutatja a honlap (+8 óra). Amúgy mióta újult meg az oldal? Én ezt még nem láttam! Amúgy Aege-n vagyok kb lvl 19 Vajar_HUN néven.
Elküldve: 2006. 02. 21. 13:03
Idézet: vajar - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 12:06
Még mindig rossz! Ha jól értelmezem azt írják, hogy észrevették a hibát, és javítják! Csak azt nem látom meddig!
Szerintem koreai időt mutatja a honlap (+8 óra). Amúgy mióta újult meg az oldal? Én ezt még nem láttam! Amúgy Aege-n vagyok kb lvl 19 Vajar_HUN néven.
A megujult honlapon már jó idő van, de az előzőn nem ez volt, amugy most töltöm a legujabb patch-t állítólag ez már javítja a problémát
Szerkesztette: Dzsusz 2006. 02. 21. 13:03 -kor
Elküldve: 2006. 02. 21. 13:49
ehh szánalmasan laggol megint,játszhatatlan
inter15 én ugyanezeket fejlesztem,csak force-ba jeges vagyok
a 3as lövésen én is gondolkodtam hogy visszafejlesztem ,mert nincs sok értelme monszták ellen
viszont pvp-be elég jó ,egy strong bow spirit után elengedni,hogy az ellen ne sokra menjen potizással
a 3as lövésen én is gondolkodtam hogy visszafejlesztem ,mert nincs sok értelme monszták ellen
viszont pvp-be elég jó ,egy strong bow spirit után elengedni,hogy az ellen ne sokra menjen potizással
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 02. 21. 14:11
Tegnap éjjel fél 3-kor még nem ilyen volt a honlap...
régebben jobb volt...
Aege: Miino
Elküldve: 2006. 02. 21. 15:36
Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 13:49
Köszi a választ.
Akkor ezek szerint annyira nem kúrtam el !
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200 475x8, Gigabyte 9600 GT , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>
Elküldve: 2006. 02. 21. 17:11
Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 13:49
[...]
[...]
Most már nekem is...
Elküldve: 2006. 02. 21. 20:35
nekem teljesen korrekt módom megy...a főtér kissé darabos, de az megszokott dolog
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni." Hölderin
Elküldve: 2006. 02. 21. 21:01
nem tudok felmenni
viszont azt a sz@r nprotect gameguardot kigyomlálták belőle,legalábbis most nem indul el
viszont azt a sz@r nprotect gameguardot kigyomlálták belőle,legalábbis most nem indul el
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 02. 21. 22:04
Idézet: Verghaust - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 20:35
nekem teljesen korrekt módom megy...a főtér kissé darabos, de az megszokott dolog 
Persze, de te Szöulban laksz...
Elküldve: 2006. 02. 21. 23:41
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 23:04
Persze, de te Szöulban laksz... 
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni." Hölderin
Elküldve: 2006. 02. 22. 16:35
Mivel a GameGuard szerintem is eltűnt, lehet próbálkozni ismét az autolioginnal...
Szerkesztette: spence 2006. 02. 22. 16:36 -kor
régebben jobb volt...
Elküldve: 2006. 02. 22. 20:17
Idézet: spence - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 16:35
Mivel a GameGuard szerintem is eltűnt, lehet próbálkozni ismét az autolioginnal...
Azt kihagyom, menetközben beújítottam egy 19" TFT-re, így a felbontás miatt nem működne.
Amúgy jó lenne pedig, most is próbálkoztam 8-10 alkalommal, de úgy néz ki, ma se jutok fel. Egyébként az az érdekes, hogy nagyon már nem is idegesít, mert ha feljutok, fél óra-óra múlva síkítva menekülök le a szerverről, annyira monoton. Mostanában vagy egy hete a lvl30-as kőgólemeket verem, és egyszerűen oda se nézve tudom csinálni, akár könyvet is tudnék olvasni közben...
- ráklikk a gólemre
- rákatt mégegyszer, nekilódulok
- F2 fagyos spell
- F1 spear spell
- ha kell mégegszer F2
- jöhet a következő
Símán tarthatnék a bal kezemben egy könyvet emellett...
Elküldve: 2006. 02. 23. 12:06
Megspórolhatod az egyik kattintást, ha a spear spellt nyomod, mikor ki van jelölve a szörny. Elkezd odaszaladni a karakter, és a fagyot elég, ha már odaért...
régebben jobb volt...
Elküldve: 2006. 02. 23. 12:10
Idézet: spence - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 12:06
Megspórolhatod az egyik kattintást, ha a spear spellt nyomod, mikor ki van jelölve a szörny. Elkezd odaszaladni a karakter, és a fagyot elég, ha már odaért...
Az enyém egyszerűbb
katt + 2-1-3(gyorsan) ezzel 37-ig fekszik minden monsta.
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200 475x8, Gigabyte 9600 GT , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>
Elküldve: 2006. 02. 23. 12:27
A tárgyak enchant-olásakor csak a pluszokat kapja vagy lehet valahogy tulajdonságot is beletenni? Mármint +erő, int?
Melyik tűz skill-t érdemes fejleszteni? Eddig igazából csak a River fire-t nyomtam. Érdemes a flame body-ra és a fire shieldre is nyomni? (Itt mit jelent "Status error effect 18 reduce"?!
)
Melyik tűz skill-t érdemes fejleszteni? Eddig igazából csak a River fire-t nyomtam. Érdemes a flame body-ra és a fire shieldre is nyomni? (Itt mit jelent "Status error effect 18 reduce"?!
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!
Elküldve: 2006. 02. 23. 14:33
hehe ezt ma dobta egy dark eye ghost
vajon mennyit érhet?
vajon mennyit érhet?
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 02. 23. 14:37
Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 14:33
hehe ezt ma dobta egy dark eye ghost
vajon mennyit érhet?

vajon mennyit érhet?

Egy békát ????
*Így már nem béka !
Szerkesztette: inter15 2006. 02. 23. 15:09 -kor

Súgó
A téma zárva.