Idézet: netcobra - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 16:07
Vertigo: Termeszetesen 20-30%+ert sokkal jobb tvket lehet venni, sott, 50-70%+ert meg jobbakat. Ar/ertek aranyokrol beszeltunk, ebben pedig a T es R szeria a legjobb mostansag. En mielott megvettem eleg sokat megneztem egymas mellett, es lehet hogy az en szemem rossz vagy csak egyszeruen egy foldi halando szemevel neztem, de nagy kulonbseget nem lattam +1-2szazezerrel dragabb tvknel sem. A nappaliba enis valami jo kis 40"osat vennek, de peldaul a szekrenyembe nem fer be 27" nal nagyobb, ez volt az egyik fo szempont. Sorolhatna meg mindenki a sajat szempontjait, de ugyis mindenkinek maganak kell eldontenie neki mi a fontosabb. Nekem pl csak tvnek kell, pcvel talan ha ketszer volt eddig osszekotve, pedig mar megvan egy ideje, ezert peldaul egyaltalan nem fontos a dvi pc funkcioval, vagy a hdmi. Lehet maradi vagyok, de meg dvdzni sem nagyon szoktam.Ezert amikor en ajanlom, akkor a tv funkciojarol beszelek elsosorban. De szerintem is erdemes megnezni a dragabbakat is, es ha elfer, van ra keret, stb akkor termeszetesen a jobbat kell venni..Sajnos pont ebben a meretben (26-27") nem nagyon volt valasztek, foleg olyan, ami mezei halandonak latvanyosan tobbet nyujtana, mint egy xtizezerrel dragabb..
Ui: Amugy ha most vennek tvt, megvennem a bolhapiacon hirdetett sonyt es inkabb hozza egy uj szekrenysort, annyira jo aron adja a srac. Erdemes megnezni aki most keszul tvt venni. 40" es 380k iranyar.
Hello.
Tudna segiteni valaki a választásban?
Most akarok LCD TV-t venni és addig jutottam hogy 2 jelölt maradt.
A SAMSUNG LE32R51B (275000 FT) és az LG RZ-32LZ55 (283200 FT)
Én 3 napja kezdtem el utánanézni a dolgoknak ügyhogy csak most jutottam el oda hogy tudjam mi az a DVI vagy HDMI stb...
Tehát a lényeg ami engem érdekelne.
A Samsung némileg olcsobb, de a válaszideje csak 12 ms, ellenben az LG 8 ms-ével.
Nos engem aggaszt kicsit hogy mennyivel rosszabb a 12 ms a 8 ms-hez képest.
És azt nem értem hogy lehet HD Ready ha nincs benne HDMI?
Én mindenes tv-nek szánom, tehát tévézni, DVD-zni és számitógépezni.
Köszi a segítséget előre is.