HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 17. 16:27

Idézet: macy - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 17:01

Nem lehet hogy valami gáz van a tévéddel? Nekem LE32T51B van, Most Wanted-et próbáltam ki de kifogástalan a szín. A hang az elég szar rajta. De az meg úgyis a sz.gépről megy. Ha hazamegyek megnézem rajta a Far Cry-t.

A far cry-t már megnéztem és szép, csak az a bak, hogy nem lehet őket 16:9-be kapcsolni, ezért ilyen furcsán nyújtott a kép. Azok a jók, ahol lehet 16:9.be kapcsolni, csak sajna az kevés van.
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#222 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 17. 16:32

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 13:20

Azomban itt teljesen eggyértelművé válik, hogy nem túl frankók a színei a cuccnak mert egyfojtában olyan mintha  16 bites színmélységgel menne annak elleneére, hogy a videókari 32 bittel tolja. Tualjdonképpen ha átváltok 16 bites módba észre sem veszek semmit. Énmeg annó azt hittem, hogy le fogja mosni a 23' -os mac monitotort.

ez azert van sayna mert a legtobb LCD 6 bites ahhoz, hogy kelloen gyors response idoket adjon, igy valojaban 18 bitesek. vannak mpva es hasonlo trukkok, amik azt csinaljak, hogy dinamikusan atszineznek 24-bitrol 18 bitre, igy sacc/kb jo lesz a kep. nagyon szepen lehet latni mediamarktokban, hogy a plazmak, amik voltakeppen crt-k, csak nem 1 hanem rengeteg hidegkatodos elektronagyut tartalmaznak, lemossak a porondrol az LCD-ket. ha az OLED-es kepernyok eseten megoldodik a kek dioda mizeria, akkor szvsz az lesz a nyero.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#223 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 16:33

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 17:27

A far cry-t már megnéztem és szép, csak az a bak, hogy nem lehet őket 16:9-be kapcsolni, ezért ilyen furcsán nyújtott a kép. Azok a jók, ahol lehet 16:9.be kapcsolni, csak sajna az kevés van.

driverbe asszem be tudod allitani hogy nativ felbontasra tegye ra, avagy strechelje...

PnP, helyett allits be egy tetszoleges nagy dog moncsitipust ami ismeri azt a felbontast!

#224 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 19:08

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 17:33

driverbe asszem be tudod allitani hogy nativ felbontasra tegye ra, avagy strechelje...

PnP, helyett allits be egy tetszoleges nagy dog moncsitipust ami ismeri azt a felbontast!

Oké, köszi. :)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#225 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 19:33

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 17:32

...a plazmak, amik voltakeppen crt-k, csak nem 1 hanem rengeteg hidegkatodos elektronagyut tartalmaznak...

Inkább apró "neoncsövek". A CRT-ben nem hideg a katód.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#226 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 21:01

nem sokat változtat ez azon helyzeten, hogy ha most nyernék a lottón ez a ketyere a kuka oldalát támasztaná  :(  ezek a kijelzők legfeljebb promóciós célokra nyivános helyeken fogyóeszközként állnák meg a heylüket  :reklamacio:
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#227 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 21:51

na ezt fogjuk még megsz*pni:
http://www.sg.hu/cikkek/42774

Gyakorlatilag van egy 6/18bites fos hdtv-m és egy inkomplett-inkompatibilis 6600gt -m  :omg:   :down:  így kell sz*rrá sz*patni a kedves fogysztókat, megtanultam a leckét, köszönöm  :mad:

Szerkesztette: hekkerbarbi 2006. 02. 17. 21:55 -kor

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#228 Felhasználó inaktív   rob73 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 17. 22:42

Sziasztok !

Samsung 242MP LCD Monitor info erdekelne, monitorkent de fokent konzolok fut.
hasznalnam  x360 - xb - ps2 ... (valaszido 16ms) ???
Elore is koszi a segitseget ...

#229 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 08:30

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 22:51

Fejtörős játék erős idegzetüeknek :)    (klikk ide)

:offtopic: Megnéztem, de a két kép tök1forma. Lehet, hogy rossz a szemem.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#230 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 10:15

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 22:51

na ezt fogjuk még megsz*pni:
http://www.sg.hu/cikkek/42774

Gyakorlatilag van egy 6/18bites fos hdtv-m és egy inkomplett-inkompatibilis 6600gt -m  :omg: :down:  így kell sz*rrá sz*patni a kedves fogysztókat, megtanultam a leckét, köszönöm  :mad:

Ugy neztem TV tekinteteteben a legtobb HDMI csatis TV -vel nem lesz gond, sot a csak DVI csatisok is fel vannak keszitve, leginkabb regebbi, jellemzoen SD csak analog bemenetes cuccokkal lesz problema...

VGA karta... (azert 3-4 evente ott is cserelodik, ahol nem sokra hasznaljak a gepet, de legtobb helyen 2 evnel tobbet nem ernek meg...)

Na meg kivancsi leszek majd, ha kijottek a BR lemezek, mennyi ido mulva lesz meg ra a "gyogyszer"...

#231 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 14:36

En is szeretnem lecserelni a TV/monitor parosomat. Jelenleg egy gagyi Samunsg LCD TVm van meg egy Xerox 17'es monitorom. Nappaliban van egy 82cmes Samu LCD TV de az nem az 'enyem'.

talaltam egy igen olcso tv-t. Philips 20PF5320F/58
katt

nem tunik rossznak. 20 colos de ez nekem pont eleg(asszem :think:  :D )

emellett 16:9es es HD ready(ez a legfontosabb, konzolok miatt.)

Amugy 148e-ert lattam. Ebben az arkategoriaban(150e) van -e jobb, vagy megvehetem ezt is? HDMI csatlakozo ahogy elnezem nincs rajta, az mire jo? Kell az nekem?

Ja, es meg egy kerdes. Ahogy elnezem ennek a TVnek a felbontasa 1366x768. Lattam sok ilyet, de sok olyat is aminek a felbontasa 1280x768. Ez most hogy is van? :think:
JóSebesség

#232 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:11

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 15:36

En is szeretnem lecserelni a TV/monitor parosomat. Jelenleg egy gagyi Samunsg LCD TVm van meg egy Xerox 17'es monitorom. Nappaliban van egy 82cmes Samu LCD TV de az nem az 'enyem'.

talaltam egy igen olcso tv-t. Philips 20PF5320F/58
katt

nem tunik rossznak. 20 colos de ez nekem pont eleg(asszem :think:  :D )

emellett 16:9es es HD ready(ez a legfontosabb, konzolok miatt.)

Amugy 148e-ert lattam. Ebben az arkategoriaban(150e) van -e jobb, vagy megvehetem ezt is? HDMI csatlakozo ahogy elnezem nincs rajta, az mire jo? Kell az nekem?

Ja, es meg egy kerdes. Ahogy elnezem ennek a TVnek a felbontasa 1366x768. Lattam sok ilyet, de sok olyat is aminek a felbontasa 1280x768. Ez most hogy is van? :think:

ez?

Kép
nem kell az én samu le26r51 -em?
Kép

Szerkesztette: hekkerbarbi 2006. 02. 19. 15:13 -kor

#233 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:26

Turbo, a hdmi az szerintem felesleges lesz, mert a konzolokat nélküle is rá tudod majd kötni, veszel egy hdmi-dvi átalakítód oszt kész ;)

#234 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:26

Kocce nem, sok oka van, csak kiskerbol,ujonnan.  :)  Egyebkent igen, azt a Philipset neztem.
JóSebesség

#235 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:27

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. Feb. 19., Sunday - 15:26

Turbo, a hdmi az szerintem felesleges lesz, mert a konzolokat nélküle is rá tudod majd kötni, veszel egy hdmi-dvi átalakítód oszt kész ;)

biztos ez? neked van hdmid?
JóSebesség

#236 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:21

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 16:27

biztos ez? neked van hdmid?

Nincs, csak dvi. De mondom veszek hozzá átalakítód és csumpi van :D  :)  ;)

#237 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:22

Ok. Akkor nem cicozok tovabb jo lesz hdmi nelkul. Majd egyutt szivunk ha megis kell a PS3hoz :respect:  :D  :D
JóSebesség

#238 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:26

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:22

Ok. Akkor nem cicozok tovabb jo lesz hdmi nelkul. Majd egyutt szivunk ha megis kell a PS3hoz :respect:  :D  :D

:D jah, de ez elképzelhetetlen ;)

#239 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:26

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:22

Tényleg, az x360-at megnézted már hdtv-n? Milyen?

#240 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:32

Jo. :p Bovebben: Nagyon szep. Nekem jobban tetszik mint a PCs jatekok ,mondjuk kozrejatszik a 16:9 is.
JóSebesség

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.