HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:34

Skacok! Azert nezzetek meg eloben is annak a kepet amit vesztek...

Latom, hogy veszitek mint a cukrot a t51, meg r51 -eseket, es csak lesek, hogy nem nezitek meg megvasarlas elott?!?!

Legalabb nezzetek meg egy LZ55 -os, vagy M61 -es mellett, vagy legalabb egy crt TV mellett, foltos a kepe az egesz 51 -es szerianak, kicsi a kontrasztja, es pocsek a szuroje... OK-OK, hogy "olcso", de penzkidobasra sztem draga... Lehet bennem van a hiba, de inkabb 3-400 -ert nezegetek olya amit szivesen bamulok, mint hogy 2-300 -ert fintorogjak...

Bocs, nem akarok itt flame -et, csak nezzetek meg jol mit vesztek!!!

...ha csak monitornak kell akkor nem szoltam, de TV -nel a nalam fent "jokent" emlitett szeriaknal is kell kompromisszumokat kotni a crt -vel szemben...

#242 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:43

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:32

Jo. :p Bovebben: Nagyon szep. Nekem jobban tetszik mint a PCs jatekok ,mondjuk kozrejatszik a 16:9 is.

Nade múltkor nem azt mondtad, hogy pölö cod2-ő szebb pc-n :think: mindegy :)

Vertigo: Igazad van, de nemtudtuk megnézni, mert be volt csomagolva. Amúgymeg a kábeles adások akármilyen hdtv-n szarul néznek ki, viszont majd a hd adások sokkal faszábbak lesznek, nem :think:

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 19. 16:47 -kor

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#243 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:46

Alapvetoen a felbontasrol beszeltem. Cod2 eseten is sokkal tisztabbnak ,simabbnak erzodik a grafika. Viszont nincs AF... de ezen meg egy 200centis HDTV se segitene.
JóSebesség

#244 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:46

Alapvetoen a felbontasrol beszeltem. Cod2 eseten is sokkal tisztabbnak ,simabbnak erzodik a grafika. Viszont nincs AF... de ezen meg egy 200centis HDTV se segitene.

Ja ok :)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#245 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:55

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:43

Nade múltkor nem azt mondtad, hogy pölö cod2-ő szebb pc-n :think: mindegy :)

Vertigo: Igazad van, de nemtudtuk megnézni, mert be volt csomagolva. Amúgymeg a kábeles adások akármilyen hdtv-n szarul néznek ki, viszont majd a hd adások sokkal faszábbak lesznek, nem :think:

Sz@rul-sz@rul, de mihhez kepest...
Az lz55 -osokon pl. merfoldekkel jobban nez ki mar a TV adas kepe is... (hd -be beletartozik a hd plazma is, ott meg mar tenyleg eleg baratsagos a kabelTVadas is), lenyeg a lenyeg samu51 -es szeriat lg -t meg toshibakat lattam TV adoval (m61 -est csak HD adassal, meg DVD -vel lattam), es nemhogy eszrevehetoen, de sokkal gyengebb minoseget produkalt azoknal (remelhetoleg m61 -esben a filterezesen is javitottak, minden esetre a panelja mar sokkal szebb az tuti, valamivel szebbet mint az lz55 -os lg dvdvel, meg hd adassal)...

#246 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:07

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:55

Sz@rul-sz@rul, de mihhez kepest...
Az lz55 -osokon pl. merfoldekkel jobban nez ki mar a TV adas kepe is... (hd -be beletartozik a hd plazma is, ott meg mar tenyleg eleg baratsagos a kabelTVadas is), lenyeg a lenyeg samu51 -es szeriat lg -t meg toshibakat lattam TV adoval (m61 -est csak HD adassal, meg DVD -vel lattam), es nemhogy eszrevehetoen, de sokkal gyengebb minoseget produkalt azoknal (remelhetoleg m61 -esben a filterezesen is javitottak, minden esetre a panelja mar sokkal szebb az tuti, valamivel szebbet mint az lz55 -os lg dvdvel, meg hd adassal)...

Egyébként hogyan lehet fogni a legegyszerübben hdtv adást a számítógépen keresztül :think:
Mert valahol olvastam ilyet, vagy ehhez sokminden kell :think:

#247 Felhasználó inaktív   rob73 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:15

Sziasztok !

Erdeklodnek Samsung LE27T51 es a Samsung LE27T51 B  ugyanaz a
tipus ? Most hirdetik a PHall-nal de nincs B a vegen ...
Monitorkent - x360 - xb - ps2  -re hasznalnam, mennyire megfelelo erre
a celra ? Koszi elore is a segitseget ...

#248 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:17

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 18:07

Egyébként hogyan lehet fogni a legegyszerübben hdtv adást a számítógépen keresztül :think:
Mert valahol olvastam ilyet, vagy ehhez sokminden kell :think:

Van egy ilyen topic itt!

Ahogy olvasgattam kell valami specko tunerkartya, meg parabola, olyan vevovel ami a HD jelet fel tudja dolgozni, es mostansag mindenki szidja, mert lof@xt sem adnak (marmint erdekeset), meg at is tettek valami mas muholdra, stb...

Szoval egyelore nem olyanko a kilatasok, hogy a tartalmas HD adas a tul kozeli jovo lenne :(

En speciel azert gondolkozom lcd -ben, mert picit meg tartok a plazma beegesetol, alacsonyabb elettartamatol, illetve a HD panelek nem tul olcsok (habar, ha a kepmeretet is figyelembe vesezem kb. egal...) Szoval nekem a HD azert kene, mert webezni jobb lenne agybol hatradolve, TVn, meg esetleg eldol, hogy hd-dvd lesz, vagy br meg mostansag (aztan ki tudja meddig huzzak a cegek a dontest), es neha meg tudjak nezni egy ilyen filmet, ha meg lesz hozza esetlegesen a megfelelo lejatszom...

Szerkesztette: Vertigo 2006. 02. 19. 17:19 -kor

#249 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:21

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 18:17

Van egy ilyen topic itt!

Ahogy olvasgattam kell valami specko tunerkartya, meg parabola, olyan vevovel ami a HD jelet fel tudja dolgozni, es mostansag mindenki szidja, mert lof@xt sem adnak (marmint erdekeset), meg at is tettek valami mas muholdra, stb...

Szoval egyelore nem olyanko a kilatasok, hogy a tartalmas HD adas a tul kozeli jovo lenne :(

En speciel azert gondolkozom lcd -ben, mert picit meg tartok a plazma beegesetol, alacsonyabb elettartamatol, illetve a HD panelek nem tul olcsok (habar, ha a kepmeretet is figyelembe vesezem kb. egal...) Szoval nekem a HD azert kene, mert webezni jobb lenne agybol hatradolve, TVn, meg esetleg eldol, hogy hd-dvd lesz, vagy br meg mostansag (aztan ki tudja meddig huzzak a cegek a dontest), es neha meg tudjak nezni egy ilyen filmet, ha meg lesz hozza esetlegesen a megfelelo lejatszom...

Köszi a topikot :)

#250 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:22

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 18:21

Köszi a topikot :)

Nincs mit!

#251 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 19:20

Ha tudtok valakit aki végleg belezúgott a lcd tv-be és szeretne sokat spórolni szóljatok neki, hogy keressen meg mert én nagyon unom az enyém, bár mindenképpen javaslom mindenkinek, hogy alaposan nézegesse meg a lcd tv-k képét mert crt után érhetik nagy meglepetések. Konzoljátékhoz pcjátékhoz biztos király de én nem játszok sokat így ez nem mérvadó.

Samusung ROME -  LE26R51B

*1366x768 - 26' ~67cm
*HDMI, Dsub, YRB, 2xScart

3 év magyargaris (ittveddmeg.hu -ból vettem most januárban)

tudom nem itt kelene hírdetnem de elég szűk szerintem a vevőkere aki ilyet akar nem igazán a bolhát lesi.

Kép

Szerkesztette: hekkerbarbi 2006. 02. 19. 19:24 -kor

Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#252 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 23:11

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 19:20

Ha tudtok valakit aki végleg belezúgott a lcd tv-be és szeretne sokat spórolni szóljatok neki, hogy keressen meg mert én nagyon unom az enyém, bár mindenképpen javaslom mindenkinek, hogy alaposan nézegesse meg a lcd tv-k képét mert crt után érhetik nagy meglepetések. Konzoljátékhoz pcjátékhoz biztos király de én nem játszok sokat így ez nem mérvadó.

Samusung ROME -  LE26R51B

*1366x768 - 26' ~67cm
*HDMI, Dsub, YRB, 2xScart

3 év magyargaris (ittveddmeg.hu -ból vettem most januárban)

tudom nem itt kelene hírdetnem de elég szűk szerintem a vevőkere aki ilyet akar nem igazán a bolhát lesi.

kép

na és hogyér'?  :think: :)

#253 Felhasználó inaktív   Uchimata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 10:21

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 19:20

Ha tudtok valakit aki végleg belezúgott a lcd tv-be és szeretne sokat spórolni szóljatok neki, hogy keressen meg mert én nagyon unom az enyém, bár mindenképpen javaslom mindenkinek, hogy alaposan nézegesse meg a lcd tv-k képét mert crt után érhetik nagy meglepetések.

Na, és téged mi lepett meg? Gondolom nem úgy vettél egy TV-t, hogy meg se nézted előtte. Kiváncsi vagyok (mint LE27T51 tulaj), hogy neked mi szúrt szemet. Én rendkívül elégedett vagyok vele, csak az alap távirányító ergonómiáját fájlalom.

#254 Felhasználó inaktív   macy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 11:46

Mégegy elégedett vevő, vagyis én. /LE32T51B/ Igaz a tv-adások nem olyan szépek de ez már az UPC hibája. Érdemes valami erősítőt beiktatni, hogy jobb legyen az adás? A távirányító kicsit gyenge, tényleg az érzékelő felé kell fordítani.
DVD-t mivel érdemes összekötni, RCA-val vagy SCART-tal?
Ja és még valami. Tegnap ki akartam próbálni a CoD2-t de azt írta a tv, hogy nem támogatott. Tud erről valaki infót mondani?
-Gigabyte GA-MA56S-S3 * AMD 64 X2 6000+ * Kingmax 2x2GB DDR2 * Sapphire HD 2600XT 512MB * Audigy2 ZS * Creativ Inspire T5400-

#255 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 11:58

Idézet: macy - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 12:46

Mégegy elégedett vevő, vagyis én. /LE32T51B/ Igaz a tv-adások nem olyan szépek de ez már az UPC hibája. Érdemes valami erősítőt beiktatni, hogy jobb legyen az adás? A távirányító kicsit gyenge, tényleg az érzékelő felé kell fordítani.
DVD-t mivel érdemes összekötni, RCA-val vagy SCART-tal?
Ja és még valami. Tegnap ki akartam próbálni a CoD2-t de azt írta a tv, hogy nem támogatott. Tud erről valaki infót mondani?

Azt nézd meg, hogy milyen felbontásban indul, mert nekem is ezt írta ki a far cry is és a riddick is,a amikor be akartam lőni 1280x720-ba, úgyláccik ezt a felbontit nem támogatja a pc-mód, vagy a kábel :( .Lődd be a felbontit 1360x768-ba ;)
szerk: Mármint nem a játékok írták ki, hanem a tv :D
Szerk2: én az episode 1 dvd-t néztem meg a ps2-vel, de sokkal rosszabb volt, mint sima sd tv-n, valszeg composittal sokkal jobb lesz :)

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 20. 12:01 -kor

#256 Felhasználó inaktív   macy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 12:21

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 12:58

Azt nézd meg, hogy milyen felbontásban indul, mert nekem is ezt írta ki a far cry is és a riddick is,a amikor be akartam lőni 1280x720-ba, úgyláccik ezt a felbontit nem támogatja a pc-mód, vagy a kábel :( .Lődd be a felbontit 1360x768-ba ;)
szerk: Mármint nem a játékok írták ki, hanem a tv :D
Szerk2: én az episode 1 dvd-t néztem meg a ps2-vel, de sokkal rosszabb volt, mint sima sd tv-n, valszeg composittal sokkal jobb lesz :)

Csak nálam mikor indítom a játékot eltűnik a kép. A hang megy, hallom ahogy elindul az intro meg bejön a menü. Viszont kép az nincs egy szál se.
-Gigabyte GA-MA56S-S3 * AMD 64 X2 6000+ * Kingmax 2x2GB DDR2 * Sapphire HD 2600XT 512MB * Audigy2 ZS * Creativ Inspire T5400-

#257 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 12:39

Idézet: macy - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 13:21

Csak nálam mikor indítom a játékot eltűnik a kép. A hang megy, hallom ahogy elindul az intro meg bejön a menü. Viszont kép az nincs egy szál se.

Azt írja ki a tv a képernyőn, hogy nem támogatott felbontás? Vagy nem? Előzőleg elindítottad már, mielőtt még rádugtad volna a tv-t a gépre?Mert lehet olyan felbontitt használtál, amit ezzel a tv-vel nem tud. Próbáld beg beállítani defaul-ba a beállításokat.

#258 Felhasználó inaktív   macy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 14:29

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 13:39

Azt írja ki a tv a képernyőn, hogy nem támogatott felbontás? Vagy nem? Előzőleg elindítottad már, mielőtt még rádugtad volna a tv-t a gépre?Mert lehet olyan felbontitt használtál, amit ezzel a tv-vel nem tud. Próbáld beg beállítani defaul-ba a beállításokat.

Csak annyit írt hogy nem támogatott. Monitoron 1024*768-ban játszottam vele. Nem tudom, lehet hogy az élsímítás miatt nem ment. Majd ha hazaérek megnézem.

#259 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 15:00

Idézet: macy - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 15:29

Csak annyit írt hogy nem támogatott. Monitoron 1024*768-ban játszottam vele. Nem tudom, lehet hogy az élsímítás miatt nem ment. Majd ha hazaérek megnézem.

Az 1024x768-at azt bírja, mert a doom 3-at is úgy nyomom vele, tehát ez biztos.Az élsimítás meg lehet baj, mivel azt még nem próbáltam.

#260 Felhasználó inaktív   macy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 19:19

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 16:00

Az 1024x768-at azt bírja, mert a doom 3-at is úgy nyomom vele, tehát ez biztos.Az élsimítás meg lehet baj, mivel azt még nem próbáltam.

Hát nem akaródzik neki. Pedig a CoD2-ben van 1360x768-as beállítás.

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.