Idézet: vipisrac - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 11:35
Tehát mégiscsak igazam volt.
A Panat nem nagyon erőltettem amiatt amit te is írsz. A plazmát nyomták nagyon és még alig kezdtek el LCD-kkel komolyabban foglalkozni.
A Sonynál a natív PC-s meghajtásról olvastam hiányosságokat. Persze lehet, hogy a felső kategóriában jó... csak ott meg ugye az ár... Philipsnél ugyanez.
Így az olcsóbb kategóriában maradt az LG és Samsung, ami PC-re is megfelelő.
Egy szóval se mondtam, hogy ne LCD tévét vegyél, ha épp az kell.
A Pana LCD is nagyon jó ám! Top3 mindenképp.
Ezzel a natív PC meg stb dologról... hmm.
Személyes véleményem az, hogy sosem használnék egy 32"-os vagy nagy tévét PC monitorként, szövegszerkeszteni meg ilyesmi (ezért kérdeztem anno amit, meg mondtam amit
Minden másnál meg ugyis kellő távolságban fogsz ülni és olyan mindegy, hogy most mennyire pixel helyes a kép. Nagyon nagy hiba sose lesz, és fogadni merném észre se vennéd.
Ergó, fognám a DVI/HDMI kábelt és rákötném a tévére, és nézném a filmeket játékot akármit... és teljesen jó lenne.
Szerk: De ha már ennyire kilegóztad, csak szólok, hogy az LG nem nagyon szereti a sima tévé adást. Szóval, ha nem szereted a pixelpacazajháborút, akkor csak a Samsung marad.
Szerk: Általánosságban is igaz, hogy HD-ben sokkal kisebb a szórás a tévék között, mint SD/TV képben, ahol viszony oriási eltérések lehetnek (ugye ez már nem panel kérdés, hanem jelfeldolgozás, és itt jön ki melyik gyártó milyen plusszt tud minőségben nyújtani). Érdemes utánanézni a kiszemelt példányról mi a vélemény a neten.
Szerkesztette: ThomasS31 2007. 10. 12. 10:57 -kor

Súgó
A téma zárva.