Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 14:42
Amikor vga-t vettem x800xl vs 6800gt volt a kérdés. A végén az ár döntött, mert épp akkor az xl-t tudtam olcsóbban megvenni egy 20-assal mint a gt-t. Haverom később tudott gt-t venni, de én igazán nem vettem észre különbséget a képminőségben, mindkettő tökéletes játékélmányt nyújt. Tehát a képminőséggel szerintem egyik tábor sem jöhet.
Mint pillanatnyi ati tulaj az új generációs ati kariknak (1900) a fogyasztása és hőtermelése jobban aggaszt, főleg a zajos hűtés miatt.
ez igy van ahogy Takashi baratom mondja enis vegig kovetem mar reg otta az ati karilyait 9500-as szeriatol kezdve mindegyik csucs karit meg vettem szoval az x850xt pe volt es az igazan hangos foleg mikor be inditottad a gepet ,
de ezek meg akkor is csak nagyon kicsit eggyealtalan nem hangos en csak a proci hutomet hallom semi mast na meg a hazam tele van zalmannal de azok csendesek nagyon,
szoval e miat nyugott lehetsz,
A hotermeles ahhhh az meg lenyegtelen lehet jobban melegszik mint a regebiek de nem kell meg ilyedni,
azt csak azert tudjuk mert valaki bele kotott es azzal riogatjak a nepet hogy melegszik meg sokat fogyazt ...
bla bla bla ezek kicsinyes hulyesegek, minden kariba bele lehet kotni,
ne varjon az ember 1 karitol teljesitmenyt ha nem vesz fell eleg feszkot, ha meg energiat vesz fell valami az
hotermelessel jar szoval azt le is kell adni,
de ez termeszetes ezert is nagyobbak a karik,
ez olyan mint Amerikaban a robbanos akumlatorok
megvizsgaltak oket es azt irtak hogy ne is csodalkozzanak mert ezekbe a kis aksikba annyi enrkia van hogy nem birnak magukal es fel robbannak,
ezzel csak arra celzok hogy a mostani karik igen jo teljesitmenyt nyujtanak ezert hala istennek nagyobbak is
szoval nem fognak fol robbani ha meg azt akarod hogy ne fogyaszon sokat akkor venni kell 1 gef 2-ot az talan nem eszik sokat
Szerkesztette: saca3 2006. 02. 16. 14:21 -kor
P5W DH Deluxe CPU:E6600 Core 2 duo, 3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD 8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000, samsung 940bf