HWSW Informatikai Kerekasztal: Invitel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Invitel Invitel megoli Favorit plusz... Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 17. 16:41

Na megjott a level.. 14e akarnak aztan leveszik... valami otlet? mert aztan most megint hiaba hivom oket, semmire nem jutok...

#22 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 27. 01:45

Szedesd le az automata előválasztást, a szerződés megmarad, de számla nem jön több.
NHH-val tessen fenyegetőzni (vagy akár megkeresni őket mailen), telekommunikációban ő az illetékes.

Üdv!
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"

#23 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 27. 21:18

Idézet: Piton - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 16:41

Na megjott a level.. 14e akarnak aztan leveszik... valami otlet? mert aztan most megint hiaba hivom oket, semmire nem jutok...

Üdv!

Szvsz pontról-pontra leírtam Neked, hogy mit érdemes tenni. Ha nem értetted meg, akkor az már a Te hibád!  :bolond:

Üdv: Klown

Szerkesztette: Klown 2006. 02. 27. 21:19 -kor

<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#24 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 18:44

Mar ezeken is tul vagyok, de semmi... Bocs, mostansag nem volt idom irni, meg nem is jartam erre... Kicsit elhavazott a melo...
De lenyeg. Mar mindent megprobaltam, amit itt irtatok, de semmi valtozas, mintha nem is vennek eszre mit irunk nekik... :
:reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#25 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 22:25

Erre csak ezt tudom mondani:

http://www.nhh.hu

Üdv!
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"

#26 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 23:56

Idézet: Piton - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 19:44

Mar mindent megprobaltam, amit itt irtatok, de semmi valtozas, mintha nem is vennek eszre mit irunk nekik...

ellentmondast latok a szavaidban. egyfelol allitolag mindent megprobaltal, amit itt irtak, masfelol azt irod, hogy nem veszik eszre, hogy mit irtatok nekik.. azt sem vettek eszre, amikor bementel az ugyfelszolgalatra, es kerted, hogy mutassak be az o szerzodesi peldanyukat??

szoval majd ha VALOBAN megcsinaltal mindent, akkor ird ezt. :(
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#27 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 11:13

Az a baj, hogy az üzletkötök jutalékért dolgoznak és minél jobb szerzödést kötnek az invitelnek ami ergó neked annál rosszabb annál több lesz a jutalékuk.
Egy munkatársam invitel területen lakik és a multkor mesélte, hogy alig tudta lemondani a telefonját amit már több mint 5 éve megvolt.
A lényeg:
Átment minimál csomagba de az megszünt és kapott egy levelet, hogy menjen át másik csomagba, de mivel a legolcsóbb csomag is 2eFt-al került volna többe mint a minimál ezért ugy döntött, hogy lemondja a telefont.
Az üsz.-os csajszi  mondta neki jöjjön holnap lemondani, ne az ö statisztikáját rontsa. :think:
Mikor kiderült, hogy nem az ö nevén van a telefon, hanem a nemrég meghalt nagyszülö nevén akkor jöttek azzal, hogy ki örökölte a házat azoktól hozzon lemondó papirt mert nem ö örökölt stb....
Szerencsére egy alkalmazott megsúgta neki, hogy mit tegyen az segitett.
Fax a halott nagyszülö nevében.

Szóval elég genny banda, de nem értem, hogy miért ilyen bonyolult a fenti dolog amikor papir van a szerzödésröl tehát könnyen bizonyitható a csalás.

Üdv.

#28 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 12:50

hat azert ez nevetseges! egy orokos ugyanis veletlenul sem orokli a kotelezettsegeit az orokhagyonak.

most morbid leszek (elnezest mindenkitol): jelezni kell felejuk, hogy meghalt a szerzodo fel, es a szerzodest nem kivanjatok folytatni. ha nem tetszik hajtsak be a szegeny elhunyton...
a forum ma:

#29 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 14:14

A Raiffeisen bank pontosan ezt tette... :omg:

Egyébként általában az azonos címen lakók eljárhatnak az arra a címre tartozó szolgáltatókkal, szolgáltatásokkal, esetleg felhatalmazás ellenében (ami kb. ugyanaz egy halott angyszülőnél, ming a fax a nevében :D)

Üdv!

#30 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 16:50

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 0:56

ellentmondast latok a szavaidban. egyfelol allitolag mindent megprobaltal, amit itt irtak, masfelol azt irod, hogy nem veszik eszre, hogy mit irtatok nekik.. azt sem vettek eszre, amikor bementel az ugyfelszolgalatra, es kerted, hogy mutassak be az o szerzodesi peldanyukat??

szoval majd ha VALOBAN megcsinaltal mindent, akkor ird ezt. :(

Ilyen is megtortent de semmi eloremozdulas...

#31 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 16:54

nem ertem, megmutattak az altalad alairt szerzodest, ami az o kovetelesuket tamasztja ala? ha igen, mirol beszelunk? ha nem, akkor mit nyilatkoztak errol? felvetettel jegyzokonyvet, hogy nincs nekik ilyenjuk/nem tudtak bemutatni? ha igen, akkor mirol beszelunk? hisz akkor semmi teendod nincs!

nem ertelek..
a forum ma:

#32 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 10:38

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 17:54

nem ertem, megmutattak az altalad alairt szerzodest, ami az o kovetelesuket tamasztja ala? ha igen, mirol beszelunk? ha nem, akkor mit nyilatkoztak errol? felvetettel jegyzokonyvet, hogy nincs nekik ilyenjuk/nem tudtak bemutatni? ha igen, akkor mirol beszelunk? hisz akkor semmi teendod nincs!

nem ertelek..

Mi megmutattuk a mi peldanyunkat, ok meg az oveket...
A mar emlitett elteresek tenyleg fennallnak, ennek ellenere ok kotik az ebet a karohoz,hogy a szerzodes ervenyes a csak abban az esetben allnak el, ha kifizetjuk a mar szinten emlitett dijat...

#33 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 12:43

Piton !

Én a helyedben elküldeném a történetet a Homárnak!
Szerintem lazán kitennék és legalább ott összejönne egy jó kis Invitel utáló banda.
Ezután irásban (e-mail) reklamálnék és  a CC-be beraknám az öket felügyelö szerveket és a fogyasztóvédelmet is valamint vkit az invitel vezérkarából.+Juszt Lacit + Plusz vmi nagy.kazmer@ugyved.hu cimet.
Egyértelmüen csalásról van szó és erröl van papirotok, nincs mitöl félnetek.
Nem hiszem, hogy tovább packáznának.

Üdv.

#34 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 12:44

Idézet: Piton - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 9:38

A mar emlitett elteresek tenyleg fennallnak, ennek ellenere ok kotik az ebet a karohoz,hogy a szerzodes ervenyes a csak abban az esetben allnak el, ha kifizetjuk a mar szinten emlitett dijat...

Valószinü ez a dij lehet az üzletkötö jutaléka amit nem akarnak elbukni.

Üdv.

#35 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 15:58

Idézet: Piton - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 10:38

Lehetnétek egy kicsit következetesebbek (vö. tökösebbek).
Ha az ő példányuk és a tiétek nem egyezik meg a szolgáltatásokban, akkor az a szerződés nem érvényes!
Hogyan lehetne az, ha két példánya, aminek azonosnak kéne lennie, nem egyezik!? Ez két külön szerződés!
Persze nem úgy kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy amikor azt mondják, ez így érvényes, legyinteni, hogy "jó, hát akkor elfodadjuk, hogy érvényes"..., hanem úgy, hogy "jó, akkor majd az NHH véleményét is megkérdezem, hogy érvényes lehet-e egy olyan szerződés, aminek nem egyezik az ügyfélnél és szolgáltatónál lévő példánya, valamint meginterjúvolom a rendőrséget is, alapot adhat-e ez gazdasági büncselekményért, vagy csalásért feljenetésre, továbbá, miután nem az ügyfél, azaz az én érdekeim, hanem a cégé számít kizárólag, emiatt szándékos rosszhiszeműség áll fent a cég részéről, tőlem se várjanak más hozzáállást, minden fórumon és médiában gondoskodni fogok az inkorrektségük nyilvánosságra hozásán..."
Ezek után elkérném a panaszkönyvet (bár ma már nem jó semmire sajnos), hogy lássák, komolyan gondolom, valamit kérnék egy ÁSZF-et, és ha nem tudnak adni, még ezzel is megszívatnám őket (bünti jár érte, ha nem tudnak adni), ha meg adnak, akkor megkérdezném, hogyan nyilatkozik az ÁSZF a szolgáltatásbeállítások módosításáról, és ha fejből nem tudják, megkerestetném és felolvastatnám velük. És ha netalán az lenne benne, hogy az előhívót bármikor átrakathatjátok kézi választásúra, akkor ismét megkérdezném, hogy akkor miért is nem megy!?

Hidd el, szabályosan MEG KELL FENYEGETNI őket, különben hülyének néznek, és ha hagyod is, elkönyvelik, hogy nyert ügyük van!

Csak a margón megjegyzem, 45 nap után azért rakott át minket a néhai matáv másik (digitális) központba a recsegős, kétpercenként megszakadó netes (még a dial-up korszakban) analóg vonalról, mert a harmadik(!) ajánlott levélben diplomatikusan, de szabályosan megfenyegettem őket az akkor még HíF-fel. A központcsere díját persze elengedték, és kötbért is fizettek arra a 45 napra (még jó, hiszen a hibát nem javították ki 3-szori bejelentésre sem).
Ha szép szóval nem megy...

Üdv!

Szerkesztette: McLaca 2006. 03. 05. 16:04 -kor

#36 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 10:51

Idézet: Piton - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 11:38

A mar emlitett elteresek tenyleg fennallnak

meg mindig nem ertelek..  :rolleyes:

megmutattak az o peldanyukat, ami alatamasztotta az o kovetelesuk jogossagat, es rajta volt a Ti eredeti alairasotok??

ha igen, akkor mirol beszelunk? (minek irtatok ala..), ha nem, akkor mirol beszelunk? (nincs olyan papirjuk, ami a kovetelest alatamasztana.) ha netan eredetinek latszo alairas van rajta, de Ti nem irtatok ala, akkor meg irany a rendorseg! (okirathamisitas..)

bocs, de tenyleg nem ertem.
a forum ma:

#37 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 12:53

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 11:51

meg mindig nem ertelek..  :rolleyes:

megmutattak az o peldanyukat, ami alatamasztotta az o kovetelesuk jogossagat, es rajta volt a Ti eredeti alairasotok??

ha igen, akkor mirol beszelunk? (minek irtatok ala..), ha nem, akkor mirol beszelunk? (nincs olyan papirjuk, ami a kovetelest alatamasztana.) ha netan eredetinek latszo alairas van rajta, de Ti nem irtatok ala, akkor meg irany a rendorseg! (okirathamisitas..)

bocs, de tenyleg nem ertem.

Megmutattak az o peldanyukat mi meg a mienket.
A ketto nem egyezett!!!

Az oveken volt a ket ev huseg a mienken nem stb... !!!!

#38 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 13:30

És erre kivonultatok? Három felkiáltójellel egyetemben!? Vagy hümmögtetek, vagy mi?

Üdv!

#39 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 23:22

ezt mar az elobb is leirtad. amit en kerdeztem, az az eredeti alairas! meg mindig nem tudom, hogy az o peldanyukon mi volt.. es hogy azt akkor alairtatok-e, vagy sem! (en csak es kizarolag az alairast kerdeztem, az, hogy nem egyezett, azt mar elozoleg is leirtad, es tokeletesen ertettem.)
a forum ma:

#40 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 07:20

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 0:22

ezt mar az elobb is leirtad. amit en kerdeztem, az az eredeti alairas! meg mindig nem tudom, hogy az o peldanyukon mi volt.. es hogy azt akkor alairtatok-e, vagy sem! (en csak es kizarolag az alairast kerdeztem, az, hogy nem egyezett, azt mar elozoleg is leirtad, es tokeletesen ertettem.)

Szerintem az aláírás stimmel, csak egy-két rubrika be lett X-elve utólag, ami nagyobb jutalékot jelentet az ügynöknek.
McLaca jól összefoglalta mit lehet tenni ilyenkor.  :respect:
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó