Szerkesztette: Necros 2006. 07. 22. 21:51 -kor
Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták
Elküldve: 2006. 07. 22. 21:50
Youtube-ról hogyan lehet leszedni a videót?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 07. 22. 21:55
Temporary Internet Files, vagy hasonló Opera/Firefox esetében - flv file-t kimásol - átalakít ügyes programmal.
Elküldve: 2006. 07. 22. 22:04
Köszi.
Még annyit, mi az az okos progi? :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 07. 22. 22:11
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 23:04
Köszi.
http://www.videohelp...archive/t259578
Wherever you go, go with all your heart.
Elküldve: 2006. 07. 22. 22:14
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 23:04
Köszi.
RivaFLV, Total Video Converter vagy Super.
Szerkesztette: spidey 2006. 07. 22. 22:14 -kor
Elküldve: 2006. 07. 22. 22:56
Köszi.
Szerintem maradok a Riva lejátszójánál.
Elküldve: 2006. 07. 24. 14:23
Idézet
Hillary Clinton félelmei a játékipar iránt
Az egykori First Lady, Hillary Clinton hírhedt a videojáték-ellenességéről, de a nemrégiben tett kijelentése egyszerűen sokkolta a szaksajtót. Véleménye szerint Amerika gyermekei hamarosan agyba ültetett chipekkel lesznek felszerelve, hogy a nagy hirdető cégek valóban közvetlenül érhessék el a potenciális felvásárlóerőt.
Hil azt állítja, hogy a hirdetők már így is épp elég új módozatot találtak reklámjaik célba juttatására a játékokon és az Interneten keresztül, s a folyamat még most sem állt le: a jövőben olyan megoldások is életre kelhetnek, amelyek eddig csak sci-fi regényekben léteztek.
"Az ilyen mérvő technológiai fejlődés mellett könnyen elképzelhető, hogy egyesek chipeket ültetnek gyermekeinkbe, hogy segítségével közvetlenül az agyukban reklámozzanak valamit, s szó szerint elültessék fejükben a gondolatot, hogy mely terméket kell majd megvenniük." - mondta Clinton a Kaiser Family alapítvány előtt tartott beszédében.
A new yorki demokrata azzal fűzte tovább gondolatmenetét, hogy az ország egy átfogó kísérletnek veti alá a gyerekeket, akik átlagosan legalább napi hat órát ülnek tévé és/vagy számítógép, s így reklámforrások előtt. Szerinte a leggyorsabban növekvő hirdetői célcsoport a hat éves és annál fiatalabbak tábora. Az ekkora csemeték egészséget a reklámbombák mellett például a Camel által gyártott cukor ízű cigaretta és a gyorséttermi ételek is nagyban roncsolják.
Jó látni tehát, hogy Clinton nem csak a videojátékokat, hanem a valóban egészségtelen "junk food-ot" is támadja. Robert Thomson professzor szerint azonban mindössze arról van szó, hogy egyszerűbb valamit szidni és támadni, mint betiltani (például a gyorsételeket), illetve még mindig könnyebb és olcsóbb, mintha finanszírozni kellene egy átfogó oktató és átnevelő programot, amely a csemeték helyes látásmódjára hathatna. "A hirdetések ellen nincs mit tenni. Ez egy afféle kiskapu, ami annak látszatát kelti, hogy politikusaink tenni akarnak valamit ellene." - fejezte be.
UPDATE: A GameSpot információi szerint a szenátor egy sokkal komolyabb lépésre szánta el magát.
Azt eddig is lehetett tudni, hogy 2008-ban egy igen komoly megszorító törvényjavaslatot nyújtanának be a testület elé a videojátékokkal kapcsolatban, ám a Kotaku blogoldal szerkesztője, Brian D. Crecente most egy különös e-mailre hívta fel a figyelmet.
Állítása szerint Hillary irodája egy körlevélben keres olyan önkénteseket, akik egy általuk sezrvezett sajtótájékoztatón "kétségbeesett szülőknek" adnák ki magukat, ezzel alátámasztva, hogy manapság mekkora veszélyt jelenthetnek a gyermekekre a videojátékok. A Rocky Mountain News újságírójaként is működő Crecente szerint az egész felhajtás egy új adó bevezetése miatt kerül megszervezésre. Nevezetesen állami adót fizettetnének a játékok utána hasonlóan a cigarettához vagy az alkoholhoz. A Kotaku szerkesztője nem árulta el, milyen forrásból értesült ezekről, de annyit elmondott, hogy a forrása nagyon megbízható.
Az egykori First Lady, Hillary Clinton hírhedt a videojáték-ellenességéről, de a nemrégiben tett kijelentése egyszerűen sokkolta a szaksajtót. Véleménye szerint Amerika gyermekei hamarosan agyba ültetett chipekkel lesznek felszerelve, hogy a nagy hirdető cégek valóban közvetlenül érhessék el a potenciális felvásárlóerőt.
Hil azt állítja, hogy a hirdetők már így is épp elég új módozatot találtak reklámjaik célba juttatására a játékokon és az Interneten keresztül, s a folyamat még most sem állt le: a jövőben olyan megoldások is életre kelhetnek, amelyek eddig csak sci-fi regényekben léteztek.
"Az ilyen mérvő technológiai fejlődés mellett könnyen elképzelhető, hogy egyesek chipeket ültetnek gyermekeinkbe, hogy segítségével közvetlenül az agyukban reklámozzanak valamit, s szó szerint elültessék fejükben a gondolatot, hogy mely terméket kell majd megvenniük." - mondta Clinton a Kaiser Family alapítvány előtt tartott beszédében.
A new yorki demokrata azzal fűzte tovább gondolatmenetét, hogy az ország egy átfogó kísérletnek veti alá a gyerekeket, akik átlagosan legalább napi hat órát ülnek tévé és/vagy számítógép, s így reklámforrások előtt. Szerinte a leggyorsabban növekvő hirdetői célcsoport a hat éves és annál fiatalabbak tábora. Az ekkora csemeték egészséget a reklámbombák mellett például a Camel által gyártott cukor ízű cigaretta és a gyorséttermi ételek is nagyban roncsolják.
Jó látni tehát, hogy Clinton nem csak a videojátékokat, hanem a valóban egészségtelen "junk food-ot" is támadja. Robert Thomson professzor szerint azonban mindössze arról van szó, hogy egyszerűbb valamit szidni és támadni, mint betiltani (például a gyorsételeket), illetve még mindig könnyebb és olcsóbb, mintha finanszírozni kellene egy átfogó oktató és átnevelő programot, amely a csemeték helyes látásmódjára hathatna. "A hirdetések ellen nincs mit tenni. Ez egy afféle kiskapu, ami annak látszatát kelti, hogy politikusaink tenni akarnak valamit ellene." - fejezte be.
UPDATE: A GameSpot információi szerint a szenátor egy sokkal komolyabb lépésre szánta el magát.
Azt eddig is lehetett tudni, hogy 2008-ban egy igen komoly megszorító törvényjavaslatot nyújtanának be a testület elé a videojátékokkal kapcsolatban, ám a Kotaku blogoldal szerkesztője, Brian D. Crecente most egy különös e-mailre hívta fel a figyelmet.
Állítása szerint Hillary irodája egy körlevélben keres olyan önkénteseket, akik egy általuk sezrvezett sajtótájékoztatón "kétségbeesett szülőknek" adnák ki magukat, ezzel alátámasztva, hogy manapság mekkora veszélyt jelenthetnek a gyermekekre a videojátékok. A Rocky Mountain News újságírójaként is működő Crecente szerint az egész felhajtás egy új adó bevezetése miatt kerül megszervezésre. Nevezetesen állami adót fizettetnének a játékok utána hasonlóan a cigarettához vagy az alkoholhoz. A Kotaku szerkesztője nem árulta el, milyen forrásból értesült ezekről, de annyit elmondott, hogy a forrása nagyon megbízható.
Na ettől eldobom az agyam. Ez a nő egy idióta.
Robert Thompson viszont jól összefoglalta lényeget.
Elküldve: 2006. 07. 24. 14:25
Életszimulátor mi van még a Sims mellett?
Wherever you go, go with all your heart.
Elküldve: 2006. 07. 24. 14:43
Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 14:44
He fiuk, van valakinek regebbi GameStar-ja .PDF formatumba....itt Romaniaban eleg draga es nem veszem mar majd 5 eve rendszeresen, van egy rakas Pc-X-em es GameStar-om es bepotolnam a gyujtemenyt PDFekkel....
Kuldjetek ma PU-t ha valakinek van valami....nem kalozkodni akarok, cska nincs egy vagyonom.....
Kuldjetek ma PU-t ha valakinek van valami....nem kalozkodni akarok, cska nincs egy vagyonom.....
Romániában merrefelé?
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton
Elküldve: 2006. 07. 24. 16:02
Idézet: Dorien - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 15:25
Pl. Second Life, MMO.
Elküldve: 2006. 07. 24. 16:04
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 15:23
Na ettől eldobom az agyam. Ez a nő egy idióta.
Persze, politikus, de akkor is, ez undorító. 
Nem idióta, hanem pontosan tudja, hogy ezzel lehet elnök. A sok konzervatív bekajálja a dumáját, és simán nyert.
Elküldve: 2006. 07. 24. 19:58
Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 17:04
Nem idióta, hanem pontosan tudja, hogy ezzel lehet elnök. A sok konzervatív bekajálja a dumáját, és simán nyert.
Ezt én is tudom. Csak azon háborodtam fel, milyen pofátla dolgokat enged meg magának... Az amerikaiaknak sem tetszik, ezzel biztos, hogy nem választják meg. De ez már off.
Inkább megemlítem, hogy megérkeztek az infók az új "Diablo-ölő"
Elküldve: 2006. 07. 24. 20:05
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:58
Ezt én is tudom. Csak azon háborodtam fel, milyen pofátla dolgokat enged meg magának... Az amerikaiaknak sem tetszik, ezzel biztos, hogy nem választják meg. De ez már off.
De nem az amcsi tinik, hanem a felnőtt anyukák meg apukák választanak. Ez van...
Szerkesztette: spidey 2006. 07. 24. 20:06 -kor
Elküldve: 2006. 07. 24. 20:12
Nem csak tinik vesznek játékokat.
Plusz a sok-sok játékiparban dolgozó, ahhoz kötődő ember.
Elküldve: 2006. 07. 24. 21:51
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:58
Jó, hogy jönnek ezek az "RPG"-k, csak az a baj, a minőségük nem túl jó. 
talán ha az emberek kipróbálnák, és nem csak legyintenének hogy "ja megint egy diablo klón".
Sacred se volt rossz (bár engem nem fogott meg), most meg a Titan Quest is nagyon korrekt cucc.
(mittudomén mik vannak még ezen kivül :Đ )
Szerkesztette: acu 2006. 07. 24. 21:52 -kor
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 07. 24. 21:52
Idézet: Dorien - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 15:25
asszem összelehet hozni benne egy leszbikus párt vagy mi :Đ
Szerkesztette: acu 2006. 07. 24. 22:00 -kor
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 07. 24. 21:58
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 21:12
Nem csak tinik vesznek játékokat.
Plusz a sok-sok játékiparban dolgozó, ahhoz kötődő ember. 
300 millió ember közül mondjuk szavazóképes 180-200M. A játékiparban dolgozik >1M. Gamer pár millió. Go figure.
Elküldve: 2006. 07. 24. 22:03
Van egy Real Life nevü MMORPG, az is hasonló.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2006. 07. 24. 23:26
Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 22:58
300 millió ember közül mondjuk szavazóképes 180-200M. A játékiparban dolgozik >1M. Gamer pár millió. Go figure.
De lehet, hogy épp ők lesznek a vízválasztó.
Elküldve: 2006. 07. 24. 23:43
Idézet: acu - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 22:51
talán ha az emberek kipróbálnák, és nem csak legyintenének hogy "ja megint egy diablo klón".
Sacred se volt rossz (bár engem nem fogott meg), most meg a Titan Quest is nagyon korrekt cucc.
Először is, mi a francért mondjuk mi mindig azt a Diablóra, hogy RPG?
A Sacred tényleg egész jó volt, de a vége felé én már nagyon untam, le is szedtem, mikor jött egy másik játék.
RPG alatt én pl. a Wizardry játékokat, a Deus Ex-et, az Arx Fatalist, az Obliviont értem. (Vagy akár a Thief játékokat.
Én játszottam valódi, papír alapú RPG-vel, amit megközelíteni sajnos eddig nem sok játék tudott. A technológia már elég magas szinten van, szerintem lehetne játékmenet terén is next-genre váltani, nem csak grafikában... De ehhez több tőkeerős független fejlesztő és/vagy több kreativitást engedélyező kiadó kellene.

Súgó
A téma zárva.