HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékmagazinok + játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

#301 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 22. 21:50

Youtube-ról hogyan lehet leszedni a videót? :)

Szerkesztette: Necros 2006. 07. 22. 21:51 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#302 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 21:55

Temporary Internet Files, vagy hasonló Opera/Firefox esetében - flv file-t kimásol - átalakít ügyes programmal. :)

#303 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 22:04

Köszi. :) Még annyit, mi az az okos progi? :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#304 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 22:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 23:04

http://www.videohelp...archive/t259578
Wherever you go, go with all your heart.

#305 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 22:14

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 23:04

RivaFLV, Total Video Converter vagy Super.

Szerkesztette: spidey 2006. 07. 22. 22:14 -kor

#306 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 22:56

Köszi. :) Szerintem maradok a Riva lejátszójánál. :)

#307 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 14:23

Idézet

Hillary Clinton félelmei a játékipar iránt

Az egykori First Lady, Hillary Clinton hírhedt a videojáték-ellenességéről, de a nemrégiben tett kijelentése egyszerűen sokkolta a szaksajtót. Véleménye szerint Amerika gyermekei hamarosan agyba ültetett chipekkel lesznek felszerelve, hogy a nagy hirdető cégek valóban közvetlenül érhessék el a potenciális felvásárlóerőt.

Hil azt állítja, hogy a hirdetők már így is épp elég új módozatot találtak reklámjaik célba juttatására a játékokon és az Interneten keresztül, s a folyamat még most sem állt le: a jövőben olyan megoldások is életre kelhetnek, amelyek eddig csak sci-fi regényekben léteztek.

"Az ilyen mérvő technológiai fejlődés mellett könnyen elképzelhető, hogy egyesek chipeket ültetnek gyermekeinkbe, hogy segítségével közvetlenül az agyukban reklámozzanak valamit, s szó szerint elültessék fejükben a gondolatot, hogy mely terméket kell majd megvenniük." - mondta Clinton a Kaiser Family alapítvány előtt tartott beszédében.

A new yorki demokrata azzal fűzte tovább gondolatmenetét, hogy az ország egy átfogó kísérletnek veti alá a gyerekeket, akik átlagosan legalább napi hat órát ülnek tévé és/vagy számítógép, s így reklámforrások előtt. Szerinte a leggyorsabban növekvő hirdetői célcsoport a hat éves és annál fiatalabbak tábora. Az ekkora csemeték egészséget a reklámbombák mellett például a Camel által gyártott cukor ízű cigaretta és a gyorséttermi ételek is nagyban roncsolják.

Jó látni tehát, hogy Clinton nem csak a videojátékokat, hanem a valóban egészségtelen "junk food-ot" is támadja. Robert Thomson professzor szerint azonban mindössze arról van szó, hogy egyszerűbb valamit szidni és támadni, mint betiltani (például a gyorsételeket), illetve még mindig könnyebb és olcsóbb, mintha finanszírozni kellene egy átfogó oktató és átnevelő programot, amely a csemeték helyes látásmódjára hathatna. "A hirdetések ellen nincs mit tenni. Ez egy afféle kiskapu, ami annak látszatát kelti, hogy politikusaink tenni akarnak valamit ellene." - fejezte be.

UPDATE: A GameSpot információi szerint a szenátor egy sokkal komolyabb lépésre szánta el magát.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy 2008-ban egy igen komoly megszorító törvényjavaslatot nyújtanának be a testület elé a videojátékokkal kapcsolatban, ám a Kotaku blogoldal szerkesztője, Brian D. Crecente most egy különös e-mailre hívta fel a figyelmet.

Állítása szerint Hillary irodája egy körlevélben keres olyan önkénteseket, akik egy általuk sezrvezett sajtótájékoztatón "kétségbeesett szülőknek" adnák ki magukat, ezzel alátámasztva, hogy manapság mekkora veszélyt jelenthetnek a gyermekekre a videojátékok. A Rocky Mountain News újságírójaként is működő Crecente szerint az egész felhajtás egy új adó bevezetése miatt kerül megszervezésre. Nevezetesen állami adót fizettetnének a játékok utána hasonlóan a cigarettához vagy az alkoholhoz. A Kotaku szerkesztője nem árulta el, milyen forrásból értesült ezekről, de annyit elmondott, hogy a forrása nagyon megbízható.

Na ettől eldobom az agyam. Ez a nő egy idióta. :bolond: Persze, politikus, de akkor is, ez undorító. :mad:
Robert Thompson viszont jól összefoglalta lényeget.

#308 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 14:25

Életszimulátor mi van még a Sims mellett?
Wherever you go, go with all your heart.

#309 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 14:43

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 14:44

He fiuk, van valakinek regebbi GameStar-ja .PDF formatumba....itt Romaniaban eleg draga es nem veszem mar majd 5 eve rendszeresen, van egy rakas Pc-X-em es GameStar-om es bepotolnam a gyujtemenyt PDFekkel....

Kuldjetek ma PU-t ha valakinek van valami....nem kalozkodni akarok, cska nincs egy vagyonom.....

Romániában merrefelé?
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#310 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 16:02

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 15:25

Pl. Second Life, MMO.

#311 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 16:04

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 15:23

Na ettől eldobom az agyam. Ez a nő egy idióta. :bolond: Persze, politikus, de akkor is, ez undorító. :mad:
Robert Thompson viszont jól összefoglalta lényeget.

Nem idióta, hanem pontosan tudja, hogy ezzel lehet elnök. A sok konzervatív bekajálja a dumáját, és simán nyert.

#312 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 19:58

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 17:04

Nem idióta, hanem pontosan tudja, hogy ezzel lehet elnök. A sok konzervatív bekajálja a dumáját, és simán nyert.

Ezt én is tudom. Csak azon háborodtam fel, milyen pofátla dolgokat enged meg magának... Az amerikaiaknak sem tetszik, ezzel biztos, hogy nem választják meg. De ez már off. :D

Inkább megemlítem, hogy megérkeztek az infók az új "Diablo-ölő" :D játékról, a Legend: Hand of God-ról. Jó, hogy jönnek ezek az "RPG"-k, csak az a baj, a minőségük nem túl jó. :(

#313 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:05

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:58

Ezt én is tudom. Csak azon háborodtam fel, milyen pofátla dolgokat enged meg magának... Az amerikaiaknak sem tetszik, ezzel biztos, hogy nem választják meg. De ez már off. :D

De nem az amcsi tinik, hanem a felnőtt anyukák meg apukák választanak. Ez van... :D

Szerkesztette: spidey 2006. 07. 24. 20:06 -kor

#314 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 20:12

Nem csak tinik vesznek játékokat. ;) Plusz a sok-sok játékiparban dolgozó, ahhoz kötődő ember. :)

#315 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 21:51

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 20:58

Jó, hogy jönnek ezek az "RPG"-k, csak az a baj, a minőségük nem túl jó. :(

talán ha az emberek kipróbálnák, és nem csak legyintenének hogy "ja megint egy diablo klón".
Sacred se volt rossz (bár engem nem fogott meg), most meg a Titan Quest is nagyon korrekt cucc.
(mittudomén mik vannak még ezen kivül :Đ )

Szerkesztette: acu 2006. 07. 24. 21:52 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#316 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 21:52

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 15:25

:think: Singles?
asszem összelehet hozni benne egy leszbikus párt vagy mi  :Đ

Szerkesztette: acu 2006. 07. 24. 22:00 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#317 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 21:58

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 21:12

Nem csak tinik vesznek játékokat. ;) Plusz a sok-sok játékiparban dolgozó, ahhoz kötődő ember. :)

300 millió ember közül mondjuk szavazóképes 180-200M. A játékiparban dolgozik >1M. Gamer pár millió. Go figure.

#318 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 22:03

Van egy Real Life nevü MMORPG, az is hasonló.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#319 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 23:26

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 22:58

300 millió ember közül mondjuk szavazóképes 180-200M. A játékiparban dolgozik >1M. Gamer pár millió. Go figure.

De lehet, hogy épp ők lesznek a vízválasztó. ;)  :D

#320 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 23:43

Idézet: acu - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 22:51

talán ha az emberek kipróbálnák, és nem csak legyintenének hogy "ja megint egy diablo klón".
Sacred se volt rossz (bár engem nem fogott meg), most meg a Titan Quest is nagyon korrekt cucc.
(mittudomén mik vannak még ezen kivül :Đ )

Először is, mi a francért mondjuk mi mindig azt a Diablóra, hogy RPG? :D
A Sacred tényleg egész jó volt, de a vége felé én már nagyon untam, le is szedtem, mikor jött egy másik játék. :) A Titan Quest-et meg nem próbáltam, de az nem is áll szándékomban.

RPG alatt én pl. a Wizardry játékokat, a Deus Ex-et, az Arx Fatalist, az Obliviont értem. (Vagy akár a Thief játékokat. :)) Ilyenekből viszont kevés van. A közeljövőben nem is látok sok hasonlót... Lesz majd egy Witcher, de arról még korai lenne nyilatkozni, jónak tűnik, de majd kiderül. A NWN2 szintén jónak tűnik, de arról sincs sokkal több infó. Majd jön valamikor egy kieg. a TESIV-hez, meg lesz TESV, de ennyi. Más nincs kilátásban. :(
Én játszottam valódi, papír alapú RPG-vel, amit megközelíteni sajnos eddig nem sok játék tudott. A technológia már elég magas szinten van, szerintem lehetne játékmenet terén is next-genre váltani, nem csak grafikában... De ehhez több tőkeerős független fejlesztő és/vagy több kreativitást engedélyező kiadó kellene.

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.