HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékmagazinok + játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

#61 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 17. 22:37

Remélem, hogy nem SMG lesz Alice. Ha van egy kis esze American-nak, akkor nem őt teszi meg főszereplőnek. Alison Lohman jobb lenne. Vagy Natalie Portman.

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 17. 22:40 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#62 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 20:49

Valaki nem tudja a kódot az új GémSzarból? Amivel lehet az online kérdőívet kitölteni. Kíváncsi vagyok, milyenek a kérdések. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#63 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 21:02

Desperate Housewives - Született Feleségek PC-n is :omg:  :omg:  :omg:

#64 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 21:11

Pff.. Lostbol csinalnak inkabb Crysis motorral :D
JóSebesség

#65 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 21:16

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 22:11

Pff.. Lostbol csinalnak inkabb Crysis motorral :D

Nem is rossz 5let!  :up:  :think:  :idea:  :respect:

#66 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 21:19

Kezembe kerult egy 576 konzol(legfrissebb szam, marciusi). Ez ugy konzol-only.. szoval nem akarom foloslegesen koptatni a billentyuzetet ,de ha valakit erdekel leirom a velemenyem rola.
JóSebesség

#67 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 01:27

Szeretettel várom. :D
Szoktak arról írni, hogy van-e esély PC-s konverzióra?

Régen, az 576 kbyte-ot én is olvastam, kölcsönben.

Én majd valószínűleg a szerdán megjelenő Game Master-ről írok majd. Bízok benne, hogy egy jó lap lesz belőle. A két másikban már szinte teljesen elvesztettem a hitem. Ha nincs egy erős fullgame, el se igazán gondolkodok azon, megvegyem-e őket...

#68 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 06:54

En regebben(98-tol 2001-ig) mindg megvettem/megkaptam az 576konzolt/kbyetot. Sot, voltam a szerkesztosegben joparszor, es megismerkedtem nagyon sok emberrel.

Az, hogy a Kbyte meghalt..nagyon sajnalom. Kedvenc ujsagom volt(foleg a Covboy korszakban). Jo irasok voltak benne, nem volt tul draga(igaz, nem is jart hozza semmi csak plakat).

A konzolt soha sem szerettem annyira, foleg, a foszerk.(Martin) szemelye miatt. Szemelyesen is ismertem - nem egy kellemes figura, szerintem. De maga az ujsag jo volt.

Aztan 2001 utan nem vettem ujsagokat. A fo ok, hogy nem volt penzem a PS2-re, nem volt PC-m se, legalabb fel evig. Eltavolodtam az egesz scene-tol. Majd 2002 kornyeken ujra lett PC-m, s internetem, ezaltal foloselegesnek tartottam az ujsag megvetelet.

Most, 2006-ban pedig, elszantam magam, es kiadtam 800 Ft-ot az 576konzol marciusi szamara. Jol tettem? ..Nem.

Nagyon orultem, hogy vannak benne XBOX360 tesztek. Igy, azokkal kezdtem az olvasast. Az eloszoban meg van emlitve, hogy nekik nincs Xboxuk meg HDTVjuk, igy egy olyan ember tesztelte az osszes XBOX360 jatekot, akinek van otthon mindketto.

Naszoval. Kov jatekok lettek tesztelve:

Project Gotham Racing 3 - 9pont
Need For Speed Most Wanted - 8pont
Perfect Dark Zero - 7.5pont
Ridge Racer 6 - 8pont
Fifa: Road to World Cup - 5pont
NBA Live 2006 - 6pont

A pontok elso ranezesre stimmelnek.

Kezdem olvasni oket... hat. PGR3 2 oldalas cikk. Mar a 2. oldalnal tartottam, es arra vartam, MEG MINDIG, hogy mondjon valami erdemit a jatekrol, a jatekmenetrol. Aztan az utolso bekezdes is a grafikarol szolt vegul.

Megtudtam mindent a PGR elso reszerol, es,hogy milyen gyonyoru HDTV-n. Arrol viszont, hogy mit kell benne csinalni, SEMMIT! Azt se magyarazta el, hogy mi az a 'Kudo'. Csak annyit mondott, hogy 'van'. Jatszott ez egyaltalan? :rolleyes: Mondjuk a vegen leirja, hogy ez egy kotelezo jatek x360ra. Ez meg fontos lesz.

NFSMW
cikk, csak 1 oldal. Hapersze, hogy a jatekmenetrol nem ir semmit. Megint ugyanaz: grafika, grafika, EA hattere. Mindegy, cikk utolso reszeben leirja, hogy ez a legjobb autosjatek x360ra. WTF? Egyreszt, kevesebb pont, masreszt, a PGR3-ra mit is irt? Najo... Ez tenyleg nem jatszott egyik jatekkal sem!

Azt mar mondanom se kell, hogy a tobbi cikk is ilyen. Teljesen folosleges volt erre pazarolni a papirt.

A tobbi cikkel meg nem vegeztem, de van 1-2 gyongyszem.

pl. World Racing 2 cikk.
ideznek belole:

Idézet

A vezetsi elmeny erosen arkad kategoriaba tartozas, amit a kezdeti betanitgatassal magamnak megmagyarazas, es probafeladatokat eleg gyorsan letudas.

No comment. A cikk VEGIG ilyen, olvashatatlan, faraszto, idegesito.

Vagy ... Gene Troopers cikk.

ertekelobox: jo: HIHETETLEN HANGULATOS! rossz: a jatek maga egy bug. Erre: 10/2 pont. WTF? A hangulat a lenyeg, nem? Erre 2 pont? Jolvanmar..

Ezenfelul idegesito, hogy minden cikkben van egy box, 'Martin beleszol' . Es itt leirja par mondatban az o velemenyet a jatekrol. Hat ez... T. cikkiro a sargafoldig lehuzza a cikket, Martin: RULLA game! Vagy forditva.

X ajanlotta az RR6 helyett az NFSMW-t. Martin az NFSMW helyett az RR6-ot ajanlotta.  No comment. Gyakorlatilag nem segitenek kivalasztani az idealis jatekot igy. Demo diszket meg persze ne is varjunk.

Maga az ujsag minosege, designja... haat.. volt mar jobb is. Osszesegeben szerintem romlott a szinvonval. Ez azert szomoru, mert konzolos ujsag , ma, Magyarorszagon nem nagyon van.. persze, ha valaki tud egyet, ne tartsa magaban... :)
JóSebesség

#69 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 14:22

Hát, elég szar cikkek, az tény. :down:  De persze az ilyen lapok kellenek a birka népnek, a Gamer meg nem... :omg: Mi lenne szegény "újságírókkal", ha az emberek többsége elkezdene normális, igényes újságokat venni? De amíg az ilyen 576 Konzol meg GS meg hasonlók (nem csak PC-s újságokra gondolok) uralkodnak a piacon, addig nem lesz jobb a helyzet. Nekem is korábban pénteken első folgom volt a Gamer (korábban Guru) beszerzése, de azóta, hogy megszűnt, alig veszek néha valamit. Minőség a béka segge alatt. Talán a holnapi Game Master. Majd meglátjuk...

Ismét 1 hír, amit nem igazán tudok máshová betenni:

Legions - A GarageGames új motorkája GS hír
Egy nagyon jó képességű motor, talán lesz belőle játék is.

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 28. 14:29 -kor

#70 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 16:03

A legnagyobb gond az, hogy itthon nincs is ra igeny.

Itthon a konzolkultura abszolut 0. 576on mas konzol ujsag van egyaltalan? Picit nevetsegs ,hogy csak xbox liveon tudok demokkal jatszani. Mi van, ha nincs netem? Dobhatok ki 12E-t uj Xbox jatekra, ami lehet, hogy sz*r.(Azert 12E mert hasznaltan kb ennyi egy top-jatek a konzolstudioban).

A boltok helyzeterol nem is beszelve. Szinte csak a hardcore gamerek ismerik ezeket a gyongyszemeket(Gamestore, Konzolium, Konzolstudio etc)

Mindenki mas bemegy a MM-be, es ott veszi a dolgokat 30%os felaron.
Ja es meg egy. Jatekbereles. Merthogy ilyen is letezik. Ha nincs demo, kiveszed a jatekot, kiprobalod, ha tetszik megveszed, ha nem visszaviszed.

Olyan mint egy videoteka. Ilyen itthon miert nincs?
JóSebesség

#71 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 16:33

Ez a játékbérlés nagyon jó dolog. Olvastam is ilyetkülföldi fórumokban, csodálkoztam is, hogy idehaza nem hallottam még ilyenről.

Konzolos újság van még 1-2. Van egy Guru testvérlap, azt hiszem, MultiPlay vagy mi, de még van 1-2 másik is. A nevüket nem tudom, nem szokásom venni őket. :) De a Game Master is nevezhető ide, mert PC-s és konzolos újság is. A DVD az első számban nagyon szar volt, de remélem, a második szám (holnap jelenik meg) jobb lesz. Xbox-os vagy más konzolos demók nem voltak rajta.

#72 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 18:48

Idézet: Necros - Dátum: 2006. Mar. 24., Friday - 22:02

http://www.joystiq.com/2006/03/28/rumor-ga...l-for-consoles/
JóSebesség

#73 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 18:59

Lol... De az alábbi idézet mindent üt!

Idézet

The Q also claims that the playable adaptation will "even feature an online multiplayer mode called something like 'Passengers versus The Others.'" Predicting possible genres is sketchy at this point, but one could imagine modes such as Capture the Hatch, Pregnant Woman Rescue, and Team Freak-out popping up like a season or two's stranded passenger hallucinations. (Then again, maybe not...)

:nevet: :nevet: :nevet:  :lol: Kép  Kép

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 28. 19:00 -kor

#74 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 06:37

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 7:54

pl. World Racing 2 cikk.
ideznek belole:

Idézet

A vezetsi elmeny erosen arkad kategoriaba tartozas, amit a kezdeti betanitgatassal magamnak megmagyarazas, es probafeladatokat eleg gyorsan letudas.

:eek:  :eek: hogy mi?
Ez komoly??? :confused:
És ezek magukat újságnak merik nevezni? :wtf:
Faster! Harder! Cadaver!

#75 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 07:08

Idézet

Az, hogy a Kbyte meghalt..nagyon sajnalom. Kedvenc ujsagom volt(foleg a Covboy korszakban). Jo irasok voltak benne, nem volt tul draga(igaz, nem is jart hozza semmi csak plakat).

Tavasszal a teljes 576 Kbyte sorozat (az összes szám) megjelenik DVD-n, kereshető formában.

Idézet

Ez tenyleg nem jatszott egyik jatekkal sem!

Játszott velük. Személyesen ismerem a srácot, a stílusa olyan, amilyen, és (szerintem) fölé és pontoz durván, de biztos lehetsz benne, hogy sokat játszott mindegyikkel.

Idézet

Ezenfelul idegesito, hogy minden cikkben van egy box, 'Martin beleszol' . Es itt leirja par mondatban az o velemenyet a jatekrol. Hat ez... T. cikkiro a sargafoldig lehuzza a cikket, Martin: RULLA game! Vagy forditva.

Akár hiszed, akár nem, az olvasók magasan ezt a feature-t szeretik a legjobban: készült egy kérdőív a lapról régebben és ezt mindenki nagyon magasan értékelte. Függetlenül attól, hogy tényleg szokatlan megoldás az újságszerkesztésben.

Idézet

Demo diszket meg persze ne is varjunk.

Mégis, milyen platformra? A Sony csak azoknak a lapoknak enged PS2 demo disk-et, amelyek PlayStation-only lapok, és azoknál is olyan felárral, hogy 2000 forint lenne tőle a lap. Xbox detto, a GameCube -ba ugye be sem fér a 12 centis lemez, GBA/NDS/PSP pedig saját médiás. Az egyetlen megoldás a trailer -ekkel megpakolt DVD-Video lenne, de egyrészt azok nem játszhatóak, másrészt 3 lap is belebukott már (MultiPlay, PS Guru, Station2) a DVD miatti felárba.

Idézet

Ez azert szomoru, mert konzolos ujsag , ma, Magyarorszagon nem nagyon van..

Van, csak nem magyar nyelvű. A nagyobb városokban kapható OXM, OPSM, EDGE, EGM, ez utóbbi a neten is előfizethető digitális formában.

#76 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 08:49

A kis boxban különvélemyény egyáltalán nem ritka. A Guruban, a GS-ben meg anno a PC Zed-ben is van/volt ilyen. :)

Ha pedig ilyen "minőségre" van igénye annnak az olvasótábornak, akkor sajnálom... :(  Már, ha olvassák is a cikkeket, nem csak az értékelést meg a képeket nézik. :p :D

Közben ma megjelent a Game Master. Mi van a borítón? Tomb Raider Legend meg Superman Returns... :omg:  Mikor olyan játékokról is írnak, mint a Call of Cthulhu, Ghost Recon 3, Timeshift, Godfather, SW: Empire at War, Driver 4. De persze, hogy nem ezeket teszik a borítóra. A teljes játék meg egy Budget kategóriájú RPG, a Banished. Nem is hallottam róla...
DVD nélküli verzió nincsen, szóval gondolom, hogy ezt most passzolom, mert csak a Cthulhu cikk miatt nem veszem meg. Majd talán a Gurut.
Nem tudja valaki, mi lesz a következő Guruban a teljes játék?

#77 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 12:19

Hoppá, van a GM-ben Oblivion is a Cthulhu meg végigjátszás + teszt. Lehet mégis meg lesz vásárolva. :think:

Tartalom:  http://www.gamemaster.hu/index-1.html

#78 Felhasználó inaktív   Deelear 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 05:20

Hajj !

Hol lehet olvasni a legfrissebben megjelent,és a megjelenés elött alló játékokrol leghamarabb?

thx

#79 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 07:26

Idézet: Deelear - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 4:20

Hol lehet olvasni a legfrissebben megjelent,és a megjelenés elött alló játékokrol leghamarabb?

Az interneten. Tele van a net infomániás gamer oldalakkal ahol miden új screenshot -nak új hírt írnak, naponta több tucatot. A gamer lapokból viszont még mindig a kilencvenes évek nyugalmas tempója sugárzik: a havi frissítés miatt van idő az igazán releváns hírek kirostázására, a cikkek megírásra, van (inkább kevesebb mint több) pénz a cikkírók megfizetésére, a design megtervezésére és felépítésére.

#80 Felhasználó inaktív   Deelear 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 07:31

[quote name='HaZeX' date='2006. ápr. 3., hétfő - 6:26'] Az interneten. Tele van a net infomániás gamer oldalakkal ahol miden új screenshot -nak új hírt írnak, naponta több tucatot. A gamer lapokból viszont még mindig a kilencvenes évek nyugalmas tempója sugárzik: a havi frissítés miatt van idő az igazán releváns hírek kirostázására, a cikkek megírásra, van (inkább kevesebb mint több) pénz a cikkírók megfizetésére, a design megtervezésére és felépítésére.

HI!

Köszönöm  :respect: ,de pár link-el megdobhatnál!
thx

Szerkesztette: Deelear 2006. 04. 03. 07:32 -kor

*

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6