HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékmagazinok + játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

#81 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 03. 07:45

Idézet: Deelear - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 6:31

de pár link-el megdobhatnál

http://www.google.com

:)

#82 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 09:39

Szerintem nézd meg a Gamespot oldalát. Ott van egy menüpont, hogy New Releases. Az mindig frissül és általában 2-3 napom belül van teszt is. De össtegyűjtik több más honlap tesztjét is, plusz az olvasók is írnak értékelést.
Ha regisztrálsz ingyen, te is írhatsz.

www.gamespot.com
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#83 Felhasználó inaktív   Deelear 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 12:00

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 8:39

Szerintem nézd meg a Gamespot oldalát. Ott van egy menüpont, hogy New Releases. Az mindig frissül és általában 2-3 napom belül van teszt is. De össtegyűjtik több más honlap tesztjét is, plusz az olvasók is írnak értékelést.
Ha regisztrálsz ingyen, te is írhatsz.

www.gamespot.com

köszi !
Ez lesz a baró. :cool:

#84 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 12:22

Most, hogy eléggé átböngésztem az új GURU-t, írok egy értékelést róla.

A borító és az újság belső kinézete átlagon felüli, nagyon szép. :up:
Játék szekció: 3-4/5
Tartalom a játékokról szóló cikkeken kívül: 3/5
Hardware és egyéb szekció: 3.5/5
DVD: 2/5
Full game: 4/5 - Scrapland

Kicsit bővebben. A teljes játék egy szuper kis játék, ajánlom mindenkinek. Talán pár óra után meg lehet unni, de szép és egész jó maga a játék is.
A DVD szokásosan harmatgyenge, de még így is jobb a Game Master DVD-nél. GémSzart mostnában nem vettem, nem tudom, ott volt-e fejlődés. Gondolom, nem, tehát annál is jobb. Van sok demó meg videó, addig ok a dolog. DE! Mi a francért nem tudják úgy megcsinálni, mint régebben a Gamer meg a "régi" Guru, hogy a főmenü nem scrollozódik le, ha az oldalt is lentebb görgeted. Ha jól tudom, ezt frame-mel meg lehetne oldani... :reklamacio: A rovatok semmitmondóak, kevés a tartalom és nincs is túl nagy választék. Amit találok a rovatban, annak a jó része már ősidők óta ott van. Hol az a változatosság, mint ami a Gamerben volt? Gyenge az egész cucc. Mennyiség van, minőség nincs. :down:
A hardware szekció egész jó, csak kevés. Az egyebek (mentőöv, más cikkek, külvilág) jók, csak szintén elég kevés van belőlük. Ha nincs hely az újságban, akkor mehetne a DVD-re is pár dolog közülük, legalább feldobná az unalmas DVD-t.
Akkor most külön írok a játékokról szóló cikkekről.

Hírek: itt nincs különösebb gond, de lehetne például megjelenések rovat ezen belül (a következő pár hónapban mik jelennek meg, mikor).
A BF2142, a Rainbow Six: Vegas, az Age3 kieg., Bioshock, H5 béta cikkek a bemutató részben nagyon jók, megéri elolvasgatni őket.
Az Oblivion cikk jó, csak 1-2 dologgal nem értek benne egyet. Grath jó cikket írt. Ehhez kapcsolódik a gépigény-teszt cikk. Az egyenesen sz*r! :mad: 1 oldal mindössze, pedig állítólag 1 héten át teszteltek... :rolleyes: Ja, nem a 104. hanem a 109. oldalon van. De, ami nagyon bosszantott benne, az az, hogy csak csúcsgéppel tesztelték a játékot. Egy szem kisebb kártyaként bedobtak egy 6600GT-is, de annyi. Csak 3+GHz-es procival, csúcskártyával nyomták. Hol vannak az alacsony és középkategóriás konfigok? :reklamacio: Ez így szart sem ért. Anno a HL2-nél egy nagyszerű tesztet hoztak össze. Ez ahhoz képest sehol nincs... :down:
TR:Legend cikk. Ebben is vannak hibák. A cikk egésze még jó lenne, csak van benne pár tévedés. Kezdem a kamerakezeléssel. Greg5 szerint szuper, nincs vele baj. Csak el kell olvasgatni az itteni hsz-eket, látszik, hogy baj van vele. Nekem is volt vele gondom, nem egyszer. A gépigényről sem ír behatóan. A next-gen effektek szépek, az igaz, de szinte minden gépet megfektetnek, mert nem lehet konfigurálni, ezt is elfelejtette megemlíteni. Lara hangja sem tetszett neki, én viszont imádtam, majd meg is kérdem a topikban a többieknek is tetszett-e vagy csak nekem jött be nagyon. Az akcentus, a személyiség, a teljesítmény is nagyon jó volt szvsz.
Commandos:SF cikk. Erről nem tudok érdemben nyilatkozni, mert a full játékkal nem játszottam. A demót kipróbáltam, de az nagyon nem jött be, semmilyen téren. Érdekes a nagyszerű AI-ról olvasni. A demó alapján én túlzottnak érzem a 8.6-ot, de ki tudja, talán tényleg van olyan jó a full.
Call of Cthulhu cikk. Ezen akadtam ki a legjobban. A topikban már leírtam a véleményemet róla. Annyit is megemlítek róla, hogy egy részével egyetértek, de sok dologgal nem. A 7.0-s értékelés meg röhejes! :D Minimum 8.6-ot érdemelne ez is. Kiváló játék! Talán nem Stökinek kellett volna tesztelnie...
A Bill Roper cikk szuper lett. Igaz, én nem kedvelem annyira a Blizzard játékokat, de elismerem a teljesítményüket, még ha nem is értek egyet a játékaik kiválóságaival. Bill-ről sok érdekes megtudható. Nekem legalábbis új volt.

A Gondolatébresztőt nem tudom, ki írta, de biztos hatalmas és vastag bőr van a pofáján, hogy épp a Guruban írja ezeket. :mad: Még ők beszélnek etikáról! Mikor olyan értékeléseket osztogatnak sokszor, hogy... Inkább nem folytatom, még megsértek valakit. De ez igaz a GanéSztárra is...

A telefonos szarokról nem írok, nem is értem minek a sok értékes helyet elfoglalni ezzel.

A teljes játékra visszatérve, nem értem, miért van az, hogy 1 évben van max. 2-3 jó játék, a többi meg szemét. De ez igaz az összes újságra. A Gamer legalább megpróbálkozott a filmes megoldással. Szerintem fel kellene karolni ezt az ötletet. Ha épp nincs épkézláb játék, akkor egy jó kis filmet lehetne adni. Például játékfeldolgozásokat vagy valami jót. Részemről örök hála a Clerks-ért Mocsy-éknak. :respect:

Összefoglalva, ez egy egész jó szám volt.
A DVD-vel viszont nagyon gyorsan kellene kezdeni valamit, mert ez így nagyon siralmas...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#85 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 13:17

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 13:22

A DVD-vel viszont nagyon gyorsan kellene kezdeni valamit, mert ez így nagyon siralmas...

A gamestarban sokkal rosszabb a DVD melléklet...
Faster! Harder! Cadaver!

#86 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 13:50

Akkor azzal kb fél perc alatt lehet végezni? :)

Komolyan mondom, mikor a Gamer még csak CD-t adott, a többiek meg már DVD-t, már akkor is több tartalom volt a lemezükön. Csak össze kell hasonlítani, mennyi minőségi, érdekes tartalom van a már sajnos megszűnt Gamer DVD-ken meg a Guru/GS DVD-ken. Röhej... :(

De ez a világ rendje. A Gamer megszűnik, a többi gané meg vezeti az eladási listákat...
A Looking Glass, az Ion Storm, az Interplay is megszűnt... Nincs igazság. :(

#87 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 13:54

Idézet

A Variety néhány infómorzsát szerzett Paul Anderson újabb taktikai atomcsapásából, a Resident Evil: Extinctionből. A filmes tálentum újfent a forgatókönyv írójaként tűnik fel, Sienna Guillory is felbukkan mint Jill Valentine, a rendező pedig a Highlandert is jegyző Russell Mulcahy.

:smoker:

#88 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 13:59

A Guru bemutatómat már nem tudom szerkeszteni, ezért ide jön a kiegészítés.

A TR:L cikk végén megemlíti az cikkíró, hogy a befejezés alapján lehet folytatásra számítani. :omg: Ha legalább picit foglalkozott volna a játékkal még a tesztelés előtt, utánanézett volna pár dolognak, akkor tudhatná, hogy a fejlesztők ezt a részt egy új sorozat első részének szánják, tehát a következő években TR özönre lehet számítani. :D Aminek örülhetünk is, ha mindegyik min. ilyen jó lesz. :up:

#89 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 14:09

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 7:54

En regebben(98-tol 2001-ig) mindg megvettem/megkaptam az 576konzolt/kbyetot. Sot, voltam a szerkesztosegben joparszor, es megismerkedtem nagyon sok emberrel.

Az, hogy a Kbyte meghalt..nagyon sajnalom. Kedvenc ujsagom volt(foleg a Covboy korszakban). Jo irasok voltak benne, nem volt tul draga(igaz, nem is jart hozza semmi csak plakat).

A konzolt soha sem szerettem annyira, foleg, a foszerk.(Martin) szemelye miatt. Szemelyesen is ismertem - nem egy kellemes figura, szerintem. De maga az ujsag jo volt.

Hogy "jutottál be" a szerk-be? Hogy néz ki liqiud? Kíváncsi lennék, valami nyüzüge kis alak, vagy tényleg olyan cool, mint az írásai...

Én 576 Kbyte-ot az elején vettem, amikor még C64/Amiga is volt benne. Martin akkor úgy nézett ki, mint egy Dave Gahan-klón... :D  Aztán 1998-tól(PS1) Konzolt, akkor még nagyon király volt, aztán
2000-től Kbyte-ot megint. Az egyetlen újság volt, amiben nem volt feleslegesen CD meg DVD. Aztán megvettem pár GameStar/PC Guru-t, de már nem fizetek a DVD-kért feleslegesen, úgy sincs rajta semmi érdekes. De az újság is felesleges. A neten fent van minden, több is, kivéve pár exklüzív bétát.
De ha olvasok újságot, akkor inkább valami értelmesebbet.

#90 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 14:14

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 19:48

Obboy. :omg:  :omg:
"It's a great opportunity to allow our viewers the chance to be a part of the world of 'Desperate Housewives,'" said creator and executive producer Marc Cherry.

Ezért a mondatért vajon mennyit kaphatott?
Egyébként lehet, hogy azért kell a videogame, mert Teri Hatcher kevesellte a gázsiját, és most már 6 millióra felemelték? Jah, lesz még társasjáték és főzőcske-könyv is. :Đ

#91 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 14:33

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 16:33

Konzolos újság van még 1-2. Van egy Guru testvérlap, azt hiszem, MultiPlay vagy mi, de még van 1-2 másik is.

A MultiPlay! három éve megszűnt. Nincs igazi konzolos lap ma Magyarországon. Van a Play!, van a PlayZone (kizárólag végigjátszás, meg poszter), oszt annyi.
Papesz

#92 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 14:37

A Play!-re gondoltam. :) Akkor pont nem volt Guru a kezem ügyében (mindig ott a reklám), ezért a hasonló nevű lap ugrott be.
Nem lehetne mondjuk külföldről az OXM-et (Official Xbox Magazine) megrendelni? Arról egész jókat olvastam. Angol nyelvű, de akit érdekel a konzolok világa, annak biztos megérné. Mondjuk nem tudom mennyibe fájna a megrendelés + postaköltség...

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 18. 14:37 -kor

#93 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 14:38

az jo lenne mert mindig jar hozza jofajta demo diszk. de qrva draga behozatni.
JóSebesség

#94 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 14:48

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 15:38

az jo lenne mert mindig jar hozza jofajta demo diszk. de qrva draga behozatni.

Pesten talán lehet kapni...

#95 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:14

Idézet: spidey - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 13:48

Pesten talán lehet kapni...

Lehet, pont az eredeti ár duplájáért :)

#96 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:16

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 16:14

Lehet, pont az eredeti ár duplájáért :)

Ez már csak így van...

#97 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:17

Turbo, kérdésem volt...
https://forum.hwsw.h...c=103347&st=60#

#98 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 20:38

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 14:37

Nem lehetne mondjuk külföldről az OXM-et (Official Xbox Magazine) megrendelni? Arról egész jókat olvastam. Angol nyelvű, de akit érdekel a konzolok világa, annak biztos megérné. Mondjuk nem tudom mennyibe fájna a megrendelés + postaköltség...

Azért egy nyelvi analfabétákból álló országban nem árt, ha egy újság magyarul van.
Papesz

#99 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 20:42

Idézet: spidey - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 16:17

Turbo, kérdésem volt...
https://forum.hwsw.h...c=103347&st=60#

evekkel ezelott, 99-00 tajekan voltam ott 2-3 alkalommal . egyszeru oka volt  : ott dolgozott az egyik ismerosom, mar nem is emlekszem mivel foglalkozott.. talan ilyen jatekfigurak forgalmazasaval.

az akkori arcokkal talalkoztam csak. kozuluk szinte csak Martin van ma is az ujsagnal.
JóSebesség

#100 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 20:43

Idézet: Papesz - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 21:38

Azért egy nyelvi analfabétákból álló országban nem árt, ha egy újság magyarul van.

Ha te annak tartod magad, jólvan, én nem így gondolom.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.