HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékmagazinok + játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

#701 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 20. 14:01

Idézet: dani83 - Dátum: 2007. okt. 20., szombat - 12:21

:banana:

November 6, nem? :think:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#702 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 16:26

pffffff
:omg:

#703 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 14:14

Bionic Commando remake. De minek?  :rolleyes:

#704 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 14:47

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 17:26

ezt pofán kéne vágni. ráadásul a fahrenheitot lehúzni? LOL
JóSebesség

#705 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 23:30

Vegyes érzések. :rolleyes: Lewis Hamilton és az EA Sports

Idézet

Természetesen szinte biztosra vehető, hogy egy F1 címről van szó, főleg annak tekintetében, hogy egyes pletykák szerint a Sony négy év után lemondott az exkluzív jogokról, méghozzá az EA javára...

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#706 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 07:50

Idézet

Negatív kritika miatt repült a Gamespot szerkesztő

Dixie Flatline, 11:33 - PC X360 PS3 - Játék: Érdekesség - ADATLAP - (61 komment)

(Shacknews) Jeff Gerstmann Gamespot szerkesztőnek nem tetszett a Kane & Lynch és nem volt rest mindezt papírra vetni kritikájában, illetve hangot adni nemtetszésének a videobeszámolóban. Ez utóbbit prompt el is távolították. A játékra 6 sovány pontott adott a lehetséges 10-ből. Egyes pletykák szerint nem is a pontozás, inkább a kritika hangvétele miatt penderítették ki az újságírót, bár ezt a Kotakunak tippet adó forrás nem erősítette meg. Állítólag az Eidos a GameSpot/CNET-tel kötött reklámszerződés visszavonását helyezte kilátásba, ha nem tesznek valamit az ügy érdekében. Gerstmann majdnem egy évtizede dolgozott a Gamespotnál.

...és akkor így merje leírni a véleményét a teszter :look:
Kezdem érteni hogy miért kap mindig 9x%-ot az nfs sorozat a GS-ben :look: :D

#707 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 07:58

MOst áll koppant! Jeff jó arc volt, néha elnagyoltak voltak a kritikái, de a pontozása mindig jó volt.

NADE BAZZ. Ezt nézzétek  :eek:

http://www.gamespot.com/xbox360/action/kan...=summary;yousay

user score = 2.6 

can you say LOL?

és ha akarsz írni te is review-et ezt dobja ki:

Kane & Lynch User Reviews Are Currently Disabled

Thank you for your efforts to contribute to the gaming community.
Ratings for Kane & Lynch are currently not being accepted for display on GameSpot.com.

:down:

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 12. 01. 08:02 -kor

JóSebesség

#708 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 14:13

Nagyon gáz, hogy mivel a kiadó szponzorálta az oldalt, és Gerstmannek(meg amúgy senkinek se az újságírók közül) nem tetszett, kirúgták... és ráadásul el is távolították a videot az oldalról. :omg:  :think:

#709 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 09:17

Idézet

Egyesül az Activision és a Vivendi Games!

A játékipar történetének legnagyobb fúziója során olyan cég jön létre, amely megfoszthatja az EA-t vezető pozíciójától.

Activision Blizzard!!! Jól jegyezzétek meg, hiszen a születendő óriás ezt a nevet kapta a keresztségben. Ha április elseje lenne, azt mondanám, már be is jelentették első játékukat, mely a Call of Warcraft névre hallgat.
Tréfát félretéve...
A megközelítőleg 19 milliárd dolláros üzlet keretében a Vivendi saját részvényeit Activision részvényekké konvertálja, s további Activision részvényeket vásáról, amely révén 52%-os részesedést tudhat majd magáénak.
Az új cég vezetésének terhe Bobbi Kotick (Activision CEO) vállain nyugszik majd. Azt már most tudni, hogy az Activision illetve a Blizzard brand-ek megmaradnak. A Sierra brand sorsa még nem dőlt el.
Ha közelebbről vizsgáljuk az összeolvadást, akkor annak ellenére, hogy megdöbbentően hat, a legteljesebb mértékben logikus. Az Activision erős a konzolok piacán, s jelenleg az FPS-ek (Call of Duty, id játékok) illetve a partijátékok (Guitar Hero) termelik a legtöbb bevételt. A Creative Assembly (Total War széria) Segához való átigazolása óta nincs stratégiai címe, s a kiadó nem rendelkezik MMORPG-vel sem a piacon. Ezzel szemben a Vivendi Games főként a pc-s piacon vitézkedik (főként a Blizzard játékai révén).

#710 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 18:08

Idézet

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapján kamu review pontokkal népszerűsítik a játékot. Az Eidos ezt mára töröltette.

Kép

A játék készítői két nagy nemzetközi magazinnak, a GameSpy-nak és a Game Informer-nek az értékelését hamisította meg 3 csillagról 5-re, hogy a játék hivatalos honlapján ily módon bizonyítsák, bizony mégse lett olyan pocsék a Kane & Lynch: Dead Men. A szerkesztők megkeresték az Eidos-t, az először magyarázkodni kezdett, de végül megadta magát, és mára töröltette a hazug pontokat. A tegnapi incidens után több kisebb gamer magazin egy pár soros review után poénból 5 csillagot adott a Kane & Lynch-nek, abban a reményben, hogy így ők is kikerülhetnek a játék honlapjára, ám tervük nem jött be, az Eidos egyelőre pihentetni kívánja a témát.

Bazeg. Ennyire hulyenek mar tenyleg nehez lenni...

BTW most a hetvegen volt vegre idom egy kicsit jatszani. A Crysist, a Sam and Maxet meg a Kane&Lynch:Dead Men-t toltam. A Crysis az igazan kellemes csalodas, de a Kane & Lynch is egesz jo lett szerintem, sot. Nagyon filmszeru, nagyon gengszter, nagyon egyeniseg. A tortenetmeseles egy kicsiket santit neha, meg lehet, hogy csak a Gerstmann kritika miatt, de en is soknak ereztem kicsit a karomkodast, de osszessegeben josag szvsz.
Es milyen lesz a film...ha jol megcsinaljak, nagyot fog utni.

#711 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 18:39

Idézet: spidey - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 19:08

Bazeg. Ennyire hulyenek mar tenyleg nehez lenni...

BTW most a hetvegen volt vegre idom egy kicsit jatszani. A Crysist, a Sam and Maxet meg a Kane&Lynch:Dead Men-t toltam. A Crysis az igazan kellemes csalodas, de a Kane & Lynch is egesz jo lett szerintem, sot. Nagyon filmszeru, nagyon gengszter, nagyon egyeniseg. A tortenetmeseles egy kicsiket santit neha, meg lehet, hogy csak a Gerstmann kritika miatt, de en is soknak ereztem kicsit a karomkodast, de osszessegeben josag szvsz.
Es milyen lesz a film...ha jol megcsinaljak, nagyot fog utni.

Én sem értettem sok dologgal egyet, amiket mondott, voltak jó pillanatai a játéknak. A fő gond a játékmenettel van szerintem. Egy az, hogy nekiálltam nyomtam egy este és eljutottam Kubáig, ami a hivatalos fórum szerint az utolsó pálya. Addig minden zökkenőmentes volt normal fokozaton, de ott.. a térnél 30. nekifutásra sem sikerült átmenni, mert a csapatortientált játék ai-ja akkora balfasz, mint ide lacháza. Jön a sok köcsög, ő fogja magát, fedezékbe húzódik, persze háttal a többi marhának, aki simán lelövi, odaszaladsz a tűzvonalba gyógyítgatni, mint terézanyus b+, erre vagy te döglesz meg, vagy a pálya túlsó végén ugyanezt a mutatványt adja elő valamelyik iqharcos kispajtásod és szaladhatsz oda, persze a kedves bajtársak képtelenek bárkit is lelőni. 2 óra szarakodás után én itt köszöntem meg a fejlesztőknek a munkájukat és döntöttem el, hogy a büdös életben nem veszem meg ezt a sz*rt :down:  :D

Komolyan az az érzésem támadt, hogy a fejlesztés vége felé rájöttek, hogy ez így rövid lesz, akkor nyújtsuk meg és sz*passunk... hogy csinálhatunk a 3 órás játékból 15öt? Így...

Év csalódása díj nyertese nálam.

Szerkesztette: BoGab 2007. 12. 05. 18:41 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#712 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 13:27

mortal kombat tragikus testvergyilkossag   :confused:  :omg:

Szerkesztette: dani83 2007. 12. 20. 13:28 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#713 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 17:03

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 19:39

Én sem értettem sok dologgal egyet, amiket mondott, voltak jó pillanatai a játéknak. A fő gond a játékmenettel van szerintem. Egy az, hogy nekiálltam nyomtam egy este és eljutottam Kubáig, ami a hivatalos fórum szerint az utolsó pálya. Addig minden zökkenőmentes volt normal fokozaton, de ott.. a térnél 30. nekifutásra sem sikerült átmenni, mert a csapatortientált játék ai-ja akkora balfasz, mint ide lacháza. Jön a sok köcsög, ő fogja magát, fedezékbe húzódik, persze háttal a többi marhának, aki simán lelövi, odaszaladsz a tűzvonalba gyógyítgatni, mint terézanyus b+, erre vagy te döglesz meg, vagy a pálya túlsó végén ugyanezt a mutatványt adja elő valamelyik iqharcos kispajtásod és szaladhatsz oda, persze a kedves bajtársak képtelenek bárkit is lelőni. 2 óra szarakodás után én itt köszöntem meg a fejlesztőknek a munkájukat és döntöttem el, hogy a büdös életben nem veszem meg ezt a sz*rt :down:  :D

Komolyan az az érzésem támadt, hogy a fejlesztés vége felé rájöttek, hogy ez így rövid lesz, akkor nyújtsuk meg és sz*passunk... hogy csinálhatunk a 3 órás játékból 15öt? Így...

Év csalódása díj nyertese nálam.

A tér nekem kifejezetten tetszett, bár nem illik a játékba a csapatorientált gameplay, meg én is szoptam vele 2 órát, de meg lehet csinálni, ugye, csak kommandírozni kell az embereket, hogy ne rohanjanak előre, meg füstgránáttal védeni őket. Nálam az év egyik legjobb TPS-e.

Más.

Trágárkodj a Lionheadnek :)

Szerkesztette: spidey 2007. 12. 20. 17:20 -kor

#714 Felhasználó inaktív   XkSidewalk 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 24. 07:34

Hi Mindenki!

Necros hol van? Valahol olvastam,hogy Mocsy és Lily játékot fejleszt Brazil meg ír valamelyik újságban.

"Valakinek megvan az aktuális PC Guru? Én megvettem a Deus Ex miatt. De amit az újságban találtam ez egyszerűen kiakasztott...  mad_2.gif  Hogy ilyen bunkó baromságokat írjanak PC Guru név alatt... Felháborító! A DVD mellékletről nem is beszélve. Az egyszerűen gagyi. Semmi stílus, semmi tartalom. A nagyját le lehet szedni netről. Komolyan mondom, Sasát el kellene onnan távolítani, meg egy-két másik "jómadarat" is. A régi szép időkben sok igényes teljes játék volt, most alig akad évente 2-3. A cikkírók - néhány kivételtől eltekintve - szánalmasak. De még a jobbak sem mindig írnak jót. Nem is beszélve a gyanús cikkekről. Értem ez alatt azt, hogy fordított vagy s*ggnyalós cikkek is megjelennek." -Necros

Gamer 2002/1 Október olvass bele ott leírták ,hogy a kiadó mit akart. Szerintem ezt ami most a P(ö)C(e)
Guru, és emiatt léptek ,tudták mivé fog válni a Guru. Én inkább arra lennék kivácsi miért szűnt meg a Gamer? Nehogy már a DVD filmek miatt. Nekem ez gyanús.

Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindannyiatoknak! + BUÉK!

#715 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 22:19

ezdekész' :D

#716 Felhasználó inaktív   XkSidewalk 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 06. 22:59

Köszi Maxtreme ,ez érdekes volt.

#717 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 23:56

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 23:19

Ez rohadt nagy :up:  :Đ

#718 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 07. 08:19

Nem tud valaki olyan magyar oldalt, ami Nintendo DS játékokkal, cikkekkel, hírekkel foglalkozik? :confused: Külföldi rengeteg van. :rolleyes:

Szerk.: Esetleg olyan magyar újságot, ami kifejezetten a kézi konzolokkal (NDS, PSP) foglalkozik? :think:

Szerkesztette: Csokis 2008. 01. 07. 08:25 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#719 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 19:13

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. jan. 7., hétfő - 9:19

Nem tud valaki olyan magyar oldalt, ami Nintendo DS játékokkal, cikkekkel, hírekkel foglalkozik? :confused: Külföldi rengeteg van. :rolleyes:

Szerk.: Esetleg olyan magyar újságot, ami kifejezetten a kézi konzolokkal (NDS, PSP) foglalkozik? :think:

egynek :) Google a baratod, tudod.  :)

Szerkesztette: spidey 2008. 01. 09. 19:13 -kor

#720 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 19:51

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. jan. 7., hétfő - 8:19

vegyél ds-t.(egy psp tulaj)
JóSebesség

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »