Idézet: spidey - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 19:08
Bazeg. Ennyire hulyenek mar tenyleg nehez lenni...
BTW most a hetvegen volt vegre idom egy kicsit jatszani. A Crysist, a Sam and Maxet meg a Kane&Lynch:Dead Men-t toltam. A Crysis az igazan kellemes csalodas, de a Kane & Lynch is egesz jo lett szerintem, sot. Nagyon filmszeru, nagyon gengszter, nagyon egyeniseg. A tortenetmeseles egy kicsiket santit neha, meg lehet, hogy csak a Gerstmann kritika miatt, de en is soknak ereztem kicsit a karomkodast, de osszessegeben josag szvsz.
Es milyen lesz a film...ha jol megcsinaljak, nagyot fog utni.
Én sem értettem sok dologgal egyet, amiket mondott, voltak jó pillanatai a játéknak. A fő gond a játékmenettel van szerintem. Egy az, hogy nekiálltam nyomtam egy este és eljutottam Kubáig, ami a hivatalos fórum szerint az utolsó pálya. Addig minden zökkenőmentes volt normal fokozaton, de ott.. a térnél 30. nekifutásra sem sikerült átmenni, mert a csapatortientált játék ai-ja akkora balfasz, mint ide lacháza. Jön a sok köcsög, ő fogja magát, fedezékbe húzódik, persze háttal a többi marhának, aki simán lelövi, odaszaladsz a tűzvonalba gyógyítgatni, mint terézanyus b+, erre vagy te döglesz meg, vagy a pálya túlsó végén ugyanezt a mutatványt adja elő valamelyik iqharcos kispajtásod és szaladhatsz oda, persze a kedves bajtársak képtelenek bárkit is lelőni. 2 óra szarakodás után én itt köszöntem meg a fejlesztőknek a munkájukat és döntöttem el, hogy a büdös életben nem veszem meg ezt a sz*rt
Komolyan az az érzésem támadt, hogy a fejlesztés vége felé rájöttek, hogy ez így rövid lesz, akkor nyújtsuk meg és sz*passunk... hogy csinálhatunk a 3 órás játékból 15öt? Így...
Év csalódása díj nyertese nálam.
Szerkesztette: BoGab 2007. 12. 05. 18:41 -kor

Súgó
A téma zárva.