HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#1121 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 29. 09:37

nos csokis sikerült?
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#1122 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 09:44

Végülis igen. :think: Egész jól jönnek az új torrentek is, ilyen 300KiB körül. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1123 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 10:06

Nekem nem tudnázok ajánlani valamilyen beállítást mivel szörnyen lassan jönnek le a torrentek.
Netem 20/3 Mb/s Chello Gold.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1124 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 10:39

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 10:06

Nekem nem tudnázok ajánlani valamilyen beállítást mivel szörnyen lassan jönnek le a torrentek.

Hát azt passzolom de ezt a kliens kipróbálhatod.

http://deluge-torren...g/downloads.php
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1125 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 10:42

Idézet: Gubek - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 10:06

mivel az upcnél van traffic shaping, ezért napközben normális esetben a torrent limitálva van... elvileg legújabb torrentnél ha bekapcsolod a titkosítást akkor jó lesz.
JóSebesség

#1126 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 10:47

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 11:42

mivel az upcnél van traffic shaping, ezért napközben normális esetben a torrent limitálva van... elvileg legújabb torrentnél ha bekapcsolod a titkosítást akkor jó lesz.

Azt hol kell?
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1127 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 20:56

utorrent->beállítások->bittorent->protokoll titkosítás
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#1128 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 13:03

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 10:44

Végülis igen. :think: Egész jól jönnek az új torrentek is, ilyen 300KiB körül. :)

Mennyivel tudsz amúgy maximum letölteni? Nem a csomagod alapján, hanem gyakorlatilag.

#1129 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 14:33

Kérdeztem µtorrent fórumán a letöltés utáni automatikus (mégegyszeri) adat-újraellenőrzésről.

Idézet: KÉRDÉS

Recheck torrents after they are downloaded once again AUTOMATICALLY.
This would be absolutely necessary. Just be sure, that everything is COMPLETED 100% without any hash fail.
Azureus has this feature since ago...

Idézet: VÁLASZ

Not necessary. Previously requested. You didn't search first did you?
Bittorrent ensures bit-identical data, if you don't get that you have bad software or bad hardware. Do you actually have this problem?
Needless overhead (in this case hard drive checking) isn't what uT is all about.

Idézet: Saját szabadfordítás

Nem szükséges. Korábban már kérték. Nem kerestél rá? A bittorrent bitről-bitre megegyező adatokat biztosít (garantál), ha neked nem akkor rossz szoftvered vagy rossz hardvered van. Igazából ez a problémád?

Az utolsó mondatot nagyjából értem, de nem sikerült normálisan lefordítani. Pls valaki tegye meg!
Egyébként pedig mi a véleményetek a kérdésről? Én igencsak szkeptikus vagyok, mivel Azureussal (hiába ellenőrzi le a szeleteket rögtön letöltéskor) már volt olyan esetem, hogy letöltés utáni újraellenőrzéskor a torrent visszament a letöltés ablakba, mert 1-2 szelet hibás volt, azokat leszedte újra. Szóval akkor most "becsúszhat" hibás piece vagy nem???

Nagyon várom a véleményeket, bizonyítékokat, leírásokat etc.!
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#1130 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 14:53

Idézet: mzso - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 13:03

Mennyivel tudsz amúgy maximum letölteni? Nem a csomagod alapján, hanem gyakorlatilag.

850KiB, miért? :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1131 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 15:08

hát ahhoz képest 3-400 az kevés ... !
vagy csak tényleg kevés a seeder :)

#1132 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 15:18

ha publik trackerről szedi akkor még sok is..
JóSebesség

#1133 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 15:22

igaz... akkor viszont szomorú, hogy 850-et is tudna  :rolleyes:

#1134 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 15:45

Idézet: dash - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 14:33

Kérdeztem µtorrent fórumán a letöltés utáni automatikus (mégegyszeri) adat-újraellenőrzésről.

Idézet: Saját szabadfordítás

Nem szükséges. Korábban már kérték. Nem kerestél rá? A bittorrent bitről-bitre megegyező adatokat biztosít (garantál), ha neked nem akkor rossz szoftvered vagy rossz hardvered van. Igazából ez a problémád?

Az utolsó mondatot nagyjából értem, de nem sikerült normálisan lefordítani. Pls valaki tegye meg!
Egyébként pedig mi a véleményetek a kérdésről? Én igencsak szkeptikus vagyok, mivel Azureussal (hiába ellenőrzi le a szeleteket rögtön letöltéskor) már volt olyan esetem, hogy letöltés utáni újraellenőrzéskor a torrent visszament a letöltés ablakba, mert 1-2 szelet hibás volt, azokat leszedte újra. Szóval akkor most "becsúszhat" hibás piece vagy nem???

Nagyon várom a véleményeket, bizonyítékokat, leírásokat etc.!

Az utolsó mondat arról szó, hogy ez csak a vinyó tartalmának fölösleges ellenőrzése. És szerintem is így van. Minden egyes nyamvadt szelet leellenőriz a torrent kliens mikor letöltötte, és újra leszedi, ha nem jó. Ha ezek után hibásan kerül a vinyóra, ott tényleg valami más baj van.

(nekem pl. úgy szokott elcsesződni az adat, ha elfeledkezem róla, hogy letöltés alatt álló pakkból hallgatom a számokat, és nekiállok taggelni :omg:)
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#1135 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 16:05

Igen, publicról szedem. Ez már így nem rossz nekem. :)

#1136 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 17:35

Idézet: alvaro - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 15:45

Minden egyes nyamvadt szelet leellenőriz a torrent kliens mikor letöltötte, és újra leszedi, ha nem jó.

Még mindig nem értem. :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:
Pontosan ezért kértem az automatikus újraellenőrzés feature-t, mert magától nem teszi meg a végén, mégis előfordulhat hogy valami mégsem jó. Te pedig azt állítod hogy ez nem fordulhat elő?  :confused:
De akkor Azureusban miért van ilyen lehetőség?

Bocsi hogy ilyen értetlen vagyok.
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

#1137 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 17:53

Idézet: alvaro - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 16:45

(nekem pl. úgy szokott elcsesződni az adat, ha elfeledkezem róla, hogy letöltés alatt álló pakkból hallgatom a számokat, és nekiállok taggelni :omg:)

Nekem olyan volt hogy letöltöttem videófájlt és lejátszásnál azt vettem észre hogy hibás. Beraktam az utorrentbe ami talált néhány hibás szeletet. Utólag úgy gondolom hogy amiatt lehetett hogy eltávolítottam a kliensből mielőtt ki tudta volna írni a cache-ből a szeleteket. :)

#1138 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 18:52

sfv file check nem elég?

#1139 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 13:13

Idézet: tasp - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 18:52

sfv file check nem elég?

Egy sfv file semmire nem jó, mert ha hibásak a rar-darabok akkor winrar úgyis kidobja hogy melyik a rossz, nemde  ;)  Engem nem az archívum integritása érdekel, mert ebben a formátumban nem tartok meg semmit, ha kicsomagolja akkor jó - ennyi a rar-os anyagok "önmagában" vett előnye. Sokkal inkább érdekel egy nem tömörített release hibamentessége, ami például filmnél lehet hogy csak utólag derül ki, mert attól hogy egy szelet hibás még lejátszható. Én viszont e téren is 100%-os CRC passzolást szeretnék, amit 99,99999%-ban csak a letöltés végén való ismételt újraellenőrzés jelent. Csak azt ne mond, hogy ha egy film nincs rarolva az úgy ahogy van "szar".

#1140 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 13:15

ájájáj !
torrentről beszélünk hello.
mi az hogy egyben levő videófile-ok?  :think:

minden rar-ban van :)

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.