HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#721 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 27. 15:23

Érdekes, nekem nincsenek ilyenek az ezközkezelőben.

#722 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 15:33

Idézet: mzso - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 16:23

ez minden gepen mas, amibe mas hardver van...

Csatolt fájl:

MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#723 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 17:06

Idézet: mzso - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 15:23

Nézet menü?

#724 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 20:46

Nekem semmi ilyesmi nincs. (már ha jó helyn nézem).
Viszont van sok más.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  e.PNG (0byte)
    Letöltések:: 0

#725 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 20:56

Ld. Signal hozzászólását + Resources by connection + IRQ ág kibontása.

#726 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 09:22

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 20:56

Ld. Signal hozzászólását + Resources by connection + IRQ ág kibontása.

jaaaaaaaa.
Ha már itt járunk az jó hogy  sok minden van 11-esen?

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  ek.PNG (0byte)
    Letöltések:: 0

Szerkesztette: mzso 2007. 03. 28. 09:23 -kor

#727 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 10:07

Ha nem szokott akadozni a hang, nincs USB-s problémád és videó-kártya hibád, maradhat. Bár én lehet hogy egy slottal odébb tenném a hangkártyát vagy hálókártyát.

Szerkesztette: Kory 2007. 03. 28. 10:08 -kor

#728 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 11:27

Idézet: Kory - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 10:07

Ha nem szokott akadozni a hang, nincs USB-s problémád és videó-kártya hibád, maradhat. Bár én lehet hogy egy slottal odébb tenném a hangkártyát vagy hálókártyát.

Hát pendrive-ról igen lassan olvas és lassan is ír rá. És videolejátszás közben ( ha mplayerrel vagy újabb VLC-vel játszom le ) kékhalál van egy idő után.

#729 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 11:41

Idézet: mzso - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 12:27

Hát pendrive-ról igen lassan olvas és lassan is ír rá. És videolejátszás közben ( ha mplayerrel vagy újabb VLC-vel játszom le ) kékhalál van egy idő után.

Nem tudom mlyen gép, de amit látok belőle az is könnyen lehet, hogy 1.1-es USB van benne? Akkor 800 kbyte/sec-nél többet ne várj.

Ha nem így van + a kékhalálok miatt én variálnék a konfigon.

#730 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 13:58

Idézet: Kory - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 11:41

Nem tudom mlyen gép, de amit látok belőle az is könnyen lehet, hogy 1.1-es USB van benne? Akkor 800 kbyte/sec-nél többet ne várj.

Ha nem így van + a kékhalálok miatt én variálnék a konfigon.

Szerintem USB 2-es lenne elméletileg ( abit kt7e alaplap ), a kékhalállal meg nem tudtam mit csinálni.
Mit értesz variálás alatt?

#731 Felhasználó inaktív   sdi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 14:36

Idézet: mzso - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 14:58

Szerintem USB 2-es lenne elméletileg ( abit kt7e alaplap ), a kékhalállal meg nem tudtam mit csinálni.

Hali

Erről a lapról sehol nem írják, hogy USB 2.0 lenne rajta, de lehet hogy a KT133E chip még nem is támogatja. Elég régi darab / 2001 /. Az Abit honlapján csak USB 1.1-es driver van fent.

Szerkesztette: sdi 2007. 03. 28. 14:40 -kor

Sdi

#732 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 15:27

attol, hogy egy irq-n van minden, meg nem kene kekhalaloznia, az elozo asztali gepemen is majd minden a 11-esen volt, megis atom stbail volt, es a gephez kepest nem is ereztem lassunak (athlon1ghz, 512 ram, kt7a deszka, meg teletomve cucokkal)

#733 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 15:52

Idézet: sdi - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 14:36

Hali

Erről a lapról sehol nem írják, hogy USB 2.0 lenne rajta, de lehet hogy a KT133E chip még nem is támogatja. Elég régi darab / 2001 /. Az Abit honlapján csak USB 1.1-es driver van fent.

Biztos igazad van.

Idézet: charlie - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 15:27

attol, hogy egy irq-n van minden, meg nem kene kekhalaloznia, az elozo asztali gepemen is majd minden a 11-esen volt, megis atom stbail volt, es a gephez kepest nem is ereztem lassunak (athlon1ghz, 512 ram, kt7a deszka, meg teletomve cucokkal)

Nálam viszont kékhalál van gyakran. Általában IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL vagy DRVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL üzenettel. És fogalmam sincs mi okozhatja.

#734 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 16:11

akkor az ottan driver gond lesz, az irql hibanek semmi koze nincs a valadi megszakitasokhoz. ez a hiba memoriacimzesi hiba....
viszont! ha mindig mas komponensre nyavajog, akkor lehet mamoria hiba is, kulonben valamelyik driver lesz a ludas (akkor ugye ki is irja, hogy melyik komponens -fajl - lehet a bunos)

link1

link2

esetleg meg biosba toltsd le a nem hasznaklt integralt cuccokat (soros, parhuzamos port, integralt hang, ha nem hasznalod, stb)

#735 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 16:28

Idézet: charlie - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 16:11

akkor az ottan driver gond lesz, az irql hibanek semmi koze nincs a valadi megszakitasokhoz. ez a hiba memoriacimzesi hiba....
viszont! ha mindig mas komponensre nyavajog, akkor lehet mamoria hiba is, kulonben valamelyik driver lesz a ludas (akkor ugye ki is irja, hogy melyik komponens -fajl - lehet a bunos)

link1

link2

esetleg meg biosba toltsd le a nem hasznaklt integralt cuccokat (soros, parhuzamos port, integralt hang, ha nem hasznalod, stb)

Driverből gyakorlatilag mindent próbáltam amit találtam a régi abit siluro t400 vga-hoz és a creative és a soundblaster audiopci 128 hangkártyához. Letiltással nem próbálkoztam még, de majd megnézem. Amit ki ír hogy mi a hibás az igen változó azt hiszem. ( Mostanában már el sem olvasom úgy megszoktam  :( )

#736 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 16:31

Idézet: mzso - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 14:58

A KT133 és így az említett alaplap 1.1-es USB-s, nem csoda hogy lassan kezeli a pendrive-ot.

Variálás alatt azt értettem, hogy pl. rakd egyel odébb a PCI slotban pl. a hálókártyát.

Charlie véleményét nem 100%-ban osztom. Nem jó az, ha a gépben lévő eszközök 60%-a egy IRQ-n van. A fentebb linkelt egy céges gép volt, itt az otthonim. Látható hogy itt is max. az USB van egy megszakításon.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Kory 2007. 03. 28. 16:33 -kor

#737 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 16:52

Idézet: Kory - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 16:31

A KT133 és így az említett alaplap 1.1-es USB-s, nem csoda hogy lassan kezeli a pendrive-ot.

Variálás alatt azt értettem, hogy pl. rakd egyel odébb a PCI slotban pl. a hálókártyát.

Charlie véleményét nem 100%-ban osztom. Nem jó az, ha a gépben lévő eszközök 60%-a egy IRQ-n van. A fentebb linkelt egy céges gép volt, itt az otthonim. Látható hogy itt is max. az USB van egy megszakításon.

Majd ezzel is megpróbálkozom.

#738 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 18:13

Idézet: Kory - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 17:31

viszont ha  alap nem tamogatha a megnemmondom fejbol milyen szabvanyokat, hogy a 15 feletti irq-k is hasznalhatok legyenek rendesen, akkor megis hova rakna szerencsetlen gep azz a sok eszkozt?
en se azt mondtam, hogy ez jo, hanem azt, hogy attol meg mukodnie kene annak a gepnek, mint ahogy a kornyezetembe sok regi gep igy viselkedik, meg a regi sajat gepem is a 11-esbe pakolta a sok bentlevo cucott, megis atomstabil volt

#739 Felhasználó inaktív   kiss.gergely5 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 29. 18:53

Idézet: Kory - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 10:08

Mondtam én az elején, hogy DMA probléma lesz :) Az újratelepítéssel semmire se mész.

1. Ugye a megszakításokat nem nézted meg? Nem ártana tudni mi sharingel mivel.

2. Cseréld ki az összes IDE kábelt (bár a kábelek maguktól nem mennek tönkre, de láttam olyat hogy kicsit megdarálta a szélét egy venti).

3. optikai eszközt (DVD-írót) ne köss vinyóval egy kábelre.

A mellékelt képen láthatod az eszközkezelőt - nézet - típus szerint kibontva, megszakításra.

Mint látható, legfeljebb az USB-nél "engedhető" meg a sharing. Az IDE csatornával egy IRQ-n ne legyen lehetőleg semmi. Ha nincs ilyen gond, a kábel-cserével, és az IDE meghajtók áthelyezésével (HDD-HDD OPT-OPT) megoldódik a gond.

(4. Alaplapi driverek?)

helló, köszi szépen a válaszokat, én nagyon nem értek hozzá, de talán itt kiderül hogy mi lehet az oka,
nos tegnap reinstalláltam a windowst, formáztam is a rendzserpartíciót, és a probléma egy ideig elmúlt, ám ma visszatért, ahogyan a winyó is pio módba...
a dvd írásnál is fennál a probléma, 100%-on ketyeg egyfolytában, és 16X helyett 2,2X-esen ír... :(:(:(:(
nem lehet hogy processzor probléma??

nos ahogy mondtad megnéztem az IRQ-t igy néz ki nekem, nem tudom hogy jó-e vagy rossz:
Kép

az ide/atapi nál pedig így néz ki:
Kép

Kép

mint ahogy megnéztem, a 200 Gb-os winyóm megy PIO módban, mellesleg erre töltök, a 60-as amelyiken a windows is van, az ultra DMA5-ben, egyébként a 60-as már 4 éves a 200-as meg samsung és 2 éves, ha ez jelent valamit...
Kép

vettem ma kábelt csak előtte ki akartam próbálni a dvd írást...a fent említett eredményt hozta...
este kicserélem majd a kábelt és meglátjuk h mivan...

#740 Felhasználó inaktív   kiss.gergely5 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 29. 20:10

Idézet: kiss.gergely5 - Dátum: 2007. márc. 29., csütörtök - 18:53

helló, köszi szépen a válaszokat, én nagyon nem értek hozzá, de talán itt kiderül hogy mi lehet az oka,
nos tegnap reinstalláltam a windowst, formáztam is a rendzserpartíciót, és a probléma egy ideig elmúlt, ám ma visszatért, ahogyan a winyó is pio módba...
a dvd írásnál is fennál a probléma, 100%-on ketyeg egyfolytában, és 16X helyett 2,2X-esen ír... :(:(:(:(
nem lehet hogy processzor probléma??

nos ahogy mondtad megnéztem az IRQ-t igy néz ki nekem, nem tudom hogy jó-e vagy rossz:
Kép

az ide/atapi nál pedig így néz ki:
Kép

Kép

mint ahogy megnéztem, a 200 Gb-os winyóm megy PIO módban, mellesleg erre töltök, a 60-as amelyiken a windows is van, az ultra DMA5-ben, egyébként a 60-as már 4 éves a 200-as meg samsung és 2 éves, ha ez jelent valamit...
Kép

vettem ma kábelt csak előtte ki akartam próbálni a dvd írást...a fent említett eredményt hozta...
este kicserélem majd a kábelt és meglátjuk h mivan...

igaz hogy vettem kábelt de nem jó hozzá, tudtam h a másikat kellett volna megvenni...no majd holnap kicserélem...

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.