HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#1 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 10. 02:54

Szeretném ajánlani a torrentező kollégáknak ezt a csodaprogramot.

# Typical memory use less than 6 MB
# Incredibly small: 115 KB

Tényleg halálos... Használtam a két böszme testvért (BitComet, Azureus), nem voltak rosszak, de ez a csúcs! Nem éreztem a beállításoknál azt a bizonyos "hát ezek meg mi a szöszök" érzést, mégsem hiányolok semmit! Sőt! Olyanokat tud, amiket a többiek nem. Ami nagyon tetszett például, hogy meg lehet adni egy könyvtárat, amibe ha beteszek egy torrent fájlt, elkezdi letölteni. Ezt az fogja nagyon élvezni, akinek szintén van egy letöltögetős gépe. Remekül beállíthatók a limitek nap/óra szerint három fokozatban. Nem kell telepítés, a SoftPedia szerint nincs benne kártevő, de a csúcs mégis a az erőforrásigény!

:lollypop: Hivatalos oldal
:lollypop: Screenshotok
:lollypop: Magyar fordítás

#2 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 10:36

Nekem alapjában véve tetszik, egyedül a dht-jét találtam gyengébbnek, mint az azureus-ét, ezért is nem a µ a default torrentelőm - ritkaságoknál nagyon sokat számít, főleg mikor többhónapos raw animét szedtem, hogy a világ minden sarkából összekaparta az azu a saját hálózatából, ezt a µ nem csinálta meg - viszont egyébként tényleg mindent tud, meg pici és aranyos. Nagyon kulturált módon megírt progi :cool:
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#3 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 14:45

Idézet: alvaro - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 11:36

Nekem alapjában véve tetszik, egyedül a dht-jét találtam gyengébbnek, mint az azureus-ét, ezért is nem a µ a default torrentelőm - ritkaságoknál nagyon sokat számít, főleg mikor többhónapos raw animét szedtem, hogy a világ minden sarkából összekaparta az azu a saját hálózatából, ezt a µ nem csinálta meg - viszont egyébként tényleg mindent tud, meg pici és aranyos. Nagyon kulturált módon megírt progi :cool:

A probléma ott van, hogy az Azureus nem a standard DHT -val dolgozik, hanem saját DHT halózata van, és eléggé használt kliens.

#4 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 15:02

azuerussal az az egyetlen baj, hogy 3-400 mega memóriát simán felzabál, ha megy 4-5 torrent. Na most egy letöltőgép általában nem arról híres, hogy tele van erőforrásokkal. Még a főgépemet és érezhetően belassítja az azureus, a letöltőgépemet meg egyenesen használhatatlanná teszi. Így utorrentet használom mióta ismerem. Olyan torrenteknél, ahol gond volt az availibility-vel és utorrent nem bírta leszedni, hiába próbáltam azureussal az sem segített.

#5 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 16:01

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. Jan. 10., Tuesday - 15:02

azuerussal az az egyetlen baj, hogy 3-400 mega memóriát simán felzabál, ha megy 4-5 torrent. Na most egy letöltőgép általában nem arról híres, hogy tele van erőforrásokkal. Még a főgépemet és érezhetően belassítja az azureus, a letöltőgépemet meg egyenesen használhatatlanná teszi. Így utorrentet használom mióta ismerem. Olyan torrenteknél, ahol gond volt az availibility-vel és utorrent nem bírta leszedni, hiába próbáltam azureussal az sem segített.

hat en azert azt se komaltam az azureusban, hogy egy 3-4 megas programhoz felkellett pakolni egy 100 megas java runtime bizgentyut.  :omg: "dobtam" is kifele par nap hasznalat utan.  :smoker:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#6 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 17:01

Csak 20 az a 100. De lényegtelen, éppen a java alapúsága miatt ilyen erőforrászabáló az azureus. Ha ez nem lenne, akkor messze a legjobb kliens lenne, de így csak 2. lehet az utorrent mögött. Ez a két legjobb kliens, minden más amit próbáltam vagy nagyon spártai volt, kevés funkcióval, vagy jóval lassabb átviteli sebességet produkált.

#7 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 19:22

Idézet: beeci - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 14:45

A probléma ott van, hogy az Azureus nem a standard DHT -val dolgozik, hanem saját DHT halózata van, és eléggé használt kliens.

Tegyenek abba is standard DHT-t, és akkor egy halmaz lesz a µTorrent-ével. Utána majd jól áttérek µ-ra, és kiderül, hogy ezt nekik nem is olyan jó megcsinálni :D Nem is nekik lenne jó persze, hanem nekem :D

szerk.: szóismétlés...

Szerkesztette: alvaro 2006. 01. 10. 19:23 -kor

Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#8 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 21:18

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 17:01

Csak 20 az a 100.

Milyen Javad van neked?

#9 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 23:49

kiprobalom enis ezt a progit mert enis az egyszeru progik hive vagyok.  :cool:

Mumia:
20 megas a setupja de 100at ir ki a windows ha mar telepitve van. en ennyire emlexem. :think:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#10 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 01:20

telleg franko es ahhoz kepest jo sok mindent lehet allitani benne hogy ilyen pici es csupan egy db exe az egesz.. amint talalok hozza PECompact 2.x decompressort, egybol atallok ennek a hasznalatara.  :D addig marad a bitcomet.  :smoker:
(pe compact 2.x-el van betomoritve az exe es kitomorites nelkul nemtom reshackelni benne a dolgokat.  pl a tray ikonjat, stb. :p )

szerk: illetve nemis kell! hiszen elobb olvasni kellene!  :omg:  :D
"How can I change the system tray icon / GUI icon for µTorrent?
Put tray.ico (for the tray) and main.ico (for the GUI) in %AppData%\uTorrent, or in the same directory as utorrent.exe if you have the settings in the same directory. You must restart µTorrent for this to take effect. There are a selection of icons on the User Interface Design section of the µTorrent forums.
"

Szerkesztette: Desorder 2006. 01. 11. 01:32 -kor

#11 Felhasználó inaktív   Beerka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 08:00

jre sztem 60 mega telepitve, bar innen mar nem sok a 100, de lehet te mar sdk-t raktal fel akkor meg megtobb mint 100

amugy en nagyon szerettem az azureust de egyszeruen mikor megzabalta  a procit 99%on neha meg felelt egy vagon memoriat... akkor kiprobaltam xbt-t meg u-torrentet, u-torrent nagyon bejott azota azt hasznalom. Kar hogy windowsos version van csak, meg is lepodtem.

#12 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 10:28

µTorrent 1.1.4 Released
Én már akkor csajoztam, mikor még
szép lány volt az anyátok.
Én már akkor nyomultam, mikor még
jó fej volt az apátok.

#13 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 10:54

Idézet: deak21 - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 10:28

és  :confused:  Már elég régi  :omg: 

Idézet

--- 2006-01-11: Version 1.4 (build 402)

„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#14 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 11:14

Rossz sorból másoltam a linket.  :lol:  Közben leesett, hogy a legtöbbeknek maga a kliens amúgy is jelzi, hogy van update.  :rolleyes:
jó fej volt az apátok.

#15 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 11:30

Kipróbáltam a µTorrentet és nagyon meg vagyok vele elégedve. Korábban a BitCometet használtam és játék közben érezhetően lassította a gépet. Az µTorrentel akadás nélkül tudok játszani és letölteni egy időben.

#16 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 13:17

A torrent oldalak mennyire támogatják ennek a kliensnek a használatát ?
Pontos adatokat küld a trackernek ?

Seedelés közben megjelent egy apró piros tábla a zöld nyíl jobb oldalán. A progi honlapja szerint ez azt jelenti, hogy nincs kapcsolat a trackerrel, de ennek ellenére normálisan megy a seedelés.
Akkor most mit jelent a tábla ?

#17 Felhasználó inaktív   tamaske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 13:24

Idézet: Roberto23 - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 14:17

A torrent oldalak mennyire támogatják ennek a kliensnek a használatát ?
Pontos adatokat küld a trackernek ?

Seedelés közben megjelent egy apró piros tábla a zöld nyíl jobb oldalán. A progi honlapja szerint ez azt jelenti, hogy nincs kapcsolat a trackerrel, de ennek ellenére normálisan megy a seedelés.
Akkor most mit jelent a tábla ?

piros tabla, nincs kapcs trackerrel. ez igy van. viszont a seedeles azert megy, mert nem a trackernek toltesz fel, hanem a tobbi bolybeli tarsadnak. ergo nem kell hozza a tracker, ha mar elindult.

az oldalak tamogatjak, mar ha tamogatas alatt engedelyezest ertesz. persze ez valtozhat.

pontos adatokat kuld altalaban. legalabbis eddig nem merult fel az ellenkezoje.

#18 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 14:24

Ha nincs kapcsolat a trackerrel akkor tudja mérni az oldal a feltöltésemet vagy ilyenkor "feleslegesen" töltök fel ?

#19 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 14:51

Asszem, meg kell várni, amíg újra be tud jelentkezni a trackerre, addig nem érdemes a klienst lelőni.

Az előző kérdésednél a DHT is bejátszhat, azon keresztül tracker nélkül is remekül lehet új kapcsolatokat nyitni.
jó fej volt az apátok.

#20 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 15:08

Idézet: deak21 - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 14:51

Asszem, meg kell várni, amíg újra be tud jelentkezni a trackerre, addig nem érdemes a klienst lelőni.

Az előző kérdésednél a DHT is bejátszhat, azon keresztül tracker nélkül is remekül lehet új kapcsolatokat nyitni.

A DHT-t letiltottam, a trackerrel nincs kapcsolat, a feltöltés mégis megy.
Ezt nem értem.  :confused:

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó