HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#841 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 13. 14:05

Idézet: cseh-vitez - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 14:55

hat a csítelesnek semmi ertelme nincs ...

Sőt, inkább p3n15ség... :mad:
Nade, meg fogom sasolni az 1.7stablét, bár sok eltérés nincs már közte és a béta közt, amit használok (2951-es build) :think:
De most fut, nem fogom lelőni, szegény finn csóka honnan kapna szárnyakat, ha nem tőlem? :D
(milyen hülye érzés egyetlen seederként elutazni hétvégére... de hát c'est la vie, a gépet csak ezért nem hagyom itt bekapcsolva, ha elég kitartó, megvár :D)
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#842 Felhasználó inaktív   yuri 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 14. 12:19

Idézet: biglaci - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 12:34

Megjelent az 1.7es stabil változata.

Már az 1.7.1 is kint van: sürgős javítás

--- 2007-07-13: Version 1.7.1 (build 3360)
- Fix: Invalid download amounts being reported to trackers for >4GB torrents

#843 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 12:44

van vkinek otlete ra hogy gci µTorrent miert nem kepes taskbaron indulni boot utan? allandoan a pofamba tolja a nagy ablakot... probaltam mar mindent, vegignyaltam beallitasokat, probaltam ugy bezarni hogy minimized van, probaltam ugy kikapcsolni a gepet hogy minimized van, hatha akkor ugy is jon vissza.. de semmi :s
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#844 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 13:40

Idézet: moq - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 13:44

van vkinek otlete ra hogy gci µTorrent miert nem kepes taskbaron indulni boot utan? allandoan a pofamba tolja a nagy ablakot... probaltam mar mindent, vegignyaltam beallitasokat, probaltam ugy bezarni hogy minimized van, probaltam ugy kikapcsolni a gepet hogy minimized van, hatha akkor ugy is jon vissza.. de semmi :s

Kb másfél perc alatt megtaláltam az utorrent FAQ-jában.
KATT

/MINIMIZED paraméterrel indítod.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#845 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 15:35

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 14:40

Kb másfél perc alatt megtaláltam az utorrent FAQ-jában.
KATT

/MINIMIZED paraméterrel indítod.

Köszi szépen. Egyébként eddig nem kellett, simán úgy indult, ahogy utoljára abbamaradt a futása.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#846 Felhasználó inaktív   xy16 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 14:47

üdv,

utorrentet kezdtem használni, van pár baja, amit nem értek. :think:

Elöször a letöltések hektikussága volt furcsa, elinditok pl. 6 letöltést, akkor kettöt elkezd gyorsan tölteni, majd amikor mondjuk harmadáig lejönnek, akkor leszabályozza a sebességet és eddig nullán lévöket kezdi el gyorsan tölteni. Ezt játssza már négy napja, egyetlen letöltés se fejezödött be azóta. Söt, van egy letöltésem, ami 99,8%-nál leállt, ot vannak a 100%-os node-ok, de egyiktöl se jön a hiányzó kis részlet.

A másik érdekesség az, hogy idönként teljesen leállitja az internetezést. Döntöen akkor, amikor hirtelen felfut az összes letöltési sebesség 120 kbps-re, ekkor szép lassan elkezdi csökkenteni, és kb. 1-1,5 perc alatt lemegy nullára. Ebböl nem lehet kijönni, hiába zárom be az internete kapcsolatot és kapcsolódok újra, tartósan nulla minden.  :reklamacio:
Egyetlen megoldás a gép újrainditása, ezután internetre kapcsolódni, utorrentet inditani és akkor megint indulnak a letöltések, amig újra le nem szabályoz.

A harmadik gond az, hogy letiltja a Mozillát. Eleinte nem akartam elhinni, hogy nem lehet webet nézni, amikor a utorrent megy, de igy van. Amikor a utorrent el van inditva, a Mozilla egyetlen weboldalt se tud megtalálni, jön a hibaüzenet, hogy "www.valami.hu weboldal nem létezik". Amint leállitom a utorrentet, azonnal müködik a web elérés. Mit lehet tenni, hogy ne kelljen leállitani a utorrentet azért, hogy pl. erre a fórumra tudjak irni? :think:

Prumi

#847 Felhasználó inaktív   kampókezű kalauz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 04. 12:29

A virusirtó azt mondja, hogy:

"utorrent is trying to transmit e-mail messages".  :think: Hoppá, ez mi lehet? Blokkoltam mindenesetre. (1.6.1-es verzió)

xy16: Én is firefoxot használok, nekem simán megy mellette. Esetleg letöltés/feltöltés korlátozása?

Olyanom is volt, hogy leállította a netet, de ez arra gyanakszom, inkább a szolgáltató hibája, ugyanis pár hétig előfordult, aztán úgy eltűnt, ahogy jött. Viszont elég volt egy modem restart, nem kellett az egész gépet újraindítanom.

#848 Felhasználó inaktív   kampókezű kalauz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 04. 12:36

Ja valaki írta, hogy a kapcsolatok számát max. 100-ra kell venni, mert az bezavarhat, és képes leállítani a forgalmat. Mondjuk nekem úgy is leállt, hogy 50-nél több sosem volt engedélyezve...

#849 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 10:12

helló
ipfilterrel hogyan lehet ip-tartományt tíltani?
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#850 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 10:26

Csinálsz egy ipfilter.dat text fájlt, amibe csak beírod a tiltandó ip-tartományt így:

0.0.0.0 - 1.1.255.255

Az ipfilter.dat fájlt pedig elhelyezed a Document and Settings\nev\Aplication Data\uTorrent könyvtárba.

#851 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 13:45

köszi.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#852 Felhasználó inaktív   Tele_von_Zsinór 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 20:51

Idézet: kampókezű kalauz - Dátum: 2007. aug. 4., szombat - 13:29

"utorrent is trying to transmit e-mail messages".  :think: Hoppá, ez mi lehet? Blokkoltam mindenesetre. (1.6.1-es verzió)

Jó eséllyel valaki a 25-ös porton figyelteti a sajátját, az meg az smtp, levélküldős protokoll portja. Lehet portfogós proxy mögött van.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégse szívja.

#853 Felhasználó inaktív   kampókezű kalauz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 23:24

Idézet: Tele_von_Zsinór - Dátum: 2007. aug. 5., vasárnap - 21:51

Jó eséllyel valaki a 25-ös porton figyelteti a sajátját, az meg az smtp, levélküldős protokoll portja. Lehet portfogós proxy mögött van.

És emiatt nekem kell valamit aggódnom?

#854 Felhasználó inaktív   xy16 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 13:41

Idézet: kampókezű kalauz - Dátum: 2007. aug. 4., szombat - 12:29

xy16: Én is firefoxot használok, nekem simán megy mellette. Esetleg letöltés/feltöltés korlátozása?

Olyanom is volt, hogy leállította a netet, de ez arra gyanakszom, inkább a szolgáltató hibája, ugyanis pár hétig előfordult, aztán úgy eltűnt, ahogy jött. Viszont elég volt egy modem restart, nem kellett az egész gépet újraindítanom.

Nem volt itt válasz, igy a bitorrent topikban ki lett tárgyalva, zonealarm tüzfallal van gond, újra kell telepitenem. Mindjárt megcsinálom, csak megvárom az utolsó torrent befejezését.  ;)
Szivat rendesen :mad: , ahogy 97%-ra ért, a 30-70 kbps lecsökkent 3-6 kbps-re.  :reklamacio:

#855 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 07. 09:52

Jók voltak ezek a tegnapi frissítések: :)

--- 2007-09-06: Version 1.7.3 (build 4470)

- Change: improve compatability with Mainline DHT

--- 2007-09-06: Version 1.7.4 (build 4482)
-Fix: DHT crash when Mainline clients were present

#856 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 07. 15:21

Idézet: Kory - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 10:52

Jók voltak ezek a tegnapi frissítések: :)

--- 2007-09-06: Version 1.7.3 (build 4470)

- Change: improve compatability with Mainline DHT

--- 2007-09-06: Version 1.7.4 (build 4482)
-Fix: DHT crash when Mainline clients were present

Hát igen. Elég szerencsétlenek akik fejlesztik amióta Ludvig Strigeus abbahagyta. Az 1.7-et is egyből tiltották mindenhol.

Szerkesztette: mzso 2007. 09. 07. 15:23 -kor

#857 Felhasználó inaktív   Trustnone 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 10. 13:56

Tiszteletem a csapatnak! Egy kis segítséget szeretnék kérni....
Utorrent programot használok egy ideje eddig remekül működött...viszont egy ideje nem akar seed-elni ...más torrent programot is próbáltam de eggyik sem hajlandó seedelni...
Az egyik fórumban olvastam hogy a tűzfal lehet az oka...volt egy leírás hogy nyitni kell egy portot és forwardolni kell ..és egy PVConfig vagy hasonló nevű programot emlegettek de egyrészt ez angol nyelvű és nem is ingyenes azt hiszem.....így az egészből egy szót sem értettem...
Ha valaki érthetően letudná írni hogy mi is a teendő..(az angol tudásom igen csekély)...azt megköszöném...
Ha nem idevaló a téma akkor elnézést kérek...

#858 Felhasználó inaktív   tubby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 15:00

Idézet: Trustnone - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 14:56

Tiszteletem a csapatnak! Egy kis segítséget szeretnék kérni....
Utorrent programot használok egy ideje eddig remekül működött...viszont egy ideje nem akar seed-elni ...más torrent programot is próbáltam de eggyik sem hajlandó seedelni...
Az egyik fórumban olvastam hogy a tűzfal lehet az oka...volt egy leírás hogy nyitni kell egy portot és forwardolni kell ..és egy PVConfig vagy hasonló nevű programot emlegettek de egyrészt ez angol nyelvű és nem is ingyenes azt hiszem.....így az egészből egy szót sem értettem...
Ha valaki érthetően letudná írni hogy mi is a teendő..(az angol tudásom igen csekély)...azt megköszöném...
Ha nem idevaló a téma akkor elnézést kérek...

Itt nézz szét:

http://utorrent.hu/

T41

#859 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 20:51

Idézet: Trustnone - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 14:56

...Az egyik fórumban olvastam hogy a tűzfal lehet az oka...volt egy leírás hogy nyitni kell egy portot és forwardolni kell ..és egy PVConfig vagy hasonló nevű programot emlegettek de egyrészt ez angol nyelvű és nem is ingyenes azt hiszem.....így az egészből egy szót sem értettem...

Nem kell ahhoz ilyen program.

uTorrentnél Ctrl+G (Beállítások, Sebességkalauz) Port-átirányítás tesztelése. Tűzfalat próbaképpen ki lehet kapcsolni. Nem mindegy, van-e router, netszolgáltatás fajtája stb.

#860 Felhasználó inaktív   Trustnone 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 10. 23:33

Köszönöm a segítségeket!Volt egy elég jó cikk ezzel kapcsolatban..ami részletesen leírja mi is a teendő...miután alaposan végig olvastam azt hiszem egyszerűbb menteni az adatokat és formázni a gépet...a hálózatba és a netbe nem piszkálok bele ilyen szinten mert nem értek hozzá...de köszönöm a válaszokat...

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.