Idézet: Xero - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 22:51
Ez pont olyan, mint a fényezés az autóknál. Ügye fényező úgy elrejti a szemed elől a színkülönbséget, hogy észre sem veszed. Kevés ember van, aki megtudja állapítani azt, hogy újra van-e fújva a kocsi. Szerintem Te sem vennéd észre a színe alapján. Az ember szeme sem képes színek közt nagy mértékben különbséget tenni, és a szem a legjobban átverhető dolog. Felesleges azzal jönni, hogy így látsz, meg úgy látsz. Amíg nincsen 2 dolog egymás mellett nem tudsz viszonyítani. Spk ember pedig már alapból úgy áll hozzá, hogy "szar, mert ez nem olyan amit én használok." Több ismimet tréfáltam meg azzal, hogy mutattam 2 képet, egymás után, és kérdeztem, hogy melyik a jobb minőségű. Sokan mindig azt mondták hogy az első kép volt a jobb(3.2-es géppel készült) és a második a vackabb (4megással). Nem tudsz viszonyítani, mert a tudatod átformálja a dolgokat. Egymás mellé téve persze látszott a különbség...
Szerintem a többség a gyártók által szajkózott dolgokat mondogatják. Anno amikor még a ms-ok számítottak, akkor mindenki a 16 ms-os ACER-t dicsőítette, és a 20-25-ösöket lefikázták, hogy szellemképes...
Aztá kiderült, hogy nem 16.7 millió színt ad le... na akkor a nagy dicsőítésekből lett nagy fikázás. Pedig sokan voltak akik addig észre sem vették, amíg nem szóltak nekik...

Súgó
A téma zárva.