Idézet: zef - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 22:57
Volt belőle S-IPS, pl. az enyém.. és sokan másoknak is jutott még IPS-es. Kissé tájékozatlan vagy. A 193P pedig egy csúnya lehúzás volt 180k-ért amikor vettem. Miért kell védeni állandóan? Valami érdemlegeset is mondhatnál ahelyett, hogy engem állítasz be full amatőrnek. Amit feljebb írtam a Samu monitorokról persze semmi reakciója nem volt senkinek sem...
Amúgy peace
Üdv,
zef
Én még nem hallottam S-IPS 1710B-ről, de ha volt, akkor biztos igazad van, és annak szebb volt a képe a 193P-nél.
Érdekes 1ébként az érvelésed a gombnélküliséggel szemben, kb. olyan, mintha azért szídnád a ferrarit, mert túl alacsony.

Ha nem teccik, akkor nem kell megvenni, ez rohadt egyszerű. Mindenkinek más jön be, vkinek teccik a gombnélküliség, nekem pl. teccett, mert 2 kattintással tudtam profilt váltani. Nem teccik a gombnélküliség? Akkor vegyél LG-t.

Valszeg nem azért nincsenek rajta gombok, mert ezzel akarták idegesíteni zefet, és nem is a spórolás miatt (ilyen hülyességet honnan vettél?), hanem azért, mert a tervezők ezt így álmodták meg ergonómikusra. Az egész 193P(+) az ergonómiáról szól, talán az első olyan TFT, ami nem sablonosan néz ki és működik.
Érdemleges mondanivaló a témával kapcsolatban: ott van a hozzászólásomban a link, olvasd el.
A Samsungokról: nem védek semmilyen márkát, mert pl. most volt dolgom egy 930BF-fel, és nem voltam tőle elájulva. Igaz, a Viewsonic VG920-tól sem.
Szerkesztette: fLeSs 2006. 02. 08. 07:25 -kor