Idézet: Vulpes - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 8:45
Tapasztalatokat ne tartsd magadban!

öö helyzet kicsit változott

widescreen tft mellett kitartok, egy kis útikalauz:
ma voltam miklandban, megnéztem 72k-ért az acer delikvenst, bár 3 év a gari, de nem volt túl bíztató a dolog: "azt ami ki van állítva elviheted, 3-4 napja van kinn" ... kösz... vmi szétnyújtott national geographic kép volt rajta, az se töltötte ki a képet, gyászkeret körbe, legalább nem volt pixelhibás....
következett 1 metrómegállóval odébb a saturn a mammutban... hopp, fujitsu siemens w19-1 befigyel, linux megy alatta... de mintha a betűk nem stimmelnének... felbontás: 1024*768, szal csúnya volt, de csak a szöveg, a betűk, betűtípust cseréltem, 1 fokkal jobb helyzet, piszkáltam , de felbontást nem tudtam felküzdeni, szöveget néztem rajta, utánhúzást figyeltem, sokkal profibbnak tűnt már a menüje is mint az acer, de a metro-akcióval ellentétben az ára +10k, 85ezer HUF... 1 év gari, isten tudja hogy cserélik, pixelgariról se sok derült ki, bár van rajta DVI, de az üzletben is csak analógon futott a drága... kicsivel odébb, futott egy promó gép, LG joyok, repülős game, a monitor ismég a FJ volt... nosza, hogy néz ki a cucc élesben!... utánhúzás, csak ha keresem, amúgy jó volt, 8ms-ről beszélünk ugyebár! felbontás 1280*784, tehát kép nem volt nyújtott, a kijelző 3/4-t elfoglaló műszerfal szép volt, hiába nem a natív felbontás! a tájról már beszélhetnénk, mert jó szőrös volt a kép, nem volt AA, meg a grafika is ratyi volt :/ amúgy játszható volt semmi gond, jobb volt, mint amilyenre számítottam, sovány vigasz...
nyugati, westend, media markt, no komment... 0 ws tft
amit kihagytam

mammut, extreme digital... shit
+ új versenyző
Viewsonic VA1912w
kép - 85k
Szerkesztette: EmThor 2006. 02. 27. 17:38 -kor