Idézet: Racecam - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 19:31
Pontosan ez történik, látszik, hogy Te is láttál már panelt belülről!

No, akkor mesélek a P20-2-ről:
Fő parák voltak:
- késleltetés
- zúgás alacsony fényerő mellett
- kék led
Ezzel szemben:
- késleltés: észrevehető, viszonylag nagy
- zúgás: zúg, mint állat (szúnyog)
- kék led: nempara
Részletesebben:
Késleltetés:
Érezhető, minden mintha egy pillanattal később reagálna, mintha a pixelek egy gumiszalagra lennének kötve, és inkább csak követik az eseményeket. Még gépelés közben is látni, ahogy a betűk késleltetéssel rajzolódnak ki. A próba kedvéért rákötöttem a gépre egy másik régebbi TN-es TFT-t, és pont, mint a videón, a TN-es TFT-n hamarabb indult el az ablak, amikor megmozdítottam, az állománykezelőben majd egy egész sornyit volt lemaradva, amikor lépkedtem.
Szóval nem fake. Ellenben nem zavaró. Az ember látja, h van, de hamar hozzá lehet szokni. Viszont egy erős FPS-nél vagy ajtóversenyben bizony zavaró lehet, h tekerem a kormány, az mégis később fordul csak, szóval ezt érdemes mindenkinek letesztelni, h képes-e vele élni.
Egyébként kb nulla perc alatt megszokható.
Zúgás:
85-ös érték alá tekerve a fényerőt beindul a szúnyoghadsereg: zzzzzzzzzzzzzzz. Viszont nem kell 85 alá tekerni, mert alapból nem vakító a fényerő (nem úgy, mint egy ismerős vadiúj acer TN-es monitorán, ami nullára állítva is vakít). Még teljes sötétben sem kell lejjebb tekerni a fényerőt. Aki azonban szeretné még lejjebb tekerni, az leveheti az egyes színek erősségét, így nagyjából hasonló hatást lehet elérni, mint a fényerő csökkentésével (ekkor persze a kontrasztot lehet, h utána kell állítani).
Szóval a gép így teljes kussban dolgozik (de a zzzzzzzz egyébként zavaró lenne).
Kék led:
Nem az a vakító fajta, nagyon diszkrét, szexi, pörfekt
---
Az utánhúzás teljesen rendben van, nagyjából olyan, mint egy 12 ms TN-en, azaz nincs. A színek brilliánsak, a háttérvilágítás sötétben fekete kép mellett látszik, de elfogadható. Sokkal zavaróbb viszont, h ez egészen sötét szürke árnyalatoknál igen feltűnő: a kép közepén még szinte fekete a szín, az szélen meg már szürke. Erősebb árnyalatoknál viszont egyáltalán nem látszik.
Szóval nagyon vagány gép, Rececammal régebben beszéltünk róla, köszönet a segítségért
(és nem fekete, nem gagyiezüst, hanem tisztességes tojáshéjszínű, ááááááááááá

)