HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 26. 22:03

Dobjunk össze 400.000 pénzt hw-re, és legyünk adminok.  ;)
Min'nyá fel is hívom a tulajt.  :cool:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2462 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 22:18

Idézet: Papa - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 22:03

Dobjunk össze 400.000 pénzt hw-re, és legyünk adminok.  ;)
Min'nyá fel is hívom a tulajt.  :cool:

Ugyan, manapság nem fektetünk hw-be, nemtudtad? :D
Buzzon felkerült, hogy mi is volt "anno" a dotkom lufi, most egy kicsit más írányba bontakozik a dolog, de a lufi az már feszül. Őrült felhasználószám nővekedés, őrült, (de jó) sávszélesség emelés, nulla fejlesztési beruházás melett. Szépen fogunk kinézni pár év múlva, most itt nem kimondottan a HWSW-re gondoltam, de csak körbe kell nézni...

Szerkesztette: Socket 2007. 02. 26. 22:18 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2463 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 22:27

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. febr. 25., vasárnap - 17:03

3 hónap letelte után fordulj bizalommal azt adó házigazdához! ;)

Fogalmam nincs ki adta, és hogy mikor volt.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2464 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 22:46

Idézet: Socket - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 22:27

Sajnos nem nyert. :down:
A helyes válasz az lett volna, hogy több mint 3 hónapja történt és Carmaged adta... :D
Wherever you go, go with all your heart.

#2465 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 23:25

Idézet: Socket - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 22:27

Pedig meg tudod nézni, ha magára az "xx%"-re kattintasz. Legalábbis én úgy nézem meg a tiédet. :D

#2466 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 09:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 23:25

Pedig meg tudod nézni, ha magára az "xx%"-re kattintasz. Legalábbis én úgy nézem meg a tiédet. :D

Vagy ne törölje olvasatlanul a hg privijeit... :Đ

#2467 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 27. 16:53

Észrevétel, jelen esetben fakejack >

@Talán nem ilyen esetekben kéne a házigazdai/moderátori szigort gyakorolni (ez FakeJack "hirtelenkezűségére" vonatkozik), néha lehetne a szabályzattól – mérlegelés után – rugalmasan eltérni. Szvsz. A helyzet rosszabbodásához nagymértékben hozzájárult az illető első topikjának gyors bezárása... nameg később a HMCS-k beszólásaira is feltétlenül szükség volt.

Az X1900 témából miért kellett törölni a hozzászólásokat, köztük az enyémet?@

Ez az egyik usertől,
a másik pedig, h itt :

https://forum.hwsw.h...pic=123393&st=0

Gefroce 8900/8950 TOPIKRÓL VAN SZÓ:

"bepe_79 Az első Geforce 8600 teszteredmény:

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=26428"

Kérdés, h a MOD miért nem törölte az offtopicot?(én is offoltam, de sztem odáig az egész topikot törölni kellett volna).Na meg, miért nem végzi normálisan a munkáját?Elhiszem, h a rútkiskacsa sírt neki, h megbántottam kis lelkét és ugyan, törölje már a hszeimet (ez abból látszik, h csak az enyém van törölve, az aminek ténylegesen törölve kellene lennie, az pedig ott van offtopiknak).Ebből is látszik, h mennyire lexarják a botok, h mi a szitu.Rosszabb esetben még a témához sem értenek.
Kérdés még, h márking akinek mindig bele kell kötnie valakibe (nem egyszer még csak nem is jogosan, +bicskanyitogató stílussal) az pedig nem kap semmit, csak peter oda nyögök neki valamit oszt jóvan.Van itt értelmes mod is?Aki normálisan végzi a "munkáját"?Vagy csak a józsefvárosi piacról vásárol a hávéesvé tulaj.a?  :think: Lehet menni a sg-re példáért  :omg:

Szerkesztette: DoxaM 2007. 02. 27. 16:59 -kor

MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#2468 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 17:50

Nincs közöm hozzá, de reagálnék:

1.: egy mukkot nem értettem abból amit leírtál. :think:

2.: ha másik fórumot hozol fel példának, akkor javaslat, hogy használd azt a fórumot,  ha már az "jobb".

3.: személyeskedésért is irgumburgum, ha jól tudom :think:

bocs az OFFért :rolleyes:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2469 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 18:32

DoxaM, jobb lenne ha befognád a szádat és elgondolkoznál azon, biztosan a modokkal és ezzel a fórummal van-e gond. Miután nekem ugattál be durva személyeskedéssel (amit egyébként meg tudunk beszélni személyesen, számom az adataimnál, időpont egyeztetés után várlak személyesen egy fogászati kezelésre), végigolvastam a hozzászólásaidat.
Nem tudsz normálisan fórumozni. Ha normálisan szólnak hozzád, akkor is a fröcsögés megy vissza.
Picit gondolkodjál inkább. Fórumon ilyen nagy az arcod, vagy elém állsz és elmondod ugyanazt, amit ott a kimoderált 8950 topikba írtál?!
Szégyeld a pofád.

Szerkesztette: Omega 2007. 02. 27. 18:49 -kor

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 27. 18:41

És még valami :

Egy 2002. szept. 16. regisztrált tagnak egy 'kurvaanyád' -dal többet lehet megengednie, mint egy 2006. dec. 23. regisztráltnak.

(Bocs, lómega, te voltál kéznél... ;))

...hát még nekem... :nevet2:

#2471 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 18:50

DoxaM, megprobalok arra valaszolni, amit a joszefvarosi piacos agyammal ertelmezni birtam a hozzaszolasodbol es ram vonatkozik:

Az altalad beidezett hozzaszolasnak semmi koze a te esetedhez. Egyebkent egyik esetben sem kellett volna rugalmasan ertelmezni a szabalyzatot es elterni attol. Szerintem. Aki szemelyekedik, flamet gerjeszt, az viselje annak kovetkezmenyeit.

A topik azon reszet mozgattam a Tematemetobe, amelyben a flame kialakult es felduzzadt. Ennek a flamenek az okozoja tortenetesen Te voltal, igy a legtobb torolt hozzaszolas toled szarmazik, DE NEM AZ OSSZES.

Valoban, nem foglalkozom a temaval olyan melyrehatoan, mint a VGA topikos torzsforumozok, de azt el tudom donteni, hogy mi fer bele a forumszabalyzat kereteibe es mi nem. Ha nem igy lenne, mar reg nem lennek hazigazda.

Nem kene masokra ujjal mutogatva felmentest keresned a sajat szabaly(zat)szegesedre. A te stilusod is boven bicskanyitogato, raadasul a hozzaszolasaid 0% szakmai ertekkel birtak abban a topikban (ertsd: sutott roluk, hogy csak szemelyeskedo celzattal szulettek). Masok is megkapjak a maguket, ha megerdemlik (az emlitett forumtarsnal ez mar tobbizben meg is tortent).

Vegezetul: lehet visszamenni a peldakent emlitett sg-re, ha itt nem tetszik a tarsasag, a forumszabalyzat meg a moderacio.

A gamestar linket nem tudom mire velni.
A szemelyeskedesedre meg a forum tulajahoz intezett mondatokra nem reagalnek, ha nem gond.

#2472 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 19:31

DoxaM, az SG kamionos topicban szerettel várunk :cool: :omg: :D
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2473 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 20:00

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 16:53

Kérdés még, h márking akinek mindig bele kell kötnie valakibe (nem egyszer még csak nem is jogosan, +bicskanyitogató stílussal) az pedig nem kap semmit, csak peter oda nyögök neki valamit oszt jóvan.Van itt értelmes mod is?Aki normálisan végzi a "munkáját"?Vagy csak a józsefvárosi piacról vásárol a hávéesvé tulaj.a?  :think: Lehet menni a sg-re példáért  :omg:

Nem kötelező itt fórumozni.

#2474 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 27. 20:53

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 18:41

...hát még nekem... :nevet2:

De azért ugye továbbra is tegezhetünk téged?  :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2475 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 16:13

Üdv!
A jelzés gomb csak dísznek van? :confused:
Az X-Fi topikban jeleztem egy-két dolgot, személyeskedést, undorító stílust, ami nem oda illik. Semmi sem történt...
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2476 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 16:15

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 16:13

Üdv!
A jelzés gomb csak dísznek van? :confused:
Az X-Fi topikban jeleztem egy-két dolgot, személyeskedést, undorító stílust, ami nem oda illik. Semmi sem történt...

Még nem tévedt erre Drummaster. :D Majd lesz, mint ahogy volt már 1x. Sajnos.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2477 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 12:21

A Gameware, Test Drive Unlimited topic kapcsán írok, ami be lett zárva Drummaster által. Idézem az indokot:

Idézet

Ártatlan válasz (mindenkinek): Warez = lakat.

Rendben, tiszta sor, hogy zártad (ezzel is lehetne vitatkozni, de nem teszem, mert felesleges). Viszont, akkor kérhetném, hogy a "HWSW F1 bajnokság 2007" topic-ot is legyenek szivesek az illetékesek zárni és figyelmeztetéseket osztogatni? Akár saját magadra is Drummaster (persze, ha ez lehetség)? :rolleyes: Mert bizony nyíltan folyik a warez!

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 12:01

Na, akkor kérhetnék egy linket a frissítéshez meg a loaderhez és melbourne-höz? Nekem még a "régi" verzióvan fent.

Majd 3 hozzászólással lejjebb a link másik fórumozó által. De nem ez az első, hogy linkelve van a loader! (Mielőtt megkérdezi valaki, igen, az rFactor fizetős és NET-en keresztül lehet megvásárolni, mint az LFS-t!)

Tudom, hogy a hozzászólásom és ezzel együtt a kérésem süket fülekre talál, mert az a topic itt egyeseknek (igen, Drummaster rád gondoltam jelen esetben) szent és sérthetetlen.

Egyenlő bánásmódot, ha kérhetem. Ha nem, nem.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2478 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 12:37

Idézet

It's illegal, it's for poor people.
If you like this game and rich enough, please buy it.
:nevet:
A fentebb említett loaderben lévő nfo tartalma... :down:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2479 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 15:02

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 12:21

A Gameware, Test Drive Unlimited topic kapcsán írok, ami be lett zárva Drummaster által. Idézem az indokot:

Rendben, tiszta sor, hogy zártad (ezzel is lehetne vitatkozni, de nem teszem, mert felesleges). Viszont, akkor kérhetném, hogy a "HWSW F1 bajnokság 2007" topic-ot is legyenek szivesek az illetékesek zárni és figyelmeztetéseket osztogatni? Akár saját magadra is Drummaster (persze, ha ez lehetség)? :rolleyes: Mert bizony nyíltan folyik a warez!

Majd 3 hozzászólással lejjebb a link másik fórumozó által. De nem ez az első, hogy linkelve van a loader! (Mielőtt megkérdezi valaki, igen, az rFactor fizetős és NET-en keresztül lehet megvásárolni, mint az LFS-t!)

Tudom, hogy a hozzászólásom és ezzel együtt a kérésem süket fülekre talál, mert az a topic itt egyeseknek (igen, Drummaster rád gondoltam jelen esetben) szent és sérthetetlen.

Egyenlő bánásmódot, ha kérhetem. Ha nem, nem.

Már vártam, hogy mikor jön elő ezzel valaki, teljesen érthetően. A HWSW F1 bajnokság egész eddig az F1 Challenge 99-02 programmal ment. Mivel elvileg beszüntették a mod-ok készítését, vagy a 2005-ös moddal folytatjuk az eredeti programmal, vagy más szimulátor után kellett néznünk, amihez fejlesztenek modokat. Így jött a képbe az rFactor, amit viszont senki nem ismert. Ismeretlenül viszont nem tudunk dönteni, mi a jobb. Biztosíthatlak, hogy amennyiben az rFactor mellett döntünk a bajnokság összes résztvevője megvásárolja a játékot, hisz ez feltétele lesz a bajnokságban való indulásnak és ellenőrizhető is. Ha viszont maradunk az F1CH-nál, lehet törölni az rFactort. Úgy gondolom, hogy ha lenne demoja az rFactornak, amin a modokat és trackpackokat, carseteket is lehet tesztelni, azt választottuk volna. Sajnos ilyen demo nincs.

#2480 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 15:10

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 15:02

Már vártam, hogy mikor jön elő ezzel valaki, teljesen érthetően. A HWSW F1 bajnokság egész eddig az F1 Challenge 99-02 programmal ment. Mivel elvileg beszüntették a mod-ok készítését, vagy a 2005-ös moddal folytatjuk az eredeti programmal, vagy más szimulátor után kellett néznünk, amihez fejlesztenek modokat. Így jött a képbe az rFactor, amit viszont senki nem ismert. Ismeretlenül viszont nem tudunk dönteni, mi a jobb. Biztosíthatlak, hogy amennyiben az rFactor mellett döntünk a bajnokság összes résztvevője megvásárolja a játékot, hisz ez feltétele lesz a bajnokságban való indulásnak és ellenőrizhető is. Ha viszont maradunk az F1CH-nál, lehet törölni az rFactort. Úgy gondolom, hogy ha lenne demoja az rFactornak, amin a modokat és trackpackokat, carseteket is lehet tesztelni, azt választottuk volna. Sajnos ilyen demo nincs.

Rendben, ez érthető. Csak itt is alkalmazni kellene akkor a szabályokat, függetlenül a körülményektől. Tudod ilyenkor szoktad írni némelyik topic-ba, hogy erre ott a PÜ! A félreértések elkerülése végett, nem akarom, hogy zárjátok be, csak ott is legyenek betartva a szabályok, ne legyen különcebb az a topic sem. Ezek után a loader kérdést PÜ-be végezzétek és ezzel el is van intézve a kérdés.

Szerkesztette: Csokis 2007. 03. 07. 15:13 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.