HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 07. 15:18

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 15:10

Rendben, ez érthető. Csak itt is alkalmazni kellene akkor a szabályokat, függetlenül a körülményektől. Tudod ilyenkor szoktad írni némelyik topic-ba, hogy erre ott a PÜ! A félreértések elkerülése végett, nem akarom, hogy zárjátok be, csak ott is legyenek betartva a szabályok, ne legyen különcebb az a topic sem. Ezek után a loader kérdést PÜ-be végezzétek és ezzel el is van intézve a kérdés.

Annyi csupán a különbség (ami miatt nem lehet teljesen függetleníteni a körülményeket), hogy míg pl a TDU-hoz (meg szinte minden játékhoz) van ingyenes demo, nyílvános teszt, amiknek segítségével valaki el tudja dönteni, hogy tetszik-e neki a program, vagy sem, addig az rFactornál nem volt ilyen lehetőségünk. Mint említettem, ha lett volna, azt választottuk volna.

Abban igazad van, hogy a loader linkeket nem kell nyilvánosban megbeszélni (senkinek, természetesen) vedd úgy, hogy betoltam magamnak (is) 20% figyut.

#2482 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 15:40

Idézet

Ezek után a loader kérdést PÜ-be végezzétek és ezzel el is van intézve a kérdés.

Ezt kernem en is... :rolleyes:
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2483 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 15:51

Nos, akkor jó lenne egy nyitott TDU topic, mert bizony engem (most) nem izgat a warez téma, de egy kér(d)ésem viszont lenne.  ;)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2484 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 15:56

Idézet: Papa - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 15:51

Nos, akkor jó lenne egy nyitott TDU topic, mert bizony engem (most) nem izgat a warez téma, de egy kér(d)ésem viszont lenne.  ;)

Már van egy új téma. Esetleg egy összevonás jó lenne :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2485 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 16:03

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 16:53

@... Az X1900 témából miért kellett törölni a hozzászólásokat, köztük az enyémet?@

Ezt én írtam valamikor, de nem kaptam választ, pedig ha jól emlékszem, a csuklóból-topikzárás, beszólogatás helyett azon kevesek közé tartoztam, aki segíteni próbált a póruljártnak. Egy másik villámkezű meg seperc alatt bannolta a gonosztevőt, nehogy véletlenül még válaszolni is tudjon.

Ugye a provokátorokkal együtt tiszta lelkiismerettel, elégedetten dőltetek hátra - sikerült megmutatni szerencsétlen külföldön élő magyarnak, milyen kemények is vagyunk idehaza.

#2486 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 16:49

Tekintettel a történtekre (melyért én vagyok a felelős) a mai nappal lemondtam moderátori tisztségemről.

#2487 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 16:55

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 16:49

Tekintettel a történtekre (melyért én vagyok a felelős) a mai nappal lemondtam moderátori tisztségemről.

Nemár. Ki fogja Daniékat megfékezni a gamewareban? :Đ Szerintem gondold át. ;)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2488 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 16:58

Én nem ezt kívántam elérni. :( Gondold át mégegyszer és maradj moderátor! Minden ember hibázhat!!! Viszont én itthagyom a fórumot.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2489 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 17:00

Én is pár hónapja írtam, hogy úgy érzem, nem vagy a helyzet magaslatán.
Mindenkinek lehetnek problémái és mindenki követhet el hibákat. Még az Országos Rendőrfőkapitány is, a Miniszterelnök is, egy fél kontinensnyi ország Elnöke is.

Mindazonáltal úgy gondolom, hogy sokat veszítene a Fórum, ha megválnál moderátori tisztségedtől.

Ez csak egy észrevétel volt, nem javaslat és nem bírálat.

Csokis, akkor mi volt a célod? Moderátornak nincsen százalék, hanem lapát van. Bele lehet ülni önként, vagy beleültetnek. Szerintem nem kéne most egyiket sem. A Fórumot meg ne hagyd itt. Ld. hozzászólás második sora.

#2490 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 17:06

Na most akkor mindenki uljon le egy kicsit es szamoljon el tizig. Semmi ertelme annak, amit csinaltok. Csokis felvetese jogos volt, meg lehet szuntetni az allapotot, de nem annak kellene a vegenek lenni, hogy ket ember itthagyja a forumot...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2491 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 17:09

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 17:00

Csokis, akkor mi volt a célod? Moderátornak nincsen százalék, hanem lapát van. Bele lehet ülni önként, vagy beleültetnek. Szerintem nem kéne most egyiket sem. A Fórumot meg ne hagyd itt. Ld. hozzászólás második sora.

Természetesen az egyenlő elbírálás és beismerés, hogy hibázott! Jelen esetben ez nem egyenlő (számomra) a lemondással. Semmi más szándék nem volt benne. Beismerte, ezek után nem lesz különc ebből a szempontból az a topic se és ennyi. De nem így történt...

Szerkesztette: Csokis 2007. 03. 07. 17:10 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2492 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 17:24

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 17:06

Na most akkor mindenki uljon le egy kicsit es szamoljon el tizig. Semmi ertelme annak, amit csinaltok. Csokis felvetese jogos volt, meg lehet szuntetni az allapotot, de nem annak kellene a vegenek lenni, hogy ket ember itthagyja a forumot...

Krinyo

:up:

#2493 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 18:27

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 16:03

Ezt én írtam valamikor, de nem kaptam választ, pedig ha jól emlékszem, a csuklóból-topikzárás, beszólogatás helyett azon kevesek közé tartoztam, aki segíteni próbált a póruljártnak. Egy másik villámkezű meg seperc alatt bannolta a gonosztevőt, nehogy véletlenül még válaszolni is tudjon.

Ugye a provokátorokkal együtt tiszta lelkiismerettel, elégedetten dőltetek hátra - sikerült megmutatni szerencsétlen külföldön élő magyarnak, milyen kemények is vagyunk idehaza.

Az asszem en voltam voltam (bannolni en nem tudok, de en kertem ra). Emlekeim szerint a topiknyito vagy 5 fele szabalyzat pontot sertett meg csipobol. Eloszor zartam a topkjat es megkertem, hogy a megfelelo topikban irja le ertelmesen a problemajat. Aztan megnyitotta ugyanugy a topikot es elkezdett szemelyeskedni. Ezt a topikot is zartam es figyut adtam neki. Erre ujraregisztralt. Ekkor kertem ra a ban-t. Hogy ezt te hogy tudtad az idegengyuloletre levezetni igen durva csusztatas nelkul, azt azert elmondhatnad. A szerencsetlen kulfoldon elo magyarra ugyanugy vonatkoznak a forumszabalyzat es a (n)etikett pontjai. Ha nem tartja be, repul. Nagyon szep dolog, hogy te ezek ellenere segiteni probaltal neki, de igy jartatok. Ha ennyire sziveden viseled az ugyet, akkor kuldjel neki emailt valamelyik adatlapjan keresztul.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 03. 07. 18:28 -kor

#2494 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 07. 19:21

Ha ez visszatart: én szívesen látnálak vörös csillagok nélkül! :Đ

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:29

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 19:21

Ha ez visszatart: én szívesen látnálak vörös csillagok nélkül! :Đ

Bunekó !!! :pokeas:

#2496 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:29

Többek között ez a post is mutatja, hogy sokat vesztene vele a fórum ;)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2497 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 23:12

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 18:27

Az asszem en voltam voltam (bannolni en nem tudok, de en kertem ra). Emlekeim szerint a topiknyito vagy 5 fele szabalyzat pontot sertett meg csipobol.

Akkor az emlékeid megcsalnak, vagy legalábbis tévedsz a kronológiát illetően, mivel a topiknyitó eredendően egyetlen fórumszabályzatot sem sértett meg. Mindössze talán a kiabálása ütközött netikettbe, de a nagybetűket leszámítva a legelső postjában (a körülményekhez képest) érthetően fogalmazta meg a problémáját, és udvariasan kért segítséget. Ha pontosan emlékeznél, az is eszedbe jutna, hogy a leírás alapján nem volt egyértelmű a kérdés hovatartozása, szóval nem kellett volna rögtön ide-oda küldözgetni. Meg kellett volna várni, hogy olyanok is hozzászóljanak, akik tudnak (és akarnak is) segíteni.

Persze később valóban elkövetette mindazokat a bűnöket amiket soroltál, csak éppen arról az apróságról feledkezel meg, hogy a helyzet eldurvulásában Te magad is aktívan közreműködtél az első topik – szerintem – elhamarkodott bezárásával. Az őslakók beszólásairól nem is beszélve.

Mindegy, befejeztem, ha téged nem zavar, engem nem zavar...

#2498 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 23:22

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 19:29

Többek között ez a post is mutatja, hogy sokat vesztene vele a fórum ;)

Miért, mit mutat? :think:

#2499 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 23:28

Azt hogy beismerte, hogy hibázott és vállalja a felellősséget és következményeket, ez azért nagyon ritka Abszurdisztánban.

#2500 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 08:08

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 23:12

Mindegy, befejeztem, ha téged nem zavar, engem nem zavar...

Így legyen.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.