HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 18. 17:37

Idézet: Friczy - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 12:04

Mivel a hozzászólások száma csak és kizárólag az aktivitást mutatja, úgyis csak arra jó, hogy a delikvensről látszik, hogy grafomán-e, vagy sem :), esetleg kötődik-e annyira a hwsw fórumhoz, hogy írjon. Innentől kezdve sokat eleve nem számít. Kár variálni (bár természetesen ezzel az erővel a Balhát is lehetne számolni, az is aktivitást jelez.

Ezért volt jó, ha másnak nem is, csak az újaknak, a minősítgetősdi. Amit lehetett szeretni, utálni, szidni, de tény, hogy egy újoncot az jobban eligazított. Nem mondtam hogy vissza kell hozni :D , de erre a célra az volt a jó megoldás anno.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#42 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 20:03

Idézet: Kory - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 11:23

Az egyébként valós, hogy Blue-MOD november 2. óta nem is szólt hozzá semmihez?

Erről jut eszembe, hogy elég zavaró a témákban az inaktív HG-k létezése. Nem csak Blue-MOD ilyen, a Társalgóban-Szigeten például (amennyire fórumozói szemmel látjuk) teljesen feleslegesen van kék csillaga Wicknek, Jarethnek, Cheesenek.

#43 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 22:06

Idézet: Tigger - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 20:03

Erről jut eszembe, hogy elég zavaró a témákban az inaktív HG-k létezése. Nem csak Blue-MOD ilyen, a Társalgóban-Szigeten például (amennyire fórumozói szemmel látjuk) teljesen feleslegesen van kék csillaga Wicknek, Jarethnek, Cheesenek.

Vagy a másvilágban Goodman, vagy giotto. Előbbit valamikor tavaly nyáron láttam utoljára arra, giottot talán összel, vagy tél elején. Mondjuk mint már említettem is, engem aztán abszolute nem zavar, sőt, de pl nem tudom , hogy a jelzés gomb hova esik, de gyanítom kettőjükhöz, továbbá nincs aktív mod a másvilágban. Mondjuk ez sem zavar, mert nincs is igazán szükség rá, max a Maces témákban, de azt meg nem nagyon olvasom :) De ezt is mintha már mondtam volna :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#44 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 22:08

Attól függetlenül, hogy nem szólnak hozzá, még vígan olvasgathatnak.. (persze csak védem őket :D)

Szerkesztette: Poopa 2006. 01. 18. 22:10 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#45 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 22:25

Idézet: Kory - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 11:23

[...]
Mondjuk szintén érdekes, hogy minden egyes szekcióra jut vagy "nyóc"  moderátor, a Multimédiában csak Blue-MOD egyedül moderátor.
[...]

Előtted a lehetőség, ha jól emlékszem úgy működik a házigazda státusz elnyerése, hogy a bátor delikvens jelzi ilyen irányú szándékát.  ;)

Viszont gondolom nem elég egyszerűen jelentkezni, valamilyen megfelelősségi alapelvek biztosan vannak. Sejtésem szerint egy ilyesmi teszt eredménye a házigazdaság:

1. tudni kell mit takar a HWSW rövidítés,
2. ismerni kell legalább egy jogászt, a későbbi problémák kivédése miatt,
3. a pszichológusi és szociológusi jártasság előny
4. és a teszt: 3dl szilvapálinka egyhúzásra, ezután 12km futás, miközben Krinyó melletted megy a kocsijával és véletlenszerű kérdéseket tesz fel a Fórumszabályzatból... :D

#46 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 22:26

SuMMer : :nevet2: :lol:

#47 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 22:34

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 22:25

Előtted a lehetőség, ha jól emlékszem úgy működik a házigazda státusz elnyerése, hogy a bátor delikvens jelzi ilyen irányú szándékát.  ;)

Így van.

PS: a 4. pont nem jó, 5dl és 10km helyesen :D
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#48 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 22:37

:up:  :nevet2:

#49 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 23:01

Ez nem szokott járható út lenni.  :o
A legjobb, ha valakit a hozzáértése, és az addigi tevékenysége miatt kérnek fel ilyen munkára.

#50 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 23:17

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 23:01

Ez nem szokott járható út lenni.  :o
A legjobb, ha valakit a hozzáértése, és az addigi tevékenysége miatt kérnek fel ilyen munkára.

Az "A távoli föld dalai" c. könyvben volt azthiszem leírva egy választási rendszer, melyben a következő elnököt egy számítógép jelölte ki, annak alapján hogy mennyire volt alkalmas, és hogy mennyire nem érdekelte a politika.

Ez tűnik jó rendszernek, nem lenne rossz ha egy moderátor kicsit beletúrna a közeljövőben a modhiányos/alulmoderált szekciókba, és egy-egy embert felkérne a munkára a kihullott házigazdák helyett :think:

Az "én moderátor/hg szeretnék lenni" egyénekből nem biztos hogy jó sülne ki, elég ha visszaolvastok ebben a topicban(és az előzményében) kik kértek eddig ilyesmit :D

Szerkesztette: freeone 2006. 01. 18. 23:18 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#51 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 06:35

1. tudni kell mit takar a HWSW rövidítés,
2. ismerni kell legalább egy jogászt, a későbbi problémák kivédése miatt,
3. a pszichológusi és szociológusi jártasság előny
4. és a teszt: 3dl szilvapálinka egyhúzásra, ezután 12km futás, miközben Krinyó melletted megy a kocsijával és véletlenszerű kérdéseket tesz fel a Fórumszabályzatból... :D

Nem is rossz, ezt bevezetjuk. :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#52 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 06:45

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 22:26

SuMMer : :nevet2: :lol:

Ha már javaslatok, és bírálatok, ezt nem szeretném az azonnali intézkedésekbe, mert nem életbevágóan fontos: Poopa (és még pár másik fórumtársunk) naponta 15-20 ilyen jellegű, masszív offtopic hozzászólást generál a Szigeten, és környékén. Lehet, hogy még senki nem szólt neki, de ez kezd egyre zavaróbbá válni. Bocs...

Szerkesztette: Tigger 2006. 01. 19. 06:46 -kor

#53 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 08:05

Nem, kösz, valószínű nem vagyok szakmailag elég felkészült :D

Csupán jeleztem, hogy van egy nem túl szerencsés állapot. Majd megoldják, ha fontos valakinek.
  :confused:  :)

#54 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 19. 09:43

Idézet: freeone - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 17:37

Ezért volt jó, ha másnak nem is, csak az újaknak, a minősítgetősdi. Amit lehetett szeretni, utálni, szidni, de tény, hogy egy újoncot az jobban eligazított. Nem mondtam hogy vissza kell hozni :D , de erre a célra az volt a jó megoldás anno.

Egy hülyeség!  :rolleyes:

Pl. T2K erősen TG volt majdnem végig (azaz 1-2 csillagja volt), pedig senki nem értett úgy a VGA-khoz (meg más IT témákhoz), mint ő. Az meg is érdemelte, aki a TG minősítése miatt nem kért tőle szakmai tanácsot, nem olvasta el az ismertetőit!

Vagy ott van 2-More! Ő is erősen az 1 csillag felé tendált, de amióta a HWSW-t olvasom egészen biztosan a legjobbakat az ő hozzászólásain nevettem. Aki az 1 csillagos minősítés miatt nem olvasta a hozzászólásait, az szintén megérdemelte, mert valami kimaradt az életéből.

A minősítgetősdinél nagyobb f*szságot még nem hordott a hátán a Föld! :omg:  :down:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#55 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 10:17

Idézet: Tigger - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 6:45

Ha már javaslatok, és bírálatok, ezt nem szeretném az azonnali intézkedésekbe, mert nem életbevágóan fontos: Poopa (és még pár másik fórumtársunk) naponta 15-20 ilyen jellegű, masszív offtopic hozzászólást generál a Szigeten, és környékén. Lehet, hogy még senki nem szólt neki, de ez kezd egyre zavaróbbá válni. Bocs...

Épp Summer szólt ilyen téren egyszer, de figyelj!

Ez egy fórum, ami azért létezik, hogy formát adjunk véleményünknek. Summer kollega írt így kellemesen vicces post-ot, amin én jót derültem. Ezért kapott rá hosszas szöveg helyett 2 smile-t, ami ebben az esetben minden szónál többet mond.

Ne kezdjünk el arról vitázni, hogy kinek mennyire értelmesek/hasznosak a postjai. Remélem világos voltam.

Erre ne is reagálj, mert 1000 ilyen vita volt már eddig is. Írj PÜ-t ha továbbra is kötekedni akarsz. ...
De inkább ne tedd, mert se időm, se kedvem koholt dolgok miatt problémázni.

Jah, és mivel korrekt arcnak tartalak, azért természetesen az előbbieket barátként mondom.. tehát Peace.

Szerkesztette: Poopa 2006. 01. 19. 10:37 -kor

#56 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 11:58

Idézet: Tigger - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 6:45

Egy kicsit tényleg megszaladt vele a ló (nem tagadom, a Bolhán én is partner voltam erre egy kis baromkodás erejéig), de uramboccsá', a "Sziget és környékén" (pl. Társalgó) kb. 15 ilyen tagot lehetne még felsorolni.

#57 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 12:02

Szerintem ezen tovább is léphetünk, mielőtt felesleges sértődések lennének.
:)

Szerk.:
Mellesleg látom, újra ki lett szedve a főoldalon pár opció..
Ezek sokkal égetőbb problémák.

Szerkesztette: Poopa 2006. 01. 19. 12:11 -kor

#58 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 12:20

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 11:58

Egy kicsit tényleg megszaladt vele a ló (nem tagadom, a Bolhán én is partner voltam erre egy kis baromkodás erejéig), de uramboccsá', a "Sziget és környékén" (pl. Társalgó) kb. 15 ilyen tagot lehetne még felsorolni.

Ez nem mentség, inkább plusz munka.

#59 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 12:35

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 12:20

Ez nem mentség, inkább plusz munka.

Nem is kívántam mentegetni senkit, max. azt mondtam, hogy kár kiemelni egyvalakit.
Na de mindegy, ugorgyunk tényleg. :)

#60 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 12:46

Hm. Indítani kéne egy topicot "Javaslatok, bírálatok fórumozóktól, fórumozóknak" címmel. :idea: ;)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.