Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III.
Elküldve: 2006. 03. 30. 16:49
miért ugat bele mindenki egy olyan dologba, ami /szerintem/ kizárólag daniékra és a modokra tartozik?
valamelyikőtök írta: 'vihar egy biliben'
annyira túlpörgettétek már az egészet, hogy/szintén csak szerintem/ ha a modok következetesek akarnak maradni, ilyen topic itt nem lesz, amit a fejlemények tükrében maximálisan megértek.
senkit nem akartam megbántani, hétkilenced kiszállt.
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."
Elküldve: 2006. 03. 30. 16:50
Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 17:24
De hasonlítsd össze a Gameware-t mondjuk a Háttértárakkal! Ugyanaz a fórum, csak kicsit más közönség. Mégis úgyérzem, a Háttértárak közelebb van a fórum kívánatos arculatához, mint a Gameware jelenlegi állapota.
Sztem...
1) Ugye felhozta valaki, hogy a gameware-ben a legalacsonyabb az átlag életkor, akkor meglepő lenne, ha ott magas szintű viták mennének nem?
2) Mikor szoktál játszani? Ha lazítani szeretnél nem? Nagyon kevesen űzik hivatásból. Eleve olyan hangulatban is nézel be oda, sok olyan embertől lehet ott nem komoly hsz-eket olvasni, akik aműgy fórum más részein elég szakmai hangvétellel nyilatkoznak meg.
3) Gameware akkor lenne igazán szakmai, ha nem játékokról, hanem mondjuk enginekről beszélgetnénk, jó tömör matematikával, most komolyan, szted ki a bánat nézne be oda?
4) Elnézést kérek, de ez a véleményem: A GW-ben a leggyatrább a moderáció. Van, hogy napokig nyitva van egy olyan topic, aminek semmi értelme vagy nem is oda szánták, hiába jelzünk, kb 1 hónapja vagy régebben kértem egy topic átnevezést és két topic összevonását, azóta is minden ugyanúgy van...
Ezt a "kívánatos arculat" kifejezést nem értem. Mindenkinek más a kívánatos nem?
Mellesleg a gameware szinvonaláról csak annyit, hogy sztem a fórumok közül itt a legkevesebb a warez és meglepő módon ha valaki ilyen jellegű kérdést tesz fel nem moderátor, hanem a fórumozók figyelmeztetik.
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2006. 03. 30. 16:59
Idézet: BoGab - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 17:50
1) Ugye felhozta valaki, hogy a gameware-ben a legalacsonyabb az átlag életkor, akkor meglepő lenne, ha ott magas szintű viták mennének nem?
2) Mikor szoktál játszani? Ha lazítani szeretnél nem? Nagyon kevesen űzik hivatásból. Eleve olyan hangulatban is nézel be oda, sok olyan embertől lehet ott nem komoly hsz-eket olvasni, akik aműgy fórum más részein elég szakmai hangvétellel nyilatkoznak meg.
3) Gameware akkor lenne igazán szakmai, ha nem játékokról, hanem mondjuk enginekről beszélgetnénk, jó tömör matematikával, most komolyan, szted ki a bánat nézne be oda?
4) Elnézést kérek, de ez a véleményem: A GW-ben a leggyatrább a moderáció. Van, hogy napokig nyitva van egy olyan topic, aminek semmi értelme vagy nem is oda szánták, hiába jelzünk, kb 1 hónapja vagy régebben kértem egy topic átnevezést és két topic összevonását, azóta is minden ugyanúgy van...
Ezt a "kívánatos arculat" kifejezést nem értem. Mindenkinek más a kívánatos nem?
Mellesleg a gameware szinvonaláról csak annyit, hogy sztem a fórumok közül itt a legkevesebb a warez és meglepő módon ha valaki ilyen jellegű kérdést tesz fel nem moderátor, hanem a fórumozók figyelmeztetik.
1) Nem én hoztam fel, sőt, ha visszaolvasol, megérted, miért nem kívánok erre hosszabban reagálni.
2) Akkor játszom, ha lazítok, így van. Viszont az nekem nem lazítás, hogy a "seggrepusziszmájli"-t meg a "buzihumort" olvasom. Sőt, a Gameware-ba azért járok(/nék), hogy a játékról, amit kinéztem magamnak / játszom, információt szerezzek. Ha úgymond gépeléssel akarok lazítani, akkor mehetek chat-re, vagy olyan topicokba, ahol számomra érdekes témában hozzá tudok szólni, nem pedig offolni.
3) Önmagát agyonvágja a kérdés: aki ír róla, az biztos be is nézne. Nyilván az már egy nagyon mélyen szakmai fórum, de azért az szerintem elvárható, hogy a Gameware-ben játékokról essen messze túlnyomórészt szó. Ahogy a Háttértárakban is. De mondhatnám a netszolgáltatós részleget, a PÁF-ot, szinte akármit.
4) Én is az azonnali topicba megyek, ha van valami a Gameware-ben.
Nem. A kívánatost az üzemeltetők, modok határozzák meg, a törzstagok hathatós közreműködésével.
A Gameware-ben azért minden oldal tetején ott virít a nagy felirat, ami tiltja a warezt, a szabályzat sem engedi meg. Miután rájött mindenki, hogy ezért bizony az emberek hátsóba vannak rúgva, világos, hogy leszoktak róla. Egyébként ők is képesek elkezdeni warezolni, lásd "LADA szimulátor" topic. A figyelmeztetésről annyit, hogy két oldala van: 1. az emberek segítenek a másikon, ezért is van a fórum, 2. ha nem figyelmeztetik, akkor a newbie flame-lni kezd, hogy milyen sz@r is ez a fórum. Kell ez valakinek?
Elküldve: 2006. 03. 30. 17:15
Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:47
Ez a tipikus esete annak, hogy megint lúzereknek próbáltam segíteni. Már bocs, hogy ezt mondatod velem.
Ha ennyi eszed sincs, hogy ha valamit szeretnél, akkor illene kérni és nem élcelődni (főleg ilyet írni PPéternek, LOL!), akkor veszett fejsze nyele.
Nem csodálkoznék, ha ebből a topikból nem lenne semmi.
Szerk.: no offense, de ezt azért átgondolhattad volna elküldés előtt.
Szvsz cska rosszul fogalmazott a srác
Gondolom azt akarta jelenteni, hogy nem olyan elvetemült őrült mint mi.. :Đ
Elküldve: 2006. 03. 30. 17:20
Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 16:06
Meg azt is olvastam már valahol, hogy rugalmas a moderatúra. Ez röhejes. Itt a megszoksz, vagy megszöksz elv uralkodik, s ez úgygondolom, nem a fórumozók érdekeit szolgálja.
Aztán az a kérdés is felvetődik, hogy mikortól minősül egy topik offtopiknak?
Ha valaki-k a már meglévő offtopikokban beszélgetnek, az nem minősül annak, ha a "köcsög"-nek titulált fórumozók valamelyike nyit egy ugyanilyet, az meg már annak minősül?
Meg az is undorító, amit itt néhány fórumozó benyögött, aki nem is szeretne off-beszélgetni a többiekkel, csak úgyérzi, hogy ide is bele kell pofáznia. Kismillió topik van a fórumon, amit nem olvas az ember, afelett az egy felett miért nem lehet elsiklani? Miért pont az az egy bassza a csőröd faszikám?
Ráadásul 1ik percben ugyanúgy offol/hülyül velünk 1ütt a kedves mod kolléga, a másikba meg benyögi az értesítő topikba hogy intézkedni kéne meg egyebek mert 1-2 ember miattelszabadult a pokol... Ugyanott ahol ő is offolt eddig..
Elküldve: 2006. 03. 30. 17:27
Emberek, ez innentől kezdve nem a fórumozókon múlik. (egymás szavát lehet végletekig kiforgatni, összeveszni emiatt)
A moderatúra lesz szives "megtárgyalni" (azaz majd 2 ember kitalálja közösen, hogy: NEM) és a megfelelő topicban egy rövid, de hihetetlen tömör/frappáns hozzászólás keretein belül közlik a köztudott tényt.
Ha nem így lesz, és mégis enegedélyezve lesz a topic... nos, igen.
------
Ui.: Én is szoktam offolni, és amit leírok, azt akkor is vállalnám, ha itt állna IRL előttem az illető (global)mod.
Legyünk emberek, nem kell ezt túlnyálazni.
------
Lesz topic? NEM? Semmi baj, kitiltás, újrareg (pl. Gerit is marha ügyesen sikerült tiltani), és minden megy tovább.
Ide kikapcsolódni járunk (én legalábbis), nem pedig anyázni/vitázni.
Valahogy az utóbbi időben nem megy.. biztos bennem/bennünk van a hiba.
Tudom, tudom... nem kell idejárni. Igen, ez a kiváló megoldás.
Szerkesztette: Poopa 2006. 03. 30. 17:33 -kor
Elküldve: 2006. 03. 30. 17:33
Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 17:59
Az elejével egyetértek:
Idézet
Idézet
Meglátásom szerint a páfban is sok helyen megy az off, poénos megjegyzések... Ennek miért ne lenne helye a gwben?
Idézet
Half-life2 beta, Doom3 beta, Stalker beta megvitatása, Half-life 2 amikor kijött tombolt a warez, senki nem zavartatta magát. Egy felirat oly kevés ahhoz, hogy megállítson valamit. Amúgy meg a userek 75%-a sztem azt sem tudja, hogy van szabályzat...
Idézet
Igen, azt ismerem én is...
Én itt befejeztem!
Szerkesztette: BoGab 2006. 03. 30. 17:34 -kor
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2006. 03. 30. 18:48
Idézet: Poopa - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 17:27
Emberek, ez innentől kezdve nem a fórumozókon múlik. (egymás szavát lehet végletekig kiforgatni, összeveszni emiatt)
A moderatúra lesz szives "megtárgyalni" (azaz majd 2 ember kitalálja közösen, hogy: NEM) és a megfelelő topicban egy rövid, de hihetetlen tömör/frappáns hozzászólás keretein belül közlik a köztudott tényt.
Ha nem így lesz, és mégis enegedélyezve lesz a topic... nos, igen.
------
Ui.: Én is szoktam offolni, és amit leírok, azt akkor is vállalnám, ha itt állna IRL előttem az illető (global)mod.
Legyünk emberek, nem kell ezt túlnyálazni.
------
Lesz topic? NEM? Semmi baj, kitiltás, újrareg (pl. Gerit is marha ügyesen sikerült tiltani), és minden megy tovább.
Ide kikapcsolódni járunk (én legalábbis), nem pedig anyázni/vitázni.
Valahogy az utóbbi időben nem megy.. biztos bennem/bennünk van a hiba.
Tudom, tudom... nem kell idejárni. Igen, ez a kiváló megoldás.
Te is inkább jobban tetted volna, ha nem szólsz a témához.
Már ugyis benyögted ezt:
Idézet
Emberek.. ökörködni akartok? Let's use IRC.
Tehát így áll a dolog szerinted. Akkor zárjuk be a csettopikokat, mert ott az IRC, nemigaz?
Leszarod a többiek igényeit, pedig az sem több, mint a Tiéd, hogy jólérezzék/ük magukat/nkat.
Elküldve: 2006. 03. 30. 18:50
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 17:20
A PÜ-mre sem válaszolt, akkor mit vársz a csávótól?
Elküldve: 2006. 03. 30. 18:52
Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:50
Most kiről van szó? Fym?
Elküldve: 2006. 03. 30. 18:56
Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 18:52
Igen!
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:00
Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:56
Biztos válaszonli fog.
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:01
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:02
Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:48
Nem veszem magamra.
Idézet
Leszarod a többiek igényeit, pedig az sem több, mint a Tiéd, hogy jólérezzék/ük magukat/nkat.
Figyelj, alapjában véve UP-ot akartam tolni az előző hsz-edre.
Én inkább a fórum "vezetőségével" nem vagyok kibékülve.
Egyszerűen az "igények" le vannak kakilva, mert az sokkal egyszerűbb mint bármit is tenni.
Ps.:
PÜ-ben tisztázva.
Szerkesztette: Poopa 2006. 03. 30. 19:55 -kor
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:05
Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:00
Igaz ez a dolog kb 2 hete volt, de biztos majd válaszol
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:09
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 20:05
Akkor elfelejtette, na. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Pingelétek meg.
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:17
Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:00
Igaz, amit M@X mond. Szombaton lesz 2 hete, azóta biztos volt netközelben, mert ide a fórumra is írt. :Đ Igaz nem valami szépeket írtam neki (semmi durvára ne gondoljatok), de az igazat (legalábbis úgy gondolom), és nem méltatott még válaszra sem. De mostmár ne is írjon, nem érdekel.
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:31
Idézet: -=M@X[treme
Mielőtt ilyen szépen nekem szaladsz, akkor talán olvasd végig, hogy miért is szóltam akkor...
Szerkesztette: Fym 2006. 03. 30. 19:32 -kor
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:32
Mindegy, megyek haza, további(akban) szépeket és jókat mindenkinek.
Elküldve: 2006. 03. 30. 19:33
Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 20:00
Van, amire nem szoktam válaszolni...
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

Súgó
A téma zárva.